Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Budak Malaysia Buat Duit Dengan Fiverr 1Jam Dapat RM2000 Sebulan?

duit fiverr, buat duit dengan fiverr, rahsia fiverr, teknik fiverr

Aha! Tajuk klise tak ingat punya! Apa kisah…sendiri yang tulis bubuh jek laa topik apa yang suka.. 😀

Ada yang SOUND sama saya pula…

Duit Fiverr PENIPU? Buat Duit Dengan Fiverr Penipu? Betul ke semua nie?

Fiverr kan dah lama..dah jadi biskut sejuk laa..ada ker orang buat duit lagi? nie kan pulak orang malaysia! Memang buat duit dengan fiverr ni PENIPU laa! – Jawapan saya : Jangan senang-senang tuduh orang penipu tau..saya cuma kongsi maklumat jekk.. 😀

Dah berpuluh-puluh rahsia fiverr saya beli semua tak kemana pon? Sebab apa heh – Jawapan saya : sebab anda malas jekk! 😀

Tapi yang tuan nak cerita nie macam HEBAT GILA jek bunyi nya! – Jawapan saya : Baca sampai habis pastue balun komen kat bawah cakap bagus atau tidak ya!

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Budak Malaysia Berjaya Buat Duit Dengan Fiverr RM2K Sebulan dari PerniagaanInternetHQ.com
Buat Duit Dengan Fiverr
4.5
Budak Malaysia Buat Duit Dengan Fiverr 1Jam Dapat RM2000 Sebulan?
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma
Kini rahsia serta panduan sebenar buat duit dengan fiverr telah anda tahu! Memang bohong laa kalau masih tak dapat buat duit dengan fiverr nie! Nak dapat RM2K sebulan dari fiverr dah tak jadi mustahil.   Kalau GAGAL buat duit dengan fiverr sebab anda malas jek..Tue alasan SEBENAR tau! Memang susah nak terima tapi itulah hakikat sebenar mengapa gagal buat duit dengan fiverr! KLIK DISINI SEKARANG!

Buat Duit Dengan Fiverr

Budak Malaysia Buat Duit Dengan Fiverr 1Jam Depan Komputer Boleh Dapat RM2000 Sebulan?

1) Apa pasal saya kena buat duit dengan fiver nie tuan? Saya dah boleh buat duit dengan bisnes t-shirt saya lagi senang jekk! Tak payah simpan2 stok k!

Hoho! Sebab nak buat duit sampingan @ side income jek laa..ker duit dah banyak? Kalau dah banyak tak payah laa buat duit dengan fiverr nie.. 😀

Sebab lain? Sebab fiver bayar kita dalam USD – nie yang besh ooo, Bukan kena buat lama sangat pon 1-2 jam jek depan pc dah cukup dan boleh buat part-time jek…kan best tue!

2) Aha! Jangan bro scam org suruh beli produk bukan-bukan mcm nie..makan sumpah bro jek nanti!

Hoho! Saya tak suruh beli pon..suruh baca dan nilai samada bagus atau tidak. Sebab apa saya kata panduan buat duit dengan fiverr ( yang saya bebel ni) perlu anda baca, tengok imej bawah nie :

( Hasil dari teknik pon tahun 2014 punya! bukan tahun 2011,2012 dan tahun2 lama sangat beb! )

3) Tuan nie semua buat, amazon pon buat, adsense pon buat…buat duit dengan fiverr nie pon tuan buat juga ker?

Ohh TIDAK! Ini bukan dari teknik atau panduan saya! Ini panduan fiverr ditulis oleh rakan saya – Nigel Ong. Dier yang tulis panduan buat duit dengan fiverr tue. Yang best adalah dier tulis nie dari pengalaman dier masuk workshop fiverr dekat SHANGHAI,CHINA bukan dekat jalan tunku abdul rahman, bukan dekat jalan masjid india tempat popular jual baju kurung tue!

4) Gila apa belajar buat duit dengan fiverr sampai ke CHINA tue..kalo buat bisnes borong dari china lain laa..

Aha! Memang gila pon..sampai member nigel ong ni sound kat dier : Alo bro! mau bercuti ker mau masuk workshop! Nigel ong tak peduli pegi masuk gak workshop tue yang berharga USD 50 jek ( Workshop kat MALAYSIA ada ker murah macam nie? Kat Malaysia workshop semua paling murah RM200 keatas tau sebab buat kat dewan MCA kot! hoho

5) Orang cakap memang boleh buat duit dengan fiverr nie, tak percaya laa saya!

Jangan cakap anda jek tak percaya! saya pon tak percaya sebenarnya…aha! Tapi bila saudara nigel ong cakap ada member dier beli KAPAL TERBANG ehhh silap beli motor dari duit fiverr saya pon tabik spring sama dier!

6) Tuan, saya nie mmg tak tahu pasal fiverr, pebenda fiverr nie tuan? slim river saya tahu laa..

