Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke? Baca Sini Beb!

FBCashProfit Affendi Hussin

Pergh kecoh sana sini pasal brader sorang nie punya produk – FACEBOOK!

Dah laa saya pon buat contest gak tapi skala – kecil-kecilan jek bro!

Dah orang tak minat nak join…adoiii!

Contest apa? Pertandingan Seni Komen Terbanyak Dan Terlajak Baik Punya! – Nama gempak gak tapi hadiah CASH ciput jek… 😀

Balik-balik facebook…

Pusing-pusing citer pasal facebook…bukan dah jadi biskut sejuk ker… 😀 Gurau2 jek…jangan marah ya affendi hussin!

Yerlaa…serik gak orang cakap saya kaki kondem beb…sebelum ni dah laa citer keras sket pasal sistem nichify sampai ashadee pon nak close beb! Tapi bukan pasal saya punya review laa..tapi memang gobala krishnan sendiri cakap…

After almost 5 years developing Ashadee (previously know as JomNiaga), we have come to realize that this business model will not give us the satisfaction ( punya bagus ashadee siap cakap tak bagi kepuasan – ini cara otai perniagaan internet yang sebenar beb! ) or challenge that we initially thought it would. Also, we do not foresee Ashadee achieving the type of global growth that we would like.

Tapi sebab taknak ramai orang teraniaya dengan wadah2/janji2 manis pakar2 perniagaan internet nie, saya ambil inisiatif untuk gali sendiri tanpa dibayar se sen pon pasal produk yang tengah hot DIGEMBAR-GEMBURKAN yang diberi jolokan – FBCASH PROFIT Affendi Hussin – Usahawan Tersohor Malaysia sejak dari 2006 lagi beb!

Betul ke?

Aha! Tue jek yang korang nak tau kan…ambil pop corn ngan air kopi baru syok layan entri review cap ayam nie!

FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke? Tak Puas hati dengan REVIEW nie korang KLIK jer mana2 link yang ada dalam post ini sebab akan direct pada website owner…Amcam ada berani?

Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW SEBENAR Ini? FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke dari Team PerniagaanInternetHQ.com
Fbcashprofit
4.5
FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke?Jangan Beli Kalo Tak Baca Sini!
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Balik-balik/Pusing-pusing ramai orang cakap boleh buat duit dari FACEBOOK...betul ke?
  • Korang dah cuba sendiri ke belum? FAIL @ BERJAYA?
  • Benda ni common sense jek beb, buat baru dapat hasil kalo tak buat memang makan asap jek laa...
  • Sape boleh guarantee boleh buat income dari facebook? Saya ada kawan yang cakap dier dah makan duit kaw2 punya banyak dari facebook dari aktiviti sebenar tanpa tipu helah hanya dengan program2 dari cap malaysia punya - DISINI
  • Jangan risau saya tak suruh anda buat MLM merapu tue...buat forex nak ngadap 24jam depan pc tue...anda belajar jadi pakai facebook untuk berniaga @ buat income dari video jek beb - DISINI

jobdirumah, jobdirumah review, jobdirumah 2015, jobdirumah penipu, jobdirumah scam - Fbcashprofit

Saya memang jenis orang cakap terang punya…betul kata betul..tak betul saya cari point apa sebab cakap betul..fair kan?

Sekarang kita back to the point.

Cerita yang telah digembar-gemburkan – fbcashprofit oleh saudara affendi hussin yang bukan adik beradik affendi julaihi bekas player pasukan sarawak yang agak popular tahun 90an dulu… 😀

Sebab apa kena guna @ berniaga dari facebook zaman sekarang nie?

buat duit dengan 8share - Fbcashprofit

Clear kan…sebab sekarang kemelut @ masalah kewangan dihadapi hampir semua kelompok lagi2 golongan rakyat marhaen nie… sebab tue kita kena mula berniaga online @ bahasa yang sinonimnya – niaga guna media sosial…sebab apa? SEBAB PERCUMA laa! Betul kan?

