Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Belajar Bina Blog Dengan WordPress Dari Video Semudah ABC!

Assalamualaikum dan Salam Hormat. Semoga anda terus berjaya dalam perniagaan internet anda. Kini ribuan usahawan internet telah berjaya dengan perniagaan mereka melalui Facebook, ruang media sosial yang popular sehingga hari ini.

Anda mungkin tidak percaya kalau saya katakan:

Berniaga dengan Facebook Amat BERISIKO!

Sebab apa saya berkata begitu?

Jika Akaun Facebook Anda telah DIGODAM @ BLOCKED, perniagaan anda pastinya akan terjejas. Ditambah lagi dengan kos Facebook Ads yang semakin mahal menyukarkan anda untuk terus bertahan dengan perniagaan anda yang semakin maju. TIDAK salah untuk berniaga menggunakan Facebook tetapi anda perlu ada pelan tambahan bagi melindungi perniagaan anda!

Entri saya pada kali ini adalah untuk membantu anda membina perniagaan internet anda melalui medium BLOG. Saya faham anda mungkin mengalami situasi dimana :

Tak pandai nak bina blog

Bila tak pandai nak bina blog, nak upah orang lain…kosnya tentulah tinggi!

Baiklah! Disini saya ingin berkongsi dengan anda…

Belajar Bina Blog Dengan WordPress Dari Video Semudah A-B-C!

Apa Kata Pakar Mengenai Review Ini? Belajar Bina Blog Dengan Wordpress Esklusif dari PerniagaanInternetHQ.com
Belajar Bina Blog Dengan Wordpress
4.5
Belajar Bina Blog Dengan Wordpress
Harga & Kriteria Produk
rateempatkoma
Rekabentuk & Fungsi Produk
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
rateempat
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma
Ramai usahawan internet malaysia yang berjaya lahir dari medium blog wordpress ini. Terlalu banyak untuk saya nyatakan disini. Kalau mereka sendiri berjaya dengan wordpress, mengapa kita tidak mahu mengikut jejak langkah mereka! Ini sahaja jalan pantas untuk kita berjaya dalam perniagaan internet yang semakin mencabar ini. Nilai pelaburan yang dikeluarkan anda hari ini pasti akan mengubah nasib anda dimasa hadapan hanya dengan belajar bina blog perniagaan dengan wordpress!

1 – Tuan, saya ada soalan, kenapa bina blog kena guna wordpress bukan blogspot?

Tuan lihat imej bergambar dibawah ini :

pakar-wordpress - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

 2 – Ohh begitu rupanya..tuan ada cakap belajar bina blog dengan wordpress dari video, betul ke macam tue?

Tuan boleh rujuk imej bergambar dibawah ini :

belajar-wordpress-dengan-video - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

3 – Macam tue rupanya..belajar bina blog dengan wordpress macam nie senang sket dan tak membosankan laa..dah pernah belajar dari buku tapi last-last biar macam tue je.

Memang tak dinafikan perkara ini terjadi termasuklah diri saya. Sebelum ni saya belajar bina blog dengan wordpress dari macam2 buku. Dari buku bahasa melayu sampailah buku omputih. Nak pitam laa selak satu demi satu page file .pdf tue. Tapi tuan sekarang beruntung dah ada cara yang lebih mudah nak jadi pakar wordpress… 😛

Tuan boleh lihat imej dibawah untuk mengetahui modul yang tuan akan dapat nanti :

video-pantas-wordpress-modul-1-2 - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

video-pantas-wordpress-modul-3-4 - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

video-pantas-wordpress-modul-5-6 - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

 

4 – Dulu masa beli buku kan tuan, ada dapat bonus, belajar bina blog wordpress dengan video nie ada bonus tak?

