Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Hot Topic :: Bercuti.My | Buat Duit Online | Aplikasi Duit Review | Rahsia Uber | Belajar Youtube Adsense

#Review Boleh Ke Belajar Buat Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan Wanita

buat duit online, belajar buat duit online, buat duit online dari youtube adsense, buat duit mudah youtube adsense, belajar buat duit online dari wanita, wanita terhebat di dunia, buat duit dari internet, buat duit youtube adsense review, belajar youtube adsense review

Pepatah melayu ada menyebut ” TANGAN YANG MENGHAYUN BUAIAN PASTI MAMPU MENGGONCANG DUNIA! ”

Anda rasa betul atau tidak?

Fuhh! Kata-kata keramat ini sungguh tajam untuk kita perkatakan.

Walaupun saya sedar saya TIDAKLAH mampu untuk menggoncang DUNIA, tetapi mampu jugalah menggoncang dunia blogging dari hasil penulisan tak seberapa di blog picisan ini ( Mungkin kerana sel2 otak tak cukup umphh untuk berhubung sebab masa kecil2 dulu suka TERJUN lari dari buaian.. 😀 )

Siapa tak kagum bila terbaca dari kalangan orang yang berpengaruh di dunia, terdapat juga golongan dari wanita @ perempuan nie seperti….

Betul ke terer sampai kita yang laki-laki nie patut belajar buat duit online dari youtube adsense dengan seorang wanita – Masfira Binti Abdul Latif?

Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? Belajar Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan Wanita dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai REVIEW Ini? - Youtube Adsense
4.5
Belajar Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan Wanita?
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Biasa yang terer2 dalam perniagaan internet ni lelaki @ jantan jek kan...
  • Jarang kita dengar ada pompuan @ awek cun yang terer buat duit di internet ini.
  • Boleh percaya ke belajar buat duit online dengan wanita nie?
  • Bukan biasa perempuan @ wanita nie HANYA terer masak, jahit baju, jadi cikgu sekolah, jadi bidan kampung @ nurse hospital jek ker... 😀
  • Yang kali ni saya nak share ngan korang kenapa korang patut belajar dengan Masfira Abdul Latiff..Ada kena mengena dengan NAJWA LATIF ker? Tengok sendiri laa heh kat - SINI

Tapi pasti ada yang tertanya-tanya siapa pula masfira binti abdul latif tue…

Bro, si mas tue adik najwa latif ker…aku nie kipas susah mati dier..takde plak aku tau dier ada adik nama masfira nie…adik tiri dia ker?

Sudah laa bro! Nak berguru belajar youtube adsense nie sifu nya pak janggut munawar – warak orangnya…produk pon memang dah hot & terbukti hasilnya…nie budak mentah mana bro nak ceritakan nie…

Nie sedara belah mana bro nak bagitau nie…toksah laa nak kipas sedara sendiri…ada share ker bro?

Ya! Bukan adik beradik najwa latif dan bukan juga sedar sebelah mana2 dari keluarga saya…si masfira nie sebenarnya…

Ayu budaknya…dah kawin ke belum saya tak tahu..nak try ngorat pi cari dier kat SINI . Mana tau kan bleh masuk line..kurang kawin nanti bleh tumpang semangkuk akan kepandaian dia nie boleh buat duit online di internet celah gigi jek.

Tak percaya? Saya BETUL2 KASIHAN beb…

Ini orang bukan calang2 orang beb..Dah ada company sendiri. Dan terer buat duit online di internet hanya dengan UPLOAD VIDEO ke youtube sahaja. Confirm goyang kaki sambil dengan kain batik kat rumah tengok gegar vaganza jek beb… 😀

Korang ingat senang ke nak buat duit online dari youtube adsense ni?

Korang tau apa video yang trending untuk di UPLOAD yang BOLEH MENDATANGKAN HASIL bukan datangkan VIEWS banyak giler tue!

