Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #7

what is seo, seo optimization, seo results. pencapaian seo, pakar seo malaysia

Pencapaian Seo

Erkk…agak lama post untuk pencapaian seo dari blog buat duit online ini menyepi..

Pencapaian Seo

Kenapa? Skill seo dah tak up to date ker? Google penguin/panda/tiger dsb dah tukar algo ker?

Pencapaian Seo

Hoho! Mungkin anda boleh rujuk cerita DISINI mengapa dah lama tak update pencapaian seo dari blog ini.

Pencapaian Seo

Ada juga yang bertanya pada saya….

Pencapaian Seo

Bro, seo nie buat lambat laa progress nya…buat cepat-cepat nanti google mesti banned..betul ker?

Pencapaian Seo

Ehh ada lagi ker orang buat seo nie bro? Orang sekarang pakai FB ADS jek laa bro… results pon mantap!

Pencapaian Seo

Saya tak pandai seo tapi saya nak upah orang buat seo blog saya…agak2 ada potensi untuk berjaya tak tuan?

Hmmm…buat kena banned dengan google bukan pasal cepat @ lambat. Setahu saya cara anda buat seo itu cara yang betul atau tidak… πŸ™‚ Pakai fb ads results mantap? Bagus laa macam tue.

Tapi berapa kos yang awak akan keluarkan? RM100?RM500?atau lebih dari itu? Dan berapa lama yang awak sanggup untuk laburkan KOS tersebut? 1bulan?3bulan? atau 1 tahun?

Upah orang buat SEO blog? Boleh asalkan anda tahu macam mana proses SEO itu berlaku. Sebab kalo anda zero knowledge pasal SEO ini, perkara itu akan lebih rumit kepada pihak provider seo akan minta anda buat changes yang perlu anda lakukan sebelum proses servis seo dijalankan oleh pihak mereka. Jika tidak proses seo tersebut saya boleh katakan akan menemui kegagalan.. Pencapaian seo yang baik juga bergantung kepada ilmu seo yang ada supaya perkara ini anda boleh buat check and balance semasa perkara ini sedang berlaku.

Mengapa masih ramai yang gagal SEO?

Ya…ilmu asas mengenai SEO anda perlu tahu sebelum pergi kepada perkara2 yang lebih sukar berkaitan dengan seo itu tadi.

Dan belajar ilmu seo yang betul dari tok guru yang betul juga penting untuk mendapat pencapaian seo yang dihajati… πŸ™‚

Tapi kenapa masih ada dari kalangan anda yang GAGAL juga?

Banyak sebab sebenarnya dan salah satu darinya adalah kerana “TANGKAL” anda tidak kuat agaknya… πŸ˜€

Tangkal yang macam mana saya maksudkan?

Buat apa lagi nak fikir pasal tangkal/kemenyan/batu cincin/DSB untuk mendapatkan pencapaian seo yang terbaik, InshaAllah kami sedia bantu anda disini…berapa pengerasnya? Contact laa dulu baru syok nak cerita… πŸ˜›

jobdirumah, jobdirumah review, jobdirumah 2015, jobdirumah penipu, jobdirumah scam - Pencapaian Seo

Saya memang jenis orang cakap terus terang punya…walaupon 90% bloggers yang ada nama pandang serong & meragui kebolehan saya dan tim saya disini… πŸ™‚

Ada kami kisah? Hasil komisen ciput tapi ada hasil juga….Namun sket pon tak melunturkan semangat kami untuk meneruskan momentum yang baik dalam menghasilkan pencapaian seo yang terbaik.

Nak kata sentiasa mendapatkan ranking di bahagian hadapan enjin carian google @ yahoo @ bing tue tidaklah sentiasa begitu. Namun perjalanan seo tersebut masih berada dalam fasa yang terkini dengan sebarang perubahan yang dilakukan oleh enjian carian tersebut.

Yang anda pula macam mana? Buat-buat SEO tak jadi-jadi juga? Salah satu mungkin tangkal @ mandrem masih tak mujarab macam seo results terkini kami dibawah ini :

Projek terkini SEO saya yang terkini BUKAN melalui domain tak seberapa saya ini.

Saya telah buat ujikaji projek SEO saya melalui platform percuma wordpress.com

Domain fresh dari ladang + projek seo = Pencapaian seo @ Seo Results adalah sepertimana diatas.

Tapi saya sedar, keywords tersebut bukanlah keywords yang mempunyai level competitive yang TINGGI… πŸ™‚

Masuk pertandingan SEO – Malaysia Best Blog pon kalah… πŸ™‚

Tapi sekurang-kurangnya tangkal @ mandrem pada projek SEO fresh domain dari wordpress.com tersebut berjaya saya lakukan… :). Dan bagi saya, pencapaian seo tak seberapa ini pon membuatkan saya mampu tersenyum dalam beberapa program affiliate cari duit samada di malaysia mahupun antarabangsa.. πŸ™‚

Saya tahu ramai pakar-pakar seo malaysia cakap yang guna BLOGSPOT lebih mudah berbanding WORDPRESS…tapi saya gemar dengan cabaran yang berbeza. Dan alhamdulillah, pencapaian seo untuk beberapa buat blog buat duit online tanpa modal tersebut berjaya… πŸ™‚

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email, hasil komisen - Pencapaian Seo

Jom layan video “MURAH REZEKI” dari ustaz azhar idrus ini….bagi laa kami kucing di HQ nie makan2 sket… πŸ™‚

InshaALLAH saya sedia bantu untuk anda murah rezeki melalui pencapaian seoΒ yang anda ingin target bagi PERNIAGAAN/PRODUK dan lain-lain.

Saya cuba dan ingin membantu anda LEBIH BERJAYA dari apa yang sedang saya lakukan ini namun selebihnya datang dari-NYA…ameen

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari imej diatasΒ pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian

p/p/s: Jika anda berminat untuk dapatkan pencapaian seo sepertimana yang kongsikan diatas, sila hubungi kami.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pencapaian Seo

(Visited 113 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

5 comments… add one
  • hang sibuk sangat gi bertapa nih..
    titan recently posted…Cashback Pertama dari Shopback.myMy Profile

    Reply
    • Hoho! Takde bertapa laa bro…baru coba2 test drive pakai wp.com jek tue…

      Sambil2 tue adjust2 apa yg tahu dengan seo dalam projek tue…

      Nampak ada laa hasilnya cuma tak letak harapan tinggi laa…

      p/s: Ada update baru ker kitab seo merah jambu? Dan tak bukak jualan ker kitab seo merah jambu? Buat jek laa affiliate lite sendiri jek… πŸ˜€

      Reply
  • Hebat nya team admin. Saya sendiri tak tahu seo tue apa. Biasa cari dengan google tak tahu pula boleh ada cara nak dptkn kedudukan seo tu. Admin tak jual panduan ke?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!