Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review 5 Sebab Mengapa Anda Perlu Beli Sistem Nichify Dari Saya

sistem nichify, sistem nichify review, buat duit dengan amazon, buat duit dari amazon, buat duit dengan affiliate amazon dari sistem nichify, sistem nichify kreydle, sistem nichify oleh gobala krishnan, affiliate amazon, rahsia amazon, pakar amazon, kedai affiliate amazon,

Perghh!!!

Memang hangat kembali orang nak cerita pasal amazon nie termasuklah saya sendiri juga telah buat review khas mengenai potensi sebenar sistem nichify ini. Memang betul laa bila orang cakap kalau penangan cerita bab2 perniagaan internet nie disampaikan dari usahawan internet tersohor macam en gobala krishnan mesti orang akan canang cerita tue sana sini kann….

Hoho! Kalo dulu saya blogger cap ayam yang berbuih sampai ke mulut cerita pasal amazon takde sapa yang kisah. Tak mengapalah, yang penting sekarang orang malaysia dah mula celik pasal potensi menjana pendapatan dalam USD melalui affiliate amazon nie… πŸ™‚ Tapi anda yang pening/ragu-ragu/was-was nak tahu potensi amazon yang sebenar melalui sistem nichify ini pasti akan bertanyakan soalan2 seperti ini….

Bro, saya sebenarnya RAGU-RAGU dengan statement owner yang cakap sistem nichify ini boleh siap kedai affiliate amazon dalam masa 5 minit sahaja tanpa sebarang kepakaran teknikal….macam hype jek bunyinya…kalo saya cakap sistem nichify penipu @ scam mau saya dicop perosak periuk nasi orang jek nanti!

Bro, saya dari dulu memang nak buat duit dari affiliate amazon nie tapi info dah overloaded termasuk info yang bro bagi PERCUMA dalam blog ini, agak2 kalo dah desperate giler macam nie mudah ke buat amazon dari sistem nichify nie?

Tuan, saya ada dengar yang bukan sebarangan produk BOLEH dijual dari amazon nie. Betul ke bohong?

Bro, saya tahu yang amazon nie memang antara perniagaan internet paling laris didunia. Tapi kenapa market malaysia tak berapa hot heh..

Banyak lagi persoalan yang timbul bila bercerita pasal amazon nie…anda rasa bagaimana?

Hmm…sebab itu saya tak nak merapu sangat pasal sistem nichify nie yang dah sememangnya canggih untuk anda gunakan dalam menjana pendapatan tanpa modal dari amazon tue. Yang saya nak merapu kali ini pula adalah 5 dalil/sebab tak masuk akal kenapa anda perlu BELI/TEMPAH/DAPATKAN sistem nichify dari saya dan bukannya ORANG LAIN…..

5 SEBAB TAK MASUK AKAL MENGAPA ANDA PERLU DAPATKAN SISTEM NICHIFY – BINA KEDAI AFFILIATE AMAZON SEPANTAS 5 MINIT TANPA SEBARANG KEMAHIRAN TEKNIKAL DARI BLOG INI :

Apa Kata Mereka Mengenai INFO Ini? 5 Sebab Perlu Dapatkan Sistem Nichify - Kedai Affiliate Amazon Dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai INFO Ini? - Sistem Nichify
4.5
#Review 5 Sebab Mengapa Anda Perlu Tempah Sistem Nichify Dari Saya
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
5 Dalil/Fakta/Sebab tak masuk akal mengapa anda perlu beli/tempah/dapatkan sistem nichify dari team PerniagaanInternetHQ.com :
  • Proven TRACK RECORD bersama amazon hampir 5 tahun sejak tahun 2o10 lagi sehingga hari ini. BUKAN baru 5-6hari ATAU setahun jagung join amazon dah terus promote sistem nichify ini beb!
  • Pernah berkongsi resipi/rahsia kejayaan amazon dalam forum usahawan internet - wangcyber dan thread/post tersebut telah dilihat hampir 10K pelawat yang dahagakan info amazon versi bahasa melayu!
  • Tahu teknik sebenar untuk PILIH PRODUK KILLER yang boleh dijual dan tahu PANTANG LARANG produk yang SUSAH untuk dijual dari AMAZON! Kalo tidak anda akan RUGI BESAR beb!
  • Siap sedia dengan TEMPLATES EMAIL SERIES yang boleh digunakan dalam sistem nichify tue!
  • Rahsia mengapa anda perlu ada lebih dari 1 akaun affiliate amazon us? amazon uk? amazon jpn? Lagi banyak akaun lagi masyuk anda sedut duit affiliate amazon! Tapi ada pantang larang untuk diketahui... πŸ˜€
Baru anda akan lebih yakin/konpiden/berusaha untuk berjaya dalam affiliate amazon ni. Jika tidak anda hanya akan BUANG MASA, BUANG DUIT, BUANG TENAGA dan buang segalanya kalau GAGAL dari affiliate amazon ini! Sistem nichify dah canggih tapi masih GAGAL? Memang pelik laa bunyi nanti! So...Dapatkan sistem nichify dengan saya - DISINI

 

  • Proven TRACK RECORD bersama amazon hampir 5 tahun sejak tahun 2010 lagi sehingga hari ini. BUKAN baru 5-6hari ATAU setahun jagung join amazon dah terus promote sistem nichify ini beb!

