#Review JobDiRumah – Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang Nie

Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review JobDiRumah – Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang Nie

jobdirumah.com, jobdirumah review, jobdirumah scam, jobdirumah penipu, kerja dari rumah, cari duit dari rumah, buat duit dari rumah, kerja part time dari rumah, jawatan kosong, kerja sambilan dari rumah, job malaysia, jobsmalaysia, kerjakosong, pekerjaan, malaysian career, part time job, kerja kosong malaysia, pendapatan

Hmm…

Bajet 2016 telah dibentang dan masih hangat yang membicarakan mengenainya.

Ada yang cakap bajet 2016 ini bajet ala ala robin hood – no komen dari saya sebab saya bukan pakar ekonomi

Tapi ada juga yang cakap bajet 2016 ini adalah bajet yang membaca hati rakyat – mungkin juga ya…

Apakan tidak, antara intipati utama dalam bajet 2016 yang ditekankan termasuklah

Sampai rakan saya berada diluar negara juga turut terkesan dengan masalah nilai matawang ringgit yang semakin merudum setakat ini ( Setakat masa entri ini ditulis RM1 – USD 4.20)

Rakan saya ada minta nasihat untuk bantu dia…

Bro, kita kawan dah lama…hampir 15tahun lamanya…sekarang nie aku berkelana di luar negara. Kehidupan disini baik2 sahaja cuma sekarang bila nilai matawang dah semakin jatuh nie, aku risau keluarga aku dikampung… Mak aku tak kerja dan ayah aku pula dah semakin dekat nak pencen…aku risau akan nasib mereka nanti…ko ada apa2 cadangan tak?

Saya hanya mampu membalas…

Sahabat, nak cakap banyak sangat pon aku pon turut terkesan dengan isu kelembapan ekonomi disini. Tapi bila ko mintak pandangan, apa yang aku nampak yang boleh bantu keluarga sahabat adalah cuba buat kerja dari rumah…ala jobdirumah laa orang jawa cakap…dan ramai yang cakap jobdirumah nie antara perniagaan internet paling laris dan ada reputasi baik beb!

Rakan saya terus membalas…

Jobdirumah? Nak suruh mak aku kerja dari rumah macam mana tue? bisnes online macam tue? Jual baju kurung online macam akak ipar aku buat ker…errkkk Tak berapa nak IT orang tua aku nie…maklumlaa belajar pon tak tinggi sangat..kalo kerja2 kerani MUNGKIN ayah aku bleh buat laa…line2 dier pon sekarang nie…

Saya pon terus menjawab….

JobDirumah.net – #1 Penyedia Maklumat Kerja Dari Rumah Pilihan Terbaik Rakyat Malaysia!

Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? #Review JobDirumah.net Penyedia Maklumat Kerja Dari Rumah Dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? - Jobdirumah
4.5
#Review JobDiRumah - Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang Nie
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Memang tidak dinafikan yang JobDiRumah.net ini sering di canang dengan kata-kata negatif termasuklah ada yang mengatakan jobdirumah penipu, jobdirumah scam, jobdirumah tipu dan macam-macam lagi.
  • Entri Review sebenar ini ditulis adalah untuk menjelaskan sedikit sebanyak persepsi negatif ini bagi membantu mereka yang berminat untuk buat kerja dari rumah lebih-lebih lagi zaman ekonomi yang serba mencabar ini.
  • Namun, kekosongan kerja yang ada hanya pada orang yang benar-benar berminat untuk bekerja dari rumah sahaja.ย  Rebut peluang sementara masih ada kekosongan kerja dari Jobdirumah.net ini! Daftar SEKARANG sementara masih kosong!

Haaa…lebih kurang macam tue laa maksud aku…kerja kerani kalo bahasa mudahnya…tapi kena ada sket kemahiran bahasa inggeris sebab job yang diberikan nie pon dari worldwide punya…amcam?

Sahabat baik pon cepat jek reply whatsapp…

Susah2 sangat nanti aku sendiri yang buat kerja part time nie dari rumah sewa aku nie…dari dok layan DOTA ngan tggu game borussia dortmund jek, ada baik aku buat jobdirumah macam ko cakap tue kan…dapat duit aku plak yang bayar pada orang tua di kampung.

