Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Wordless Wednesday Pilihan 03 FEB 2016

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

Kecewa setelah hampir gagal dalam semua perkara yang diceburi lebih-lebih lagi perniagaan internet?

Kecewa bila sana sini balik2 pusing cerita POLITIK SXXXXH jek…apa boleh buat…malaysia masih aman.. 🙂

Minyak dah turun2 BARANG kat pasar-pasar, kedai-kedai tak turun kat tempat korang ? Biar BETUL?

Tapi saya rasa lebih malu dengan mereka-mereka ini….

Sebabnya….

Perghh!!!! Memang malu laa beb!

Mereka-mereka nie TAK MENGELUH pon macam kita yang NORMAL2 nie…

Tak percaya?

Korang tengok sendiri jek laa!

Wordless Wednesday Pilihan 03 FEB 2016

Wordless Wednesday

wordless-wednesday-apehal-oku-pelukis-jalanan - Wordless Wednesday

wordless-wednesday-apehal-OKU-repair-kereta - Wordless Wednesday

Ada orang cakap yang entri wordless wednesday yang lepas syok gilerr…dah tengok belum?

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Wordless Wednesday

(Visited 280 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

11 comments… add one
  • disebalik kekurangan disitu kita nampak ada kelebihan yang kita tak mungkin ada… subhanallah..
    zik recently posted…Keputusan terkini liga epl 3.2.2015My Profile

    Reply
    • Betul bro….Serba kekurangan tapi mampu juga buat diri mereka tersenyum…Semoga mereka2 insan serba kekurangan ini terus tabah dan cekal menghadapi ujian hidup….ameen

      Reply
    • Cekal betul mereka mencari rezeki. Usaha dan kerajinan yang penting. Tak ada usaha dan kesungguhan memang tak akan dapat hasil apa-apa.
      Upin Zai recently posted…Cara Mudah Bayar Hutang PTPTN Setiap BulanMy Profile

      Reply
      • Itu buat saya rasa malu juga kadang2 saya tidak secekal mereka2 diatas itu. Harap urusan saya di blog ini dapat dipermudahkan…ameen

        Reply
        • Amin. Memnag kdang-kadang tengok orang susah baut kerja buat kita tersentuh hati. Susah-susah mereka pun rajin lagi berusaha mencari rezeki yang halal.
          Upin Zai recently posted…Susah Tak Buat JobdirumahMy Profile

          Reply
    • Ya betul bro zik, walaupun terdapat kekurangan pada mereka tetapi mereka tetap memiliki kelebihan yang kita tidak miliki

      Reply
  • SubhanaAllah kagum dengan ketabahan diri mereka yang rajin mencari rezeki walaupun terdapat kekurangan pada diri.

    Disebalik kekurangan fizikal diorang tersembunyi kekuatan yang tidak ada orang lain yang sempurna fizikalnya. Kagum dan kadang2 rasa malu dengan diri sendiri yang mudah merungut bila ada masalah kecil..hurm…
    cik tom recently posted…Sumbangan & Amal Jariah: Rumah Kasih Nurul HasanahMy Profile

    Reply
  • dari kita aje.

    nak usaha atau tidak.
    titan recently posted…RM7000 dari Jobdirumah secara PART TIME.My Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!