Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Buat Cupcake Sedap Untuk Jana Pendapatan Dari Rumah

bisnes cupcake, buat cupcake

Salam sejahtera buat semua pembaca blog kami yang dikasihi,

Semoga anda terus sukses dalam bidang perniagaan samada perniagaan internet mahupun perniagaan konvensional @ offline yang diceburi.

Jika sebelum ini saya dan team saya ada berkongsi rahsia bisnes roti canai & murtabak , entri kali ini pula adalah mengenai bisnes cupcake.

Ketahui Bagaimana Buat Cupcake Sedap Dari Seorang Usahawan Wanita Berjaya HANYA Dari Rumah Sahaja!

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Bisnes Cupcake Sedap Untuk Jana Pendapatan Dari Rumah dari PerniagaanInternetHQ.com
Buat Cupcake
4.5
Buat Bisnes Cupcake Sedap Untuk Jana Pendapatan Dari Rumah
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Tawaran ini adalah terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan Pn Shida pada harga yang rendah. Dan kini kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

Jom lihat info yang ingin saya kongsikan dibawah ini :

1) Sebenarnya saya dah tahu buat cupcake nie. Tapi bila tuan ada cakap yang mana info cupcake tuan sedap menarik perhatian saya laa… Betul ker?

Hoho! Perkara sedap ini bagi saya adalah subjektif. Jika saya cakap sedap, mungkin anda rasa biasa sahaja. Cuma mengapa saya cakap buat cupcake yang saya tahu ini sedap, anda lihat imej dibawah ini :

bisnes-cupcake-testimoni2 - Buat Cupcake

2) Wah, testimonial sebenar yang mengkagumkan. Tapi boleh ker saya nak terus bermula untuk buat cupcake di rumah nie?

Anda boleh bermula dengan modal yang sangat rendah iaitu dengan memiliki sebuah oven kecil sahaja. Dengan memiliki oven kecil ini sudah pasti anda akan bermula pada kos yang rendah untuk permulaan belajar membuat cupcake. Pada peringkat ini tujuan kita adalah untuk memahirkan diri membuat cupcake yang sedap seperti di kedai-kedai bakeri yang berhampiran dengan tempat tinggal anda. Dan setelah anda mahir seperti seorang pakar bakeri, bisnes cupcake ini boleh dimulakan pada bila-bila masa sahaja!

3) Apa yang membezakan cara buat cupcake yang tuan maksudkan dengan cupcake yang lain ya?

Pertamanya, sebelum saya bercerita dengan lebih panjang, saya BUKANLAH orang sebenar yang mencipta resepi cupcake yang sedap ini. Saya mendapat tahu rahsia membuat cupcake yang sedap ini adalah dari Puan Shida, usahawan cupcake tersohor di Malaysia. Beliaulah yang mengajar anda bagaimana membuat cupcake yang sedap dan berbeza dari cupcake yang sedia ada di pasaran ini melalui pembelajaran VIDEO. Pembelajaran melalui VIDEO yang ditunjukan lengkap dari peringkat asas sehingga cupcake itu siap sedia untuk dimakan ataupun dijual. Inilah TOP SECRET yang memberikan kelainan untuk anda ketahui dalam membuat cupcake ini. Pelaburan yang anda buat ini adalah sekali dalam seumur hidup namun anda mampu menjana berkali-kali dari ilmu yang disampaikan mengenai cara sebenar buat cupcake yang sedap.

bisnes-cupcake-review - Buat Cupcake

4) Ok. Pn shida ker cikgu shida yang hot kat youtube tue..Takpe2 boleh berikan lebih maklumat tentang panduan buat cupcake sedap ini tak?

Dalam entri-entri saya sebelum ini, saya gemar membicarakan banyak dalam bentuk ilustrasi gambar. Anda boleh lihat dibawah ini :

bisnes-cupcake-video - Buat Cupcake

Antara hasil kejayaan yang diperolehi daripada panduan buat cupcake sedap ini :

bisnes-cupcake-hasil-cupcake - Buat Cupcake

5) Wah! Bukan sahaja belajar buat cupcake, tetapi diajar juga sehingga bab dekorasi cupcake, jenis krim icing yang sesuai digunakan. Yang lebih menarik lagi adalah bab panduan pemasaran cupcake secara online. Kiranya 2 dalam 1 yang akan saya dapat. Tapi sesuai ke dengan saya yang tak pandai bab2 bakeri dan pandai berniaga di internet ini?

  • Anda akan diajar melalui VIDEO. Pembelajaran seperti ini boleh diulang berkali-kali sekiranya perlu.
  • Ada disediakan ruang support khas ( melalui facebook atau email) untuk sebarang pertanyaan. Itu janji yang Puan shida berikan kepada anda!
  • Kos belajar buat cupcake dapat dijimatkan keran anda TIDAK perlu menghadiri mana-mana kelas bakeri di luar.

6) Baiklah. Cuma apa yang saya risaukan sekarang adalah info ini adalah melalui sebaran media eletronik ( internet) yang sekarang macam-macam boleh buat. Tuan boleh yakinkan saya yang info yang tuan berikan ini BENAR dan TEPAT mengenai membuat cupcake sedap untuk dimakan ataupun dijual ini?