Perumpamaan saya cukup mudah : Kalo anda nak makan mee bandung muar asli lagi sedap takkan anda pergi cari dekat kedai makan mamak maidin yang expert tebar roti canai kan? So sama juga dalam hal anda untuk mencari berguni-guni duit usd dari affiliate amazon ini. YA BETUL! Suka hati anda laa nak beli sistem nichify dariΒ  ( sifu blogger malaysia ker, pakar seo malaysia kitab merah jambu ker, fatin liyana ker, ) atau sesiapa sahaja diluar sana yang begitu hebat canang cerita best2 pasal sistem canggih ini tapi adalah LEBIH AFDAL jika anda dapatkan dari senior/expert player amazon macam saya yang dah tau pasal sepak terajang pasal amazon nie. BETUL @ TIDAK? Anda fikirkanlah sendiri!

  • Pernah berkongsi resipi/rahsia kejayaan amazon dalam forum usahawan internet – wangcyber dan thread/post tersebut telah dilihat hampir 10K pelawat yang dahagakan info amazon versi bahasa melayu!

Memandangkan saya ini TIDAK KACAK LAGI BERGAYA orangnya, berstatus suami orang dan dan ada 4Β  Β  ehh 1 jek isteri dan 2 orang anak yang persis seperti saya ini, saya sudah pernah berkongsi rahsia atau tips kejayaan untuk anda bermula dari amazon di salah sebuah forum usahawan internet yang terkemuka iaitu wangcyber. Thread atau post saya itu telah dilihat hampir 10K pembaca yang berminat untuk mengetahui fakta sebenar mengenai amazon dalam bahasa rasmi kita – bahasa melayu @ malaysia ini. Tapi sebenarnya bukan pasal saya TIDAK KACAK lagi BERGAYA atau berstatus suami orang yang pastinya di reject oleh awek2 cun di luar tue, tapi cerita sebenarnya adalah saya tak BERANI nak letak harga untuk bagi TALK 1-2 jam dalam dewan seminar besar gedabak kat wisma xxx, dewan jubli xxx atau dewan sekolah jalan pinang sebatang tue…xnak orang cakap2 belakang – cari duit mudah dengan jual air liur jekk… πŸ˜€

* Sedikit info: nama samaran saya dalam forum tersebut adalah MrDisc dan pernah menjual sistem kampung amazon yang tak secanggih sistem nichify ini namun telah saya berhentikan atas faktor kekangan masa kerja offline saya di dalam forum tersebut.

  • Tahu teknik sebenar untuk PILIH PRODUK KILLER yang boleh dijual dan tahu PANTANG LARANG produk yang SUSAH untuk dijual dari AMAZON! Kalo tidak anda akan RUGI BESAR beb!

Jika ada dikalangan anda ingin dapatkan sistem nichify dari saya, saya akan PASTIKAN serta bantu anda untuk memilih PRODUK LAKU KERAS @ MUDAH DIJUAL dari amazon. Anda jangan ingat semua barang yang ada di amazon tue terjual semuanya. Ada produk yang terjual tapi KOMISEN USD ciput jek…so saya akan tolong anda scale down produk2 yang boleh anda jual di dalam kedai affiliate amazon dari sistem nichify tersebut.

* Peringatan: Walaupon saya telah berikan senarai niche @ produk yang pernah saya jual dari amazon, TIADA JAMINAN 100% produk tersebut boleh terjual dari kedai affiliate anda melalui sistem nichify ini. Perkara ini adalah DILUAR BIDANG KUASA saya untuk memastikan orang membeli dari kedai affiliate amazon anda! Usaha tanpa jemu serta doa dan tawakal dari anda amatlah diperlukan untuk anda berjaya dalam bidang affiliate amazon ini!

  • Siap sedia dengan TEMPLATES EMAIL SERIES yang boleh digunakan dalam sistem nichify tue!

Sepertimana yang anda ketahui, sistem nichify pakej PRO ada menyediakan anda ruangan sistem emel tanpa bayar. So jika anda beli pakej nichify PRO ( Pakej yang saya galakan untuk anda bermula dengan amazon ini ) dari saya, anda akan saya bekalkan dengan TEMPLATES EMAIL SERIES yang boleh anda konfigurasi dalam sistem nichify anda! Copy & Paste dan adjust sket2 mengikut kesesuaian niche anda dan BLAST kepada bakal prospek kedai amazon anda. Mudah bukan?