Hoho! Fiver nie bahasa mudah nya port buat duit USD yang paling rare didunia – USD5 jek. Yang anda boleh buat dari fiverr nie adalah :

  • Anda tawarkan servis
  • Pelanggan membuat tempahan
  • Anda menyiapkan servis yang ditempah tersebut
  • Anda serahkan kepada pelanggan
  • Duit masuk ke akaun anda!

Senang gila kan? Sapa cakap susah nak buat duit dengan fiverr nie!

7)Laa…dapat usd 5 jek…sikit nooh…ingat dapat sampai usd100 skali buat kerja!

Aha! Tuan saya tak pandai sangat matematik tapi tuan kira jap saya punya kira2 dengan fiverr nie :

1 hari dapat 10 tugasan oleh pelanggan.
1 bulan ada 30 hari.
30 hari x 10 tugasan x $5 bersamaan berapa ya? Ingat tau dibayar dengan USD heh

8) Ehh..banyak juga laa tuan…tapi macam yang tuan cakap awal tadi laa..sebab apa saya tak berjaya buat duit dengan fiverr nie? Sebab MALAS punya pasal!

Takde laa tuan..saja jek saiko mcm tue..bukan sebab malas tuan tapi sebab ilmu pasal fiverr yang tuan dan saya dapat mungkin tak tepat ( atau sebab kita tak pergi shanghai agaknya… 😛 ). So sekarang bila dah dapat rahsia fiverr yang terkini punya teknik takkan kita taknak cuba kan..tak cuba takpe..tak rugi pon..tapi rugi jugak sebab tak dapat duit USD…dapat duit RM jual bisnes baju kurung jekk.. 🙂

9) Dah banyak tuan bebel nie, takde 1 pon cakap pasal fiver..goreng jek semua..cer cer citer pasal fiverr yang tuan ckap bagus sangat nie?

Hoho! Jangan marah tuan, nanti mcm citer p-ramlee ckp – nanti kena jual ya!. Baiklah. Nak tulis banyak2 pon takut tuan tak percaya, tuan tgk lagi imej bawah nie :

10) Pergh…memang ada laa rahsia fiverr yang saya dah tahu sebelum nie dari buku2 lain, tapi ada juga panduan baru tentang fiverr yang saya tak tahu. Berapa modal saya kena bayar kali nie pulak?

Hoho! Sebab nie bukan buku saya tuan..kalo info dari saya bagi FREE jek kat dalam blog picisan saya nie. RM60 jek setakat masa yang saya tulis entri nie. Tak tau laa dah naik atau DITUTUP jualan pasal buat duit macam pakar fiverr nie..MAHAL? Pergh mahal celah mana tue tuan…bayar dengan RM jek bukan USD60.. 5 gigs yang tuan dapat dari fiverr bleh kaver kos beli ebook nie tuan..5 gigs jek pon… 😛

Bagi yang berminat bleh klik jek imej dibawah nie :

11) Yerla2 tuan. saya beli laa nie…biasa saya beli ebook dari pakar seo ker, pakar joomla ker mesti ada bonus, beli teknik buat duit dengan fiverr nie ada bonus tak?

Ada! 3 bonus yang tuan akan dapat macam kat bawah nie :

12) Kalo saya nak tanya lagi pasal fiverr nie boleh?

Hoho! Antara soalan2 lazim yang popular pasal fiverr nie adalah :

Amcam sekarang? Pasni jangan cakap saya tak kongsikan rahsia buat duit USD heh..ini rahsia buat duit dengan fiverr versi terkini punya..boleh gabung dengan versi2 ebook fiverr yang pernah anda ada sebelum ini. Nak buat duit USD kena belajar dengan guru yang betul. Hari ini, matawang ringgit Malaysia semakin lemah dan matawang USD pula semakin mengukuh. Ini sebenarnya adalah masa yang sangat sesuai untuk anda menjana pendapatan sampingan yang lebih tinggi dengan nilai matawang USD.

Adios semua!

SELEPAS NIE JANGAN TEPERANJAT LAA RAMAI BUDAK MALAYSIA BUAT DUIT DENGAN FIVERR DENGAN KAIN PELIKAT & HANYA 1-2 JAM DEPAN KOMPUTER HEH!

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Budak Malaysia Berjaya Buat Duit Dengan Fiverr RM2K Sebulan dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? - Buat Duit Dengan Fiverr
4.5
Budak Malaysia Buat Duit Dengan Fiverr 1Jam Dapat RM2000 Sebulan?
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma
Kini rahsia serta panduan sebenar buat duit dengan fiverr telah anda tahu! Memang bohong laa kalau masih tak dapat buat duit dengan fiverr nie! Nak dapat RM2K sebulan dari fiverr dah tak jadi mustahil.   Kalau GAGAL buat duit dengan fiverr sebab anda malas jek..Tue alasan SEBENAR tau! Memang susah nak terima tapi itulah hakikat sebenar mengapa gagal buat duit dengan fiverr! KLIK DISINI SEKARANG!

p/s: Tinggalkan komen2 yang tersemat di hati tue kat bawah nie. Bleh bawak bincang dengan kami. Mudah kami nak tahu aper keperluan sebenar anda pasal buat duit dengan fiverr ni. Betul tak?

