Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #13

seo results, pencapaian seo, kedudukan seo, pakar seo malaysia

Hoho…nampak jek post ini ramai yang garu kepala… πŸ˜€

Sampai member yang enggan dikenali ( geng warung ) pon cakap…

Cari cerita lain laa…cerita mcm tue dah basi laa…org tak heran sangat ponn… πŸ˜›

Masing-masing heran & tak percaya dengan pencapaian seo yang tak berapa sangat ini…

Antara yang sempat saya stalk post pencapaian seo ini macam…

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Jawapan saya mudah jek…ini TOPIK CARI MAKAN BRO….CIKTOM…THEHAIKAL..dan yang lain-lain

Kurang2 dengan pencapaian seo tak seberapa nie dapat gak laa update blog mentah nie…

Walaupon ramai tak kisah blog mentah nie “berhabuk” tanpa update, tapi atas permintaan mereka yang enggan dikenali, saya gagahkan juga nak update TOPIK CARI MAKAN nie… πŸ˜›

Kali nie pencapaian mmg tak seberapa punya sebab target niche yang berbeza….

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com UntukΒ Bulan Ogos 2017

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Saja-saje jek cuba nasib lenjan keywords nie…sebab apa? sebab nak mudahkan orang buat tempahan qurban secara online..tak sangka dalam tempoh 1 bulan lebih bertapa dengan teknik2 backlink merasa gak laa keyword “QURBAN” nie kat depan…Walaupon tau yang sukar nak hasilkan komisen daripada produk equrban itu, tapi berada sama tinggi dengan DOMAIN itu sudah cukup bermakna buat saya….manakan tidak saya hanya pakai domain percuma jek bro… πŸ™‚

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Ahaha…ini keywords memang lain macam sket bunyi nya…saya lenjan keywords nie bukan sebab saya ada masalah seksual tapi rupanya2 ramai dikalangan para suami-suami yang kerap makan luarΒ  mengalami masalah ini. Produk yang saya sasarkan banyak dalam blog percuma tue…ada yang nak ehmm ehmm cepat naik, ada produk yang nak org rumah naik tang situ tang sini… harap2 dengan berjaya nya saya tembus kata kunci2 ini, para wanita2 tak perlu laa risau lagi nak cari ubat mujarab nak “GARI” abang2 sado pasangan masing-masing dari kerap makan luar yer… πŸ˜›

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Ramai yang kat luar tue nak main ebay tapi bahan2 ebay dah lapok…tue yang saya lenjan keyword ini utk bagi update pasal bisnes ebay bagi mereka yang nak jadi ebayer tegar! Tapi nak jadi pakar ebay bukan hanya ada panduan jek tapi kena banyakkan buat case study sendiri sebenarnya…Adakah anda percaya kalo jual benda2 pakai hari2 dirumah boleh jadi top selling produk di ebay? Cuba laa dapatkan produk yang telah saya kongsikan di dalam blog percuma itu yer!

Memandangkan pencapaian seo saya setakat ini terus konsisten, saya kini berani mati telahΒ mula membuka tawaran servis seo saya di iLancee …

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, kitab seo merah jambu, kitab seo titan, servis seo ilancee

Tak ambil pon tak mengapa..saya tak RUGI SEKUPANG pon…saya sekadar nak menolong korang yang GILER2 nak RANKING keywords bagi produk/servis korang dalam enjin carian terutama Google.

Tapi jangan fikir semua keywords saya mampu perbaiki kedudukan RANKING nya…saya bukan pakar mana pon…takat keywords carian dalam MALAYSIA ( kata kunci bahasa melayu ), in sha allah, dengan izin-NYA saya mampu buat… πŸ™‚

Bayaran bukanlah sampai cecah RIBU ringgit punya…Sedikit caj dikenakan bagi menampung kos teh ais ikat tepi bersama nasi lemak anak dara tua kat tempat saya ini masa sambil2 saya ngadap depan PC tembak backlink untuk order anda tue… πŸ˜›

pencapaian seo dari perniagaaninternet, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, perniagaan internet, seo information, seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, seo tips for search engines, seo ultimate quotes

Takkan tengok pencapaian seo saya jek… Saya pasti pencapaian seo korang JAUH LEBIH HEBATΒ dari pencapaian saya disini… πŸ™‚

 

p/s: Ada yang cakap saya pakai “JAMPI” kemenyan tue yang mujarab ranking SEO nya…Nah! inilah jampi kemenyan untuk korang layan yer!

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini. Perlukan sebarang bantuan? Sila sign up di ruangan bawah footer email anda untuk saya hubungi nanti!

