Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #5

seo results, pencapaian seo, kedudukan seo, pakar seo malaysia

Bila sebut pasal SEO ini, tanda aras nya adalah BERJAYA @ TIDAK .

Untuk berjaya atau tidak ianya adalah subjektif.

Sebab banyak perkara yang perlu difikirkan.

Tetapi pernahkah anda terfikir jika anda hanya :

  • BERIKAN KAMI INFO PASAL PRODUK/SERVIS ANDA
  • KAMI BUATKAN SATU ADVERTORIAL SANTAI & ADA POTENSI UNTUK RANKING DI DALAM ENJIN CARIAN
  • KEKAL SELAMA MANA ANDA MAHU.
  • DAN HANYA KELUARKAN “SEDIKIT MODAL UNTUK PASTIKAN POST TERSEBUT LIVE DI BLOG PICISAN INI.

Betul ker semua ini?

Jangan percaya BULAT2 kata-kata tak masuk akal saya ini, anda lihat sendiri hasilnya …..

TAK PAYAH SUSAH-SUSAH NAK FIKIR PASAL SEO! KAMI BUATKAN SATU ADVERTORIAL & LIVE DI BLOG PICISAN INI DAN ANDA HANYA TUNGGU HASIL PENCAPAIAN SEO YANG ANDA MAHUKAN SAHAJA! TAK PERCAYA? KESIAN…. πŸ˜€

Pencapaian Seo

 

Saya bersama team saya berasa cukup bertuah kerana pencapaian seo kami ini masih mampu untuk duduk sebaris dengan nama2 besar seperti astro awani, themalaymailonline, murai.com, mynewhubcc dan lain-lain lagi bagi carian yang bukan BERMOTIFKAN WANG tetapi menyebarkan maklumat atas sebab pengetahuan umum. Nilai ini bagi kami jauh lebih BESAR MAKNANYA berbanding pencapaian seo kami yang sebelum ini…syukur!

Mengapa saya patut rasa begitu?Sedikit fakta menarik yang boleh anda tahu :

  • Blog picisan ini hanya diurus secara PART TIME sahaja.
  • Masih belum 1tahun lagi yang mana ramai orang cakap kalo domain kurang dari 1tahun memang susah untuk ranking SEO – Kami berjaya sanggah fakta ini!
  • Bukan dimiliki oleh pakar-pakar perniagaan internet tersohor malaysia. Dimiliki oleh anak johor yang tak suka untuk menonjolkan diri dalam arena blogging tempatan – banyak begerak secara JDTUN underground jek…:D
  • Dan bukan seorang yang suka MENCARI KEUNTUNGAN atas kepentingan orang lain. Tetapi SUKA lihat anda LEBIH 10X GANDA berjaya perolehi hasil/pencapaian/DLL berbanding dengan apa yang kami miliki ini.
  • Biasa buat meeting/lepak2 di warung2 atau kedai mamak sahaja dan bukan discuss dalam DEWAN BESAR SIAP AIRCOND dengan sambutan LUAR BIASA daripada pengunjung!
  • Banyak jek lagi fakta tak seberapa untuk saya kongsikan disini namun cukuplah dengan apa yang ada ini..sebab bukan HEBAT mana pon… ada kawan saya cakap “bisnes kecil-kecilan jek bro! “

So…So…So apa baiknya pencapaian seo ini kepada anda?

Saya bersama team saya sedia membantu anda! Syarat mudah! Kami buat kerja kami dahulu dan jika ada SEDIKIT CAJ dikenakan kami akan beritahu anda! Dan jika tidak berjaya, anda akan diberitahu kelak! Anda hanya tahuΒ  result sebenar dari pencapaian seo yang dilakukan oleh kami. Mudah bukan?

Nota pemberitahuan: Kami berhak untuk menolak mana2 permintaan yang kami rasakan ianya diluar kawalan kami. contoh jika anda minta kata kunci tersebut yang “SINGLE WORDS” tapi nak ranking sama level dengan FACEBOOK, saya akan surender AWAL2. Kami akan buat ikut kemampuan diri kami bukan nak sebat DUIT anda semata-mata! Ini cara saya dan team saya bekerja!

