Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Sorang Dominasi Sorang Lagi Manipulasi Tapi Buat Duit Dengan Instagram

dominasi instagram, manipulasi instagram, buat duit dengan instagram

Ahh sudah…member utara Bisnes TE yang sound saya pasal hasil ciput xmasyuk dengan amazon associates dalam PM pulak…(port dirahsiakan laa)

Dengan mukadimah assalamualaikum sahabat, dier pon tanya

Salam sahabat…sudah2 laa tue buat bisnes amazon associates tue..orang malaysia tak minat laa..

Adoii…dah bagi salam bagus..tp sound lagi tue…saya pon jawap :

Wsalam sahabat…Tak minat aa bro ngan bisnes TE tue..tak tau aa…pintu hati dah tertutup rapat…pintu hati hanya terbuka kat org rumah jekk!

Member utara tue pon reply lagi…

Ok2..tak minat sekarang takpe..nanti minat calling2 heh..kwn bagi spesel punya! Ni kwn nak tanya nie pasal instagram. Bro tau tak? Bro kan BELOGER!

Perghh…kena sindir lagi…saya pon jawap aaa…

DOMINASI INSTAGRAM vs MANIPULASI INSTAGRAM – MANA SATU PILIHAN HATI KORANG?

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Buat Duit Dari Instagram dari PerniagaanInternetHQ.com
Instagram
4.5
Sorang Dominasi Sorang Lagi Manipulasi Tapi Buat Duit Dengan Instagram
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat

Mau tak pening bila member utara orang kuat bisnes TE suruh pilih mana satu pilihan kalbu - manipulasi instagram ker atau dominasi instagram. Kalo tgk dua2 sama jek bagus jek sebab boleh buat duit dengan instagram kan.

Korang plak dah ada experience pasal 2 panduan buat duit dari instagram tue? Kalo ada sharing aa ngan kiterorg untuk kawan2 kita yang lain...Knowledge korang level dewa2 nya pasal instagram nie.. 😀

Asal ngan instagram plak…aii dah masyuk dengan bisnes TE ada masa layan instagram..pelik tue..ker dah tahu nak dominasi downline bisnes TE yang dah beribu2 ramainya tue…atau nak MANIPULASI orang yang tak pakai TE? 😀

Member utara pantas balas…

Ehhh..macam perli jek tue…aku tanya bebaik nie..ko pulak mcm nak pekena aku jek…

Saya balas pon pantas laa…

Ehh marah plak ker…aku cakap jek…takkan tue pon nak marah…ok2 hang nak tanya apa sebenarnya pasal instagram nie?

Member utara pon bingkas reply…

Nie dalam email aku ada terima macam2 pasal instagram…yang paling aku minat nak tau 1 orang cakap pasal dominasi instagram, dan yang sorang nie pulak cakap pasal manipulasi instagram…aku dah sangat2 nak beli nie…tapi aku nak rujuk aa ngan BELOGER member baik aku nie…ko rasa yang mana satu bagus?

Saya terdiam..lambat reply aa..tapi reply gak aa…

Hmm..Sebelum aku jawap soalan ko tue pasal instagram..aku nak kasik tau siang2 yg aku takde dan tak reti instagram..so kalo aku citer pasal instagram ko nak percaya ker?

Member utara lagi pantas reply…

Ko gado ngan aku macam mana pon aku mesti percaya ko nya…ko riki2 aa sket pasal 2 produk tue..pastue bagi tau aku kena beli yang mana ya….( Terima kasih gak laa sebab percaya ngan saya yang tak seberapa nie.. 🙂 )

Adoiii…penin kepala ngan member utara nie…kang tak tolong cakap kita apa pulak…Saya pon riki2 laa pasal 2 produk hot instagram nie :

1) RAHSIA DOMINASI INSTAGRAM

– Tengok ayat headline yang bunyi : KETAHUI BAGAIMANA ANDA BOLEH JANA PENDAPATAN 4 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA BERMAIN INSTAGRAM 1 JAM SEHARI. Ayat klise mcm nie macam nak menjerat orang yang beli jekk.. 😀

– Tengok screenshot income : Boleh tahan juga instagram nie…tapi rasa ragu2 jugak…hoho!

– Ada bagi ebook preview : Haa yang nie bagus…kalo korang nak tengok ebook preview tue korang KLIK SINI

– Ada testimonial : Testimonial plak macam meragukan…tue saya rasa aa…korang jangan caya plak

– Ada plak gambar kondo laa..keter BMW…gambar cek tendang laa.. : Ini gambar biasa orang nak pancing beli barang kat internet nie…

– EBook ini memiliki 8 rahsia yang paling penting : Laa…saya ingat sampai 18 rahsia ker..8 jek…tapi bleh laa..kang banyak sangat rahsia korang tak terbaca plak kan…Rahsia dier maut2 gak bunyinya…ini kot rahsia instagram yang korang cari..nampak mcm serius ngan telus aa penulis tue bagitau…nie pandangan saya laa

– Ada ayat penulis cakap yang ” Rahsia Ini Ditulis Berdasarkan Pengalaman Saya Sendiri ” : Saya kalo beli ebook laa memang cari case study penulis sendiri bukan karang2 pastue jual mahal punya harga sampai tak ingat dunia! rupa-rupanya baik punya cilok buku mat salleh jek pon!

