Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Wordless Wednesday Pilihan 02 AUG 2017

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

Are we ready for bitcoin?

Korang tau tak pasal cerita disebalik bitcoin ini?

Dan antara fakta menarik mengenai bitcoin adalah….

As of February 2015, more than 100,000 merchants and vendors accepted bitcoin as payment. According to a report published by Cambridge University recently, there are between three and six million people using a cryptocurrency wallet, most of them bitcoin

Boleh percaya ker dengan bitcoin? Layan sat info dibawah ini…

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar, bitcoin headlines

 

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

wordless wednesday, entri tanpa sebarang ayat, entri gambar semata-mata, koleksi gambar pelik, koleksi gambar lucu, gambar pelik tapi menarik, gambar pelik tapi benar

Sambil2 cari info pasal bitcoin tue, mai layan sat lagu pasal duit nie…

 

Sumber info terkini mengenainya :

Sumber NST
Sumber TheSTAR

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

(Visited 33 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

8 comments… add one
  • saya memang percaya dengan Bitcoin..cuma tak yakin..

    tak nampak dengan mata kasar lagi…

    nak beli satu untuk lebih yakin.
    mrhanafi recently posted…Cari Duit Tambahan Melalui JamumallMy Profile

    Reply
    • Alhamdulillah…rupanya geng blogger senior mcm bro JAUH LEBIH ALERT dari saya…saya nie baru start2 nak ternak BTC nie…dpt laa dulu beli sket harga bawah $1000…skrg punya laa naik cecah $2500+++…
      Admin HQ recently posted…Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Julai 2017My Profile

      Reply
      • saya rugi tak beli awal-awal..

        siapa yang ada duit banyak dan ada kesedaran untuk memiliki Bitcoin ..

        untung sangat la
        mrhanafi recently posted…Guna Poslaju Trace And Track Lebih DiyakiniMy Profile

        Reply
        • Masih belum terlewat bro…tak mampu selam bitcoin cari coin2 lain…ada 2 3 gak yg ada potensi…harga pon masih less than $500…eth etc ltc dash dan terbaru bitcoin cash pon boleh di explore…

          Isunya nnti sama ada coin akan terus naik atau statik jek…tp kalo dapat buat mining sendiri dengan mesin rasa itu lebih berbaloi… 🙂 tggal kena pk2 kos mesin dan operating letrik fee lorr… 🙂

          Reply
  • Bitcoin matawang digital tapi memang berguna. Saya biasa beli barang juga lah dengan bitcoin. Beli domain kat namecheap pun boleh pakai bitcoin. Banyak guna lah.
    Kamal Halim recently posted…Lelaki Hanya Memandang Luaran Wanita. Benarkah?My Profile

    Reply
    • Terima kasih tuan atas info diatas. Tuan start kumpul bitcoin masa tue harga brapa ya? Saya start dah agak lambat gak kumpul..masa tue harga sekitar $700/btc…

      p/s: Adakah wanita hanya pandangan lelaki yang berharta dari paras rupa?Hmmm…

      Reply
  • Bro sempat beli bitcoin ke? Aku tak sempat beli. Sekarang ni dah makin mahal…
    sabree hussin recently posted…Homestay Seri Manjung – Homestay Bajet Al-Qarni menawarkan perkhidmatan yang selesa pada harga JIMAT!My Profile

    Reply
    • Dapat laa sket simpan masa time2 harga bawah usd 1000 tue…tak sangka cecah sampai usd3k+++ skrg dah nie… 🙂

      p/s: In sha allah dalam planning nak figure out more deep sampai kepada mining dengan mesin untuk bitcoin ini…mohon2 permudahkan urusan saya ini…ameen

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!