Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review Ada Ke Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Utk Rakyat Malaysia

formula kurus, formula kurus review, formula kurus tanpa sebarang ubat, kuruskan badan, diet, langsing, senaman, hilangkan boroi, cara jadi kurus,

Hmm…rasa sedap sket badan nie.

Yerlah bila seskali dapat bersenam nie rasa badan tue lain macam jek.

Itu pon sebab isteri tercinta ajak family join program jom fit malaysia baru-baru nie…

Bukan per, masa isteri kemas2 rumah hari minggu tue nampak keratan akhbar lalu passing kat saya…

Cuba awak baca berita hangat tue…malaysia juara tau!

Saya balas balik…

Malaysia juara? Apa yang malaysia juara tue…kalo setakat yang juara sukan tue dari dato nicol, dato lee chong wei dah biasa sangat laa dengar…

IsteriΒ  saya masih tak puas hati lalu…

Ini kali malaysia juara lagi hebat dari semua yang awak cakap tue laa…memang patut laa KBS anjurkan program JOM FIT yang kita pergi tue…

Saya pon terus belek surat khabar kegemaran saya tue dan agak teperanjat laa..sebab malaysia juara bukan pasal sukan tapi….

Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Untuk Rakyat Malaysia Tanpa Sebarang Ubat Yang WAJIB Diketahui!

Apa Kata Rakyat Malaysia Mengenai Review Ini? Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Untuk Rakyat Malaysia Dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Rakyat Malaysia Mengenai Review Ini? - Formula Kurus
4.5
Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Untuk Rakyat Malaysia!
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Adakah anda cepat penat disebabkan badan yang agak berat?
  • Adakah anda sering mengantuk? Itu antara petanda berat badan anda terlebih.
  • Adakah anda seringkali diperli rakan-rakan kerana tubuh badan anda?
  • Anda tidak dapat mengawal nafsu makan anda?
Kini anda tidak perlu risau lagi sebab ada formula kurus yang hebat sebab masih boleh makan nasi tapi tanpa sebarang ubat yang perlu dimakan. Rahsia hebat ini dikongsikan telah berjaya membuat ribuan orang diluar sana tampil lebih kurus dan langsing. Tiba masa anda pula untuk mencubanya! Dapatkan formula kurus ini - SEKARANG!

Malaysia Juara OBESITI ! Tak dapat champion dekat sukan sea tapi juara pasal makan… πŸ˜€ Itu yang baru2 nie sahabat saya yang kini merantau di luar negara semakin risau dengan masalah berat badan dier yang semakin meningkat sampaikan….

Bro, kalo sebelum nie aku dah mintak tolong ko carikan jobdirumah untuk aku, dah settle laa masalah tue..Sekarang ni isu lain plak – berat badan aku semakin meningkat..risau gak nie…ko kan kurus ada petua2 yg ko bleh share ker…

Saya pon reply…

Aku nie memang dah sifat semulajadi dari baka sebelah mak aku memang badan susah nak naik…makan 2 3 pinggan pon macam tue gak…tapi sejak dah berumahtangga dan ada 2 orang anak nie, aku selalu amalkan senaman 2 3 kali bersama isteri laa.. Itu rahsia aku tak bleh kongsi laa… πŸ˜€ Tapi aku ada terbaca pasal formula kurus nie gak…formula kurus yang rare punya! Mesti ko ingat aku tipu punya cerita pasal formula kurus tue!

Sahabat saya pon terus bersemangat nak tahu…

Bagi tau laa aku pasal formula kurus ko tue. Tapi aku taknak formula kurus yang sampai aku tak boleh makan nasi or kena makan ubat2 nie. Yerlah tak makan nasi kat tempat orang nie lain macam jek rasanya…dah laa susah nak dapat beras tue sib baik aku cari dari port ebay…

Saya pon reply lagi

Yang aku nak share cerita pasal formula kurus nie memang rare punya. Ko masih boleh makan nasi tapi tak perlu makan ubat2 cap xyz yang org canang2 cakap ubat nie lah formula kurus no 1 punya…Ko tengok sendiri formula kurus yang aku kongsikan nie…

Sahabat saya pon tanya lagi..

