Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Pasif Affiliate Oleh Rahman Basri Mentor Perniagaan Internet

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email

Setiap dari kita pastinya akan ada idola/pakar rujuk/guru/mentor dalam membina kejayaan dalam kehidupan.

Macam saya, bermula dari pra-sekolah guru yang saya paling ingat yang kenalkan saya dengan huruf ABC dan 123 adalah cikgu siti – seorang cikgu mualaf. Memandangkan saya nie tak berapa pickup masa pra-sekolah dulu, cikgu siti nie lah yang bimbing saya tanpa kenal erti jemu sampai saya berjaya hafal huruf dan nombor2 tue…

Masuk sekolah rendah di salah sebuah sekolah di tempat saya ini – MUAR (port makan mee bandung yang sedap!) , cikgu yang paling saya ingat dan agak rapat dengan saya adalah cikgu Hatta. Cikgu nie merangkap cikgu matematik dan sukan – bolasepak pon dier, hoki pon dier, badminton pon dier, cuma bukan cikgu pancaragam sekolah jek.. 😀 Cikgu hatta nie agak garang orangnya. Silap jawab soalan matematik dier bagi, jawabnya berdiri atas kerusi sepanjang masa dier mengajar. Tak siap kerja rumah dier terus duduk luar kelas… 😀 Yang paling saya ingat apa yang cikgu hatta nie pernah pesan pada saya dan rakan2 sekolah dalam team bolasepak kami masa final bawah 12 tahun peringkat daerah…

Korang main bola pon kena guna matematik gak…pakai otak sket…kalo gentel sorang2 dari midfield dgn defender dier bagak mcm tue ( takde laa sebesar ala2 marcos) dengan keeper pon cekap hari ini ( tak secekap farizal marlias laa) xkan gol punya! Kamu tambi ( gelaran pd kwn saya yg gelap ala2 mamak maidin) hang ada speed ( sepantas juga macam s.chanturu tue) rajin sket turun naik hantar bola dari tepi!

Berkat kata-kata azimat cikgu hatta sekolah kami berjaya menang dengan jaringan tipis 1-0 tue pon jaringan pada masa tambahan hasil kesilapan mudah pihak lawan.

Masuk sekolah menengah pula, saya ditempatkan di sekolah yang telah melahirkan ramai pemimpin2 ulung dari Muar termasuklah ex-TPM – TSMY. Dalam ramai2 cikgu sekolah yg mengajar saya, cikgu nordin antara cikgu yang menjadi mentor kepada budak2 sukan sekolah kami. Cikgu nordin ni badannya agak gempal dan suka isap kretek made in indonesia ( tp masa sekolah tak laa, masa lepak2 warung jekk 😀 ). Cikgu nordin ini ajar subjek perdagangan dan pendidikan jasmani. Antara amanat yang masih berlegar2 di kepada nie…

Kalo korang semua nanti nak berniaga, korang kena fikir baik2…kedai A satay pagi yang sedap, kedai B jual sup kambing & gearbox yang sedap juga, korang plak jual makanan berlauk yg pelbagai… Pelanggan sebenarnya adalah dari orang yang sama, so korang kena fikir bukan setakat makan & minum yg sedap, apa lagi perkara yang boleh pelanggan suka datang kedai korang! Mungkin letak pelayan yang gebu2 ker, hias kedai lampu lip-lap-lip-lap ker, ruang parkir @ parking yg selesa ker….

Begitu juga saya dalam arena perniagaan internet nie, ada laa juga sifu @ mentor perniagaan internet yg saya follow dari jauh jek. Yerlah nak datang seminar/kelas/kursus/ kat dewan2 besar kat KL/JB/PENANG tue jauh sangat..yuran caj pon kenkadang harga tak masuk akal… 😀 Sebut nama macam irfan khairi – pencetus fenomena jutawan internet, ammar zahar – pengasas aztetic & pakar affiliate, suhaimy abu bakar a.k.a shuth – pengasas wangcyber, mohd zulfadli sudin – guru perniagaan internet malaysia, cikgu titan – blogger kacak yang ego tapi sekarang dah kawin & anak sorang, dan ramai lagi untuk saya sebutkan disini. Mereka2 ini adalah antara pakar rujuk @ mentor dalam perniagaan internet khususnya di Malaysia.

Tinggal dalam ramai2 yang ada tue, ada seorang mentor perniagaan internet yang lain sket perwatakkannya. Kacak juga orangnya tapi gemar berkopiah yang bercirikan islamik apabila menyampaikan kelas/seminar/program menjadikan diri beliau ini agak unik berbanding dengan orang lain. Beliau yang saya maksudkan adalah saudara Rahman Basri.

