Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ – Admin Nak Bayar Zakat!

what is seo, seo optimization, seo results. pencapaian seo, pakar seo malaysia

Ya! Betul apa yang korang nampak kat atas tue…admin nak bayar zakat!

Zakat apa pula nie….admin nak KONGSI secara PERCUMA jek tentang rahsia ranking google 2017 melalui teknik – blog comments jek!

Boleh percaya ker janji manis blog mentah ini? Hoho!

Saya takkan janji kosong walaupon “rahsia” ini akan makan diri saya balik…. πŸ™‚

Kerana saya yakin yang PERKONGSIAN PERCUMA ini adalah cara mudah saya untuk rasa bersyukur dengan hasil kejayaan yang dinikmati sehingga hari ini dengan izin dari-NYA….alhamdulillah.

Untuk yang dah tak SABAR-SABAR nak dapatkan perkongsian rahsia ini, meh lihat dulu antara pencapaian seo yang berjaya dilakar secara konsisten sehingga hari ini…

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com -TAWARAN BONUS!

Siapa yang tak kenal dengan tim muaz hadi – ikhwan fahmi dari tim tips kerjaya yang terkenal dengan pencapaian sehingga RATUSAN RIBU RINGGIT daripada produk killer mereka iaitu produk affiliate – kerjaya ( ptd, kastam, pembantu perubatan DLL )

Dan alhamdulillah, kami berjaya juga berada dalam enjin carian google hanya daripada blog percuma sahaja… πŸ™‚

Melalui PERKONGSIAN PERCUMA kami nanti anda akan berjaya memperolehi pencapaian seo yang sama sepertimana yang kami perolehi ini… amacam?

Lihat pula bukti pencapaian seo kami yang lain pula….

Takde laa banyak kan komisen daripada produk affiliate ebay diatas.

Tapi pencapaian bawah radar saya bersama ebay dari akaun paypal saya TIDAK BOLEH KONGSIKAN atas faktor2 menjamin periuk nasi saya laa yer.. πŸ˜›

Ok! 2 bukti tak seberapa diatas telah membuktikan rahsia seo ranking google 2017 yang saya buat ini kekal relevan sehingga hari ini.

So apa pula PERKONGSIAN PERCUMA @ ZAKAT yang ingin diberikan oleh saya?

list subscriber perniagaaninternethq, - Pencapaian Seo

Di atas ini adalah sebahagian kecil daripada list subscriber kami yang telah kami kongsikan secara “PRIVATE” info mengenai rahsia ranking google 2017.

Perkongsian PERCUMA @ ZAKAT yang saya maksudkan ialah, saya akan berikan satu set BLOG COMMENT AUTO-APPROVED 2017 untuk 30 HARI tanpa sebarang bayaran satu sen pon kepada mereka yang sudi melanggan email pada header kami ini.

Contoh list blog comment yang akan diberikan adalah dalam bentul “excel” yang mana anda hanya perlu “double click” sahaja untuk terus ke link blog comment auto approved tersebut yang mana link blog comment tersebut mempunyai nilai PA/DA yang tinggi untuk anda mudah ranking di dalam enjin carian google nanti! Anda hanya perlu comment @ kipas owner mengikut topik yang relevan sahaja… mudah kan?

contoh blog comment auto approved - Pencapaian Seo

Saya tau bukan semua Β dikalangan anda berminat untuk dapatkan pencapaian ranking google sepertimana yang kami buat ini tapi harap korang dapat kongsikan berita TAK MASUK AKAL ini kepada rakan-rakan anda yang memerlukan itu.

Semoga usaha murni anda ini membantu mereka-mereka yang sangat memerlukan pencapaian seo seperti ini… sharing is caring!