Perghh..betul2 mantap laa mamat nazrin nasser tue…member ko yang mana nie? siap ada certified fitness instrutor lagi. Dan jadi testomoni plak tue dengan kevin zahri. Macam mana nie beb dier bleh urus sampi fit ada muscle2 nie..?

Saya pon jawab

Itu sebab aku cakap formula kurus yang aku nak kongsikan nie memang rare punya! Ko tengok lagi formula kurus mamat nazrin nasser nie…

Lagi mengenai testimonial serta bonus hebat yang boleh dapat dari formula kurus saudara nazrin nasser nie….

Saya pon reply kat sahabat saya lagi….

Amacam? formula kurus yang aku bagitau nie?Β  Yang PALING best tentang formula kurus nie dier ada FB Group support. So kalo ko nak dapatkan formula kurus nie, update pasal situasi semasa ker, ko bleh share atau cari info2 terkini pasal teknik nak kurus yang lebih berkesan kat FB GROUP tue….

Sahabat saya pon reply lagi…

Memang rare mamat nie punya cara la…siap ada group support lagi…macam mahal jek beb! Kalo tak kurus nanti bila dah bayar mahal2 aku cakap formula kurus penipu @ scam nanti ko marah aku plak… πŸ˜€

Saya dengan senyum jek reply…

Mahal ke tidak pada aku rasa laa harga yang diberikan agak berpatutan laa…sekali beli jek pon pastue ko follow jek panduan serta dapatkan guide terkini dari group support dierorg! Cerita banyak pon tak best, ko nak tau details, ko riki2 jek info lain kat bawah nie :

Formula Kurus Yang Rare dari saudara Nazrin Nasser! Ya MEMANG ADA formula nak jadi kurus tapi masih boleh makan nasi punya! Tak teringin nak tahu ker? Lagi lambat tahu, lagi lambat laa nak kurus nanti… πŸ˜€

Apa Kata Rakyat Malaysia Mengenai Review Ini? Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Untuk Rakyat Malaysia Dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Rakyat Malaysia Mengenai Review Ini? - Formula Kurus
4.5
Formula Kurus Yang Boleh Makan Nasi Untuk Rakyat Malaysia!
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Adakah anda cepat penat disebabkan badan yang agak berat?
  • Adakah anda sering mengantuk? Itu antara petanda berat badan anda terlebih.
  • Adakah anda seringkali diperli rakan-rakan kerana tubuh badan anda?
  • Anda tidak dapat mengawal nafsu makan anda?
Kini anda tidak perlu risau lagi sebab ada formula kurus yang hebat sebab masih boleh makan nasi tapi tanpa sebarang ubat yang perlu dimakan. Rahsia hebat ini dikongsikan telah berjaya membuat ribuan orang diluar sana tampil lebih kurus dan langsing. Tiba masa anda pula untuk mencubanya! Dapatkan formula kurus ini - SEKARANG!

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Formula Kurus

(Visited 597 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one
  • kalau kita nak kurus boleh sahajakan asal niat itu betul heee..moga mudahkan sebab nak kurus ini bukan makan masa sebulan dua kena tahan makan “gemuk” ada had tertentunya juga bukan main makan sahaja.. diet ada juga kaedahnya
    suri recently posted…Gaya Fesyen Lelaki Terbaik 2015My Profile

    Reply
  • makan nasi mestilah mana boleh tak makan kalau tak makan saya mudah sakit kepala hu..

    setiap orang tahu kelemahan makanan apa dia kuat makan tak kurang situ dah boleh mula diet ya admin.
    suri recently posted…3 Resepi Cara Buat Donut Big Big Apple Montok!My Profile

    Reply
    • Ooo…tips terbaik dari perkongsian puan suri : Kurangkan kuantiti makanan kegemaran ya…kalo biasa makan big apple montok 4-5biji kena makan 1-2biji jek laa kan… πŸ˜€

      Sama gak dgn nasi, biasa makan 2-3 kali tambah, bila badan dah nampak dah sado sebab lemak2 terkumpul tue, kena kurangkan 1/2 pinggan aa… πŸ˜€
      Admin HQ recently posted…Go Holiday @ Cuti Santai Di Legoland Malaysia ResortMy Profile

      Reply
  • kalau nak formula kurus senang je.

    makan vs makan
    minum vs minum
    kerja vs kerja
    aktiviti vs aktiviti
    senam vs senam
    + sedikit faktor ubat vs ubat
    + ilmu pengetahuan… bkn diet secara melulu

    yg paling2 penting…
    disiplin vs disiplin

    offtopic: plg boring bila makan byk bual.