Saya pon taknak buang masa dan terus cari info pasal jobdirumah nie. Tapi mula2 agak ragu2 gak laa sebab banyak sangat cerita negatif pasa jobdirumah nie macam…

Tak pasal2 nanti kena bahan ngan sahabat baik saya plak nanti..Tapi bila saya selidik punya selidik banyak yang bagus rupanya pasal jobdirumah.net nie. Taknak orang cakap saya tulis hentam keromo sampai nanti haters cop saya penipu, saya kongsikan dengan korang termasuk rakan saya mengenai jobdirumah.net nie:

* Klik pada imej diatas untuk tujuan pendaftaran!

Dan yang paling menarik mengenai jobdirumah ini adalah pasal pembayaran…

Bab GAJI dalam USD ( MATAWANG USD) ini yang paling untung pada sesiapa dapat kerja dari info jobdirumah tue. Mereka sendiri ada beri jaminan yang kerja yang ditawarkan itu adalah dari sumber yang sah dan boleh dipercayai. TIDAK MELIBATKAN LANGSUNG PASAL JUAL BELI UNTUK SEBARANG PRODUK!

Sahabat saya ada bertanya lagi…

Wah lengkap juga info pasal jobdirumah yang ko cari tue. Tapi LEBIH AFDAL rasanya kalo dapat dilengkapkan dengan info mengenai testimonial orang yang dah berjaya dengan jobdirumah tue ker, soalan2 lazim yang berkaitan dengan jobdirumah tue ker, modal yang perlu dikeluarkan untuk daftar jobdirumah tue ker…Bukan per untuk lebih jelas tentang penyedia kerja dari rumah yang ko cakapkan nie…

Saya tersenyum sahaja dengan soalan ini. Saya berkeyakinan dan pastiย  dengan imej bergambar akan lebih membuatkan sahabat saya serta mereka diluar sana lebih yakin dengan jobdirumah ini…

*Pemberitahuan : Bayaran serendah RM50 adalah merujuk kepada panduan bertulis dalam bentuk video tutorial untuk bantu mereka yang ingin menjalankan kerja dari rumah melalui sumber yang telah dikenalpasti. Proses ini kalo anda ingin lakukan sendiri pastinya MODAL YANG JAUH LEBIH BESAR dari amaun tersebut.


Jobdirumah

Mungkin juga apabila ada caj sepertimana diatas, tohmahan negatif yang dilemparkan kepada jobdirumah yang mengatakan jobdirumah penipu, jobdirumah bohong, jobdirumah scam dan macam2 lagi. Tapi buat sang pencari kerja dari luar tue…anda harus ingat TANPA TAPISAN keatas kerja online dari luar negara, RISIKO LEBIH TINGGI jika anda tersalah pilih kerja tersebut. Dan bila ada risiko dikhuatiri kerja online tersebut tidak akan diberkati oleh-NYA… ๐Ÿ™‚

Anggaplah caj sepertimana yang diberitahu ini adalah sebagai langkah permulaan positif untuk anda bermula kerja dari rumah yang dapat meningkatkan ekonomi diri serta keluarga anda. Bagi mereka yang berminat dengan tawaran jobdirumah ini, anda boleh memulakan langkah pertama anda di bawah ini :

So sekarang anda rasa macam mana? Lebih jimat atau tidak kalo anda kerja dari rumah dengan kaedah yang disyorkan oleh pihak jobdirumah ini. Jawapan terletak di tangan anda! Kini tiada perkara yang mustahil untuk kita cakap bila hanya buat kerja dari rumah dan akhirnya berjaya perolehi pendapatan yang lebih lumayan.

UPDATE: Atas permintaan Hidayah Rahim, pihak kami berkongsi info terkini mengenai jenis kerja yang ditawarkan oleh pihak jobdirumah ini. Harap dapat membantu! Terima kasih kerana mempercayai sumber maklumat kami!

JobDiRumah.net – #1 Penyedia Maklumat Kerja Dari Rumah Pilihan Terbaik Rakyat Malaysia!

