Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Gel Amani – Sakit Lutut Lagi Kesian Pulak Kata Rehan Mat Din

gel sakit lutut, gel sakit lutut original, penawar sakit lutut sendiri, masalah sakit lutut, ubat sakit lutut amani, gel amani lulus KKM, gel amani lulus kementerian kesihatan malaysia, gel amani testimonial, gel amani DMSO DR STANLEY W JACOB,

Sayu jek bila melihat mak siram pokok bunga kat halaman rumah…

Ditambah lagi bila lihat ayah juga turut sama membantu membersihkan sebahagian kecil halaman rumah.

Inilah orang cakap rutin harian orang2 dah pencen nie … 🙂

Tapi dalam masa tengah2 siram pokok bunga, saya ada ternampak mak macam rasa kurang selesa apabila membongkokkan badannya..lutut di kakinya pon seolah2 ada macam tanda2 nak kena sakit lutut…

Saya hanya tahu…

Mak, orang ambil minyak GAMAT heh sapukan kat kaki mak tue… mak saya hanya senyum sinis kepada saya.

Ayah pula sergah saya…

Ngada2 jek mak ko tue…macam laa dah tak jumpa setahun..padahal rumah kamu seberang kampung tue jekkk… 😀

Gurau senda orang tua membuatkan saya rasa gembira. Namun bila mak ada suara2 kat saya yang kadang2 dia ada sakit lutut, hati saya mula tak tenteram…

Risik punya risik dengan pakcik gugel…bahaya ooo sakit lutut ni…

Perghh…risau beb! Duit berbillion pon kalo mak saya sakit walaupun hanya lutut sekalipun pastinya TIDAK LANGSUNG ADA GUNANYA!

Dan lebih merisaukan saya…kajian di Malaysia sendiri menunjukan….

Siapa Rehan Mat Din Yang Berani SANGAT nak syorkan penawar sakit lutut nie? Alaa namanya GEL AMANI…Bukan Gel Pekatkan Money yer… 😀

Dan baru2 ini saya ada dengar yang ada penawar sakit lutut ajaib yang dah mula digembar gemburkan di media cetak & elektronik mahupun media sosial…GEL AMANI

Gel Amani? Nama pon semacam jek saya tengok…sebut 3 4 kali laju sket dah bunyi gel money beb!

Saya tak percaya dengan hanya pakai GEL jek sakit lutut boleh baik…dah macam tabib cerita ahmad albab jek… 😀

Kalo korang sendiri laa dengar orang cakap…

Bro, pakai gel amani jek laa..confirm sakit lutut hilang…murah pon murah…!!!

Saya nie sakit lutut dah bertahun…tapi sejak menggunakan gel amani, kini saya rasa lebih selesa – alaa ayat2 klise iklan2 tue… 😀

Abang, mak nora sendiri syorkan pakai gel amani nie tau…mak nora kan pakar jamu dah bertahun..tengok muka mak tue..kedut sket jek…kat lutut? ishh takkan nak tunjuk KEDUT tang situ abang nie… Gatal heh… 😀

Selidik punya selidik, baru rasa TERUJA dan LEBIH YAKIN untuk mencuba gel amani – penawar sakit lutut yang ajaib nie!

Sebab apa?

Sebab yang syokrkan adalah REHAN MAT DIN! Bukan adik beradik dengan radhi mat din bekas player KEDAH Sang kenari tue…

Siapa rehan mat din? Saya bagi clue..sukan pakai bola jugak…nak clue lagi? Nah amik…

Dah tahu kan…Sukan sepak takraw ler….tengok muka hero2 malaya kacak lagi bergaya tue…syahir rosdi, hanafiah dollah, farhan adam, yang lagi 2 tue korang laa teka plak…. 😀

Masalahnya sekarang siapa plak Rehan Mat Din? Tak payah pening2…meh sini saya bagi tahu….

trio emas sepak takraw sukan asia hiroshima 1994 - Gel Amani trio emas sepak takraw sukan asia hiroshima 1994 - Gel Amani trio emas sepak takraw sukan asia hiroshima 1994 - Gel Amani

Antara fakta menarik yang saya tahu ( masa ini saya baru darjah 6 UPSR jek ), kalo salah betulkan yer :

