Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

#Review MyBigFatBalloon Pakar Perancang Acara Majlis Terbaik Punya!

mybigfatballoon, mybigfatballoon pakar perancang acara, mybigfatballoon expert event planner, mybigfatballoon review

Setiap orang mengimpikan satu acara majlis yang sempurna.

Tak kiralah untuk majlis dari level VIP sampailah yan kecil-kecil punya.

Tahun 2015 ini saya ingat nak buat suprise kat anak-anak kesayangan saya.

Sebab dulu pernah pergi acara majlis rakan sekerja orang rumah saya ( tempat dirahsiakan) anak-anak saya gembira melihat situasi-situasi seperti…

  • Pak badut dengan aksi lincah buat magik!
  • Acara budak2 seperti cari gula dalam tepung!
  • Set acara majlis yang bombastik sampai belon2 macam2 rupa!
  • Dan macam2 lagi perkara menarik dalam majlis harijadi/aqiqah dan berendoi/malam penghargaan/DLL

Sebelum kami pulang dari acara majlis harijadi tersebut, anak sulung saya bisik2 manja pada saya…

Ayah, tahun depan kalo bleh ayern nak buat besday party ada badut laa…best tengok badut tue buat magik…nanti bleh ajak kawan2 tadika tue…

Saya pon usap2 kepala sambil berkata…

Nanti ayah cari heh expert event planner @ pakar perancang acara majlis yang baik punya! Khas untuk anak ayah yang tersayang nie!

Anak saya terus senyum riang sambil cakap kat adiknya…

YEAH!!! Adik! nanti ada badut tau birthday kita nanti!

Saya hanya mampu tersenyum dengan telatah kedua-dua anak seakan-akan TWIN ini!

Google dengan kata kunci “expert event planner” alamak…jumpaa laa orang U.S.A, jauh betul tue…

Cara dengan kata kunci “pakar perancang keluarga” jumpa laa..tapi jumpa pakar perancang keluarga yang lain maksudnya.. 😀

Last sekali google punya google dengan kata kunci ” pakar perancang acara” saya terjumpa dengan…

MyBigFatBalloon Pakar Perancang Acara Majlis Pada Harga Boleh Runding Punya!

Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? #Review MyBigFatBallon Pakar Perancang Acara Majlis Terbaik Punya dari PerniagaanInternetHQ.com
Mybigfatballoon Pakar Perancang Acara
4.5
MyBigFatBallon Pakar Perancang Acara Majlis Terbaik Punya!
Info & Fakta Sebenar
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma

Mencari pakar perancang majlis profesional? Harga Boleh Runding Punya? Nak belon macam2 warna? Nak guna Pak Badut Untuk Majlis Harijadi Anak Kesayangan?

Semua perkara ini boleh settle la dengan MyBigFatBallon - Pakar Perancang Acara Majlis Pilihan Rakyat Malaysia Yang Semakin Mendapat Perhatian Khususnya di Negeri Melaka.

Sebab utama yang saya nampak mybigfatballoon pakar perancang acara bakal menjadi host kepada majlis harijadi anak saya adalah lokasi mereka yang berhampiran dengan kediaman saya – Muar. Alaa sebelah negeri jek iaitu Melaka.

mybigfatballon, mybigfatballon pakar perancang acara, mybigfatballon expert event planner, mybigfatballon review - Mybigfatballoon Pakar Perancang Acara

Point no 2 yang saya nampak mybigfatballoon pakar perancang acara & majlis nie dah banyak handle2 majlis dari VIP majlis sampailah majlis harijadi kecil-kecilan. So dierorg memang dah terbukti yang mybigfatballoon pakar perancang acara & majlis terutama bab expert balloon decoration dan balloon printing ni. Tak percaya, korang tengok sendiri kat bawah nie….

* SUMBER & CREDIT IMEJ DIATAS ADALAH DARI FB & INSTAGRAM RASMI – MYBIGFATBALLOON

Mesti ada mak2 kat luar tertanya-tanya…

MyBigFatBalloon? Belon gemuk2 ker? Tak penah dengar pon….

Kalau belon gemuk2 nie cantik ker? takut anak tak berkenan jek….

