Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Sistem Funnel Atau Pemasaran Power Gila Dari Oswald Justin

sistem funnel, sistem funnel review, sistem pemasaran, sistem pemasaran oswald justin, pakar pemasaran oswald justin, cara pemasaran sebenar, cara pemasaran email berkesan, cara copywritting power gila, testimonial sistem funnel, bonus sistem funnel

Saya sendiri akui yang ada dari kalangan kita mengalami situasi seperti :

Nak buat bisnes tapi tak tahu nak pilih bisnes apa. Dalam kepala ada banyak bisnes yang nak buat sampai pening bila fikir semua tue…betul ker?

Bro, gua bab modal memang takde masalah…petik jek berapa inshaAllah gua bleh keluarkan. Masalah gua sekarang ialah sistem pemasaran yang sesuai gua masih belum jumpa…boleh tolong tak?

Hampir 90% mereka bunuh tarik diri dari perniagaan internet sebab GAGAL pasarkan produk mereka tapi kos pemasaran dah berabis sampai ribuan ringgit beb..salah satu dari puncanya adalah salah memilih cara pemasaran yang betul…

Dan ada juga dari kalangan anda yang TAK TAHU nak simpan database pelanggan yang menjadi KUNCI KEJAYAAN sesebuah perniagaan tak kiralah melalui internet mahupun offline…iyer ker?

Kesimpulan mudah dari situasi diatas adalah :

  1. TAK TAHU PRODUK YANG BAGUS UNTUK DIJUAL?
  2. TAK TAHU SISTEM PEMASARAN YANG BAGUS UNTUK DIGUNAKAN?
  3. TAK TAHU PILIH SISTEM PEMASARAN YANG BETUL KERANA BUKAN EXPERT DALAM BAB IT/MEDIA SOSIAL?

Jawapan terbaik kepada situasi ini adalah…..

Betul ker Sistem Funnel Atau Funnel Bisnes Online Adalah Pemasaran Power Gila Si Oswald Justin? Ada Testimonial tak? Ada BONUS mantap tak? Anda Lihat Sendiri Kalo Masih Tidak Percaya!

Saya terus terang cakap memang saya tak cukup power sampai korang nak GILA kan cara pemasaran saya.

Buktinya? Cukup untuk saya cakap yang sebelum ini saya ada kongsikan cerita hasil komisen ciput jek.

Tapi saya rasa korang akan lebih teruja jika saya cakap ada member yang saya kenal gitu-gitu jek – oswald justin boleh buat duit online bawah radar @ underground sehingga acc bank dier jadi macam….

Kalo macam nie punya banyak baru “meleleh air liur” korang nak tengok kan…. 😀

Dan salah satu sebab saya nak kongsikan cerita ini adalah….dier memang berjaya hasil dari case study yang beliau lalui sendiri dan salah satu darinya adalah…

Nah! sampai 21K beb dier sapu bersih dari program affiliate market malaysia kita nie…

Sebab itu saya cakap yang oswald justin ni bukan calang-calang orang yang korang patut kenal lebih dekat…kenal saya yang sel2 tak berapa nak berhubung nie apa lah sangat kan…

Macam mana si oswald justin nie boleh POWER GILA sampai boleh buat duit online hampir 21K?

Salah satu sebab dier ada sistem POWER GILA iaitu sistem funnel @ funnel bisnes online.

Sistem funnel @ funnel bisnes online tue apa?

Nak sembang kencang sangat saya takut salah maksud nanti, nie bahan yang boleh saya kongsikan dengan korang :

 

Sistem funnel oswald justin ini merangkumi modul pembelajaran :

Memang “GUARANTEE” menjadi ker sistem funnel oswald justin nie?

Kalo saya cakap korang mesti ingat saya kipas bawah radar kan…

Orang biasa-biasa jek yang cakap sistem funnel ini bagus bukan OTAI2 perniagaan internet beb….

Yang banyak berjaya dari sistem funnel @ funnel bisnes online dari pakar pemasaran oswald justin nie rata-rata mereka yang baru nak “UP” dalam bisnes internet.

So kalo korang rasa-rasa korang dari kelompok ini, memang patut korang sendiri patut cuba benda “RARE” macam nie.

Betul tak?

Nota kecil : Buat mereka yang dah terer/ragu2 pasal buat duit online dari perniagaan internet/kaki MLM yang dah beribu2 downline/atau seangkatan dengannya tak payah laa rasanya korang sibuk2 nak tahu benda alah “sistem funnel oswald justin” nie..buang karen jek orang jawa cakap… 😛

Untuk pengetahuan korang readers yang saya hargai, saya SENDIRI telah menghabiskan puluhan ribu ringgit untuk mendapatkan segala macam teknik-teknik pemasaran samada dari dalam mahupun luar negara.

Kesudahannya, itulah hasil ciput yang pernah saya ceritakan sebelum ini..tak mengapalah mungkin itu sahaja rezeki saya kan…

Tetapi…

Saya taknak korang HABIS BERPULUH RIBU macam saya…

Kalo rasa-rasa was lagi pasal cerita karut saya pasal sistem funnel @ funnel bisnes online oswald justin, korang pi laa siasat sendiri dari review2 POWER GILA yang lain…

sebabnya…

surah-hujurat-6-hingga-8-selidik-berita-dahulu - Sistem Funnel

So korang yang nak siasat sendiri BETUL ke TIDAK sistem funnel @ funnel bisnes online dari pakar pemasaran oswald justin ni, korang pergilah selongkar habis-habisan kat bawah nie….

Agak-agak korang laa Sistem Funnel @ Funnel Bisnes Online dari Oswald Justin nie SCAM? Sistem Funnel Penipu? Anda LEBIH HEBAT dari saya… 🙂

 

Cukup mudah sekarang cari ilmu…betul tak?Tinggal hanya tindakan PANTAS dari kita semata-mata….

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Sistem Funnel

(Visited 242 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

7 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!