Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Jom Kembali Ke Sekolah Dengan Wixon Jenama Baju Sekolah Pilihan Anda!

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

Semalam masa tengok tv, dah mula nampak promo iklan jom kembali ke sekolah…

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

Dalam hati saya terdetik…

Dah memang aku kena plan awal beli baju sekolah anak sulong aku nie…last minute beli dah leceh plak!

Dan kebetulan hari ini adalah hari minggu.

Memang menjadi kewajipan saya untuk membawa anak-anak serta isteri –isteriΒ bandar muar diraja keluar untuk beriadah atau jalan-jalan sekitar sini.

Anak yang sulong pon tanya…

Daddy, hari nie kita nak pegi mana siap cantik2 nie?

Saya pon selamba jawab…

Pegi shopping baju sekolah kamu laa…

Anak yang sulong tanya lagi…

Yeah2..nak beli baju sekolah boiboiboy macam kat tv tue!!!

Saya terus potong dier cakap…

Ehh…baju boiboiboy kat muar takde laa…kita beli dekat kedai baju sekolah masa daddy kecil-kecil dulu…baju sekolah kat situ pon murah dan berkualiti…kamu mesti suka punya… πŸ™‚

Walaupon muka anak saya monyok jek dengar saya cakap macam tue, tapi saya teruskan membawa mereka ke kedai baju sekolah tersebut.

Naik tingkat 3 bangunan shopping mall tak sebesar pavillion nie, anak-anak saya terus cakap….

Nak2 beg sekolah nie…cantik laa beg sekolah nie..ayern nak yang spiderman nie!

Adik rayyan yang kecil pon sama cakap…

Adik nak beg sekolah didi and friends jugak!

Hoho! Saya mula senyum tapi dalam hati siap cakap…

Pokai laa duit aku hari ini…. πŸ˜€

Orang rumah plak sound saya…

Kan dah cakap..pegi kedai biasa-biasa awak tak mahu…

Saya jawab semula…

Ishh…awak beli beg tangan jenama XYZ sampai ke johor premium outlet…takkan anak-anak punya baju sekolah kedai cap ayam jek… πŸ˜›

Masuk je kedai, seorang pelayan kedai dengan ramah terus tanya….

Wixon – #1 Jenama Uniform Baju Sekolah Yang Murah dan Berkualiti Patut Anda Pilih Macam Saya Setiap Kali Kempen Jom Kembali Ke Sekolah!

Selamat datang encik…anak umur berapa ya? Nak Β beli baju sekolah rendah @ sekolah agama?

Saya dalam hati jawab…

Bagus budak nie…saya pon terus jawab untuk sekolah rendah 7 tahun dan sekolah agama bantuan kerajaan negeri johor sekali.

Pelayan kedai tue terus ambil set yang saya minta dan terus minta saya cuba pada anak kecil saya.

Fuhh! Ngam2 fit jek orang rumah saya test pada anak saya. Betul2 cekap budak kedai wixon trading nie.

Dan selesai baju sekolah rendah dan sekolah agama, dia tanya lagi…

Encik kasut sekolah dan stokin nak tak? Pilih sampel dulu n test pada anak encik. Kemudian bagi tahu saya ok tak…

Isteri saya pon ambil sampel dan test pada pada anak kami.

Ok ngam jugak! Terus bagitau staff wixon trading tue dan dibawa ke kaunter.

Dalam pada masa nak sampai ke kaunter , staff wixon terus pancing anak saya…

Cantik beg sekolah nie kan….

Anak saya terus cakap kat saya…

Daddy nak beg sekolah yang tue skali…. πŸ˜€ Geleng kepala saya jek lepas anak saya pilih beg itu…

Dibawa ke kaunter dan terus saya bayar dengan kad debit bank xyz….

Kurang daripada 20 minit selesai pembelian baju sekolah rendah dan sekolah agama termasuk kasut, stokin serta beg sekolah di kedai wixon trading cawangan wetex parade muar ini. Kalo nak harap saya dan orang rumah pilih mau lebih dari 20 minit tue…cuma yang kurang syok ingat beli pakaian sekolah atau perkakas sekolah nie boleh laa dikecualikan GST 6% tue… πŸ™

Jangan tanya saya berapa total yang dibayar. Β Sebab nilai bayaran tersebut sudah semestinya berbeza dengan ciri-ciri baju sekolah yang anda pilih. Tapi bagi saya wixon trading adalah pilihan tepat sejak dari zaman saya sekolah lagi untuk pembelian segala keperluan sekolah ini. Urusan jom kembali ke sekolah saya serta keluarga menjadi lebih mudah dengan kualiti pakaian serta servis yang diberikan!

Kat mana ada wixon trading nie? Β Ada banyak juga cawangannya termasuklah…

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

Balik rumah sambil-sambil nak tulis review tak seberapa ini mengenai ” jom kembali ke sekolah 2017 dengan wixon trading” ini, saya semak mereka juga ada buat urusan pembelian secara online…

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

InshaAllah dengan persedian jom kembali ke sekolah saya kali ini rasanya dapat membantu korang pulak buat persediaan awal untuk anak-anak korang.. biasa korang beli baju sekolah berapa pasang heh? Dekat mana biasa korang beli? Bajet berapa untuk seorang anak? Cerewet ker anak-anak korang nak beli baju sekolah nie…harap korang sudi aa share pengalaman anak-anak kembali ke sekolah dengan blog buat duit online tak seberapa ini… πŸ™‚

Wixon – #1 Jenama Pakaian Sekolah Yang Murah Lagi Berkualiti Untuk Korang Pilih Sempena Kempen Jom Kembali Ke Sekolah Pada Kali Ini!

 

Bagi yang berminat untuk dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai jenama wixon ini, korang bleh pergi terus ke cawangan mereka seperti info dibawah ini.

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

Buat anak saya – Muar ( Muhammad Adam Rayyan )…

Maafkan daddy tak dapat belikan kali ini baju sekolah jenama pilihan boiboiboy, tetapi jenama wixon ini tetap buat kamu kacak juga dan InshaAllah kamu akan menjadi anak soleh dan cemerlang untuk masa hadapan kamu dunia dan akhirat….ameen

jom kembali ke sekolah, jom kembali ke sekolah 2017, kembali ke sekolah, wixon trading, baju sekolah, baju sekolah murah, baju sekolah murah dan berkualiti, harga baju sekolah terkini, baju sekolah jenama boiboiboy, kedai baju sekolah

Buat cikgu sekolah Tadika Taman Perdana Muar, terima kasih saya ucapkan atas pengorbanan kalian semua ke atas anak kecil saya ini… Β πŸ™‚ Kini fasa baru sekolah rendah bakal bermula…doakan urusan anak saya ini dipermudahkan…ameen!

Adios semua!

p/s: Kepada pihak wixon, jika anda dapati ada sebarang kesilapan ke atas mana-mana info diatas , sila hubungi kami dengan segera untuk sebarang pembetulan. Entri Review ini adalah tanda terima kasih kami keatas layanan serta kualiti produk baju sekolah keluaran anda!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

(Visited 587 times, 3 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

8 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!