Nak gebang kuat sangat takut korang ingat saya nak KIPAS kuat “BUDAK MENTAH” nie kan…tengok sendiri laa senang kan…

Kalo tengok gambar kat atas tue memang nampak BIASA-BIASA jek.. Apa yang hebat nya kan…tak pandai buat video cari video yang popular pastue tepek jek laa dalam channel youtube tue…Agak2 susah “CURI” video orang lain senyap2 pastue edit pakai software pastue bubuh laa link apa2 dalam watermark video tue…itu jek kan…

Nak ranking video dalam youtube? Cari jek laa otai yang terer skill seo macam brader sorang tue…sangat aktif supply VIEWS youtube untuk naikkan ranking video dalam youtube – DISINI

Habis tue apa yang menarik sangat pasal buat duit mudah dari youtube adsense nie?

Sebab UTAMANYA korang belajar dengan awek/perempuan melayu terakhir/gadis solehah bertudung ayu laa…

Habis…belajar ngan jantan macam cikgu hafis anuar yang terer dengan bisnes affiliate USD nanti korang cakap jemu laa…

Belajar seo dari cikgu titan korang cakap tak faham2 sebab skill nya terlampau tinggi plak…

Sebab itu unik tak kalo seskali cikgu pengajar kita tue dari kalangan wanita melayu terakhir nie…belajar youtube adsense tau! Bukan belajar buat kek coklat confirm sedap ker, belajar menjahit baju kurung tanpa mesin ker…ini orang memang spesis special punya beb!

Tak PERCAYA juga? Kesian…takpelah tengok lagi info bawah ni…

Nah yang bawah nie plak testimonial mereka yang dah berjaya belajar dengan mudah youtube adsense ni….

Untuk korang yang rasa tak berapa nak masuk @ faham dengan youtube adsense nie, korang bleh mintak bantuan dengan awek nie dari pelbagai cara termasuk group whatsapp dan email. Tapi jangan plak korang yang tengah GERSANG tak berapa faham pasal youtube adsense pi mesej tengah2 malam beb…kena hormat sket waktu privasi orang lain gak… 😀

KENA BAYAR? HAHAHA! Bleh jek beb nak percuma…macam saya cakap tadi, pergi upload video trending kat youtube pastue tunggu jadi TOP macam video OPPA GANGNAM STYLE! Atau susah2 sangat pergi cari brader yang buat youtube kat servismurah tue. Amacam ada brani?

Nak belajar cepat pandai keluar laa sket modal beb…takkan semua nak kena SUAP jek…masak laa macam tue… Memang betul boleh dapat PERCUMA kalo anda PANDAI EXPLORE sendiri. Tapi anda ada masa ker? betul2 menjadi ker? Kalo rasa2 boleh MENJADI, buatlah sendiri yer! Toksah bazirkan duit yang ada dalam simpanan korang yang sampai RM2.6B tue yer!

Saya bukan apa, yang saya GUSARKAN bukan pasal HARGA beb sebab confirm akan NAIK MENCANAK punya…yang saya risaukan si masfira tue TUTUP JUALAN jek sebab taknak rahsia keramat dier ramai orang tahu..so who will be RUGI PUNYA? You OR Me?

Siang2 lagi dah cakap…cukup masa akan NAIK MENCANAK kan…sekarang saya tak pasti laa masih harga sama atau tidak..silap2 dah naik…takpe lagi…silap2 dah TUTUP JUALAN beb! Siapa rugi? anda dan keluarga anda laa… 😀

TAK PERCAYA JUGA dengan bebelan saya ini? KESIAN…

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email, hasil komisen - Youtube Adsense

NAH! SEKARANG ANDA PERCAYA ATAU TIDAK BOLEH BELAJAR BUAT DUIT ONLINE DI INTERNET KHUSUSNYA YOUTUBE ADSENSE DARI SEORANG WANITA?

 

Renungkan sejenak dalam masa 5 minit – video menuntut ilmu dari internet oleh UAI. Jangan samakan pembelian anda ini dengan ilmu2 kitab para ulama yer…yang sekarang kita cakap nie nak belajar cara duit di internet khususnya youtube adsense ini adalah melalui mereka yang lebih mahir dari kita…DAN BETUL jika ingin belajar ilmu AGAMA, belajarlah dari kitab-kitab asli para ulamak… 🙂

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Youtube Adsense

(Visited 467 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

15 comments… add one
  • Salah satu cara nak buat duit online dengan youtube.. cuma perlukan line internet yang cukup stabil untuk upload video nih ,tapi kadang2 kala kena hati2 dengan isu copyright … kalau level dah tahap matlufti pun ok gak untuk upload video giler2 ke… be yourself..
    zik recently posted…Cerita sebelum start liga Super 2016My Profile

    Reply
    • Untung bro kalo ada bakat sepertimana yang “Mat Luthfi”.

