Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Mudah Ke Buat Duit Dengan Amazon Dari Sistem Nichify?Betul Ke?

sistem nichify, sistem nichify review, buat duit dengan amazon, buat duit dari amazon, buat duit dengan affiliate amazon dari sistem nichify, sistem nichify kreydle, sistem nichify oleh gobala krishnan, affiliate amazon, rahsia amazon, pakar amazon, kedai affiliate amazon,

Tersenyum lebar bila terbaca kat sana sini pasal topik ini – AMAZON Inc!

Ada 2 jawapan ringkas dari saya mengenai topik diatas :

  1. Betul ke boleh buat duit dengan affiliate amazon?

YA! Saya sendiri telah merasai duit bekepuk2 dari affiliate amazon ini. Tak percaya? Nah ambil contoh hasil dari amazon saya yang ciput ini :

Sistem Nichify

hasil amazon associates tak terkalah, hasil amazon associates ciput - Sistem Nichify

Ini plak contoh cek amazon yang dikirimkan kepada saya sebelum ini :

panduan amazon associates - Sistem Nichify

2. Mudah ke buat duit dengan affiliate amazon nie?

TIDAK! Sebab anda akan RUGI BESAR kalo takde ilmu sebenar untuk kuasai affiliate amazon nie. Sebab program amazon nie bukan dari MALAYSIA tapi WORLD market punya. Kalo pasaran malaysia pon merangkak lagi, takkan MUDAH kan untuk masuk pasaran AMAZON yang world market ni? BETUL ke BOHONG? Tepuk dada tanya diri sendiri heh!

Sistem Nichify – Cara Mudah KAUT Duit USD Dari Affiliate Amazon Buat Usahawan Internet Malaysia Yang Ingin Bekecimpung Dalam Pasaran Affiliate Antarabangsa!

Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? Mudah Ke Buat Duit Dengan Affiliate Amazon Dari Sistem Nichify?Betul Ke?Entri Review Oleh PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? - Sistem Nichify
4.5
Mudah Ke Buat Duit Dengan Affiliate Amazon Dari Sistem Nichify?Betul Ke?
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Ingin Menjana Pendapatan Dalam USD Dari Program Terkenal Dunia - AMAZON INC?
  • Tak tahu nak mula dari mana untuk buat duit USD dengan AMAZON?
  • Sistem Nichify - Sistem Kedai Affiliate Khas Untuk AMAZON Yang dibangunkan oleh anak tempatan iaitu Gobala Krishnan - Pro Blogger/ Pro Affiliater / Internet Marketer.
Bina Kedai Affiliate AMAZON anda dalam masa 5 minit TANPA KEPAKARAN TEKNIKAL dari sistem nichify. Daftar Sekarang Kerana Sistem Ini Adalah Terhad Pada HARGA PROMOSI - DISINI!

Sebelum nie pon dah berbuih gak saya cerita pasal amazon inc nie dalam blog picisan ini. Tepek laa cek sana sini, tepek laa hasil komisen yang saya copy paste dari sistem amazon….tapi kesudahnya respon dari pembaca/pencari info pasal amazon nie tidak laa HOT macam hari ini.

Mungkin sebab yang bercerita tue saya, blogger cap ayam kan. Cerita pasal amazon nie sapa ada kisah. Tapi sekarang lain plak ceritanya. Time2 tengah hebat dengan penangan jerebu sana sini, ada plak cerita hot mengenai amazon nie.

Yang terer lagi tak terkata cerita pasal amazon yang buat orang sana sini ambil kisah sampai promote kaw2 punya adalah en gobala krishan – usahawan internet malaysia tersohor yang antara pioneer dalam menjana pendapatan dari internet ini kini telah membangunkan satu sistem canggih untuk membina sebuah kedai affiliate amazon yang jauh berkualiti dari saya punya iaitu sistem nichify!

