Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #2

seo results, pencapaian seo, kedudukan seo, pakar seo malaysia

Hmm…takde mood sebenarnya nak tulis blog dalam masa beberapa hari ni.

Maklumlah sana sini sibuk dengan cerita panas pasal isu GST – Pengguna Merana, Peniaga Terseksa – Ada yang Gembira… 🙂

Ditambah lagi dengan anak baru keluar hospital pakar atas sebab demam pada suhu tinggi yang melampau. Alhamdullillah kini semakin beransur pulih. Kembali cergas bermain dengan abangnya yang seakan-akan twin mereka berdua nie..Yang tak tahan melihat gelagat mereka ialah si ayah dan si ibu. Inilah sebenar resipi terbaik utk menghilangkan rasa stress bekerja – telatah anak-anak yang semakin membesar dengan pelbagai ragam yang membuatkan diri kita terjaga dari lena.

Bila sebut pencapaian seo nie, rasa malu pon ada. Apakan tidak, kecundang lagi dalam contest seo yang lepas… 😀

Lagi-lagi bila keputusan dah keluar yang mana :

Pencapaian Seo Dari PerniagaanInternetHQ.com

Sekali lagi, blog picisan ini kecundang untuk kali kedua dalam contest seo dalam tahun 2015 selepas contest seo jom aktifkan mykad yang lalu. 😀

Tahniah saya ucapkan kepada para pemenang. Buat yang kecundang sama seperti saya, ayuh kita cari lobang2 lain untuk seo ini. Banyak lagi sebenarnya lubuk seo yang boleh anda cuba.

Ini yang telah saya dan team saya buktikan dalam pencapaian seo untuk siri #2 ini. Tidaklah terlalu “GEMPAK” untuk anda rasa pencapaian seo kami ini, cumanya bila ada seo results yang betul dan kekal sehingga hari ini, setidak-tidaknya post ini boleh menjadi pemangkin kepada anda yang kerap kali kecundang dalam perjuangan seo di mana-mana enjin carian selama ini.

Kata Kunci : dirahsiakan untuk pemilik perniagaan konvensional ini

Enjin carian : Google

Komen : Target kami dalam pencapaian seo bukan semata-mata untuk perniagaan internet sahaja malah kami ingin sasarkan kepada perniagaan konvensional @ offline. Dan ini yang kami buktikan untuk perniagaan konvensional – mybigfatballoon.com yang mana kedai mereka beroperasi di Melaka. Anda ada bisnes offline yang ingin dipromosikan melalui enjin carian? Hubungi kami dan InshaALLAH kami sedia membantu anda! Usah risau pasal caj kerana harga boleh runding punya lagi2 dah kena GST nie kan… 😀

Kata Kunci : bisnes roti canai

Enjin carian : Google

Komen : Roti canai memang sinonim dengan rakyat malaysia. Isunya memang panas bila masa harga roti canai naik dan sebagainya. Kami berjaya berada dalam imej google untuk kata kunci hot ini. Kami sasarkan kepada bisnes konvensional @ offline yang berminat nak rank kata kunci perniagaan mereka.

Kata Kunci : rahsia lulus pinjaman

Enjin carian : Google

Komen : Memang aim kami untuk kata kunci ini sebabnya kami dapat bantu mereka2 yang dah terdesak nak cari cara lulus pinjaman dengan mudah. Cerita dalam artikel memang mudah tapi akan lebih yakin dah percaya jika imej rahsia pinjaman itu dapat dilihat sendiri kan… 🙂

seo-results-mudahnya-berniaga-di-facebook - Pencapaian Seo

Kata Kunci : mudahnya berniaga di facebook

Enjin carian : Google

Tarikh post dibina:

Komen: Berada sebaris dengan artikel blogger tersohor cukup membanggakan kami khususnya dalam pencapaian seo ini. Post beliau tahun 2014 dan kami berjaya juga daki sama-sama dalam tahun 2015. Blogger tersohor yang dimaksudkan adalah en titan yang sinonim dengan kitab seo merah jambu tue. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih jelas apa yang best sangat tentang kitab tue.

Buat yang kalah @ kecundang dalam contest seo – malaysia best blog 2015 yang lepas, jangan terus diratapi kekalahan itu. Anggaplah kita tiada nasib dalam contest seo tersebut. Cuma dalam pada mana kami kalah dalam contest seo tersebut ada perkara yang membuatkan saya dan team saya gembira dengan pencapaian seo kami….

InshaALLAH dimasa akan datang kami akan hidangkan dengan seo result yang lebih mencabar. Pencapaian seo dari kami bukan hanya disasarkan kepada google malaysia tetapi google dot com juga. Pencapaian seo ini sedikit sebanyak dapat menjadi pembakar semangat kami untuk bergerak sebagai salah sebuah hab perniagaan internet terbaik buat para usahawan internet di malaysia ini.

Pakar SEO DUNIA Sering Berkata Yang Pencapaian SEO ini – SEO Is Not Dead And Will Never Die!

 

kitab seo merah jambu, pakar seo malaysia - Pencapaian Seo

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari imej tersebut pasti akan berubah mengikut update terkini dari Google.

p/p/s: Bagi yang berminat untuk dapatkan pencapaian seo sepertimana yang kongsikan disini, sila hubungi kami.

