Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #10

what is seo, seo optimization, seo results. pencapaian seo, pakar seo malaysia

Hmm…semakin sengit tue contest seo 2017 – kerja dari rumah dengan ilancee

Setakat semasa artikel ini ditulis, keputusan tidak rasmi adalah…

Pencapaian Seo

Yang betul2 buat saya respek adalah…top 5 keatas semua pakai domain berbayar yang mana kebanyakkan semua tue taiko seo dalam kebanyakkan contest seo tempatan..dan brader wp.com adalah SATU-SATUNYAย peserta yang “TAKDE BAJET” nak beli domain tapi terus bersaing untuk contest seo ini…cayalah bro!

Kalo brader WP.COM tue bukak kelas seo saya ingat saya akan jadi peserta awal nak daftar masuk belajar seo dengan dia.

Tapi dari pengamatan saya yang tak berapa nak terer pasal SEO nie, AGAK MUSTAHIL utk brader WP.COM tue menang contest seo kerja dari rumah dengan ilancee nie.

Tetapi jika UPSET berlaku, saya rasa boleh dikatakan satu pencapaian SEO luar biasa oleh brader WP.COM tue… ๐Ÿ˜›

Ok! Itu result semasa contest seo 2017, yang dibawah ini pula adalah pencapaian seo tim PerniagaanInternetHQ.com untuk bulan Febuari 2017….

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com Untukย Bulan Febuariย 2017

Visi dan falsafah juara seo sebenar mula membuahkan hasil untuk tim saya disini. Walaupon mungkin ramai cakap keywords tak susah laa, bukan high search keywords laa dan macam-macam lagi tapi saya masih boleh berbangga dengan pencapaian tak seberapa ini.

Produk laku keras seperti TraderElit FCPO dan MastaMobile telah berjaya kuasai sebelum pelancaran produk mereka. InshaALLAH dapat laa nanti sangkut 1-2 sales dari produk ini…ameen

Memandangkan beberapa pencapaian seo saya setakat ini berada dalam fasa konsisten, saya telah mula membuka tawaran servis seo saya di iLancee …

Tapi biar saya terus terang awal-awal….Kalo rasa nak ranking keywords OTAI @ Single KEYWORDS cari orang lain jek…jangan pakai servis ini sebab saya tahu kekuatan servis saya ini BUKAN SAMPAI tahap sebegitu.

Saya taknak menjanjikan sesuatu yang TIDAK MASUK AKAL/ JANJI MANISMU – LAGU AISHAH/ BULAN & BINTANG kepada anda.

Biarlah saya bina PORTFOLIO bagi carian atau keywords yang MUDAH dahulu.

At least buat servis seo tapi berjaya mencapai target yang pelanggan kehendaki. Ini matlamat saya untuk kerja seo ini.

So bagi mereka yang BERMINAT, korang bleh pi usya atau buat order dari iLancee.com sementara saya BUKA servis ini. Sebab saya tidak akan bukak servis seo ini sepanjang masa kerana bergantung kepadaย kerajinan saya gak sebenarnya..

Jika pada masa tersebut saya akan sibuk bercuti bersama keluarga, servis seo ini akan dikuarantinkan… ๐Ÿ˜€

Saya tinggalkan coretan pencapaian seo tak seberapa saya kali ini dengan….

Bagaimana pencapaian seo korang pulak? Saya pasti dan doakan ianya LEBIH BERGAYA dari pencapaian saya disini… ๐Ÿ™‚

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pencapaian Seo

(Visited 110 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

12 comments… add one
  • apabila sudah kaya maka saya akan upah blogger yang hebat seperti tuan untuk merangka entri fully SEO untuk saya nanti..
    mrhanafi recently posted…Jumpa Orang Untuk Promosi TakafulMy Profile

    Reply
    • InshaAllah. Sebelum nak upah nanti inform saya dulu utk saya lihat potensi saya pada keywords tersebut.

      TAPI bro pon orang yang HEBAT dalam SEO… Dan ramai yang tahu dan sedar kehebatan bro dalam SEO ini… ๐Ÿ™‚

      p/s: Personal touch adalah teknik promosi yang paling berkesan utk takaful setakat yang pernah saya lihat…silap2 bleh sangkut cawangan baru bro… ๐Ÿ˜›

      Reply
  • Rajin hang buat blog pakai wordpress ye. Nampaknya ada sesuatu yang unik kat situ… ha… nak masuk line jugak la hok gini
    sabree hussin recently posted…Apa pentingnya memilih kata kunci yang tepat dalam pemasaran menggunakan blog?My Profile

    Reply
    • Hoho…blogspot sudah kita sedia maklum berada pada kelas tersendiri…tapi wordpress dot com tue sebenarnya ada keunikkan yang tak banyak orang nak explore… ๐Ÿ™‚

      Try aa bro…kot2 nampak banyak lagi keunikkan bleh share2 nanti… ๐Ÿ™‚

      p/s: Perghh….dah nampak bayang kat bawah tue…silap2 potong tang corner last minute contest seo ilancee nie nanti…. ๐Ÿ˜›

      Reply
  • ada sifu SEO dari india suruh aku skodeng kekuatan competitor seo hikhik

    Reply
    • Hoho2…sifu seo INDIA gak… ๐Ÿ™‚ Ingat cari sifu SEO dekat WF atau DP…. ๐Ÿ™‚

      p/s: Bro hanya tunggu masa nak speed up tue…Taktikal SEO yang paling digemari oleh pakar2 seo macam bro… Good luck and pasti boleh punya… ๐Ÿ™‚

      Reply
  • biasa-biasa aje pencapaian seo gua.

    sibuk kononnya.
    titan recently posted…Belajar Buat Blog yang INTERESTING dan Menguntungkan.My Profile

    Reply
  • hebat persaingan pertandingan seo kali ini..
    zik recently posted…Tonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017My Profile

    Reply
    • Yang join memang terer2 bro bab seo nie…saya yang terkial-kial nak cuba kejar…setakat mana yang mampu jek laa… ๐Ÿ™‚

      p/s: Sekadar memeriahkan contest seo jek..takde target dan takde terasa boleh menang pon bro…bro tengok nanti last week lagi macam2 “magik” atau tangan ghaib muncul utk menang contest seo ilancee tue… ๐Ÿ™‚
      Admin HQ recently posted…Kerja Dari Rumah Dengan iLancee Boleh Buat Duit Online Ke?My Profile

      Reply
  • Tabik springggggg …

    kata kunci Belajar Buat Blog… pun nmpak terang bro ada kat halaman prtama.. power der penangan wordpress percuma nhe… tahniah…

    Reply
    • Ehh jangan macam tue bro…masing2 macam yang saya sering cakap sebelum ini – SIMPAN TARING SAMPAI LAST MINUTE. Macam saya takde tunggu2 punya…Tinggal risiko untuk KALAH tue lebih tinggi laa sebab dari awal dah tunjuk taring…. ๐Ÿ™‚

      p/s: Tak terfikir akan menang contest seo tersebut sebab yang join semua hebat-hebat bro…lebih2 lagi orang macam bro. Sekadar cuba nasib sahaja… Saya sedia lihat “MAGIK” akhir nanti bro nak buat…. ๐Ÿ˜›

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!