Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #3

seo results, pencapaian seo, kedudukan seo, pakar seo malaysia

Huhhh…memang hebat penangan GST nie.

Bisnes offline keluarga yang saya usahakan turut terkena tempiasnya.

Maklumlaa bila sebut “PENIAGA” dengan GST nie jek semua orang anggap peniaga penipu, peniaga naikkan harga sesuka hati sampai ada yang kena :

Pencapaian SeoApabila sibuk dengan penangan GST nie, blog picisan ini kurang mendapat perhatian khusus dari blogger cap ayam seperti saya nie… 😀

Alhamdullillah, pencapaian SEO dari blog ini masih konsisten dan semakin baik dari segi pencapaiannya.

Antara pencapaian seo semasa dari blog perniagaan internet ini termasuklah :

Pencapaian SEO Siri #3

 

Kata Kunci : bisnes burger bakar review

Artikel : Live didalam blog ini pada 7/5/2015

Enjin carian : Google

Komen : Burger bakar kini semakin mendapat tempat di hati para penggemar burger buatan malaysia ini. Dan para usahawan offline juga kini semakin berani untuk bisnes burger bakar ini. Kami berjaya berada dalam imej google untuk kata kunci hot ini. Kami sasarkan kepada bisnes konvensional @ offline yang berminat nak rank kata kunci perniagaan mereka.

 Kata Kunci : minisite mudah review

Artikel : Live didalam blog ini pada 13/5/2015

Enjin Carian : Google

Komen: Buat para peniaga yang ingin menjalankan perniagaan menerusi internet, pembinaan minisite / sales page jualan yang memukau amat penting bagi mereka. Kami berjaya membantu pencarian anda untuk membina sebuat minisite buatan malaysia yang mampu menjana pendapatan anda melalui internet ini.

Dan dari pencapaian seo ini jugalah kami kini mula tuai hasil dengan program affiliate ashadee. Takde laa banyak mana berbanding dengan otai2 affliate ashadee yang lain tapi setidak-tidaknya skill seo yang ada pada kami telah berjaya membuahkan hasil juga… 🙂

Jika blogger cap ayam seperti saya mampu menjana pendapatan secara automatik melalui teknik seo, anda juga mampu melakukannya. Nak jalan pintas? Outsource jek pada pakar seo. Sediakan pengeras dan pulut kuning jek pada pakar seo tersebut. Cara lain? Hmm…dapatkan kitab seo merah jambu hasil buah tangan seorang blogger terkenal – En Titan. Kenapa kitab seo merah jambu? Bukan kitab seo hijau daun pisang Mr X? Sebab kitab seo merah jambu dah ada family yang berjaya dengan perjalanan seo ni. Ini sahaja cara pintas yang saya rasa boleh anda cuba untuk berjaya dengan seo dengan kos yang paling rendah.

Pencapaian seo ini sedikit sebanyak dapat menjadi pembakar semangat kami untuk bergerak sebagai salah sebuah hab perniagaan internet terbaik buat para usahawan internet di malaysia ini.

Pakar SEO DUNIA Sering Berkata Yang Pencapaian SEO ini – SEO Is Not Dead And Will Never Die!

 

kitab seo merah jambu, pakar seo malaysia - Pencapaian Seo

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari imej tersebut pasti akan berubah mengikut update terkini dari Google.

p/p/s: Bagi yang berminat untuk dapatkan pencapaian seo sepertimana yang kongsikan disini, sila hubungi kami.

Pencapaian Seo

(Visited 112 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

2 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!