Mestilah ada bonus! 2 BONUS yang pastinya berbaloi untuk tuan perolehi nanti!

video-pantas-wordpress-bonus - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

5 – Tuan, produk nie BERBAYAR ker? Dan kalau berbayar berapa wang pengerasnya..Harap2 tak mahal laa sebab dah banyak habis duit dalam perniagaan internet nie… 🙁

Harga serendah RM77 sahaja. Mahal tak tuan rasa? Saya rasa mahal juga tapi kan tuan ada tawaran yang TAK MASUK AKAL kalau tuan beli jugak dengan harga RM77 tue :

video-pantas-wordpress-tawaran - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

6 – Wah! Siap bagi jaminan macam tue lagi. Ini sudah bagus! Tapi kalau semua orang REFUND macam mana pulak?

OFFER gila macam nie takkan buka pada semua orang. HANYA 200 yang TERPILIH sahaja layak untuk untuk beli video belajar bina blog wordpress ni. Dan dengar khabar laku macam pisang goreng panas. Silap2 tuan tak dapat beli nanti. Yang rugi tuan juga nanti.

 BELAJAR BINA BLOG DENGAN WORDPRESS DARI VIDEO SEMUDAH A-B-C

Bagaimana? Kini anda akan lebih yakin untuk bina blog dengan wordpress seperti pakar2 blog yang lain. Tadi ada mention pasal blogspot bukan? Bukan kata blogspot tidak bagus. Tetapi dengan wordpress anda boleh bina blog dengan pelbagai fungsi dmengikut acuan dan kehendak anda sendiri yang mana blogspot tidak menawarkan perkara tersebut. Dengan kata lain blog anda akan lebih nampak professional berbanding sebelumnya.

Kini sudah tiba masanya untuk teknik blog anda berubah dari fasa PERCUMA iaitu blogspot kepada fasa BERBAYAR iaitu wordpress yang pastinya akan memberikan kepuasan yang maksimum kepada anda. Dan tawaran ini juga dijamin tidak kekal untuk satu tempoh yang lama. Oleh itu bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan video belajar bina blog dengan wordpress ini, anda boleh lihat dibawah ini :

video-pantas-wordpress-beli-sekarang - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

Adios semua! Selamat berniaga!

Apa Kata Pakar Mengenai Review Ini? Belajar Bina Blog Dengan Wordpress Esklusif dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Pakar Mengenai Review Ini? - Belajar Bina Blog Dengan Wordpress
4.5
Belajar Bina Blog Dengan Wordpress
Harga & Kriteria Produk
rateempatkoma
Rekabentuk & Fungsi Produk
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
rateempat
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma
Ramai usahawan internet malaysia yang berjaya lahir dari medium blog wordpress ini. Terlalu banyak untuk saya nyatakan disini. Kalau mereka sendiri berjaya dengan wordpress, mengapa kita tidak mahu mengikut jejak langkah mereka! Ini sahaja jalan pantas untuk kita berjaya dalam perniagaan internet yang semakin mencabar ini. Nilai pelaburan yang dikeluarkan anda hari ini pasti akan mengubah nasib anda dimasa hadapan hanya dengan belajar bina blog perniagaan dengan wordpress!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Belajar Bina Blog Dengan Wordpress

(Visited 332 times, 1 visits today)

About the author: Merupakan Blogger Separuh Masa Yang Menjalankan Perniagaan Offline Bersama Keluarga Di Muar Johor. Merupakan Group Member Kepada PerniagaanInternetHQ.com. Selamat Datang & Diharap Blog Ini Dapat Memberikan Inspirasi Kepada Anda Dalam Perniagaan Internet

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

4 comments… add one
  • wordpress rata” buat bisnis yah gan

    Reply
  • Ada juga yang bisa buat blog peribadi nya…blog jalan2 nya…

    Tidak hanya bisa buat wordpress utk bisnis aja…

    Ulin buat wordpress utk apa ya?

    Reply
  • Ulin Indonesia,
    makasih agan kunjungi our blog
    ane cuma dapet katakan guna wordpress gampang utk nembus ke Google, beda sama yg lain.
    cuma soal guna wordpress self-hosting butuh uang mau beli hosting ama domainnya 🙂

    Reply
  • Teringin nak buat satu blog dari platform wordpress tapi bila fikir blog dari blogspot pun sukar untuk diuruskan jadi terpaksa aku pendam dulu hasrat ku itu 🙁 🙂

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!