 

Psst…baik kerja dari rumah beb dari kena JUAL OBAT beb…tak percaya? ๐Ÿ˜€

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Jobdirumah

(Visited 2,248 times, 3 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

90 comments… add one
  • pernah buat projek dulu.

    bayaran memang lumayang beb.

    hoho..
    titan recently posted…KENAPA? Kami ni tak cukup BAIK ke?My Profile

    Reply
  • Reply
    • Cantek sebenarnya program kerja dari rumah macam nie time zaman tak berapa nak stabil nie…yerlah xkan sampai kena kluar awal nak elak tol kan…nak jimat masak kat rumah…yang lagi best kalo tak tolong orang bumiputera lama2 mereka mencuri…ishh2

      Kita yang rakyat marhaen nie yg merasa..so bila ada peluang kerja dari rumah macam nie dpt gak kurang kan stress dari kena duduk bulan kan… ๐Ÿ˜€
      Admin HQ recently posted…#Review Formula Affiliate Oswald Justin Pendapatan Sampai Dapat RM30KMy Profile

      Reply
    • Memang cantik JDR ni. Boleh bantu semua orang yang rasa-rasa nak buat kerja dari rumah. Semuanya cara online aje.
      Upin Zai recently posted…Cara Pelajar Nak Cari Duit LebihMy Profile

      Reply
  • Wahhh memang masyuk ni kalau dapat yang USD punya..
    Sani recently posted…4 Cara Buat Duit USD Yang Paling Berkesan!My Profile

    Reply
  • jimat banyak kot, tambah lagi dapat bersama anak2 sambil jana pendapatan
    raihanah recently posted…MyBekam: Bekam Klinikal Di GombakMy Profile

    Reply
  • sampai skg masih lagi belum berjaya menjana melalui job di rumah ni.ehe
    musadun recently posted…Tonton Video Gegar Vaganza Minggu Ke-5 Online 2015My Profile

    Reply
  • buat biar bersungguh-sungguh…. job dirumah pastinya menjadi pilihan buat semua yang mahukan pendapatan sampingan…
    zik recently posted…Malaysia vs UAE apa yang perlu diperbaiki??My Profile

    Reply
  • buat betul kalau sungguh akan jadi punya ya ok
    suri recently posted…Gaya Fesyen Lelaki Terbaik 2015My Profile

    Reply
  • admin cubalah kalau dapat mesti nak rm lagi…saya dah pernah cuba boleh tahan sekarang agak slow sebab tumpun pada lain barang.

    good luck ya
    suri recently posted…3 Resepi Cara Buat Donut Big Big Apple Montok!My Profile

    Reply
  • pernah daftar tp x jalan. busy memanjang dgn hidup sbg pelajar.
    MDHAFiZ.NET recently posted…Anzala SHOP Gedung Jualan Maya Terbaru!My Profile

    Reply
  • saya ada masuk freelancer tapi so far blm berjaya bid lagi
    Raihanah Ahmad recently posted…16 Tanda-tanda Kesan Penyembuhan Yang Anda Perlu TahuMy Profile

    Reply
    • Oooo..bleh saya tahu pn bid JOB ape heh? kot2 bleh tlg bagi hint job2 yang lain…sebab dari yang saya belajar dari seorang cikgu ( namanya saya perlu rahsiakan ), dia pesan sama saya :

      1) Nak bid job kena bagi twist sket ayat profile diri…guna ayat2 versi 2015…kalo versi 2010 susah sket… ๐Ÿ™‚

      2) Cuba bid JOB yang kurang popular…mungkin lambat dapat job tapi persaingan kurang.

      3) Yang lain? Kena kongsi cerita pasal jobdirumah yang pn @ masing2 dah join baru kita sama2 try solve solution. InshaALLAH rezeki ini pasti datang… ๐Ÿ™‚

      p/s: Jgn give up dengan jobdirumah! Sebab terbukti masih relevan untuk membantu orang yang minat kerja dari rumah… ๐Ÿ™‚
      Admin HQ recently posted…Hasil Komisen Dari 8shareMy Profile

      Reply
      • oo camtu ke. nanti saya join jobdirumah pulak la
        Raihanah Ahmad recently posted…Hilangkan Jerawat Dengan GLA ComplexMy Profile

        Reply
        • Tiada istilah 100% tepat. Ini hasil kajian saya bersama jobdirumah sahaja..

          Boleh rujuk rujuk dengan orang2 lain juga…yang income lagi masyuk dengan jobdirumah ni.