Untuk lebih spesifik kenapa kena guna facebook…lihat lagi bawah ini

sebab-apa-kena-guna-facebook-dalam-bisnes - Fbcashprofit

Senang cakap..sapa takde facebook memang kampung laa orang cakap…bukan saya cakap heh…dan takde facebook confirm bisnes bungkus beb! orang cakap heh bukan saya… 😀

Next, siapa yang patut belajar pasal facebook ni yang ada cita-cita nak bergelar jutawan perniagaan internet?

So sekarang dengan siapa patut anda belajar facebook?

Dengan orang yang dah pakar @ terer selok belok corner baring pasal facebook laa…xkan anda nak belajar dengan saya kan? Saya pandai buat duit dengan 8share jek… 😀

Saya nie jenis kalo tak tahu cakap terang punya tak tahu. Pasal facebook saya akui saya sedikit “kampung” berbanding saudara affendi hussin – taiko @ abanglong dalam facebook nie!

Masalah sekarang siapa taiko @ abanglong affendi hussin nie? Menantu kak ros? Ehh bukan laa…saudara mara saya? Pon bukan…affendi hussin owner fbcashprofit nie adalah…

Kacak lagi bergaya brader nie…dulu pon dier kampung gak macam saya…tapi sebab dier nie rajin lebih sket dari saya tue sekarang orang dah mula gembar-gemburkan dier kat internet…saya? Ada ke orang cerita? Orang kondem ramai rasanya.. 😀

Saya memang kurang gemar nak jumpa2 orang nie sebab saya TAKNAK jumpa laa… 😀 Saya gemar bergerak belakang radar “underground” sebab saya suka underground laa… tapi saya bukan budak black metal @ skin @ punk @ seumpamanya.. 😀

* Klik diatas ini untuk redirect kepada video asal daripada pihak fbcashprofit affendi hussin ini!

 Ehh mesti ada yang pelik kan…

Bro, cerita produk takde alih2 terus cakap dah ada orang belajar sampai pandai dengan facebook plak…tangan ghaib ke apa nie?

Abang ni tak sudah2 nak provoke orang kan…mana cerita pasal fbcashprofit nie..dari atas sampai sini takde satu pon ayu nampak tau!

Hoho! ok2 saya taknak orang asyik cakap saya sembang kencang tapi kosong jek..nah korang lihat sendiri apa sebenarnya fbcashprofit yang gila sakan orang gembar-gemburkan kat media sosial lagi2 facebook nie beb :

Haa…asal ternganga plak beb!

Sembang kosong untuk bagi korang punya sel-sel cepat berhubung jek… 😀

So kalo korang tanya saya, PATUT @ TIDAK beli fbcashprofit dari usahawan internet tersohor di malaysia ini saudara affendi hussin? Saya jawab…

APEHAL plak saya kena jawab patut @ tidak…kalo saya cakap patut nanti korang cakap saya kaki kipas/kaki ampu/kaki bodek/segala macam kaki tue semua…

Korang fikir ada keperluan korang ke tak? Kalo rasa dah progol giler takpayah rasanya..buat perabeh borehh orang nogori cakap…logik kan? Saya bagi tau cerita nie sebab nak bagi info sebenar supaya korang tak kena kelentong macam tue jek..