– Ada penulis cakap buku nie tak sesuai ngan semua orang : Elok laa cakap mcm tue..bagi tau terang2 bukan nak kelentong punya ilmu..dah terang lagi nak bersuluh! Saya suka bila dier cakap mcm tue…nie pandangan saya laa

– Penulis ada bagitau pasal harga : Nak cakap harga takut mahal kan…korang riki sendiri laa..nak link? riki KLIK SINI

– Penulis ada bagi bonus : 2 bonus standard 1 lagi bonus pelik. tue pon rahsia dominasi instagram laa tue agaknya.

– Ada jaminan 30 hari tanpa banyak soal : Ayat2 cenggini mmg mesti ada dalam surat jualan. Kalo takde nanti ebook tak laku ooo… 😀

– Ayat baris last yang p/s tue ada gak : Ayat standard tak janji bulan dan bintang laa..tak janji akan dijual sampai bila2 laa..tak janji harga akan kekal laa.. Ini pon ayat standard dalam surat jualan. Tapi kita bersangka baik laa kan…org jual ebook takkan semua nak MENIPU jek kerjanya…tipu2 sangat pon dunia lepas..akhirat lepas pebendanya.. 🙂

Skala BINTANG : 4/5 saya bagi. Sebab apa? Suka hati saya laa…nak bagi 3 bintang pon boleh..nak bagi takde bintang pon boleh sangat… 😀 Review syok sendiri kan..bukan orang nak beli dari review cap ayam macam nie pon. KPI buku nie pon memang boleh buat duit dengan instagram!

2) MANIPULASI INSTAGRAM

– Tengok ayat headline yang bunyi : RAHSIA JUALAN MELETUP HURU-HARA DALAM INSTAGRAM. Ayat power tak tak ckup klise laa…bagus gak cenggini sebenarnya..tak menjerat sangat kan..

– Mengenai penulis : Penulis nama ismail arsad. Bukan sepupu saya…bukan jiran sebelah belakang rumah saya..dier nie penggiat internet malaysia dalam pelbagai bidang macam ebay, lelong pastue facebook dan sekarang instagram. Esok lusa saya tak tau dier nie nak niaga apa kalo instagram plak dah lemau .. 😀 ( Buat duit dengan fiverr mungkin versi dier pulak laa kan…mana tau! )

– Ada tunjuk testimonial :  Nie saya rasa laa heh…dier ajar pembeli dier tulis ayat manis ker tidak saya tak pasti…tapi ayat testimonial memang meremang bulu roma tengok…tapi takkan laa penulis nak cari rezeki cara tak betul kan!

– Mengenai produk : ismail arsad tue bagi produk dier dalam bentuk DVD. Haa korang bleh laa tgk kat mana2 korang nak…kat dalam dalam bilik kelamin kelambu kerr…dalam laptop sambil layan rotai canai mamak maidin ker..kan ker best tuee

– Modul produk : Penulis bagi 7 modul nak korang hadam. apa korang nak 70 modul? takpayah laaa…1 modul ingat nak hadam kejap ker…kurang 10-20min…habis kalo 7 modul? dah macam tgk movie box office pecah panggung tau!

– Harga produk : BAB INI SAYA PALING NYAMPAH tak suka aa…nanti saya cakap RM sekian2 korang cakap – MAHAL TAK INGAT DUNIA LAA, GILA BABUN TAK MASUK AKAL PUNYA HARGA LAA…dah penjual nak jual RM sekian2 saya bleh cakap apa…yang produk manipulasi instagram milik ismail arshad nie berharga – RM DISINI

– SKALA BINTANG : 4/5 saya bagi..sebab apa? mesti aa fair baru korang yakin sket… KPI ebook nie pon sama – boleh buat duit dengan instagram yang banyak punya! Review sendiri2 punya suka jek tapi nak kongsi kat umum sebab member utara tue laa punya pasal! Kalo bukan sebab dier saya malas jek nak review nie. Hoho!

Hah! nak tanya korang plak..kalo korang pilih yang mana satu? DOMINASI INSTAGRAM ker MANIPULASI INSTAGRAM? ker pilih dua2 skali? Ker tak pilih langsung dari 2 yang saya ceritakan kat sini. Sebab 2 ebook nie ada keistimewaan tersendiri walaupun KPI mereka sama – buat duit dengan instagram dah beribu-ribu tau!

Kekongsi aa sket info tue kat sini…Tak kongsi pasal 2 ebook tue pon takpe…kongsi laa rahsia instagram yang korang tau ker…panduan instagram yang ko guna sendiri tapi tak jual kat umum ker…teknik buat pagi malam terus mencanak naik follower kat instagram tue ker..strategi berkesan dengan instagram ker…Apa2 jek laa pasal instagram nie.