          Tapi boleh cuba laa… ๐Ÿ™‚

          Yang org kena faham jobdirumah mmg platform terbaik utk buat kerja dari rumah… ๐Ÿ™‚

          Reply
  • peh…terasa bila baca pos nieh
    memang dah sangat penting untuk cara duit tepi sekarang nieh

    Reply
  • Kalo ikutkan begitulah bro. Nak cari duit lebih mmg macam2 cara..Cuma ada segelintir dari kalangan kita selesa nak cari duit sampingan dengan hanya kerja dari rumah sahaja.. ๐Ÿ™‚

    Mehh aa try join. Mana tau bleh menjadi…dapat gak tambah2 duit poket tue… ๐Ÿ˜€
    Admin HQ recently posted…#Review Gel Amani – Sakit Lutut Lagi Kesian Pulak Kata Rehan Mat DinMy Profile

    Reply
  • Salam..boleh tunjuk print screen contoh job dirumah tak?
    Saya biasa tengok testimoni je, tapi tak pernah pulak dapat tengok contoh kerja mereka yang pernah join. Kalau ada bentuk bergambar mohon share ye..

    terima kasih

    Reply
    • Terima kasih kerana mempercayai sumber maklumat mengenai jobdirumah dari blog picisan ini.

      Pihak kami telah update contoh kerja yang ditawarkan dari sistem jobdirumah tersebut. Sila semak ya! Dan untuk lebih details, anda boleh rujuk dengan mereka sendiri – DISINI
      Admin HQ recently posted…Wordless Wednesday Pilihan 10 DEC 2015My Profile

      Reply
  • boleh buat belanja topup di rumah ๐Ÿ™‚
    Sync recently posted…Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41My Profile

    Reply
  • Jika selalu dapat kerja dalam jobdirumah ni memang seronok.
    Pokok Manggis Depan Rumah recently posted…Kenduri Kahwin dan Aiskrim Tidak TerpisahMy Profile

    Reply
  • Boleh dapat hasil dengan jobdirumah jika kena caranya.
    Anonymous recently posted…Ramai Yang Berjaya dengan JobdirumahMy Profile

    Reply
  • wah nak try la..before ni byk kali rasa nk try tapi takut. Bila dah baca komen kat sini jadi bertambah yakin plak nk try
    kakak cantik recently posted…NikahMy Profile

    Reply
    • Dari segenap sudut jobdirumah diasak dengan pelbagai tohmahan negatif tp steady jek jobdirumah siap dah V2 punya design lagi… ๐Ÿ™‚

      Cuma apa yg boleh saya cakap…nak terus2 dapat job dr pihak luar tue akan ambil masa sebab kita kirer pekerja baru kan…utk company terus yakin dengan kita pon ambil masa aa…lagi2 bukan p2p punya style…atas maya jek kan… ๐Ÿ™‚

      P/s: kalo rasa2 nak beli lebih afdal dari kami laa…tp tak bleh paksa org laa kan.. ๐Ÿ˜€
      Admin HQ recently posted…#Review Memang Rugi Laa Korang Taknak Buat Bisnes Affiliate USD NieMy Profile

      Reply
  • cikgu cakap usaha tangga kejayaan…

    mula-mula dulu memang tak percaya dengan jobdirumah… lepas dapat payment pertama terus promosi dengan giat…

    setakat ini alhamdulillah.. semoga jobdirumah terus bertahan membantu pekerja online yang rajin…

    nak takut apa akalu ia benar kan?
    saljuhumairah recently posted…Cara Nak Tingkatkan Komisyen JobdirumahMy Profile

    Reply
    • Terima kasih otai jobdirumah jengah pondok buruk kami ini… ๐Ÿ™‚

      Persepsi buruk org cakap2 pasal jobdirumah mmg xboleh dinafikan..

      Dari start V1 sampai skrg dah V2 pon tetap orang cakap.

      Cuma yang pasti jobdirumah masih kekal relevan sebagai antara affiliate program yang boleh dipercayai!
      Admin HQ recently posted…KESIAN hasil komisen ciput jekMy Profile

      Reply
  • masyuk la usd..lagi2 waktu sekarang
    hasif recently posted…Parkson boleh bankrup!!My Profile

    Reply
  • betul..sekarang minyak dan tol dan mahal..jalan sesak satu hal..lagi jimat kerja di rumah..paling kurang kerja berdekatan rumah.
    hasif recently posted…Testimoni MindatifMy Profile

    Reply
    • Betul tue bro…sangat2 terasa mereka yang duduk klang valley dan kaw sekitarnya…tinggalnya masing2 masih kurang yakin yang mereka mampu sebenarnya buat kerja dari rumah.

