Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #12

what is seo, seo optimization, seo results. pencapaian seo, pakar seo malaysia

Fuhhh…lama gila tak update blog mentah nie…lagi2 pasal pencapaian seo… 🙂

Lagi2 sibuk dengan rutin anak-anak sekolah nie….

Ker sebab takde pencapaian seo tue yang tak update?

Itu pon salah satu sebab laa..sebab skrg aim bukan setakat 1st page enjin carian google tapi….

1st link dalam enjin carian google tue… aha!

Tapi pakai exact match domain jek laa saya mampu buat macam keputusan kat bawah nie…

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com Untuk Bulan Julai 2017

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Hoho…sangkut paling atas dengan exact match domain jek kwn bleh bro… 🙂

Exact match domain dari sumber percuma plak tue…. 😛

Takde laa heran sangat kan korang tengok results2 tue kan…

Nah! results2 lain tak serupa tak gempak macam yang atas nie….

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

 

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Memandangkan beberapa pencapaian seo saya setakat ini terus konsisten, saya kini berani mati telah mula membuka tawaran servis seo saya di iLancee …

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, kitab seo merah jambu, kitab seo titan, servis seo ilanceeKot2 ada yang berkenan nak cuba dapatkan servis seo saya tue bleh pi usya dari ilancee ya.

Tinggal saya akan tolak mentah-mentah jika kat kunci @ keywords yang disasarkan DILUAR KEMAMPUAN saya atas dasar saya taknak janji benda manis-manis tapi results kelaut nanti.

Tapi nak diingatkan nak results seo yang gempak2 tue bukan bleh datang sehari dua….paling cepat setakat yang pernah saya buat dalam 3minggu dan ada yang sampai 3 bulan… 🙂

pencapaian seo dari perniagaaninternet, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, perniagaan internet, seo information, seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, seo tips for search engines, seo ultimate quotes

Bagaimana pencapaian seo korang pulak? Saya pasti dan doakan ianya JAUH LEBIH HEBAT dari pencapaian saya disini… 🙂

 

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini. Perlukan sebarang bantuan? Sila sign up di ruangan bawah footer email anda untuk saya hubungi nanti!

(Visited 93 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

8 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!