Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #14

what is seo, seo optimization, seo results. pencapaian seo, pakar seo malaysia

Hoho! Nak menulis dah kering idea sebenarnya..

Tapi memikirkan ada topik cari makan ikan bilis nie…tue rasa nak menulis nie.. 😀

Takde citer lain ker?

Aah…nak citer pasal bola bukan otoriti @ unwritten skills punya orang..

Nak citer pasal family? Saya gemar sorok bab ini sebab perlu laa juga sket privasi dalam hidup serba sederhana ini… 🙂

Nak citer pasal masak-masak? Perghh masak apa laa yg reti saya nie..masak air ngan masak nasi tue memang kepakaran ler… Tapi bila nak citer masak ikan baung masak asam pedas parit jawa memang kelaut laa…

Bagi yang rasa bosan dengan topik pencapaian seo saya dan tim saya disini boleh laa tekan button {x} kat atas tue yer… sebab takat pencapaian  seo sampah macam nie bukan heran sangat…dok gitu en ehem ehem… 😀

Nah! pi tengok hasil tak serupa bikin  pencapaian seo saya kali ini…

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com Untuk Bulan Jan-Feb 2018

Aha! last update pasal topik seo sampah nie rupanya bulan julai 2017…

Sekarang dah 2018 awal febuari…hampir 1/2 tahun gak rupanya…

Nak citer selalu nanti kena sumpah beb..sampai kena FLAG aje blog2 domain wordpress bodo tue… 😀

Memandangkan dah mula serius dengan bitcoin sejak penghujung 2016 lagi, saya mula target pencapaian seo ke arah kata kunci ini dan dibawah ini adalah hasil olok-olok dari google yer!

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Hoho! Tau ada dikalangan korang “menyumpah” dengan bitcoin ini…

No heart feeling bro! Tagline saya dalam benda sampah nie adalah…

Rules of thumb : Just Invest What Are You Willing To Lose In Bitcoin & Altcoin Cryptocurrency!

Dan saya takde nak paksa korang percaya benda nie yer! Cuma skrg untuk saya relate dengan projek terkini yang saya ada buat dengan bitcoin dan cryptocurrency ini… 🙂

Kot2 ada yang berminat bleh pi usya n roger saya dekat blog sampah bitcoin tue yer!

Dan pencapaian seo terkini saya adalah bagi kata kunci @ keywords….

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Kata kunci @ keywords ini dah lama saya buat tinggal saya langsung tak monitor…

Tetiba check naik pula rupanya… 🙂

Point nya sekarang saya nak mention pasal SEO ini adalah…SEO ini adalah sumber marketing yang takkan tamat selagi ada manusia macam korang pi guna enjin carian untuk mencari apa2 perkara.

Tapi bila korang guna method marketing yang lain…( tak perlu laa saya kecoh heh )…korang kena keluar modal selagi korang nak marketkan pada target user FB/INSTA/TELEGRAM dan lain-lain.

Dan setakat ilmu tak seberapa yang saya tau…kos marketing pada medium2 tue semakin lama semakin meningkat.

Tapi SEO @ SEARCH ENGINE OPTIMIZATION ini kalo korang rajin one-time MODAL untuk korang keluarkan pada mereka yang arif tentang perkara ini termasuklah hire saya budak mentah SEO nie… 😀

Once dah ranking jek dah bleh tinggal jek…selagi blog/website bagi domain tue tak kena FLAG dengan geng takde telo selagi tue steady jek punya dalam google tue.. 🙂

Tapi nak diingatkan nak results seo yang gempak2 tue bukan bleh datang sehari dua….paling cepat setakat yang pernah saya buat dalam 3minggu dan ada yang sampai 3 bulan… 🙂

p/s: Dan rekod pecah telo saya buat dalam masa 3 hari untuk kata kunci mat salleh yang “tut tut tut” bukan tak tun tuang tak tun tuang yer! 😛

pencapaian seo dari perniagaaninternet, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, perniagaan internet, seo information, seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, seo tips for search engines, seo ultimate quotes

Bagaimana pencapaian seo korang pulak? Saya pasti dan doakan ianya JAUH LEBIH HEBAT dari pencapaian saya disini… 🙂

 

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini. Perlukan sebarang bantuan? Sila sign up di ruangan bawah footer email anda untuk saya hubungi nanti!

(Visited 10 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

0 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!