Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Tarikh Rasmi Keputusan PT3 2015 Diumumkan Kementerian Pendidikan Malaysia

Tarikh untuk mengetahui keputusan peperiksaan PT3 2015 telah diumumkan baru-baru ini.

Dan calon-calon PT3 yang mengambil peperiksaan awam PT3 bagi tahun 2015 adalah pada tarikh rasmi iaitu pada 14 Disember 2015.

PT3 bagi 2015 ini adalah kelompok kedua yang telah mengharungi peperiksaan PT3 yang mana telah diperkenalkan sejak tahun 2014 bagi menggantikan peperiksaan awam iaitu PMR.

Keputusan Peperiksaan PT3 2015

Tarikh Rasmi Keputusan Peperiksaan PT3 – 14 Disember 2015

 Tarikh rasmi tersebut telah diumumkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia untuk makluman umum. Sekarang dah tau jangan plak hari tue sibuk2 nak plan pergi gunung ledang resort plak yer… 😀

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2015 Di Sekolah Masing-Masing

Kepada semua calon PT3 2015, anda boleh mula mengambil slip PT3 di sekolah masing-masing bermula jam 10.00pagi pada tarikh keputusan PT3 diumumkan iaitu 14 Disember 2015.

Dan diwajibkan kepada anda untuk memakai baju seragam sekolah dengan kemas apabila datang ke sekolah masing-masing. No casual2 heh! 😀

Keputusan-PT3-2015-Diumumkan - Keputusan Peperiksaan PT3 2015

 

Semakan Keputusan Peperiksaan PT3 2015 Online

Semakan keputusan peperiksaan PT3 2015 ini juga boleh dibuat secara atas talian (online) menerusi laman web rasmi iaitu :

http://www.moe.gov.my/

http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php

Namun semakn tersebut boleh dibuat setelah keputusan peperiksaan PT3 2015 ini diumumkan kelak.

 

Fakta Menarik Mengenai Keputusan Peperiksaan PT3 2015

 

  • 2015: 14 Disember 2015
  • 2014: 22 Disember 2015

Kepada calon-calon yang berjaya, pihak PerniagaanInternetHQ.com ingin merakamkan jutaan tahniah atas pencapaian anda dalam peperiksaan ini.

Keputusan-PT3-2105-Diumumkan-Jangan-Bersedih - Keputusan Peperiksaan PT3 2015

Namun buat mereka yang kurang cemerlang, usahlah bersedih. Ini bukan penamat kepada perjalanan hidup anda! Ini hanyalah sebahagian kecil ujian keatas pemahaman anda kepada pembelajaran anda sebelum ini. Namun langkah persedian untuk menghadapi peperiksaan awam yang akan datang perlu dimulakan dari sekarang bagi memastikan persediaan yang mencukupi untuk diri anda!

Saya dulu2 periksa PMR pon bukanlah bagus mana pon…ada laa beberapa “A” jek yang dapat namun saya tidak patah semangat untuk menghadapi peperiksaan awam dan seterusnya berjaya juga melangkah ke menara gading.

Dan percaya atau tidak jika anda KURANG BERJAYA di dalam mana-mana peperisaan awam anda juga masih boleh menjadi seorang jutawan internet? Boleh ke? Jangan tanya saya sebab saya bukan jutawan internet pon.. 😀 Anda tanya diri anda sendiri ya!

Jangan Risaulah Jika Keputusan Peperiksaan PT3 2015 Tak Mengancam! Itu Bukan Penamat Bagi Diri Adik-adik heh!

 

jobdirumah, jobdirumah review, jobdirumah 2015, jobdirumah penipu, jobdirumah scam - Keputusan Peperiksaan PT3 2015

Nah layan video 4 minit Ella – Standing In The Eyes Of The World….dah2 jangan risau2 ya! Banyak lagi kerja dari rumah boleh buat sementara masih cuti nie… 😀

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Keputusan Peperiksaan PT3 2015

(Visited 810 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

4 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!