      Bukan sahaja boleh popular tapi boleh buat duit lagi.

      Tapi org pelik seperti ini ada 1-2 org jek.

      So kita yang tak berapa nak unik nie kena cuba buat benda mudah sket…belajar cara cepat buat duit dengan youtube adsense ini… 🙂

      Reply
  • konsep dia lebih kurang gak dengan seo.

    kena keyword..memang senang dapat duit dari adsense nih.
    titan recently posted…Tak SEMUA sampah kekal jadi sampah. Ada sampah boleh jadi Sumber TENAGA.My Profile

    Reply
  • baru tahu youtube pun boleh buat duit..tapi baca pengalaman dia seram..
    hasif recently posted…Testimoni MindatifMy Profile

    Reply
    • Paling mudah dan ramai orang nak buat duit dari youtube dari adsense rasanya…tapi platform youtube bleh byk cabang untuk buat duit dan antaranya yang hot Affiliate gak..Bleh cuba nanti.. 😛
      Admin HQ recently posted…Wordless Wednesday Pilihan 05 Jan 2016My Profile

      Reply
  • cik tom xtau pulak boleh buat duit dr youtube adsense..
    info menarik untuk masukkan dalam new list source buat duit secara online ni..
    thanks kalau offer ok boleh grab ebook ni..
    cik tom recently posted…Selamat Tahun baru 2016, Azam Lama dan BaruMy Profile

    Reply
    • Offer Ok? Nak offer yang macam mana tue? Biasanya memang saya tak bagi OFFER/BONUS tambahan dari sebarang produk affiliate sebab taknak buyer lari fokus…bonus owner sendiri super duper hebat jekk… 🙂

      Tapi jika minat offer macam jenis sharing knowledge bleh laa sket2 kot…macam mana nak TWIST – TITLE,DESC, KEYWORDS dari video dalam youtube utk mudah RANK & STEP up dalam search engines… 🙂
      Admin HQ recently posted…Majlis Resepsi Hans Yusoff dan Malissa Sahari Astro Awani 19 Dec 2015My Profile

      Reply
  • maksud cik tom offer tu harga ebook youtube adsense ni..harganya berbaloi tak untuk cik tom beli dengan pengisian dan bonus.

    Tak perasan rupanya memang dah ada dimasukkan screenshot harga dalam gambar pada entri ni..

    pada yang memang zero knowledge youtube adsense memang bagus dapatkan panduan buat duit online dari Masfira…sebab tgk preview diajar dari A hingga Z gitu.. 😉
    cik tom recently posted…Kenangan Alexa Rank Penutup 2015My Profile

    Reply
    • Ohhh harga youtube adsense tue ya?

      Bagi saya ianya berbaloi. Saya nilai berbaloi itu bila owner ada tawarkan pakej 1-1 support VIA SMS @ whatsapps.

      Saya jarang kalo beli produk tengok BONUS2 HEBAT sebab yang saya cari pakej support jek..

      Tapi terpulang pada ciktom dan rakan2 yang lain…kadang2 BONUS2 HEBAT memang membantu tp kadangkala ianya menggangu FOKUS… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review Kerja Translator Jawapan Terbaik Bagi Yang Gagal Dapat KerjaMy Profile

      Reply
  • Ada juga cuba-cuba Youtube Adsense tetapi tidaklah serius sangat. 🙂
    akubiomed recently posted…Affiliate MyBESTeam cara mudah buat duit onlineMy Profile

    Reply
  • “Youtube Adsense” satu ayat yang menarik untuk diketahui lebih lanjut tetapi ada tapinya.. Itulah masalah saya banyak sangat tapinya hadoii

    Reply
  • terima kasih ilmunya, saya memang seorang youtuberz 🙂
    wooclipmovie recently posted…Martian (2015)My Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Cari Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!