    Reply
    • Hoho! mungkin sebab makan sedap sangat laa tue pasal kena banyak bual…lagipon bila makan kedai ada special punya port lain rasanya…

      Ehh macam tak biasa jek staff makan dengan bos… πŸ˜€

      Reply
  • rakyat Malaysia gemok kerana kaya dengan makanan…sekiranya harga makanan semakin naik jangan pula mengelabah kerana ia ada hikmah supaya makan secara berhikmah
    Hero Borneo recently posted…10 Etika Ketika Guna FacebookMy Profile

    Reply
    • Betul tue bro! Kalo warga asing tue ckup gembira bila nak datang sini…ada yang pernah saya saya dan jawapan mereka :

      – malaysia bagus…semua ada…kita hepy kerja malaysia….( baik bangladesh, myanmar, nepal semua cakap sama jekk… πŸ˜€ )

      Harap kalo yang beragama islam, suka untuk bersedekah kepada mereka2 yang memerlukan makanan utk elakkan pembaziran… πŸ™‚
      Admin HQ recently posted…#Review JobDiRumah – Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang NieMy Profile

      Reply
      • bila bro ckp kaya dgn makanan tiba2 saya teringat sebuah kisah beberapa tahun dulu. ada sorang kwn saya ni kira dia org ‘ada2’ juga lah. satu hari dia belanja saya pegi lunch. makan nasi campur. dia cuma makan dua tiga suap je. hampir 3/4 makanan bersisa dlm pinggannya. beza dgn saya yg makan hingga habis. secara berseloroh dia berkata kpd saya “cara awak makan ni mcm org Afrika”. Lama juga saya cuma hadam maksud ayat dia. Akhirnya saya faham juga. Terlintas dalam fikiran saya, walaupun negara kita ini kaya dgn makanan + taraf ekonomi kita mewah utk mkn apa saja, seeloknya tak perlulah melakukan pembaziran.
        Maaf, rasa macam tak masuk je komen ni dgn topik yg dibincangkan.
        Teruskan berkomen πŸ™‚

        Reply
  • hoho..

    makan je nasi.

    yang gatal tak nak makan tu apa pasal.

    haha..
    titan recently posted…21 Amalan Menjemput Jodoh dalam masa TERDEKATMy Profile

    Reply
    • Hoho!

      Geng2 org dalam proses diet nie bro…mmg pantang jek dengar org diet makan nasi…dierorg cakap buat karen jek kalo nak diet cenggini…maklum aa nasi kan karbo byk… πŸ˜€

      cer cer bg a tips sket bro..macam mana nak slim tp badan fit2 sado tue…yerlah org “ada-ada” mcm bro mmg menjaga penampilan diri kan lagi2 bila pegi amik awards contest… πŸ˜€
      Admin HQ recently posted…Hasil Komisen Ciput Jek Yang Jarang Orang Kongsi Beb!My Profile

      Reply
  • ciktom pernah melambung berat badan naik ke tahap obesiti lepas kerja…kerja pulak yang jenis tak banyak bergerak.. lagi berat naik mendadak…bertahun jugak cuba macam2 diet tak menjadi..sehingga jumpa sorang kawan ni bagi semangat dan sentiasa follow up cik tom…alhamdulillah dah berjaya turunkan badan ke bmi yang normal…ni tengah usaha nak maintain…

    bagus kalau join group formula kurus camni sebab akan bagi support…kalau takde support memang payah nak kuruskan badan..*based on experince cik tom la..;) *
    cik tom recently posted…Akhirnya Dividen dan Bonus Tabung Haji 2015 di bayar pada 2016 telah diumumkanMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!