Bukan per…lagi banyak korang kongsi, lagi banyak saham akhirat korang dapat…kalo korang rasa 2 ebook tue cukup bagus…bagi terus sebab musabab orang lain patut beli salah satu dari 2 ebook tue…dan begitulah sebaliknya

Saya tunggu korang kat dalam post nie! Korang memang seporting kan! Nora danish selalu cakap : KITA…ENJOY!!!!

p/s: Buat member utara saya : Aku dah tolong hang bagi jawapan persoalan ko tue…pasnie bulan depan ko mesti dapat 4-5 angka celah gigi jek dari bisnes TE ko yang meLETOP tue dari rahsia buat duit dengan instagram nie!

ANDA KINI BOLEH BUAT DUIT DENGAN INSTAGRAM MACAM SEORANG PAKAR!

 

Adios semua!

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Buat Duit Dari Instagram dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? - Instagram
4.5
Sorang Dominasi Sorang Lagi Manipulasi Tapi Buat Duit Dengan Instagram
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat

Mau tak pening bila member utara orang kuat bisnes TE suruh pilih mana satu pilihan kalbu - manipulasi instagram ker atau dominasi instagram. Kalo tgk dua2 sama jek bagus jek sebab boleh buat duit dengan instagram kan.

Korang plak dah ada experience pasal 2 panduan buat duit dari instagram tue? Kalo ada sharing aa ngan kiterorg untuk kawan2 kita yang lain...Knowledge korang level dewa2 nya pasal instagram nie.. 😀

Instagram

(Visited 716 times, 1 visits today)

About the author: Merupakan Blogger Separuh Masa Yang Menjalankan Perniagaan Offline Bersama Keluarga Di Muar Johor. Merupakan Group Member Kepada PerniagaanInternetHQ.com. Selamat Datang & Diharap Blog Ini Dapat Memberikan Inspirasi Kepada Anda Dalam Perniagaan Internet

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

7 comments… add one
  • Boleh buat duit rupanya instagram ni. Ingat tag2 gambar jek. Tq atas info ini.

    Reply
  • Takut salah faham jek nanti. Guna medium instagram then manipulasi instagram pada bisnes online mahupun offline anda. Tak rumit sebenarnya tinggal utk dominasi dengan instagram mungkin perlukan rujukan jika anda masih baru dengan instagram.

    Terima kasih!

    Reply
  • mu memang anti dengan TE kah?
    ohcikgu recently posted…MH370 – Dah setahun.My Profile

    Reply
  • Bukan anti cikgu..penuh pamplet pasal bisnes te kat kedai kecik kawan nie..at least nk letak pamplet bgtau aa..pastue bila kita alihkan ckp xnak tlg org melayu niaga plak..adoii

    Tue belum kena lanyak ngan member utara pasal bisnes TE nie…

    Kwn fokus dengan blog cap ayam nie jek aa…dan niaga kecil-kecilan kwn di kampung nie.. 🙂
    Admin HQ recently posted…Cari Kerja Online Sambil Buat Duit USD Dengan TaskV Untuk Orang Malas!My Profile

    Reply
  • Bagi aku, ikhlas laa cakap ek… bukan mudah nak jana income macam tu.. so dua2 bende yg disarankan tu… dua2 tak beli… hahahaha…
    Aku lebih suke buat income dari usaha aku sendiri, bile duit macam tetiba je “tengah tidur” katanya pun duit boleh masuk…
    Yes!!! memang ada kes yg mcam tu… tp bukan laa semudah yg disangka.. sbgai cth, beli rumah.. dah jadikan homestay tak pun rumah sewa.. yang tu aku percaya laa ko tak kerja tp duit tetap jugak jalan..sbb org tu tiap2 bulan nak kene bayar. Tapi ko still kene usaha untuk beli rumah tu which is ko tau tu bukan jalan yang mudah.

    Bila disebut soal jual servis dalam buku tu, aku rasa macam boleh baca je apa yang penulis cuba sampaikan, and aku rasa mmg betul… bende tu jadi Freelancer kan? So kalu betul, based on pengalaman aku, bukan mudah ko nak jual servis ko tu, bukan nak mematahkan semangat. Tapi sebagai nasihat je la.. kalo org diluar sana yakin boleh buat… aku doakan koorang berjaya.

    bagi aku, simple nya macam ni… kepada orang yang baru nak memulakan bisness apa2 sekali pun.. koorang jangan laa mudah giler terpedaya dgn apa2 yang diaorg show kan kat orang tu…tak kisah laa.. kreta ke, rumah ke, or pendapatan sebulan/sehari/sejam yang diaorg dapat tu… korang buat research kat mereka2 yang dah berjaya… then ko baca latar belakang diaorg sebelum berjaya tu.. tu bende 1st yang koorang kene buat. Setakat ni laa kan.. belum pernah lagi aku jumpe or baca orang tu dah awal2 success gile2 tanpa melalui kesusahan. Percaya aa cakap aku, kalu ko xmelaluit jerit perih nak berjaya, kejayaan ko xkan bertahan lama….

    anyway…. aku doakan sumuanya akan success dalam apa jua koorang lakukan (mesti hal yang elok2 je k..yg tak elok aku xdoakan)…. Hahahaha

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!