      InshaALLAH dengan fakta2 mudah ini dapat memberikan mereka pilihan & keyakinan utk lakukan kerja dari rumah.
      Admin HQ recently posted…#Review FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke? Baca Sini Beb!My Profile

      Reply
  • ciktom memang pernah buat job dirumah ni..tapi sekarang dah tak aktif sebab busy…tapi bayaran usd memang lumayan..yang free2 tu jangan lepaskan peluang utk mencuba.
    cik tom recently posted…Selamat Tahun baru 2016, Azam Lama dan BaruMy Profile

    Reply
  • Eh… baru perasaan rupanya dalam screen shoot tentang keyword search “jobdirumah penipu” blog gua duk atas sekali… Memang ramai la kena tipu…hhuhuhu…
    saljuhumairah recently posted…Pertandingan dan Giveaway Rekabentuk Video Montaj Penghayatan Asmaul HusnaMy Profile

    Reply
  • Kalau berminat dengan kerajinan yang ada, memang akan menjana pendapatan yang lumayan walaupun buat jobdirumah sahaja
    Noriza Rahman recently posted…Kemandulan Dilabelkan Kepada Isteri Tetapi Suburkah Suami?My Profile

    Reply
  • bayaran rm50 untuk belajar mengenai selok belok buat duit dari rumah dalam bayaran usd dikira satu pelaburan yang sangat berbaloi…dan harga tersebut boleh dikira agak murah dengan ilmu yang bakal diperolehi dan duit bakal dapat bia rajin usaha buat kerja..tapi kalau malas..apa2 pun tak jalan..
    cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

    Reply
  • Memang betul, bila kita dapat bekerja hanya dari rumah ni, ada perbelanjaan yang tak perlu kita risaukan lagi dah
    sabree hussin recently posted…Bagus ke buat pinjam loan untuk buat full settlement kad kredit?My Profile

    Reply
  • Dalam keadaan eknomi tak menentu nie bro, kerja dari rumah antara pilihan yang terbaik. Tinggal nak tahu program apa yang betul2 membayar jek ada susah sket…tapi terbukti yang jobdirumah takde masalah punya… ๐Ÿ™‚

    p/s: Settle payment kredit kada dengan pinjam loan? Menarik gak nie…
    Admin HQ recently posted…Sindiket Penipuan Warga Afrika dan Nigeria Scam Semakin BiadapMy Profile

    Reply
  • saya sekarang sedang mencuba…tapi masih belum berjaya lagi
    olaoli recently posted…Pejabat di rumah Small office home officeMy Profile

    Reply
    • Ambil masa tuan. Jangan cepat putus asa…itu jek cabaran besar nak buat kerja dari rumah nie.. ๐Ÿ™‚

      Saya doakan tuan berjaya dengan jobdirumah ini…ameen!

      Reply
    • Insyallah nanti bila dah lama buat boleh dapat hasil dengan jdr ni.
      Upin Zai recently posted…Dapat Apa Selepas Sertai JobdirumahMy Profile

      Reply
  • Saya doakan tuan berjaya dengan jobdirumah iniโ€ฆameen!
    Jack parker recently posted…Cara Membersihkan Pembuluh Darah Secara AlamiMy Profile

    Reply
  • kerja dari rumah mmg jadi impian ramai org..sy sendiri dulu pernah juga bekerja dari rumah selama 2 tahun..skrg ni malam2 jela buat kerja di rumah..
    Shah Perodua recently posted…Promosi Perodua Sepanjang Tahun 2016My Profile

    Reply
  • Betul lagi best kerja di jobdirumah daripada jual ubat hihi ๐Ÿ™‚
    Calrase Patrick recently posted…Keputusan Dan Kedudukan Carta Terkini EPL 2015-2016My Profile

    Reply
  • Plan nak cari pengalaman dengan JDR apabila habis S P M nanti sebab sekarang nhe nak fokus belajar dulu :).. Walaupun ramai kawan plan kata nak cari pengalaman kerja di luar.. Tapi apabila saya terbaca di blog yang saya blogwalking tentang JDR, saya pun nak try juga dengan JDR

    Reply
  • Alhamdulillah memang seronok buat duir dengan JDR…ada masuk komisen masuk setiap bulan…
    cik tom recently posted…Servis Design Logo dan Resit Rasmi PerniagaanMy Profile

    Reply
  • Datang singgah blog..lama menyepiii tuan blog..sibuk ke?
    cik tom recently posted…Pengalaman Cik Tom Pajak Gadai Emas di Ar-Rahnu KPFMy Profile

    Reply
    • Hoho! lama menyepi sebab sibuk dengan tugar kerja hakiki selain takde hasil dah buat duit online dari blog cap ayam ini… ๐Ÿ™‚

      Ehh dengar2 dah kahwin kan…sampai jodoh juga akhirny puan tom! Kena tukar domain dah nie… ๐Ÿ˜€

      p/s: Riki2 blog makin mantap pn tom sejak2 kahwin nie…tahniah2!

