Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Contest Lynk.my 2015

lynk.my, lynk.my review, contest lynk.my 2015, lynk.my servis ringkas url, buat duit dengan lynk.my, cari duit dengan lynk.my, lynk.my malaysia, rahsia lynk.my,

Perghh…

Dapat berita hangat cara mudah buat duit di internet…servis ringkaskan URL!

Tau tak pasal servis ringkaskan URL? Pernah dengar adf.ly? Yang best sekarang kita yang duduk Malaysia nie dah ada servis macam tue gak.

Lynk.my nama servis ini. Dan yang terkini, pihak lynk.my – malaysia url shortener ada menganjurkan satu contest masyuk punya sampaikan hadiah yang nak diagihkan kepada para blogger Malaysia berjumlah RM4000 dan akan berlangsung dari 27 Oktober sehingga 27 Disember 2015 – Contest Review Lynk.my 2015

Ini berita baik buat blogger2 malaysia yang nak cari publisiti sambil buat duit dengan lynk.my nie. Duit korang bleh sapu, blog korang akan meLETOP!

Korang taknak ker? Kalo taknak takpelah….abaikan sahaja cerita dongeng nie ya…

Buat Duit Dengan Lynk.my – #1 Penyedia Ringkas URL Versi Malaysia & Contest Review Lynk.my 2015

Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? #Review Lynk.my Contest 2015 Dari Team PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? - Lynk.my
4.5
#Review Lynk.my Contest 2015 Buat Duit Mudah Dengan Ringkaskan URL Jer
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Lynk.my - #1 Penyedia Servis Ringkas URL Versi Malaysia. Kini Peluang Anda Nak Buat Duit Mudah Hanya Dengan Ringkaskan URL Dari Blog/Website Anda!
  • Lagi lambat korang daftar, lagi lambat korang boleh buat duit dengan lynk.my nie! Sekarang masih ramai BELUM tahu cara buat duit mudah dengan lynk.my nie, nanti bila berita ini sudah VIRAL, lagi susah laa korang nak buat duit mudah dari penyedia ringkas URL - lynk.my nie!
  • Nak daftar? Korang Klik jer - DISINI

Point penting yang korang kena tahu pasal advantage untuk guna servis ringkas URL dari lynk.my ni adalah…korang akan dapat duit laa…Zaman2 gawat macam nie saper taknak cari duit mudah kan…

Dari link URL korang pasal makan mee bandung muar yang sedap tue dan korang ringkaskan URL dengan lynk.my korang akan dibayar..Cerita pasal makan pon bleh buat duit tepi beb! Silap2 dengan duit dari lynk.my korang bleh open table lagi sambil tambah menu sup kambing gearbox plak…hoho!

Kelebihan Servis Lynk.my Untuk Korang PERLU Tahu.

  • URL yang diringkaskan adalah untuk market Malaysia. Kalo korang nak world market punya pegi cari yang lain heh.
  • Percuma untuk semua yang nak gunakan servis ringkas url lynk.my nie
  • Ditubuhkan dan diselenggara oleh owner dari Malaysia
  • Bayar terus masuk bank. Tak perlu risau nak cashkan dari akaun paypal korang yang dah berkepuk2 duit dalam tue.
  • Ada ruangan untuk advertiser promosi sebarang bentuk produk, servis mahupun bisnes pada harga yang berpatutan – RM10 jek beb! Lagi murah laa dari makan burger bakar tepi jalan tue!
  • Ada system tracking URL so mana2 URL korang yang diringkaskan tue bleh semak dalam ruangan statistik dierorg. Kirer korang bleh monitor dari situ jek laa…
  • Ada pakar yang akan filter anasir2 jahat yang nak salah gunakan lynk.my nie – MrBotBot.
  • Ada masalah? Korang bleh contact segera kat support@lynk.my . Masalah korang akan settle punya!
  • Nak tahu details? Korang pi check sendiri kat lynk.my!

Nak tengok sample macam mana lynk.my nie? Korang bleh semak – DISINI

Nak cerita banyak pon tak syok laa…layan sket bahan2 yang korang bleh tahu pasal lynk.my nie!

lynkmy-publisher-advertiser - Lynk.my

Tapi ada juga haters yang cakap…

Bro, benda2 macam nie aku kurang yakin laa…macam nak giler promote sana sini last2 takde pon upah dibayar! Kang aku cop lynk.my penipu @ scam ko marah aku plak….

Bro, tadi ada mention yang lynk.my nie beroperasi kat kat malaysia, kat mana opisnya…cakap memang bleh cakap…silap2 operate maya jek tapi claim kat malaysia…maklum aa nak cepat viral cepat dapat untung…hahaha!

Tuan, ada bukti cakap mereka nie bayar…takde pon saya nampak dalam nie…jangan naya orang tuan, susah tuan gak nanti….

Hoho! Tapi saya tetap sayang haters saya nie…nak tulis lelebih takut haters ingat saya kelentong plak…nah buka mata tue tengok gambo kat bawah nie heh…


Lynk.my

*Ahli mesyuarat tingkap tengah meeting tue nak bayar payment korang semua…jangan nak sebok2 beb…nanti kena tarik telinga kang! hoho!

*cer call cer call no tue…mesti awek manis QuPuteh yang jawab nanti.. πŸ˜€

 

Buat korang yang memang tercari2 nak buat duit online dengan mudah, inilah lubuk duit korang ya! Dari korang hanya layan gossip2 murah retis Malaysia kat fb tue, sibuk canang gambar2 HOT kat instagram tue, baik korang sebarkan maklumat dari servis ringkas URL dari lynk.my nie! Duit pon dapat nanti…bleh juga buat tambah2 kat umah nak beli biskut cap ping pong ker, susu anak kat rumah ker, lampin pakai buang brand PET PET yang semakin cepat kehabisan tue kan atau bleh guna duit tue utk topup smartphone android korang yang mahal tue! Nie pon boleh dikatakan antara lubuk pasif income korang juga… πŸ™‚

Dah2 dari dok layan saya bebel pasal lynk.my nie, baik korang pi cepat daftar. Ada gak hasilnya nanti. Lagi lambat korang daftar, lagi banyak aa saya sedut duit mudah dari lynk.my nie!

LYNK.MY – #1 Penyedia Servis Ringkaskan URL Versi Malaysia – Cara Mudah Buat Duit Online Untuk Pengguna Internet Malaysia! Jom Sertai Contest Review lynk.my 2015 Sekarang!

* Update : Video Esklusif dari Team PerniagaanInternetHQ.com Untuk Contest Review Lynk.my 2015

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Lynk.my

(Visited 1,008 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

75 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!