  • Rahsia mengapa anda perlu ada lebih dari 1 akaun affiliate amazon us? amazon uk? amazon jpn? Lagi banyak akaun lagi masyuk anda sedut duit affiliate amazon! Tapi ada pantang larang untuk diketahui… πŸ˜€

Bab ini plak saya taknak cerita banyak. Dah beli sistem nichify dari link saya baru bleh citer. Beli dari orang lain saya takkan cerita… πŸ˜€

Nah! sekarang anda dah clear pasal apa anda perlu beli sistem nichify – bina kedai affiliate amazon sepantas 5 minit tanpa kemahiran teknikal dari saya kan! Terpulang pada anda nak beli sistem canggih itu dari sesiapa pon, tapi peribahasa omputih ada berkata yang….

pasif affiliate, pasif affiliate review, rahman basri, mentor perniagaan internet, pakar pemasaran email, hasil komisen - Sistem Nichify

Saya juga tidak akan memaksa anda. Kalo anda rasa TIDAK UNTUNG LANGSUNG beli dari link affiliate saya pon saya tak rugi satu sen pon. Niat saya cuma nak anda tahu yang buat duit dengan amazon ini tidaklah SEMUDAH YANG ANDA FIKIRKAN. Jauh sekali untuk saya hanya nak kejar komisen semata2 dari jualan link affiliate saya. πŸ™‚

Matlamat sebenar saya adalah untuk memastikan anda mempunyai PAKEJ LENGKAP untuk menjadi pemain tegar amazon sepertimana saya. Adalah satu kerugian yang AMAT BESAR jika anda dapatkan sistem nichify yang serba canggih ini tapi anda tidak FULL SWING @ ALL OUT untuk mencari maklumat lengkap bagaimana untuk berjaya dalam amazon ini.

Tawaran ini saya hanya buka kepada 10 ORANG SAHAJA ( Pakej Nichify PRO adalah pakej yang menjadi keutamaan saya untuk bantu anda buat duit melalui amazon ini ). Setakat ini masih 0 atau orang jawa cakap belum pecah telur lagi. Saya takut bila post ini telah diVIRAL kan oleh pelawat2 tercinta blog ini, tawaran ini akan ditutup tanpa sebarang NOTIS!

Walaupun perniagaan amazon ini memang antara lubuk perniagaan internet paling laris didunia, tapi jika HANYA bergantung semata-mata kepada sistem yang canggih – sistem nichify gobala krishnan ini, saya khuatir anda akan terkontang kanting untuk memastikan perniagaan online anda ini berjalan sebaik yang anda rancangkan. Anda lebih tahu potensi diri anda kan?

So pada yang dah nampak peluang tue, rebutlah sekarang ya. Dah rembat sistem nichify tue, SILA HUBUNGI saya dengan segera melalui ruangan HUBUNGI SAYA. Sila hantarkan segala butiran lengkap berserta bukti sebenar yang telah anda buat ke atas pembelian tersebut. Sebarang unsur penipuan anda terus saya REPORT kepada pihak yang berkenaan tanpa sebarang PREJUDIS!

* Klik pada banner diatas untuk maklumat lanjut mengenai sistem nichify

Buatlah pembelian Sistem Nichify Mengikut Pertimbangan Yang Sewajarnya Bagi Mengelakkan KERUGIAN YANG BESAR di kemudian hari nanti!

UPDATE: BERITA BURUK ADALAH JUALAN SISTEM NICHIFY TELAH DITUTUP….Kan saya dah cakap…bila dah close saya pon tak boleh buat apa… πŸ™‚ tunggu pengumuman akan datang daripada owner En Gobala Krishnan.

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Sistem Nichify

(Visited 494 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

21 comments… add one
  • try aje.

    jangan banyak cakap.

    itu je aku cakap bila ada yang bertanya pasal produk nih.
    titan recently posted…Buat duit dengan Affiliate AmazonMy Profile

    Reply
  • Salam, tentang nichify.net tu, nak edit peratus SEO, at least berapa percent?