Buat Duit Dengan Fiverr

(Visited 1,474 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one
  • malam ni sahaja dah dengar pasal fiverr 2x. lubuk emas orang buat duit online rupanya.
    akak vitamin recently posted…Parut Chicken Pox pada orang Dewasa, bagaimana nak cantik semula?My Profile

    Reply
    • Bagi yang baru mengenali fiverr akan cakap lubuk emeas menjana duit online di internet…

      Fiverr pon dah berada agak lama juga di pasaran sekitar 2011 lagi..

      Namun bukan semua org yang berjaya dalam fiverr ni..

      Hany dengan panduan, teknik yang betul sahaja akan boleh berjaya dengan fiverr nie..

      p/s: Akak dah pernah buat duit dengan fiverr? Kongsi @ tanya jek apa yg nak tahu pasal buat duit dengan fiverr nie kat sini… 🙂

      Reply
  • Kena kreatif je nak jual barang dlm fiverr ni. Ada orang jual servis entah apa-apa. Zaman saya mula-mula register dulu, Fiverr hanya boleh jual servis. Sekarang dah boleh jual barang cuma kena add shipping cost saja lah. Tapi satu je yg tak best dgn Fiverr ialah dia punya servis charga ialah 20%. Iaitu drpd USD5 yg kita buat, USD1 masuk ke yuran Fiverr. Dalam tak best pun, saya dapat jugak 5 angka dgn Fiverr pastu stop sebab fokus pada website sendiri. Anyway, sesiapa yg baru nak cuba-cuba memang disarankan lah dgn Fiverr ni.
    Travelog Siti recently posted…Bazar di Turki: Semuanya ada di deretan bazar di Cark StreetMy Profile

    Reply
    • 5 angka dari fiverr? Wah satu pencapaian yang hebat dari anak malaysia nie

      Bleh tak share pengalaman atau servis yg ngetop kat sana tue?

      Kenkwn lain ramai yg dahagakan ilmu fiverr nie sebenarnya…

      Tue kami share salah 1 produk yg bleh buat duit dengan fiverr melalui post ini.

      Reply
  • Pergh! nak belajar buat duit dengan fiverr dari anda bleh? tak payah saya kerja sambilan dengan bos HQ saya ni. aha!

    Reply
    • Hoho! belajar jek laa dengan sapa2 pon takde masalah asalkan ingat kawan2 jadi laa.. 🙂

      Reply
  • duit duit memang harus dicari yang penting halal dan berkah
    islam di dadaku recently posted…Imam BukhariMy Profile

    Reply
    • Ya betul itu tuan. saya amat sokong kenyataan tuan ini.

      Mengenai fiverr ini, penulis yg berkata beliau telah

      dapat buat duit dengan fiverr ini sehingga sebegitu banyaknya… 🙂

      Saya sekadar berkongsi fakta dari cerita asal penulis dlm bentuk gaya penulisan tak

      seberapa saya ini… 🙂

      Reply
  • nak dengan tak nak je,kalau rasa tak mau duit, takyah la buat fiverr ni..nanti fever dibuatnya.haha
    reezluv recently posted…Buat Duit Dengan Adsense YoutubeMy Profile

    Reply
  • hoho! Kalo fever duit masuk takpe…masalah sekarang fever sebab dah banyak2 gigs buat tak masuk2 gak…tue yg ramai cakap fiver penipu laa..

    duit fiverr scam laa…buat duit dengan fiver hanya mitos cap ayam laa..

    Nak ajak layan amazon takmau… 😀
    Admin HQ recently posted…Hasil ciput Tak TerKALAH Amazon Associates Yg Xmasyuk Macam Bisnes TE!My Profile

    Reply
  • Menarik juga tu..buat duit online dengan fiverr…
    Kalau rajin dan tekun insyallah boleh berjaya…
    SaniYunus recently posted…Mula Bisnes Online Dengan MB2000My Profile

    Reply
  • Betul tue tuan. Fiverr nie kena rajin dan tekun jek…kalo buat tak bersungguh n cepat give up mmg cakap buat duit dengan fiverr nie penipu… 😀
    Admin HQ recently posted…Sorang Dominasi Sorang Lagi Manipulasi Tapi Buat Duit Dengan InstagramMy Profile

    Reply
  • banyak lubuk duit online..yang tinggal nak usaha ke tak je..ilmu pun tak datang bergolek. kena cari untuk dapatkan teknik yang terbaik. lagi2 dari pakar macam Nigel Ong.
    cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!