Tak berani nak ulas merapu pasal sistem nichify nie sebab nanti korang ingat saya nak songlap duit korang kan…nah tengok sendiri apa itu sistem nichify :

Amacam? Clear tak pasal sistem nichify oleh gobala krishnan nie? Itu sebab saya takmau goreng pasal sistem power untuk affiliate amazon nie. Sebab saya buat duit dengan amazon pakai sistem lapok saya sendiri. Itu pasal hasil ciput jek. Nah! sekarang dah ada sistem yang lagi canggih pasti lagi masyuk income korang yang berminat nak buat duit dengan amazon nie kan!

Tapi pasti ada para haters yang rasa was-was dengan cerita dongeng saya nie….

Bro! Tengok income bro ciput pon bleh dapat buat duit dengan affiliate amazon, kalo saya pakai sistem nichify yg canggih nie agak2 income saya dengan amazon bleh bawak anak2 pegi melancong cuti-cuti santai tak?

Bro, saya nie bukan pakar IT..buta IT lagi adalah…agak2 seswai ker saya nak buat duit dengan amazon nie dari sistem canggih macam nie…takut beli nanti tak pandai guna RUGI BESAR mcm bro cakap tadi…

Tuan, terus terang saya cakap, dah macam2 sistem affiliate saya cuba tapi tak berhasil jugak…rasa2 tuan sistem nichify tipu tak? Yerlah…dalam masa 5 minit konon2nya dah boleh siap…macam tak percaya pon ada! Nanti kalo saya cakap sistem nichify penipu @ scam orang marah saya pulak!

Bro, cerita kencang jek lebih pasal sistem nichify nie bukti tarak pon…testimonial sebenar orang yang dah guna sistem nichify nie…kang orang cakap bro kelentong marah plak…!

Tuan, saya nie dari dulu agak skeptikal dengan perniagaan internet…banyak dah orang canang2 dengan saya pelbagai program perniagaan internet paling laris laaa…nie skrg dok promote sistem nichify plak…sistem saham saya tau laa…

Hoho! Jangan marah ya bro2 cik2 semua! Takut nanti kena jual jek.. 😀 Ramai yang berpuashati dengan sistem nichify ni…dan antaranya yang pioneer dah rembat sistem canggih nie termasuklah…

Nah! Buat yang berminat dengan sistem nichify nie, korang bleh dapat sekali bonus dari pakej yg korang berkenan dihati untuk sistem affiliate amazon nie….

Cerita serba ringkas pasal sistem nichify sudah, bukti testimonial sebenar pon sudah, dan cerita pasal bonus2 meLETOP pon sudah. Yang akhir sekali adalah pakej2 yang terdapat dalam sistem nichify yang boleh korang pilih adalah :

Perghhh!!! Giler untung korang nak buat duit USD dari amazon sekarang nie. Zaman saya dulu berhabis duit jauh LEBIH BESAR dari senarai pakej yang ada kat atas nie. Itu sebab hasil amazon ciput jek. Dengan sistem canggih sebegini, tak tau laa berapa banyak USD yang korang bleh kaut kaw2 punya dari affiliate amazon tue.. 😀

* Klik pada banner diatas untuk maklumat lanjut mengenai sistem nichify

Tapi ada sket peringatan yang saya ingin berikan pada korang pasal amazon nie….

  • Jangan sangka LAUTAN AMAZON yang luas tue senang2 untuk korang terjun ya…Umpan sistem korang nie MEMANG canggih tapi perlu juga usaha korang untuk cari NICHE yang boleh menjual dan dapat untung KAW2 dari amazon tue!
  • Korang akan dapat CEK bukan duit cash macam bisnes kereta sewa korang tue…nak CLEAR cek amazon korang tue koman2 ambil masa sampai 2 minggu dan keatas. So sambil2 korang tunggu cek korang tue, cari program pasif affiliate yang lain aa…
  • Memang betul korang tak perlu tau pasal perkara TEKNIKAL macam setup SEO yang pernah korang belajar dari kitab seo merah jambu tue, tapi untuk korang kaut hasil kaw2 punya dari amazon nie, korang kena push TRAFFIC ke sistem canggih korang tue barulah bleh dapat hasil. Kalo korang HANYA duduk goyang kaki sambil makan biskut kering cap ping pong cicah kopi cap kapal api rasanya….faham2 sendiri sudahlah heh!
  • Banyak sebenarnya nasihat nak kongsikan ngan korang pasal amazon nie…kalo korang rasa NAK TAHU, spam jek ruang komen dan tanya laa apa2 kat situ…mana yang boleh saya jawab, saya akan cuba jawab.