    Reply
    • Berkenaan sistem nichify..saya takde dpt slot demo tester mcm rakan2 yg lain. Tp sket tips yg bleh saya beriksb berkenaan seo nie..kalo info product just scrap sahaja dr amazon pastinya content tak unique..so score seo tue pasti xbleh high score smpai 100%..so adalah digalakan content tersebut rewrite semula @ spin utk bg unique.. πŸ™‚ ini sekadar pandangan peribadi semata2..utk lebih tepat mengenai nichify rujuk en gobala owner ashadee kat fb..
      Admin HQ recently posted…Hasil Komisen Ciput Jek Yang Jarang Orang Kongsi Beb!My Profile

      Reply
    • ok, so every product kene edit description la, utk seo tinggi…after dah pastikan benda seo tu tinggi, adakah akan tarik traffic tinggi? ataupun kene jugak promosi…

      Reply
      • Kalo nak unique perlu edit desc product yg dipilih. Bab traffik nie subjektif. Even content unique pon bukan jaminan 100% traffik akn dpt smpai convert sales..so dgn kata lain promotion mmg kena buat samada short term @ long term period.. πŸ™‚ senang ckp bermain affiliate amazon buat short term utk income agak susah sebenarnya… Tapi kalo puan/cik nurul pro blogger lain aa..saya biasa2 jek..:)

        Reply
        • hehe…terima kasih untuk pendapat…sebab saya pun baru set up nichify ni…..tengah edit SEO….

          Reply
          • Ok2 Tips edit seo : Try cari top 10 site dari niche yang anda pilih, then view source blog/website tersebut – ctrl+U . Dari sana try ubah sket utk site anda then save. At least apa yang kita buat konon2 pon terer macam pro blogger buat… πŸ™‚

            Reply
  • Memang power habaq hang.. Perlu banyak latihan dalam cari trafik ke website…
    Sani recently posted…4 Cara Buat Duit USD Yang Paling Berkesan!My Profile

    Reply
  • Takde laa power mana bang oiii…cek biasa2 jek..kwn cek lagi power skali henjut masyuk jek usd masukk… πŸ˜€
    Admin HQ recently posted…#Review JobDiRumah – Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang NieMy Profile

    Reply
  • Salam,

    Dah tutup ye untuk beli dari link tuan hari ni? Ingatkan sempat nak beli.. : (

    Reply
    • Link dari saya masih dibuka tapi saya tidak pasti LINK JUALAN dari sistem nichify sudah ditutup @ tidak…

      * UPDATE: Saya sudah semak LINK JUALAN utk produk sistem nichify masih dibuka… πŸ™‚
      Admin HQ recently posted…Belasungkawa: Yus Jambu (Pak Yus) Meninggal DuniaMy Profile

      Reply
      • Saya nak click beli dah dia kata sold tuan…
        Boleh tlg letakkan link tuan kat sini x?
        Saya nak beli dr sini.
        Terima kasih ye…

        Reply
  • Tapi bila nak click dia dah sold out…

    Blh x tuan bagi link kat sini..

    Terima kasih

    Reply
    • Saya akan cuba berhubung dengan pihak ashadee..mana tahu mungkin ada kuota2 khas utk mereka2 seperti anda… πŸ™‚

      Reply
    • UPDATE: Setelah saya buat semakan dengan pihak kreydle, JUALAN SISTEM NICHIFY telah ditutup. Maaf saya tidak dapat bantu anda untuk tujuan ini. Tunggu pengumuman terkini mengenai sistem nichify dari kami.

      Terima kasih!

      Reply
      • Ok terima kasih ye… Boleh tak kalau saya nak beli panduan untuk buat kedai amazon dari pihak tuan… Saya berminat beli sebabkan nak dapatkan panduan tu.. Kalau tuan sudi jual boleh emailkan pada saya tak harganya…

        Reply
  • Panduan kedai amazon dari saya? Saya tidak pernah keluarkan sebarang panduan BERBAYAR. Saya hanya berkongsi ilmu secara PERCUMA dari apa yg pernah saya lalui dalam blog ini. Bleh try “SEARCH” dari blog ini utk dapatkan beberapa perkara penting mengenai affiliate amazon.

    Cara saya buat mirip kepada cara “old school” sket tapi masih boleh digunapakai. Sebab itu masa sistem nichify launch…saya dah KETAQQQ lutut sebab ramai yg akan TERER dgn amazon… πŸ™‚

    Namun saya percaya rezeki itu sungguh luas dari-NYA. Membantu org seperti anda juga REZEKI juga bagi saya… πŸ™‚

    Reply
  • Bab SEO ni memang bagus dengan nichify amazon ni. Ramai yang dapat hasil. Masyuk boleh main dengan produk luar sikit. Jadi pasarannya agak global. Insyallah boleh dapat hasil yang memuasakan.
    Pokok2u recently posted…Segmen Dua Kerja Apa Kata BloggerMy Profile

    Reply
    • Berapa laa hasil amazon mereka yang gunakan SISTEM NICHIFY untuk buat duit dengan amazon nie kan… πŸ™‚

      Kongsi2 laa kabare mengancam dapat collect USD banyak dengan nichify disini…bleh gak bg semangat dengan rakan2 disini… πŸ™‚

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!