Saya faham akan situasi yang tuan atau puan fikirkan ini. Saya pun tidak mahu hanya menulis fakta semberono sahaja. Ilustrasi gambar dibawah adalah antara perkara yang tuan atau puan boleh berfikir panjang akan apa yang saya sampaikan mengenai membuat cupcake sedap dari usahawan wanita dari rumah – Puan Shida :

7) Wah! Memang dah ramai yang berjaya buat cupcake yang menarik dan sedap hasil dari tunjuk ajar puan shida nie. Dan saya yakin pasti ilmu seperti ini ada dikenakan bayaran. Berapa bayaran yang dikenakan untuk belajar buat cupcake sedap puan shida ini ya tuan?

Terima kasih atas pemahaman tersebut. Mungkin sebelum ini ada diantara panduan yang anda perolehi sebelum ini samada PERCUMA dari internet ataupun pada harga lingkungan RM15 hingga 30 sahaja yang siap lengkap dengan ilmu bakeri yang lain. Namun TOP SECRET cupcake sedap Pn Shida ini pada harga yang lebih dari itu – ( Eksklusif kerana ianya berbentuk VIDEO beserta bahan fail .pdf yang boleh dicetak ). Harga awal yang ingin diletakkan adalah RM150 namun ianya telah dikurangkan kepada RM90 sahaja. Dan tawaran harga RM90 ini laku macam pisang goreng panas dan harga tersebut telahpun tamat. Dan harga TERKINI bagi panduan buat cupcake sedap ini adalah RM100 sahaja. Mahal ke? Hak anda untuk menilai dengan apa yang bakal anda perolehi dari Pn Shida dan ilmu buat cupcake sedap ini :

bisnes-cupcake-tempah-sekarang - Buat Cupcake

8) Ada bonus tambahan tak dari panduan buat cupcake ini. Atau hanya tahu buat cupcake sahaja?

Bagi menghargai pembelian yang anda buat, Puan shida ada memberikan BONUS TAMBAHAN seperti dibawah ini :

bisnes-cupcake-bonus - Buat Cupcake

dan lagi BONUS EXTRA darinya…

bisnes-cupcake-bonus-percuma - Buat Cupcake

9) Terima kasih atas penjelasan diatas. Dan saya berminat untuk membeli panduan buat cupcake ini. Bagaimana untuk saya dapatkannya?

Sebelum anda terus kepada maklumat pembayaran, saya ingin re-cap apa yang anda bakal perolehi dari pembelian buat cupcake adalah :

bisnes-cupcake-mengapa-perlu-panduan-cupcake - Buat Cupcake

Bagi urusan pembelian anda boleh klik pada imej dibawah ini :

bisnes-cupcake-beli-sekarang - Buat Cupcake

Bagaimana? Diharap entri ini dapat membantu anda mengenali dengan lebih dekat mengenai rahsia cupcake ini dan bagaimana untuk memulakan bisnes cupcake secara online. Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu mencapai kejayaan dengan pantas tetapi anda perlu bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video buat cupcake ini. Peluang untuk anda jana pendapatan samada sepenuh masa @ part time dari rumah kini terbuka dengan adanya panduan cupcake sedap ini.

Kini Anda Boleh Belajar Buat Cupcake Dengan MUDAH Seperti Seorang Pakar!

 

Adios semua!

Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? Bisnes Cupcake Sedap Untuk Jana Pendapatan Dari Rumah dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Review Ini? - Buat Cupcake
4.5
Buat Bisnes Cupcake Sedap Untuk Jana Pendapatan Dari Rumah
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Tawaran ini adalah terhad. Malah sebelum dilancarkan lagi, ia sudah menerima tempahan daripada pelanggan-pelanggan Pn Shida pada harga yang rendah. Dan kini kuota ini pasti akan dipenuhi dengan cepat. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

Buat Cupcake

(Visited 712 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

8 comments… add one
  • terbaikkk.. smoga terus berjaya..!

    Reply
    • Terima kasih atas kunjungan ke blog picisan kami. Semoga anda juga terus berjaya dengan bisnes shaklee anda ya!

      p/s: Mesti masyuk dah ya dengan bisnes shaklee tue.. 😀
      Admin recently posted…Hasil Komisen Dari ChurpChurpMy Profile

      Reply
  • ada panduan video lebih praktikal.. selain kita mahu jadi usahawan di rumah, kita juga dapat tahu asas dan berapa budget yang diperlukan untuk memulakan perniagaan seperti ini… yang penting kita ada usaha untuk memulakan perniagaan.. syabas buat mereka yang mahu menjalankan perniagaan cupcake!!
    zik recently posted…Keputusan penuh suku akhir kedua piala fa 21/4/2015My Profile

    Reply
    • Betul tuan. Bila org ckp sedap atau tidak ianya sgt subjektif utk dibicara. Cuma bila bab belajar buat cupcake samada mudah dengan produk fizikal ( buku) atau video pastinya lebih mudah dengan panduan berbentuk video… 🙂
      Admin recently posted…#Review Rahsia Perolehi Tender Kerajaan Yang Sebenar!My Profile

      Reply
  • ajarin gua buat cupcake wehh..
    titan recently posted…Keputusan Pemenang Kontest Teroka PerspektifMy Profile

    Reply
    • Ajar lu orang dah terer dengan pelbagai program rasa segan jek bro…terlalu hebat utk ajar orang mcm bro.. 🙂

      Kami kecil2 jek bergerak bawah radar..nak cuba membantu mana yang boleh kepada yang berminat.. 🙂
      Admin recently posted…Cita cita Sang Usahawan InternetMy Profile

      Reply
  • Buat cupcake saya langsung tak minat dan memang tak tahu nak buat tapi kalau makan saya tahu hehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!