Ada design balloon tak?Anak akak suka frozen, yang abangnya suka mickey mouse…

Nak cerita banyak pon tak best laa pasal mybigfatballoon pakar perancang acara & majlis pilihan rakyat malaysia! Lagi bukti kepakaran mereka dibawah ini :

* SUMBER & CREDIT IMEJ DIATAS ADALAH DARI FB & INSTAGRAM RASMI – MYBIGFATBALLOON

Hah! Macam mana? terer tak mybigfatballoon nie? Dah nama pakar perancang acara dan majlis kan. Point no 3 kenapa anda perlu ambil mybigfatballoon sebagai perancang acara & majlis anda? Sebab harga dierorg beb…harga mampu milik punya..Tak percaya? Ini antara sebahagian dari senarai harga yang sempat saya kongsikan dengan anda :

Mana nak cari harga mampu milik sebegini dengan pelbagai pilihan belon serta dekorasi yang menarik sebegini! Ini adalah jawapan kepada segala kemusyiklan anda mengenai pakar perancang acara yang patut anda cari selama ini! MyBigFatBalloon Pakar Perancang Acara & Majlis Yang wajib untuk anda cari!

Terbukti kan MyBigFatBalloon – Pakar Perancang Acara & Majlis @ Expert Event Planner kan! Saya kipas mereka bukan dibayar duit kopi oleh mereka pon…sebab memang terbukti mereka ada antara pakar dalam bidang perancang acara & majlis nie.

Cuma saya tak pasti laa ada tak kekangan untuk mereka (mybigfatballoon) buat anda yang :

Saya minat nak guna servis mybigfatballoon nie..nak ker dier datang kat kodiang ceruk nun kat kedah nie…

Saya bajet ciput jek…tapi anak dah merengek2 nak buat birthday parti ada pak badut…sebab jiran sebelah rumah dah panggil aritue…adoiii mybigfatballoon bleh tolong tak?

Saya biasa dengan majlis2 VIP nya level….mereka bleh handle ker karenah org2 VIP nie?

Saya nak cakap sebarang pon tak berani la..Apa2 yang korang nak tanya, bleh direct tanya dengan mereka melalui :

Selepas ni, korang takyah risau2 lagi pasal nak buat event @ majlis harijadi/ulangtahun kahwin yang ke 10 bersama bini ke 4    ehhh 1 laa…/majlis rasmi office ker/ dan apa2 event sekalipun sebab MyBigFatBalloon pasti akan dapat membantu anda!

Nie dah nak masuk bulan 4 dah…Bulan 6 dah cuti sekolah dan bulan puasa dan bulan 7 dah hari raya, pasti banyak majlis yang akan masuk dengan mybigfatballoon nie! Baik korang booking awal2 sebelum mereka fully booked! Nie saya anak kedua bulan 6 nie besday yang ke-4 pon dah booking siang2. Bukan per, kalo dah fully booked nanti kita gak yang susah nak kena cari event planner @ perancang acara yang lain. Tak pasti sama @ tidak dengan mybigfatballoon nie!

MyBigFatBalloon Pakar Perancang Acara & Majlis @ Expert Event Planner Pilihan Rakyat Malaysia Pada Harga Boleh Runding PUNYA….!!!!

 

p/s: Pastinya sukar untuk mereka konsisten dalam perniagaan seperti ini. Untuk kekalkan momentum perniagaan bukanlah sesuatu yang mudah, namun kini mybigfatballoon boleh berbangga dengan hasil pencapaian mereka setakat ini! Kini MyBigFatBallon Pakar Perancang Acara @ Event Planner boleh tersenyum lebar kerana kepakaran mereka semakin mendapat tempat di hati rakyat malaysia khususnya di negeri Melaka Bandaraya Bersejarah!

P/P/S: UPDATE – Kurang 48jam review ini dibuat, pihak kami berjaya RANK post ini dibawah kata kunci “mybigfatballoon review” , “pakar perancang acara” , “perancang acara”. Semoga bisnes mereka akan lebih meluas di ketahui umum melalui enjin carian dan bukan bergantung hanya pada facebook sahaja… 🙂

Adios semua!

Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? #Review MyBigFatBallon Pakar Perancang Acara Majlis Terbaik Punya dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Review Ini? - Mybigfatballoon Pakar Perancang Acara
4.5
MyBigFatBallon Pakar Perancang Acara Majlis Terbaik Punya!
Info & Fakta Sebenar
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma

Mencari pakar perancang majlis profesional? Harga Boleh Runding Punya? Nak belon macam2 warna? Nak guna Pak Badut Untuk Majlis Harijadi Anak Kesayangan?

Semua perkara ini boleh settle la dengan MyBigFatBallon - Pakar Perancang Acara Majlis Pilihan Rakyat Malaysia Yang Semakin Mendapat Perhatian Khususnya di Negeri Melaka.

Mybigfatballoon Pakar Perancang Acara

(Visited 1,459 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

1 comment… add one
  • Dengan adanya pakar perancang acara pasti majlis atau acara pasti lebih teratur dan tersusun.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!