  • Rehan Mat Din adalah salah seorang daripada trio legend sukan sepak takraw yang turut diwakili oleh nordin sabarudin selaku tekong, noraini adnan juga tekong (simpanan), malek shamsudin ( feeder tak silap saya) dan rehan mat din sendiri selaku KILLER sampai thailand ketaqqq lutut org penang cakap… 😀
  • Beliau antara pemain Malaysia yang menjulang Piala Raja Thai 1988 dan memenangi pingat emas Sukan SEA Kuala Lumpur 1989 dan Manila 1991 serta Sukan Asia Beijing 1990. ( sumber : utusan )
  • Setakat nie jek laa yang saya tahu…korang ada info2 dalaman? Mehh aa share sket kat sini.

Kalo bekas atlet sukan sepak takraw yang menang emas Sukan SEA Kuala Lumpur 1989 dan Manila 1991 serta Sukan Asia Beijing 1990 yang SYORKAN produk gel amani – penawar ajaib sakit lutut, korang rasa konfiden tak?

Mengapa anda perlu dapatkan GEL AMANI – penawar sakit lutut yang disyorkan oleh REHAN MAT DIN?

Tak berani saya nak goreng sangat pasal produk ini…anda nilai sendiri yer! Sebab saya taknak orang cakap saya hanya pandai “KIPAS” jek… 😀

gel-amani-sakit-lutut - Gel Amani

gel-amani-malaysia-info-produk - Gel Amani

gel-amani-malaysia-cara-penggunaan - Gel AmaniSumber Imej Diatas : AMANI MALAYSIA

Saya tahu…pasti ada bunyi2 sumbang cakap kat saya…

HAHAHA! Asal jual ubat jek mesti claim dah lulus KKM…mana buktinya!

Bro, jangan semborono cakap jek ada lulus KKM takde nampak bayang pon kat blog cap ayam nie!

Serba salah tau ayu..rasa dah yakin dah bila yang syorkan abang rehan mat din…tapi bila tang KKM ni ayu ragu2 sket sebab takde buktinya…

Tuan, nak tanya sket laa…berapa harga gel amani yang sebenar..ada yang cakap sekian, ada yang cakap mahal..konfius saya..tak pelik laa kalo orang ragu-ragu sampai cakap gel amani penipu @ gel amani scam…!

Encik nak tanya sket laa…confirm ker ubat sakit lutut – gel amani yang rehan mat din jual nie original punya?Risau bila dah beli nanti bukan yang original punya…

Kita bukan cakap kosong brader….tengok sendiri jek laa…nanti kalo TULIS BESAR2 cakap kelentong plak….

Okey..sekarang macam mana? Tau korang tak yakin jugak walaupon yang syorkan adalah REHAN MAT DIN – bekas atlet sepaktakraw Malaysia..hoho! Nah lihat sendiri siapa yang dah steady jek lepas guna gel amani – ubat sakit lutut yang popular sekarang ni….

Sekarang nak kata apa lagi? Kalo yang rekemen saya – blogger cap ayam nie korang GELAK SAKAN punya lah…

Bila saya cakap yang rekemen abang rehan mat din – bekas atlet sepaktakraw Malaysia korang tak konfiden gak…nenek 75tahun pon sendiri dah sembuh pakai gel amani…artis popular tanahair pon sendiri rekemen produk sakit lutut – gel amani nie beb…korang nilailah sendiri ya…TAPI orang tua-tua cakap JANGAN paksa orang PERCAYA bulat cakap kita kan sebab….

Dalam Al-Quran sendiri ada menyebut….

TAFSIR AYAT 6 – 8 SURAH AL-HUJURAT - Gel AmaniSaya sekadar berkongsi maklumat yang saya tahu dengan anda semata-mata…YA! betul bukan saya, rehan mat din, atau GEL AMANI sendiri yang akan menyembuhkan anda tetapi dari yang maha KUASA…Namun kita seharusnya berusaha untuk mendapatkan jawapan kepada permasalahan kita ini disamping terus berdoa dan bermunajat memohon kepada-NYA..