Kawan saya mat salleh celup yang sekarang stay kat jerman tue selalu pesan ngan saya….

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email, hasil komisen - Sistem Nichify

Sistem Nichify – Sistem Canggih Untuk Membina Kedai Affiliate Amazon Dalam Masa 5 Minit Sahaja Kini Telah Berada Di Pasaran! Rebut Peluang Ini Sekarang Sebelum HARGA PROMOSI Tamat!

 

So sekarang korang rasa mudah ke buat duit dengan amazon? Dulu saya buat duit dengan affiliate amazon dari sistem kampung cap ayam jek tapi sekarang dah ada sistem canggih – sistem nichify!

Pasti korang akan GELAK SAKAN bila income korang JAUH LEBIH BESAR dari hasil ciput saya dengan amazon nie. Takkan korang akan FAILED LAGI bila dah ada sistem canggih macam nie kan…. Korang pikir la sendiri!

UPDATE: JUALAN TELAH DITUTUP UNTUK DAPATKAN SISTEM NICHIFY….Kan saya dah cakap…bila dah close saya pon tak boleh buat apa… 🙂 tunggu pengumuman akan datang daripada owner En Gobala Krishnan.

p/s: Adoii! Makin susah laa saya nak cari duit dengan amazon melalui cara kampung saya nie…Namun Rezeki ini sungguh luas! Tahniah! Rezeki anda pula lebih mudah untuk buat duit dengan affiliate amazon dari sistem nichify!

Sistem Nichify

(Visited 1,118 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

59 comments… add one
  • wahh boleh try test cuba Nichify ni. pro baru RM490 je.

    Reply
    • Ya betul tue en jenal. Modal saya dulu bermula nak buat duit dengan amazon nie JAUH LEBIH BESAR dari sistem nichify pakej pro tue! Ditambah lagi dengan sistem pemasaran emel yang kena langgan berasingan.

      Sistem nichify gobala krishnan tue siap lengkap tak sampai RM500. Tapi kenal ada skill juga untuk pemilihan niche, info product desc, ramuan social media dan lain2 lagi.

      Saya akan bagi PERCUMA jika en jenal ambil sistem nichify pakej PRO dari link saya… 😀
      Admin HQ recently posted…#Review Cara Pasang 4 Whatsapp dan 4 Instagram Dalam 1 SmartphoneMy Profile

      Reply
  • kena cari produk yang senang jual dan banyak permintaan
    Raihanah Ahmad recently posted…Nutrisi Kaya Antioksida Melindungi Daripada KanserMy Profile

    Reply
    • Betul tue puan. Dan hendak tahu produk yang senang @ mudah jual pon kalo tak pernah buat duit dengan amazon macam mana kan… 🙂

      Saya ada sedikit pengalaman untuk bantu mereka yang berminat nak buat duit dengan affiliate amazon.

      Jika puan berminat untuk bina kedai affiliate amazon dari sistem nichify, boleh beli dari link affiliate saya… 😀
      Admin HQ recently posted…#Review Lynk.my Contest SEO 2015 Buat Duit Mudah Dengan Ringkaskan URLMy Profile

      Reply
  • RM400 lebih jimat kalau nak bandingkan dengan masa dan lain lain kos yang perlu dikeluarkan.
    Ikhwan recently posted…Kerjaya Penguasa Kastam Gred W41My Profile

    Reply
    • Saya setuju dengan pandangan tuan ikhwan. Sistem dah siap compile tinggal pilih niche dan promosi sahaja. Tinggal part promosi nie bagi saya agak sukar jika mereka yang beli tue betul2 baru dalam perniagaan affiliate amazon ini.