Nak buat sendiri SEO? Amatlah dialu-alukan. Anda boleh sahaja buat sendiri beb! Susah ker? Ianya adalah subjektif untuk saya jawab. Dan jika anda tanya saya ada tak panduan yang boleh saya rekemen, saya jawab – ADA :

kitab seo merah jambu, pakar seo malaysia - Pencapaian SeoNah sekarang anda tanya diri anda – adakah anda inginkan pencapaian seo dari mereka yang sudah arif dengan SEO atau dari tangan ghaib anda sendiri? Jawapannya ada ditangan anda semua!

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email, hasil komisen - Pencapaian Seo

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari imej tersebut pasti akan berubah mengikut update terkini dari Google.

p/p/s: Bagi yang berminat untuk dapatkan pencapaian seo sepertimana yang kongsikan disini, sila hubungi kami.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pencapaian Seo

(Visited 159 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

13 comments… add one
  • saya amat mengkagumi kejayaan bro dan pasukan dalam pencapaian seo ini..

    In Sha Allah bila dah ada bisnes terbaik nanti nak juga khidmat bro untuk promote kan….
    mrhanafi recently posted…Selamat Bergembira Untuk Penganut KristianMy Profile

    Reply
    • Terima kasih bro… kebolehan bro dalam SEO juga hebat dan harus dihormati… πŸ™‚

      Setakat ini pencapaian seo kami tidaklah begitu GAH tapi masih boleh dibanggakan… πŸ™‚

      Semoga urusan ini dipermudahkan dan lebih konsisten dimasa hadapan…. ameen
      Admin HQ recently posted…KESIAN hasil komisen ciput jekMy Profile

      Reply
  • bukan calang2 orang nih nak dapat page pertama.. saya menyarankan kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan review servis/ produk ..recommended
    zik recently posted…Ulat sagu, ulat gendon.My Profile

    Reply
    • Bleh laa bro…nak kata hebat sangat tue takde laa…utk beat 1st page keywords bukan hot punya bleh aa…nak beat keywords2 single @ hot tue boleh tp faktor juga nak diambil kira… blog nie pon masih tahap liga premier baru naik liga super jek.. πŸ˜€

      p/s: Kalo sudi rekemen mana2 org yang berminat bleh jek bro…percent kita tgk laa mcm mana tahap keywords yang ditarget.. kalo ada yg sudi aa… πŸ™‚
      Admin HQ recently posted…KESIAN hasil komisen ciput jekMy Profile

      Reply
  • benda kalau dah tahu, tidak la susah sangat beb. hoho

    tahniah.
    titan recently posted…Komisen ke 57 dari Ashadee.comMy Profile

    Reply
    • bila pakar seo berbicara..tapi betul la ape yang titan bgtau..bile semua dah tahu..semua jadi senang..yang belum tahu kene belajar sampai mahir.
      hasif recently posted…Testimoni MindatifMy Profile

      Reply
  • otai ni..perlu ambil ilmu dari tuan..bukan senang nak dapat page pertama google.
    hasif recently posted…Kenapa Mindatif plus ?My Profile

    Reply
  • Tahniah… memang hebat permainan seo… sememangnya layak membuat servis seo..
    anuar recently posted…Pengalaman Suka Duka Bersama ONEXOX (Bahagian 2)My Profile

    Reply
    • Biasa2 jek tuan…Masuk mana2 contest pon belum pernah menang pon… πŸ™‚

      Cuma kalo buat servis seo utk target keyword2 yang tak berapa HOT @ easy level mungkin boleh dipertimbangkan kot…

      Terima kasih tuan kerana sudi singgah ke blog picisan ini… πŸ™‚

      Reply
  • wah dasyat juga pencapaian tuan ni, tahniah
    raihanahahmad recently posted…Testimoni Pengguna Facial dan Spa Bergerak GombakMy Profile

    Reply
  • Terima kasih. Bersaing dalam SEO yang tidak ada cabaran kompetitif agak mudah.

    Tapi bila bersaing dalam cabaran kompetitif macam contest lepas2 pencapaian seo saya dan team saya sedikit tenggelam..tak tahu mana silapnya…

    p/s: Mungkin sebab jurus kitab SEO MERAH JAMBU dah…? Itu andaian saya jek ya bro! “BeLikeRashid” orang jawa cakap… πŸ™‚
    Admin HQ recently posted…#Review Kerja Translator Jawapan Terbaik Bagi Yang Gagal Dapat KerjaMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!