Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Terima kasih sebab report untuk flag blog tipsptd percuma ini!

pencapaian seo dari perniagaaninternet, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, perniagaan internet, seo information, seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, seo tips for search engines, seo ultimate quotes

Haramjadah betul….apa yang tak suka sangat dengan blog percuma tipsptd kami pon tak tau laa…sampai pi report untuk kena flag/banned.

Blog tipsptd tue bukan lawa mana…itu pon sakit hati ker?

Sket sebanyak terasa gak laa setelah berhempas pulas membina blog tak seberapa itu sehingga mencapai kedudukan sebegini….

INGAT ANAK JANTAN…RUPANYA JENIS ORANG BALING BATU SEMBUNYI TANGAN PUNYA STYLE… INILAH SIKAP PHD ORANG KITA YANG TAK PERNAH PADAM DULU KINI DAN SELAMANYA… πŸ™‚

Persoalan saya adalah, kalo ada benda yang kami sampaikan di blog tipsptd tak seberapa kami itu konon-kononya tak mencapai standard yang betul oleh pihak tertentu bukan ker bleh bawa bincang… ker memang tak boleh?

Sampai saya sendiri ada bincang dengan geng webmaster portal hiburan yang enggan dikenali sambil pekena kopi panas dengan nasi lemak ayam anak dara tua dan dier cakap dengan saya…

Ko pi report jek polis macam ayat pengacara sukan tue cakap…pastue bawak naik peguam untuk kes ini…ini kes aniaya orang wei!

Ada benar juga cakap sahabat saya ini…tapi kita bukan ahli PUIM pasti xbleh dapat layanan sama rata punya… πŸ™‚

Saya cuma membalas pada rakan saya itu….

Itu cara orang takde telurΒ  penakut punya…. Cara aku mudah jek…aku tibai lagi 10-20 blog sama pastue kasik ranking 10 blog kat muka depan enjian carian atas keyword yang sama….dalam banyak-banyak blog tue nanti kita Β bagi laa lagi SOALAN RAMALAN TIPSPTD UNTUK 10TAHUN AKAN DATANG secara menKHINZIR BUTA…. πŸ™‚

Tipsptd

Betul laa ada blogger terulung luar negara yang pernah menjuarai SEO peringkat planet dunia yang suatu ketika dulu penah borak dalam 10 baris dengan saya dan dier Β bgtau sama saya yang….

DON’T SHARE ANY RESULTS OF YOUR RANKING SEO…IF YOU DO, YOU’RE KILLING YOURSELF!

Mungkin sebab langgar pantang larang inilah padahnya orang tua-tua cakap… πŸ™‚

Motif sebenar saya sharing adalah…saya nak bagitau pada blogger baru nak up yang berhajat sangat nak ranking seo dalam enjin carian, tak perlu susah-susah beli domain sebenarnya…pakai domain percuma jek dah cukup…

SAYA TELAH BUKTIKANNYA SAMPAI BLOG MENTAH PERCUMA YANG BURUK GILER PON ORANG NAK FLAG.. πŸ˜›

Tapi kalo cakap @ sembang kuat sapa nak percaya…so sekarang kita kena show off sket hasil yang berjaya tue…baru laa ada kelompok kecil yang percaya perkara ini benar..

Tapi ini semua bukan pengakhiran buat saya….saya masuk ini arena 10tahun yang lepas…tapi sampai sekarang nama saya tak up mcm sekian-sekian orang… ada apa dengan nama – itu prinsip mudah saya… πŸ™‚

Apa-apa pon yang berlaku mungkin ada hikmah disebaliknya…. Dan mungkin banyak kesilapan atau kekhilafan yang telah saya buat sebelum ini.

Tipsptd

Saya tinggal coretan kekecewaan seperti rasa macam nak terjun bangunan tingkat 14 dekat tempat saya ini dengan….

Adios semua!

p/s: Walaupon abg mael kini tidak bersama rakan-rakannya yang lain tapi TRAGEDI IS MAEL – MAEL IS XPDC…. πŸ˜›

p/s : Maaf jika ada nurkilan saya ini menyinggung perasaan anda yang membacanya melalui kata-kata kurang enak yang dilontarkan….

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini. Perlukan sebarang bantuan? Sila sign up di ruangan header email anda untuk saya hubungi nanti!

Tipsptd

(Visited 38 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

4 comments… add one
  • tak apa la… layan lagu Mael boleh lupa sekejap masala ni. Aku pun buat lebih kurang macam tu jugak la, one down, 2, 4, 5, 6, 20 will arise.

    Geram tetap geram, tapi kerja kena jalankan jugak
    sabree hussin recently posted…Apakah sistem consignment merugikan atau menguntungkan peniaga?My Profile

    Reply
    • Hoho…Tapi bila izo ngan mael sudah tidak lagi bersama..hentian ini sudah tak nak jadi so chai… πŸ˜›

      Kecewa mmg kecewa..tapi lagi kecewa bila sikap org kita yang terus dengan style PHD ini…apa macam mau maju kalo pendekatan macam ini…entahlaa

      p/s: Produk untung RATUS RIBU skali open apa ada kisah dengan kes2 terpencil ini…Tinggal aniaya orang sebegini rupanya seorang pengecut lorr… πŸ˜›

      Reply
  • sape suruh share.

    ha..kan dah kena.

    orang dengki dengan kita ni banyak. kita aje tak tahu.

    haha..
    titan recently posted…Cashback keenam dari Shopback.myMy Profile

    Reply
    • Hoho…kita lurus orangnya….citer cari makan bos…nak kasik percaya org tapi akhirnya makan diri gak… πŸ˜€

      Skrg kita mau tau sapa orang yang dengkinya…kalo ada telo memang ada reply aa… πŸ˜›

      Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!