Bak kata abang rehan mat din…KESIAN…

Tak KESIAN ker kita nak lihat orang tua kita sukar hendak mengerjakan solat fardhu…

Tak sedih ker kita hanya lihat rakan seperjuagan kita hanya terlantar di kerusi malas dirumah kerana masalah gout….

Kesian beb…

Cukup! Dan berita baik yang saya nak bagitahu disini adalah…

Anda/Bakal mak mertua anda/Jiran sekampung anda/Rakan artis @ selebriti yang anda kenali/ atau sesiapa sahaja boleh dapatkan secara EKSLUSIF produk gel amani ini dari abang rehan mat din – selaku salah seorang penjual bagi produk ini.

Beli dengan orang lain boleh jek…tapi tak terasa SPECIAL ker kalo korang beli dari orang “ADA-ADA – pinjam dialog mak sudin dalam cerita BUJANG LAPOK “ macam abang rehan mat din nie…silap2 korang yang hero2 yang masih gagah perkasa dan minat main takraw mana tahu boleh dapatkan PERSONAL COACHING dari lejen takraw kita nie…..posibble…possible beb!

InshaALLAH kalo mak saya ada mengadu lagi sakit lutut masa nak angkat kain jemuran sebab hujan dah turun, saya pasti akan contact abang rehan mat din!

Yes! Kini telah ramai rakyat Malaysia bebas dari sakit lutut sebab menggunakan GEL AMANI Malaysia – Penawar Ajaib Sakit Lutut Yang Diyakini! Anda bila lagi lagi?Kesian….Dapatkan secara EKSKLUSIF dari En Rehan Mat Din – Bekas Atlet Sepaktakraw Malaysia!

 

 

Jangan risau beb…ini OBAT gerenti puas hati punya…lulus KKM punya,,,kalo TERLAMBAT tak dapat dari abang rehan mat din jek…tak caya? layan 2 minit jekk… 😀

UPDATE: Alhamdullilah…kurang daripada 24JAM advertorial ini “LIVE”, kata kunci GEL AMANI xxxx telah berjaya melompat masuk kedalam enjin carian GOOGLE. Anda menghadapi masalah ini? Pihak HQ sedia membantu anda! Hubungi untuk maklumat lanjut. Lihat bukti dibawah ini :

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Gel Amani

(Visited 1,678 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

17 comments… add one
  • panjang review…
    ada ikon negara jual nieh…comfirm laku 2

    Reply
    • Nape tuan? Penat nak scroll ke bawah ke tuan? Seni advertorial dari HQ unlimited dan ini pon ada jek lagi fakta2 RMD nak dimasukkan… 🙂

      InshaALLAH…Apabila masyarakat tahu yang syorkan pon datangya dari bekas atlet malaysia, sket sebanyak keyakinan orang pon lebih sket pada GEL AMANI..RMD pon hura hara gak dibuatnya tak menang tangan orang cakap…Itulah harapan kami sebenarnya… 🙂
      Admin HQ recently posted…Betul Ke Orang Cakap Bisnes MLM XYZ Meragukan Tolong Explain SketMy Profile

      Reply
      • scroll tak penat..baca je penat..ehehe

        insyallah orang akan kenal

        semoga mencapai harapan itu

        Reply
        • Terima kasih tuan kerana sudi membaca… 🙂

          Tulis ikut gaya dalam kepala yang sel2 otak tak berhubung tue panjang sket… 😀

          Tuan taknak test power promo daftar unifi tuan ker?

          Kami di HQ sedia bantu SEMAMPU yang boleh… 🙂

          Kalo mau roger jek kami ya!

          p/s: hari2 dengar kat sinar ni pasal unifi2…syok gak..tempat kawan kaver 4mbps jek…adoii
          Admin HQ recently posted…Gunung Ledang Resort Review Port Dating Semulajadi Yg Wajib Anda PergiMy Profile

          Reply
          • memang tak dinafikan gaya penulisan penulis2 di blog HQ ni panjang dan penuh dengan idea yang ciktom sendiri tak terfikir nak tulis semua tu dalam 1 artikel.

            Reply
            • Jangan macam tue ciktom…saya dan penulis sambilan disini menulis ikut gerak hati jek… 🙂

              Cuma bila sentuhan ikut gerak hati + basic seo yang disemai dengan baik = Itulah hasil post2 yang kami kongsikan.