      Saya sedia bantu pada mereka yg minat untuk buat duit dengan affiliate amazon. Tinggal tolong la bantu beli sistem nichify dengan saya… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review Lynk.my Contest SEO 2015 Buat Duit Mudah Dengan Ringkaskan URLMy Profile

      Reply
  • nampak macam mudah….tapi apa salahnya kalau mencuba kan.
    abg jay recently posted…Resort Menarik di Jelebu Negeri Sembilan.My Profile

    Reply
  • Wahh nampaknya bro dah merasa duit USD ya….penerangan yang detail dan lengkap…Tabik bro ….
    Sani recently posted…10 Sebab Anda Kena Dapatkan Kedai Online Amazon Dengan Nichify!My Profile

    Reply
  • Dah merasa laa jugak..start buat duit dengan affiliate amazon sejak hujung 2010 sampai laa hari ini masih aktif dengan amazon.

    Seblum ni buat amazon takde nichify, perah otak pk sendiri punya sistem, tahun 2015 dah senang ada sistem nichify…lagi banyak rasanya boleh dapat kalo pandai twist tue… 🙂

    Sapa2 nak merasa duit USD dari amazon bleh beli sistem nichify dengan saya yer!
    Admin HQ recently posted…#Review Lynk.my Contest SEO 2015 Buat Duit Mudah Dengan Ringkaskan URLMy Profile

    Reply
  • pakej tu murah beb.

    siapa malas, leh ambil peluang ni.

    nak setup sendiri, kene lagi tak tahu..memang sakit la. haha
    titan recently posted…I believe YOU can fly?My Profile

    Reply
  • harga sangat berbaloi baloi… tak payah pening2 kepala… tinggal setup dengan set up apa market yang kita nak bawak tuh..
    zik recently posted…Sinopsis drama telefilem travelling beruang tv3My Profile

    Reply
  • memang syok kalau kena caranya main duit amazon ni..

    tapi kalau tak memang penat lah
    zool recently posted…Menghadiri Seminar Building Local Capacity in Understanding Analyzing and Visualizing Big Data In Malaysian Cities In MelakaMy Profile

    Reply
    • Syok tuan bila dapat hasil dari affiliate amazon nie. Bleh laa buat sambil2 makan duit hasil yang lain – adsense, komli, etc.

      Cuma kalo GIVE UP awal mmg rugi laa…saya sendiri kutip hasil dari amazon nie setelah berkampung sambil betapa dalam gua hampir 1 tahun gak…lepas tue baru dapat hasil… 🙂

      Tue dulu dengan sistem kampung saya, skrg dengan nichify xkan laa selama tue kan… 😀
      Admin HQ recently posted…#Review Cara Pasang 4 Whatsapp dan 4 Instagram Dalam 1 SmartphoneMy Profile

      Reply
  • saya pun dah cuba, tapi baru je la
    Raihanah Ahmad recently posted…Ibu Berpantang Menderita Luka Bersalin Masih SakitMy Profile

    Reply
    • Tuan pn raihanah! Percubaan berani yang pasti akan membuahkan hasil!
      Ya! betul segelintir orang cakap susah buat duit dengan affiliate amazon nie tapi..
      sistem nichify yang canggih & lengkap xkan laa bleh gagal kan… 😀
      Semoga berjaya ya!

      p/s: Kalo tak keberatan share laa sket kenapa pilih buat duit affiliate amazon dan bukan bisnes jual tudung neelofar @ fareeda @ jelitasara tue… 😀

      Reply
  • dah ramai yang mencuba tapi aku still takut…nanti tak cukup masa nak fokus
    topijerami recently posted…Promosi Unifi 2015 30 MBPS dan 50 MBPSMy Profile

    Reply
    • Buat duit tanpa keluar modal beli barang kurang risiko laa bro…

      Yang lagi bro perlu TAKUT bila orang lain dah start kutip hasil (dalam USD heh),

      bro masih belum mula sebarang langkah pon… 🙂 Time bro nak start HARGA dah naik…

      Lgai sedih…TAWARAN dah full @ close plak bro…adoiii

      p/s: Betul bro, setiap apa kita nak buat mesti kena fokus..setuju dengan statement bro ni!