Projek Pasif Affiliate Oleh Rahman Basri Mentor Perniagaan Internet Malaysia

Nak cerita lebih2 tentang beliau nie, saya belum pernah bertegur sapa @ berjabat tangan dier pon. Cuma banyak follow dari sudut underground melalui produk2 atau modul beliau yang diedarkan secara percuma. Pencapaian dalam perniagaan internet? Cakap banyak takut korang kata saya bodek2 plak, ini saya kongsikan antara pencapaian beliau :

Ini antara sebahagian kecil pencapaian beliau dalam arena perniagaan internet nie. Beliau ini sangat mahir dalam arena affiliate tempatan. Dan kini hasil buah tangan beliau yang bakal meletop adalah – Pasif Affiliate! Apa itu pasif affiliate? Korang bleh rujuk dibawah ini :

Ini antara intipati yang bakal korang dapat dari projek pasif affiliate yang dibuat oleh saudara rahman basri. Kalo diikutkan banyak dari perkara diatas korang bleh belajar sendiri pon. Tapi kena ingat, setiap perkara yang diajar oleh rahman basri ini 100% based dari past experience beliau. Mana2 perkara yang melambatkan/merugikan beliau dalam arena perniagaan internet ini pastinya akan dikongsikan kepada anda. Ini perkara yang mahal dan susah untuk korang dapat sebab mat salleh selalu cakap…

Tapi pasti ada suara2 sumbang yang cakap….

Sudah2 laa tue bro promote benda yang nampak macam best jek…tapi sapa yang berjaya bro takde cakap pon…

Bro, bukan taknak join benda2 mcm nie…rasa serik pon ada…banyak kali dah terkono…dengan sipolan bin sipolan…dengan abang kopiah nie jek belum terkono lagi…

Bro, kalo join abang kopiah rahman basri nie, bleh untung banyak heh…agak2 sebulan bleh dapat 5-6 angka tak?

Bro, kalo saya cakap pasif affiliate penipu @ projek pasif affilite scam boleh tak?Macam mudah sangat jek jana income 4-5 angka dari projek seperti ini…hmmm

Bro, musykil sebenarnya saya…nak tanya sket laa..kalo betul pasif affiliate nie program perniagaan internet paling laris di malaysia, napa tak kluar paper nasional macam program2 lain…. ker bertopengkan imej islamik tapi ada kisah udang di sebalik mee bandung muar yang paling sedap tue… 😀

Hoho! Itu hak korang untuk nilai mana2 program yang pernah saya kongsikan di blog picisan ini. Tapi saya tidak akan kongsikan program2 yang mengarut untuk cepat jadi kaya ker, MLM yang pelbagai mangkuk tingkat tue ker. Sekarang kalo SAYA orang tak seberapa nie yang cakap projek pasif affiliate dari saudara rahman basri bagus @ tak tipu orang mesti korang tak konpiden @ percaya punya. Yang cakap projek nie bagus bukan sebarangan orang oooo…

Untuk lebih membuktikan cerita ini bukan cerita karut atau dongeng…korang lihat sendiri hasilnya….

Hah! Intipati projek sudah saya berikan, testimonial juga sudah saya kongsikan, siapa wajah sebenar tuan punya badan pon saya sudah ceritakan. Pastinya pasif affiliate ini akan mengubah dimensi hidup anda yang masih tercari-cari mentor perniagaan internet yang sebenar! Projek seperti ini pastinya adalah projek berbayar namun abang kopiah ini telah memberikan harga diskaun yang tidak masuk akal kepada mereka yang berminat. Tak percaya? Korang pergi tengok sendiri laa kat bawah nie…

Hah! RM47 jek caj yang dikenakan. Ini harga semasa post ini ditulis…kalo korang klik dimasa akan datang naik melambung jangan salahkan gua yaa…Ini projek mesti laku keras macam pisang goreng panas! Sambar 1 tiket pon jadilah sebelum harga naik beb. Harga naik ok lagi, kalo close nanti nyesal tak sudah korang punya! Saya petik sekali lagi mat salleh jerman tue cakap kat atas tadi…

Kini Projek Pasif Affiliate dari Rahman Basri Telah Launch Untuk Anda Sambar! Tinggal Tindakan PANTAS Anda Mampu Mengubah Nasib Untuk Anda Menjana Pendapatan Dari Rumah khususnya Dalam Affiliate Marketing di Malaysia!

 

*  YA! Tidak semua golongan yang berimej islamik itu BETUL tetapi TIDAK semua juga dari golongan ini SUKA mengambil kesempatan dari kesusahan orang lain. DAN Yang pasti saudara Rahman Basri bukan dari golongan sedemikian rupa… 🙂

Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? Review Pasif Affiliate Oleh Rahman Basri Mentor Perniagaan Internet
Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? - Pasif Affiliate
4.5
#Review Pasif Affiliate Oleh Rahman Basri Mentor Perniagaan Internet
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Projek Pasif Affiliate yang dibawakan oleh mentor perniagaan internet Malaysia iaitu saudara Rahman Basri tidak perlu anda pertikaikan lagi! Seorang mentor yang telah membawa hampir ratusan usahawan internet di Malaysia sehingga berjaya mencapai 4-5 angka sebulan dalam bidang perniagaan khususnya dari internet.
  • Program Pasif Affiliate ini pasti tidak akan dibuka selama-lamanya kepada umum. Tindakan segera anda pasti mengubah dimensi kehidupan anda dalam ranjau perniagaan internet khususnya di Malaysia. Daftar projek ini SEKARANG!

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pasif Affiliate

(Visited 959 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

4 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!