      Reply
  • kerja dari rumah mmg jadi impian ramai org..sy sendiri dulu pernah juga bekerja dari rumah selama 2 tahun..skrg ni malam2 jela buat kerja di rumah..

    BUAT DUIT TANPA MODAL http://bdxmodal.blogspot.my/
    AWANGKU SAIFUL recently posted…CLIXSENSEMy Profile

    Reply
  • Passive Financial Investment. Sekali Invest, Profit RM600,000.Duduk Diam-Diam Dapat Duit. Terbukti.ย 

    Assalamualaikum,ย 

    Channel dicipta untuk sesiapa yg berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) atau kurang.ย 

    Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform.ย 
    Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda.ย 

    Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan.ย 

    Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini.ย 

    Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :-ย 

    Feb 2014 : 21.35%ย 
    Mar 2014 : 18.47%ย 
    Apr 2014 : 18.18%ย 
    Mei 2014 : 20.01%ย 
    Jun 2014 : 16.38%ย 
    Jul 2014 : 21.35%ย 
    Aug 2014 : 19.31%ย 
    Sept 2014 : 18.78%ย 
    Okt 2014 : 21.19%ย 
    Nov 2014 : 30.00%ย 
    Dec 2014 : 25.13%ย 

    Jan 2015 : 22.98%ย 
    Feb 2015 : 23.53%ย 
    Mar 2015 : 31.13%ย 
    Apr 2015 : 29.94%ย 
    Mei 2015 : 27.27%ย 
    Jun 2015 : 22.53%ย 
    Jul 2015 : 26.12%ย 
    Aug 2015 : 19.83%ย 
    Sept 2015 : 24.80%ย 
    Okt 2015 : 19.79%ย 
    Nov 2015 : 19.79%ย 
    Dec 2015 : 14.50%ย 

    Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details.ย 

    Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari.ย 

    Bagaimanakah RM 460 boleh menjadi sehingga RM 60,000 dalam 3 tahun?ย 

    ATAUย 

    Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun?ย 

    Unjuran Keuntungan Modal RM 460= USD100 (15% Profit Est Setiap Bulan)ย 
    =============================ย 

    Bulan 0 = RM 460ย 
    Bulan 1 = RM 529.00ย 
    Bulan 2 = RM 608.35ย 
    Bulan 3 = RM 699.60ย 
    Bulan 4 = RM 804.54ย 

    Bulan 12 = RM 2,461.12ย 
    BULAN 13 = RM 2,830.28ย 
    Bulan 14 = RM 3,254.82ย 
    Bulan 24 : RM 13,167.58ย 
    Bulan 25 : RM 15,142.72ย 

    =====================ย 
    Bulan 36 : RM 61,260.74ย 
    =====================ย 

    Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan)ย 
    =============================ย 

    Bulan 0 = RM 4,600.00ย 
    Bulan 1 = RM 5,290.00ย 
    Bulan 2 = RM 6,083.50ย 
    Bulan 3 = RM 6,996.00ย 
    Bulan 4 = RM 8,045.40ย 

    Bulan 12 = RM 24,611.20ย 
    BULAN 13 = RM 28,302.80ย 
    Bulan 14 = RM 32,548.20ย 
    Bulan 24 : RM 131,675.80ย 
    Bulan 25 : RM 151,427.20ย 

    =====================ย 
    Bulan 36 : RM 612,607.40ย 
    =====================ย 
    Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Profesional ini:-ย 

    Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan membawa pulangan sehingga RM 6 JUTA.ย 

    Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details.ย 

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)ย 
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)ย 

    DAFTAR PERCUMA

    IGOFX KLย 
    http://igofx.com/?code=357423
    ย 

    Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

    Reply
    • Terima kasih tuan atas maklumat yang diberikan…

      Ramai yang minat nak buat kerja forex nie dari rumah tapi MAHAR nya agak diluar kemampuan tuan.

      Dan risiko nya juga ( TUAN LEBIH MEMAHAMINYA )

      Apa2 pon semoga tuan sukses dalam lapangan forex dari rumah ini ya!

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!