              Yang saya tak terfikir ada dikalangan blogger hebat jumpa post2 biasa kami ini… 🙂

              Reply
  • memang kasihan juga kepada mereka yang alami sakit lutut..
    mrhanafi recently posted…Hebatnya Kuasa Aura Kasih SayangMy Profile

    Reply
    • Betul bro. Itu sebabnya kami nak cuba bantu sampaikan melalui advertorial di blog tak seberapa nak GAH ini. Setidak-tidaknya mereka yang nak beli akan lebih YAKIN sebab bekas atlet Malaysia pon ada gunakannya… 🙂

      p/s: So far lutut bro macam mana? Orang muda yang masih sihat mcm bro pastinya bleh cuba dapatkan produk GEL AMANI utk orang2 tua @ pencen ker.
      Admin HQ recently posted…#Review Ada Ke Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Utk Rakyat MalaysiaMy Profile

      Reply
      • memang menyakinkan kalau dah bekas atlet malaysia pun gunakan gel amani ni..maklum sekarang macam2 produk ada dijual..kadang2 pening nak pilih mana satu pilihan hati…bila dah ada testimonial dan pengguna produk yang kita kenal..bertambah yakin nak beli…
        cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

        Reply
  • adoi lutut memang selalu sakit nih bro… lutut goyang..haha.. , produk macam nih memang bagus untuk ahli sukan. bola terutamanya…
    zik recently posted…Ulasan ringkas dan keputusan piala malaysia separuh akhir 2.12.2015My Profile

    Reply
    • aik zik pun dah sama macam kawan cik tom nih..muda2 lagi dah sakit lutut..boleh dapatkan jugak gel amani ni…jangan lupa banyakkan minum susu untuk kalsium tulang..
      cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

      Reply
  • Lutut goyang? hoho! rajin2 senam elok aa tue bro…:)

    p/s: Kalo yg rekemen pon atlet sukan malaysia..confirm gel amani nie boleh dipercayai utk ahli sukan.. 🙂
    Admin HQ recently posted…#Review Memang Rugi Laa Korang Taknak Buat Bisnes Affiliate USD NieMy Profile

    Reply
  • sekarang ni banyak pesaing gel amani nih.
    titan recently posted…Asingkan SAMPAH dengan bijak. Baru BUANG dengan penuh hemah.My Profile

    Reply
    • Pesaing utama en titan aa..skali buat advertorial terus terpacak kat depan…Kami HQ buat kena keja pelahan2 ooo…kadang2 dapat aa potong..tp biasa jek follow belakang jek cuba2 curi angin… 😀
      Admin HQ recently posted…Ayah Nak Kamu Belajar Susah MUARMy Profile

      Reply
      • mantap la tue advertorial terus masuk search ranking..pasti ramai lagi nak amik servis lepas ni..masyuk gak tu..ciktom plan nak fokus promote satu produk ni..kalau jadi maybe boleh dapatkan servis advertorial bro jugak.
        cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

        Reply
        • Ciktom nak dapatkan servis advertorial kami? Rasanya patut berfikir 10x kot…ciktom punya advertorial lagi banyak result yang mengkagumkan… 🙂

          Saya dan penulis bebas saya banyak follow dari jauh jek… 🙂

          Sekadar utk makluman, bagi servis advertorial, saya tidak letakkan LIMIT words dan saya mohon diberikan sedikit kelonggaran utk lontarkan cara menulis saya…Ini buatkan ramai yang RAGU2 DENGAN cerita kampung saya.. 😛

          Reply
  • ayah ciktom selalu jugak sakit lutut ni..boleh belikan untuk ayah..tengok testimonial pesakit yang dah guna..bagus je..dalam 7 hari dah boleh hilang…

    tapi zaman sekarang bukan orang tua atau pencen je sakit lutut..kawan cik tom baru je minggu lepas inform buat xray doktor cakap cecair kat lutut dah habis…maybe kena inject or operate…

    risau pulak dengar cerita kawan ni..harap2 elak la operate..setakat ciktom dengar yang operate lutut ni memang akan ada bad side effect…
    cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!