 

Pencapaian Seo

(Visited 352 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

22 comments… add one
  • Walawei.. mantap nih bro… seo untuk perniagaan servis, produk , dan sebagainya. kalau kita betul2 pandai untuk optimizekan hingga dapat first page …memang betul2 buat duit bro..
    zik recently posted…Keputusan penuh liga epl/bpl 4 dan 5.4.2015My Profile

    Reply
  • Biasa2 jek bro…nak kata hebat sangat kecundang dah 2x dalam contest seo.. 😀

    Nak bertanding contest SEO perlu asas dari domain authority yg mana domain ini masih lg fresh…so bila masuk bertanding SEO tue lebih kepada mencari ilmu semata-mata.

    SEO untuk servis perniagaan dan produk bagi market perniagaan offline – Inilah yang sedang kami usahakan. InshaALLAH jika ada rezeki dalam hal ini akan dipermudahkan-NYA…ameen
    Admin HQ recently posted…Hasil Komisen Affiliate Amazon AssociatesMy Profile

    Reply
  • Kena berguru ne,seo aku tunggang terbalik ne
    Khairul recently posted…Contoh Soalan Peperiksaan Penolong Pegawai Penerangan S27My Profile

    Reply
  • Nak berguru tak semestinya kpd pakar atau org ternama.
    yg penting org tu ada proven track yg meyakinkan.
    bkn nak ckp ‘org ternama’ tak bagus, dah nama pun pakar tentulah terbaik.
    tapi biasanya yg tak ternama sgt ni servis/pengeras/komisen nya murah skit. hasil sama je.
    ini cuma pandangan saya je, bknnya mandatori.

    Reply
    • Kalo difikirkan logik begitulah – Bila ada track rekod yang benar, mereka yang berminat pastinya akan yakin untuk berguru @ mendapatkan perkhidmatan tersebut.

      Tapi biasalah bila sebut sesuatu yang POPULAR pastinya lebih mendapat perhatian berbanding yang BIASA2 sahaja… 🙂

      p/s: Bagi yang berminat caj/pengeras/advance bagi perkhidmatan SEO seperti diatas semuanya boleh dirunding. Cuma saya ingin lihat apa yang boleh saya bantu dahulu pastue saya akan maklumkan kemudian.

      p/p/s: Keutamaan perkhidmatan SEO dari saya adalah kepada promosi perniagaan konvensional @ offline setakat ini. Nak membantu mana yang boleh kepada mereka yang berminat… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review Dulu Muar dan Kini Muar Bandar DirajaMy Profile

      Reply
  • ohh..

    camgitu ceritanya ye..
    titan recently posted…Sleepless in the NIGHTMy Profile

    Reply
  • anatara blog blog yg terrrbaikk..hhehe

    Reply
    • Terima kasih atas kunjungan anda kepada blog picisan ini. Terbaik atau tidak kami tidak pasti. Kami sekadar bergerak untuk membantu mereka yang memerlukan ( dalam hal ini berkaitan dengan SEO dalan enjin carian )

      Jika ada yang berminat boleh berhubung dengan kami. InshaALLAH jika takde masalah kami sedia membantu.

      Keutamaan kepada bisnes offline @ konvensional punya perkara SEO. Sebab rasanya ramai fokus pada pemasaran facebook semata-mata. Perkara SEO jika berjaya , ianya akan kekal selagi mana post itu LIVE… 🙂

      Reply
  • memang terbaik sungguh blog ni
    reezluv recently posted…Ganti Lenovo S930 dengan Xiaomi Redmi Note 2My Profile

    Reply
    • Blog abam fotocinta lagi power…klik klik jer terus 4-5 angka…kitaorg kat sini dapat muka depan google pon lum tentu orang nak klik ooo… 😛

      Reply
      • ececeh pancing plak..ahaha
        reezluv recently posted…Panduan Lengkap Jadi Jurugambar PerkahwinanMy Profile

        Reply
        • Abam fotocinta xmakan pancing punya… 🙂 Wah punya mantap panduan jadi jurugambar tue…sebenarnya jadi jurugambar nie lebih pada skill ker atau lebih pada software editing power heh?

          Reply
          • nak gambar power, dedua tu kena mantap le..kalau salah satu je, susah la
            reezluv recently posted…Panduan Lengkap Jadi Jurugambar PerkahwinanMy Profile

            Reply
            • Hoho! Bistue tgk kenkadang gambar memang sangat2 cantik aa…tapi pose gambar setakat atas tangga kayu rumah pegang2 pinggang jekk… 😀

              Tue saya lebih rasa gambar nadi dier lebih pada software jek…skill2 pose tue adalah bonus tambahan jek…

              Tp skill abam fotocinta mmg power…dah ala2 saifulnang orang cakap.. 😛

              Reply
  • point of view memang berbeza..ada sebab kenapa ada sesetengah wedding package start RM10,000…hehe..kekadang gambar editing biasa je, tapi composition power..kiranya macam buat milo ais…lain org buat, lain rasa..:D
    reezluv recently posted…Panduan Lengkap Jadi Jurugambar PerkahwinanMy Profile

    Reply
  • wah best bloginspired tu menang 1.5k..ni ada contest baru dari blogger kak akma omar…join la test seo..huhu
    cik tom recently posted…Cara Buat Aiskrim Sumijelly Yang #Viral Rupanya Mudah jerMy Profile

    Reply
  • Tuan jomlah kita sertai contest seo cari duit raya 2016 anjuran akmaomar.com :)..
    Calrase Patrick recently posted…Keputusan Dan Kedudukan Carta Terkini EPL 2015-2016My Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!