Bukan pasal kelentong ke apa beb… takut korang kena pukau dengan bonus2 gila punya hebat dari para coolie2 yang diasuh dengan hebat oleh saudara affendi hussin…gurau2 jek bro! 😀

Bagi yang berminat jek laa…korang riki2 laa bawah nie heh…

So sekarang korang rasa betul atau tidak produk fbcashprofit oleh saudara affendi hussin ini? Tepuk dada tanya iman heh… 🙂

 

Layan jap beb video 2minit yang ringkas pasal cari ilmu nie ya…renung2kan heh dari orang agamawan ini…tapi kalo tak dapat fbcashprofit korang tak “bodo” beb tapi rugi sket aa… 😀

Adios semua!

p/s: Takut ada yang terlepas pandang, jom pi cepat2 daftar 8share beb sebab boleh buat duit dengan mudah gak dari facebook – DISINI

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Fbcashprofit

(Visited 383 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

12 comments… add one
  • dah lama juga aku tak login akaun 8share aku tuh.

    hoho..

    affendi hussin rupanya tuan punya produk tu ye. baru la tahu.
    titan recently posted…Tak SEMUA sampah kekal jadi sampah. Ada sampah boleh jadi Sumber TENAGA.My Profile

    Reply
    • Bro tak login dan aktif pon income dah masyuk ooo…Saya nie pon suam2 kuku jek so kena aa aktif port2 mcm tue.. 🙂

      Dgr citer meletup produk brader affendi hussin nie…skrg tgh hangat racing affiliate…saya dapat sket kutip hasil dari sini jadilaa bro…kalo bro join sekaki saya makan asap jek laa… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review Boleh Ke Belajar Buat Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan WanitaMy Profile

      Reply
  • majoriti orang ada akaun fesbuk… bahkan ada yang lebih dari dua akaun.. itu yang project2 punyalah.. yang biasa2 nih lebih kepada fan page jer…
    zik recently posted…Info harga topup 1 januari 2016My Profile

    Reply
  • tapi orang cakap jangan berharap sangat dengan facebook..nanti facebook tutup terus ternganga..sediakan plan lain selain facebook.
    hasif recently posted…Testimoni MindatifMy Profile

    Reply
  • ciktom kureng aktif facebook..tp kalau kena gaya memang lumayan dapat income…nmpk produk ni pun menarik..dah ashadee nak tutup ni kena cari lubang duit baru la jawabnya..
    cik tom recently posted…5 Jenis Beg Wanita Perlu AdaMy Profile

    Reply
    • Kurang gemar FB? Agak2 napa ya? Tp biasa aa kalo blogger tegar memang agak kurang bersosial di FB…tapi aktif gila2 blogwalking… 🙂

      Saya pon agak “shock” gak yg ashadee nak close…saya anggap rumours jek aa…sebab masih mengharap ashadee terus “online” dengan platform sedia ada tue… 🙂
      Admin HQ recently posted…Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #5My Profile

      Reply
      • ciktom sebelum aktif blogging lagi memang dah tak gemar ber facebook..

        eh blogger tegar la yang suke berfacebook dan berblog.. blogger biasa macam cik tom silent reader je banyak. hehe

        salah satu tak suka facebook nak elak hati dan mulut banyak sangat mengumpat bila tengok orang upload gambar entah apa2 kat facebook..

        siap cik tom pernah deactivate personal facebook hampir 2 tahun..facebook blog lupa terus guna email dan pasword mana..dah bertahun tak boleh akses. Teruk kan???
        cik tom recently posted…Kenangan Alexa Rank Penutup 2015My Profile

        Reply
  • guna fbads kalau tak kena gaya memang mahal jadinya
    Raihanah Ahmad recently posted…Cara Hilangkan Kebas-kebas atau Neuropati DiabetesMy Profile

    Reply
  • terbaik info ni
    raihanahahmad recently posted…Beza Bekam Tradisi Dan Bekam KlinikalMy Profile

    Reply
  • lepas gst..semua barang dan servis naik harga..ciktom tak jumpa lagi yang turun harga..xtau la kalau ciktom yang tak perasan..tapi tahun ni paling terasa..cepat je aliran air keluar..walaupun dah berjimat..beli yang keperluan je…yg kehendak banyak catu..huhu
    cik tom recently posted…Cara Penyelesaian Terlupa Kata Laluan PTPTN UjrahMy Profile

    Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!