(Visited 74 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

17 comments… add one
  • Hahaha..semua dah ranking baik punya nanti tu..tinggal tunggu pendapatan masuk je nanti tu πŸ™‚
    thehaikal recently posted…Cara Asas Mendapatkan Bitcoin di MalaysiaMy Profile

    Reply
  • En haikal ranking baik2 semua rahsia kan…saya jenis orang tak pandai buat suprise2 punya…straight forward org jawa ckp… πŸ˜€

    Niat utama saya adalah nak bgtau geng2 baru nak up dengan SEO takde benda yg RAHSIA nak dapat result SEO nie…bila orang tanya buat seo mcm mana? Ini jawapan saya :

    1- BLOG @ WEBSITE mesti dah INDEX laa laa…ini step asas
    2 – Cari data BACKLINK yang relevan dgn site kita ( lebih baik tapi sukar sebenarnya ) @ backlink dari WEBSITE @ BLOG yg lebi tinggi nilai DA & PA nya…
    3 – Fokus pada 1 jenis cara buat backlink shj…jgn sampai lenjan semua method sebab last2 tak tau yg mana beri kesan maksimum..dan disini saya pilih method comment @ blogwalking sahaja…
    4 – Bagi komen @ blogwalkwing yg relevan dan sesuai dgn post lor..senang kata kipas kuat2 laa owner blog baru mudah approve… πŸ˜€

    Alhamdulillah..ianya masih menjadi dan kekal konsisten sehingga hari ini. Esok2 saya tak pasti laa RAHSIA SAMPAH SEO saya nie kekal relevan atau tidak…harap2 terus menjadi…ameen

    Reply
  • SEO.

    Wow, kita masih belajar dan terus belajar.
    Asyraf Asri recently posted…Bila Kau Disapa β€˜Kamu Kerja MKN’ Ya ?My Profile

    Reply
  • meh la ajar aku SEO camna bro, nak tau gakkkkk
    rujukan recently posted…PitisCoin Matawang Digital Cryptocurrency Dari MalaysiaMy Profile

    Reply
    • Bro follow jek ayat balas saya pada en thehaikal in sha allah bleh berjaya punya…Tinggal nak dapat database blog comment yg BETUL2 VALIDATE mmg perlu kos lorr… itu pasal saya ada buat servis seo jika bro berminat laa… πŸ™‚

      p/s: Wah pitiscoin plak heh….blum khatam lagi btc nie….nak kena abis ngaji nie baru bleh kaji yg lain…ameen

      Reply
  • Makin power teknik guna blog percuma tu. Tapi pelik kan… kalau guna blogspot macam tak cukup ummph bila bandingkan dengan guna wordpress.
    sabree hussin recently posted…Rose Face Serum Zeeta – Rahsia bagaimana menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hariMy Profile

    Reply
    • Alhamdulillah…ikutkan lebih kurang sama tinggal wp.com allowed settings part title desc dan keywords melalui plugin…saya tak pasti blogspot bleh adjust utk part itu tak…itu basic penting yg saya nampak kena buat selain daripada perkara2 teknikal yang lain… πŸ™‚

      p/s: Blog percuma en sabree pon byk jek berkeliaran tue…tinggal tak reveal so tak tau laa makin power ke tidak… Kita jenis budak lurus punya..xpandai sorok2… πŸ˜€

      Reply
  • Masih dalam usaha untuk menaikkan kualiti blog ku πŸ™‚
    Naimah Wahab recently posted…Vitamin Semulajadi Bantu Kecutkan Cyst Semasa MengandungMy Profile

    Reply
    • Jangan cakap macam tue…blog puan jauh lebih berkualiti dan bermanafaat utk info2 para ibu berbanding blog mentah ini… πŸ™‚

      Reply
  • saya perlu mengumpul duit yang banyak untuk berguru SEO dengan bro..

    doakan kejayaan saya mendapat duit yang banyak supaya tahap mustahil dapat dikurangkan menjadi zero..

    atleast but not last…kita pasti jumpa lagi dalam dunia sebenar..

    p/s : nak tahu macam rupa nickname si bongkok
    mrhanafi recently posted…Jutawan App Penipu Atau SebaliknyaMy Profile

    Reply
    • Hoho…tak sesuai berguru dengan saya rasanya…Tidak pernah mengeluarkan apa2 ebook mengenai seo dan juga tidak pernah berdiri atas pentas utk bagi talk pasal SEO…nak berguru biar dengan orang yang bertauliah bro…Kita nie seo kecil-kecilan jek bro… πŸ™‚

      p/s: Blog bro jauh lebih bermutu dengan gaya penulisan kritis serta ramai follower..DAN YANG PASTI pendapatan online blog bro JAUH LEBIH HEBAT berbanding blog mentah ini… πŸ˜› Tiada yang istimewa blog ini sekadar perkongsian kecil untuk rujukan para blogger sahaja…ameen

      Reply
  • seo ni mudah.

    cuma jangan ambil mudah aje.
    titan recently posted…Sindrom Burung Hantu yang COMEL.My Profile

    Reply
    • Hoho! Orang pakar macam bro takkan nafikan perkara ini…Saya juga akui perkara ini bila proses SEO itu berjalan dengan baik sehingga hari ini…Tinggal untuk dapat rentak sebenar SEO itu boleh rasa “SAKIT JIWA” gak dengan seo nie… πŸ˜›
      Admin HQ recently posted…Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #12My Profile

      Reply
      • tak sakit jiwa, bukan pemain seo tegar la maa.

        haha..
        titan recently posted…Mirai EMy Profile

        Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!