      Reply
  • Banyaknya income dari amazon.. boleh tau niche apa tu? jual produk apa tu?
    Akma Omar recently posted…Contest Review Lynk.my 2015My Profile

    Reply
    • Bleh laa miss akma… takde laa banyak mana…pasnie dah ada sistem nichify lagi ramai yang meLETOP dengan amazon nie… 🙂

      Niche? Banyak juga niche yg saya join cuma tak buat niche ELECTRONICS sebab competition tinggi (wpon bukan semua produk). Sebab ada 3-4 buat split test tetap FAIL niche ELECTRONICS nie..bukan rezeki disitu mungkin.

      Niche yg banyak sumbang hasil HOME & KITCHEN, PATIO LAWN & GARDEN… 🙂

      Reply
      • Kena try survey2 la niche tu.. nampak menarik..
        Akma Omar recently posted…Contest Review Lynk.my 2015My Profile

        Reply
        • Survey jek niche2 yang mana rasa minat nak buat…Minat pon penting juga sebab utk long term survivor…kalo tak minat + takde sale = Cepat give up…rugi laa beli sistem nichify tue.. 🙂

          So skrg sistem nichify dah outstanding punya sistem, tinggal place niche yang betul + twist sket info yang dah grab dari amazon utk bagi unik = InshaAllah ada rezeki dengan affiliate amazon tue… 🙂

          Reply
  • memang hebat..ohoh..masih belum mampu nak ke Amazon..tunggu 2017 la kot.muahahaa
    reezluv recently posted…Kedai Bolt dan Nuts Di IpohMy Profile

    Reply
    • Otai lama jengah blog kita..kena kasik red carpet nie… 😀

      Bro tak join amazon pon takpe… klik jer klik jer terus masuk duitnya…kita kena selam sungai amazon tue cari lubuk harta karun… 😀
      Admin HQ recently posted…Terima Kasih Sistem Nichify Dan Para HatersMy Profile

      Reply
  • peluang begini susah nak dapat…sekali dapat memang kaw-kaw masuk
    mrhanafi recently posted…Siapa Pengamal Media Sosial ProfesionalMy Profile

    Reply
  • Tangan yang biasa menghayunkan buaian masa kecil2 dulu inshallah mampu goncangkan dunia… 🙂

    Petanda dah ada cuma tinggalkan konsistensi sehingga ke peringkat yang lebih tinggi sahaja..Tahniah bro kepada berkongsi berita kejayaan dari ribuan bapa blogger seantero dunia nie… 🙂

    Reply
  • tak pernah cuba tapi menarik apa buat masa sekarang saya hanya tumpa berapa item sahaja insyallah..
    suri recently posted…Gaya Fesyen Lelaki Terbaik 2015My Profile

    Reply
  • Tak pernah cuba…TAK TERINGIN nak cuba?

    InshaALLAH org tekun macam pn suri yang bukan sebarangan blogger nie buat rasanya boleh pergi jauh nie…itu pon dengan keizinan dari-NYA… 🙂

    p/s: Offer saya masih valid lagi pada mereka2 yang berminat nak dapatkan sistem nichify yang super POWER nie… 😀
    Admin HQ recently posted…Terima Kasih Sistem Nichify Dan Para HatersMy Profile

    Reply
  • pergh buat duit dengan amazon , gerenti kaching lagi – lagi dapat usd
    onlajer recently posted…Panduan Dekorasi Budget Rumah BaruMy Profile

    Reply
    • Bleh laa bro…nak kata terer takde laa terer mana pon…lagi skrg dah RAMAI pakai sistem nichify LAGI saya dah susah nak buat duit dengan amazon aa bro… 🙂

      Rezeki masing2 kan… saya tak percaya laa bro tak buat affiliate amazon… cer citer cer citer…masuk contest bedesup jek ke depan… 😀
      Admin HQ recently posted…Betul Ke Orang Cakap Bisnes MLM XYZ Meragukan Tolong Explain SketMy Profile

      Reply
  • Datang sini nak belajar.
    Rupanya ada banyak lagi benda yang saya tak tahu 🙁