Berapa lama tempoh tawaran ini? Setakat ini saya letak tempoh @ locked sticky post ini sehingga hujung tahun 2017 sahaja. Dengan kata lain pada awal 2018 nanti anda sudah boleh berjaya merasai pencapaian seo sepertimana kami ini. Tapi jika list email kami PENUH lebih awal, kami akan maklumkan nanti… πŸ™‚

Tapi harus diingat yer…pencapaian seo seperti yang ditunjukkan disini mungkin ada yang BERJAYA dan sebaliknya. Sebab google bukan hak milik mutlak saya atau anda juga. Kita sekadar berusaha yang terbaik untuk memperolehi hasil pencapaian seperti ini… πŸ™‚

Takkan korang nak tengok pencapaian seo saya jek… Saya dah offer tawaran PERCUMA jek nie…tak nak REMBAT ker? πŸ˜€

 

p/s: Mulai hari ini tuan admin sadiq segaragaΒ  segak bergaya ingin beri zakat…..Jika tuan-tuan suka dengan tawaran saya ini – SILA LANGGAN EMAIL kami yer! Jangan risau admin tak marah yer dan email langganan anda tidak akan DIJUAL SAMA SEKALI! πŸ˜›

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pencapaian Seo

(Visited 163 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

17 comments… add one
  • Peh..perkongsian yang ditunggu-tunggu telah datang hehe..nampak gayanye kene bg komen dlam bahasa inggeris tu hehe
    thehaikal recently posted…Cara Beli Barangan Ikea Malaysia Secara OnlineMy Profile

    Reply
    • Hoho! Agak sibuk seblum ini…nie dah dapat compilekan list yg saya rasa estimated bleh guna utk tempoh 6 hingga 9 bulan dari sekarang… πŸ™‚

      List2 link blog comment ini adalah VALID dan FRESH dari ladang punya…Tinggal ranking atau tidak jawapannya – subjektif dan tertakluk kepada byk sebab jika masih GAGAL… πŸ™‚

      Reply
  • dulu rajin wat.

    sekarang, bila rajin aje wat. haha..
    titan recently posted…Mirai EMy Profile

    Reply
  • bayar zakat tuh.. juta2 lah maknanya tuh.. hehe
    zik recently posted…Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017My Profile

    Reply
  • Terima kasih atas tawaran percuma ni.. Siapa la yang tak nak tawaran percuma kan..
    Dedaun Comel recently posted…3 Ebook Marketing Percuma Untuk Anda !My Profile

    Reply
  • oit.

    bila nak update blog haa.
    titan recently posted…Istiadat Laung AGUNGMy Profile

    Reply
    • bos kita sibuk tuh..
      zik recently posted…Tarikh permohonan br1m (brim) 2018!Β My Profile

      Reply
      • Alhamdulillah…kesibukan sedikit reda..dan harap diberikan kekuatan untuk terus menulis…ameen

        p/s: Terima kasih kerana masih sudi melawat blog sampah ini… πŸ˜€

        Reply
    • Baru dapat update bos….tak banyak cerita tapi ada laa cerita cerita kosong… πŸ˜€

      Reply
  • google sumber duit untuk blogger hehe..secara SEO nya
    Belang Tarung recently posted…15 Free Download Android Game Terbaik 2017My Profile

    Reply
    • Betul tue tuan…dengan PAID ADS sekarang semakin lama semakin mahal…

      Dengan SEO kalo upah pada yang pakar sekalipon one-time payment jek…IN SHA ALLAH

      Kekal lama jika teknik SEO yang dibuat adalah dengan cara yang betul…ameen

      Reply
  • Pening jugak nak apply kan SEO kan, lagi2 lah newbie cam akak ni. Berkobar2 akak terbakor semangat nengok result pencapaian seo awak, yes… nak jugak

    Reply
    • Terima kasih kak su atas lawatan muhibbah ini.. :)FENIN-FENING LALAT dengan SEO? YA saya tidak nafikan pada peringkat awal. Cuma apa yang menarik tentang seo adalah ianya marketing @ pemasaran jangka panjang TANPA KOS YANG BESAR jika ianya telah berada pada tahap yang akak kehendaki.

      p/s: Sifoo bisnes online rupanya…saya patut belajar seo tentang bisnes online dengan akak laa… πŸ˜€

      Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!