Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Aksi Menarik Final Piala Malaysia 2015 Kedah vs Selangor Dari Lensa HQ

selangor merah kuning, misi 33 selangor, misi 33 piala malaysia selangor, Mehmet Durakovic, final piala malaysia 2015, final piala malaysia 2015 selangor vs kedah,

Tahniah selangor kerana berjaya dalam misi 33 dan sekaligus merampas kembali Piala Malaysia kembali ke lembah klang dari tangan tok gajah!

Buat kedah sang lang merah, nampaknya rezeki anda bukan hari ini…main dalam padang becak mana bleh sang lang merah selesa kan…sandro dan chidi edeh pon tak bermain baik malam ini…tiada gerakan orang cakap ala-ala “tiki-taka” sepertimana biasa… 😀

Pihak kami PerniagaanInternetHQ.com juga ingin berkongsi rasa kegembiraan kami dengan anda semua!

Ulasan dari HQ mengenai kedua-dua pasukan korang bleh dapat :

Post kali ini pula lebih kepada “suka-suka” semata-mata…yerlah game dah selesai 90minit..

Masing2 muka ketat jek depan TV ngan PC power korang tue…

Bila tengok post nie…bleh aa korang gelak2 sket…pastue bagi sepatah dua kata kat ruang komen tue nanti yer!

Aksi Menarik Final Piala Malaysia 2015 Kedah vs Selangor Dari Lensa HQ

Final-Piala-Malaysia-2015-Lensa-HQ-4 - Final Piala Malaysia 2015

Final-Piala-Malaysia-2015-Lensa-HQ-5 - Final Piala Malaysia 2015

 

Final-Piala-Malaysia-2015-Lensa-HQ-7 - Final Piala Malaysia 2015

Final-Piala-Malaysia-2015-Lensa-HQ-18 - Final Piala Malaysia 2015

Terima kasih ya pihak BPTV a.k.a bazookapenaka atas siaran live streaming TERBAIK tue!

Kalo takde korang confirm tak dapat rakan “moment” menarik macam kat atas nie!

InshaALLAH di lain masa kita akan berjumpa lagi….!

Tahniah Selangor @ The Red Giants! Juara Final Piala Malaysia 2015

 

p/s: Sekali lagi ingin dimaklumkan…ayat2 kepada aksi2 menarik tersebut hanyalah GURAUAN semata-mata! Sedikit sebanyak dapat mengubat kekecewaan anda yang telah melihat sendiri aksi 90minit final piala malaysia 2015 ini. Peace yo!!!

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Final Piala Malaysia 2015

(Visited 594 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

4 comments… add one
  • yang tak boleh tahan kepala menteri besar selangor, kena sekeh dengan wak doyok.. tapi dalam nada gurau.. nasib baik azmin ali sporting orangnya kalau azwan ali mahunya dia meracau dekat twitter… tahniah selangor isnin cuti lah yer…
    zik recently posted…Keputusan terkini final selangor vs kedah piala malaysia 12.12.215My Profile

    Reply
    • Alamak! terlepas plak nak dapatkan moment tue… 😀 sebab dah tengah malam anak2 dah merengek nak masuk TIDO…so close {x} jek…

      En zik sokong mana semlm…staff saya semlm kecewa gakk…sebab game tiki-taka tak menjadi…jadi lain plak…kaki-keka jek macam semlm… 😀

      p/s: Kamon staff thn depan team ada ada 2 dalam liga super…nak sokong JDT ker Sang Lang Merah?
      Admin HQ recently posted…Wordless Wednesday Pilihan 10 DEC 2015My Profile

      Reply
  • Tahun depan Kedah pulun Liga Super pula..mana tahu rezeki
    Noriza Rahman recently posted…Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih Selepas Pengambilan KolagenMy Profile

    Reply
    • Kalo game pada malam tue padang tak becak @ hujan tak turun, rasanya kedah mampu pamerkan permainan sptmana tiki-taka yang biasa mereka amalkan.

      Dan selangor2 betul manafaatkan padang becak dan main di gelanggang sendiri malam tue..

      p/s: Dengar2 ada 2 3 player bintang nak maii sang lang merah..betul ker? Dengar nya shaari shaari ngan adik dickson nwaekame thn dpn main kedah…kalo betul rumors nie mmg mantap aa… 😀
      Admin HQ recently posted…Wordless Wednesday Pilihan 16 DEC 2015My Profile

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!