    Reply
  • Nak main seo tu yang susah.. selalunya makan masa at least 6 bulan bru boleh nampak income.. huhu
    Media Sensasi recently posted…Kisah Hidup Yus Yang Ramai Tidak TahuMy Profile

    Reply
    • SEO kalo nak audit sendiri memang sukar tuan. Tp sistem nichify telah dilengkapi dengan SEO secara automatik…tinggal set & forget sahaja… 🙂

      6 BULAN? itu pon kirer terer tuan…saya kutip hasil dari amazon pon lebih dari tempoh itu…maklum laa pakai sistem kampung…

      Sekarang sistem nichify serba canggih takkan ambil masa sampai 6 bulan kan…siap pon 5 minit jekkk.. 😀
      Admin HQ recently posted…Belasungkawa: Yus Jambu (Pak Yus) Meninggal DuniaMy Profile

      Reply
  • Teach me master:)

    Reply
    • Hoho! Saya bukan master/sifoo/experts/pakar SEGALA bagai yang tuan maksudkan itu…

      Dan juga bukan “the special one” mcm pak moron tue… 😀

      Saya cuma ” the normal guy/the nothing guy/ the useless man jek tuan… 🙂

      p/s: Tuan buat amazon pakai nichify ker? Takkan FAIL lagi buat duit dengan amazon pakai nichify…TAK PERCAYA laa saya tuan…cer cer citer tuan sket…dah story baru saya bleh nampak apa masalah dan sama2 kita cuba bantu… 🙂

      Reply
      • Saya mmg ingin mencuba tp mcm mna sbb tgk kt website ashadee pon nk tutup.mungkin tuan ada cadangan lain

        Reply
        • Ashadee close – apehal plak? Saya ada dengar gak tapi saya masih anggap rumours jek semua nie…Taiko besar nak bersara awal macam tak percaya pon ada… 🙂

          Ashadee tue 1 cabang jek bro…banyak cabang lain yang boleh bro, saya dan rakan2 lain buat…klikjer,timkerjaya,Jobdirumah dan lain2 masih ada dan sesuai untuk dicuba. 8share,mygravytrain,churpchurp pon boleh dicuba.. 😛

          Cuma kena kenalpasti bro berada pada tahap mana? Bleh berdiri sendiri atau masih kena didik/pupuk dari abam2 hebat dalam perniagaan internet nie… pandangan kecil saya begitu laa… 🙂
          Admin HQ recently posted…#Review Boleh Ke Belajar Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan WanitaMy Profile

          Reply
          • Perh.lega skit bila tuan bagitahu.sejujurnya banyak lagi saya kene saya belajar dari tuan 🙂

            Reply
            • Lega yang macam mana tue? Saya sekadar berkongsi dengan tuan setakat apa yang saya tahu.

              Belajar dengan saya? Boleh tuan. Setakat apa yang saya kongsikan di blog picisan ini adalah dari hasil
              pembelajaran & ujikaji saya selama mana telah berkecimpung dalam perniagaan internet ini.

              Hebat atau tidak terpulang kepada mereka yang mencarinya. Sejujurnya, saya bersyukur dengan apa yg saya lalui
              setakat ini…Tidak sehebat mana tapi dapat bantu orang lain itu JAUH LEBIH bermakna bagi saya… 🙂

              Reply
          • terima kasih😊😊😊.kalau tidak keberatan boleh saya lihat web kedai amazon tuan

            Reply
  • Hoho! Tuan bleh hubungi saya melalui ruang contact di blog picisan ini. Sebab kalo saya show OFF link url diruangan komen ini nanti banyak mata2 yang akan mengata2 blog amazon buruk saya ini…Maklum aa skrg semer henjut amazon dengan nichify…bukan dengan sistem kampung mcm saya buat tue… 😛
    Admin HQ recently posted…#Review Kerja Translator Jawapan Terbaik Bagi Yang Gagal Dapat KerjaMy Profile

    Reply
    • tuan.saya dah emel kt tuan pasal kedai amazon tu😊

      Reply
  • apa khabar feedback yang buat sistem nichify tue ye?ciktom asyik tertangguh last2 terus terlupa…skang dah closed kan…
    cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!