Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Teknik Membina Artikel Review MEMBUNUH Untuk Amazon Associates – Part #2

amazon associates, rahsia amazon associates, panduan amazon associates

Jom terjah macam mana nak buat artikel review yang membunuh untuk amazon associates ini :

1 – OVERVIEW OF PRODUCT

– Cerita santai2 jek mengenai produk yang anda pilih tue. Masukkan unsur2 humor utk readers anda baca untuk intro nie. Takkan nak terus terjah suruh beli kot..memang readers terus bai bai jek laa kat browser tue.. 😛

2 – PRODUCT FEATURES / DESCRIPTION

– Part ini kena serius. Detail produk ambil dari site amazon sendiri. Yang nie cerita kena dengan FAKTA sebenar bukan AUTA ya!

3 – PROS OF THE PRODUCT

– Kipas kaw2 kelebihan produk yang anda pilih tadi. Buat dalam point dan pastue ulas seringkas yang boleh sambil puji melambung punya

4 – CONS OF THE PRODUCT

– Yang nie kena JUJUR cakap apa kekurangan produk yang anda pilih tadi. Ingat semua produk bagus ker..Kita cerita telus baru org nak percaya semua cerita dalam tue..

5 – SHOULD I BUY THIS PRODUCT

– Ada unsur memujuk dalam bahagian ni. Mungkin boleh ulas dari segi perbandingan harga, shipping kos ker dan lain2 yang sesuai.

6 – CONCLUSION / THE VERDICT

– Bahagian ini boleh buat dalam 2 versi. Versi serius cakap kena beli segera atau versi pujuk yang tak paksa untuk beli produk tersebut. Ada kelebihan masing2 dari dua cara ini. Terpulang ikut mana yang anda selesa!

Tue jek ker nak kena pandai dalam membina artikel review yang berkesan untuk amazon associates ini? Biar Betul!

PANDUAN MEMBINA ARTIKEL REVIEW AMAZON ASSOCIATES YANG BERKESAN!

Amazon Associates

Apa Kata PAKAR Mengenai Entri Ini? Teknik Artikel Review Membunuh Untuk Amazon Associates dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Entri Ini? - Amazon Associates
4.5
Teknik Membina Artikel Review MEMBUNUH Untuk Amazon Associates
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
rateempat
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Susah ker nak buat artikel review untuk amazon associates? Kalau dah tahu format @ sequence yang betul baru mudah nak tulis artikel review yang membunuh. Nape kena sampai membunuh? Sebab tak bunuh orang tak beli aa barang amazon kita... 😀

Ini adalah RAHSIA yang saya gunakan dalam membina KREDIBILITI ARTIKEL untuk amazon associates. Sequence diatas ini juga saya gunakan untuk CLICKBANK dan lain-lain.

PERINGATAN : setiap bahagian tersebut isi yang boleh ditulis dalam lingkungan 75 – 100 words dan jumlah isi kandungan lengkap yang terbaik antara lingkungan 600 – 750words bagi setiap artikel review bagi sesuatu produk yang dipilih.

Persoalan yang timbul dari kalangan anda yang baru nak bermula dengan amazon associates…

Tuan,saya bukan expert sangat nak menulis/menaip dalam bahasa inggeris nie..grammar pon kelaut bunyinya..so macam mana heh?

Baiklah! Saya pecahkan persoalan diatas kepada 2 cabang iaitu – AUTO POSTING @ MANUAL POSTING

Kalau AUTO POSTING anda bleh gunakan dari plugin2 seperti WP-ROBOT, WP ZON BUILDER, AMZ ASIN POSTER dan lain2. Tapi semua ini bleh digunakan jika anda gunakan medium WORDPRESS berbayar sahaja.

Kelebihan :
– cepat & mudah untuk anda POST dalam blog
– isi kandungan yang ada adalah hasil dari penulis asal sesuatu produk

Kelemahan :
– Artikel tidak UNIK dan sukar untuk mendapat kedudukan TERBAIK dalam search engines

Kalo MANUAL POSTING pula anda boleh buat samada menulis sendiri @ outsource pada kadar budget yang anda mampu. Kalo outsource sumber yang boleh anda gunakan :

iwriter.com – article writing service
fiverr.com – bahagian Writing & Translation

Amcam? Mudah jek sebenarnya jadi pakar amazon associates yang terer buat artikel review amazon associates yang berkesan. Sapa cakap susah? Yang susah bab amazon nie adalah….jeng jeng jeng! Nanti saya sambung dalam part yang seterusnya! Tunggu!

TIADA LAGI RAHSIA UNTUK MEMBINA ARTIKEL REVIEW AMAZON ASSOCIATES YANG MEMBUNUH!

Apa Kata PAKAR Mengenai Entri Ini? Teknik Artikel Review Membunuh Untuk Amazon Associates dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Entri Ini? - Amazon Associates
4.5
Teknik Membina Artikel Review MEMBUNUH Untuk Amazon Associates
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Pengguna
rateempat
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Susah ker nak buat artikel review untuk amazon associates? Kalau dah tahu format @ sequence yang betul baru mudah nak tulis artikel review yang membunuh. Nape kena sampai membunuh? Sebab tak bunuh orang tak beli aa barang amazon kita... 😀

p/s: Tak faham? Tak Jelas? Balun tanya jek kat ruangan komen bawah ini. Adalah tukang jawab nanti heh! Tapi kalo tak tanya macam mana kami nak tolong kan! Kami bukan A.L.O.N.G tapi kami nak T.O.L.O.N.G!

p/p/s: Tuan cerita macam TERER ni sampai sekarang ke masih terima hasil amazon associates nie? Tunggu bulan depan saya update gambar cek TERBARU dari mereka heh! sabor2 ya!

Amazon Associates

(Visited 151 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

12 comments… add one
  • tak susah wat articles nih.

    cuma kena berlatih aje. nanti jadi biasa la.
    titan recently posted…Komisen ke 39 dari Ashadee.comMy Profile

    Reply
    • Hoho! harap2 dah bagitau rahsia tulis artikel review membunuh nie jadi biasa aa..

      en titan rasa orang kita minat buat amazon associates tak?

      Saya tgk mcm tak minat jek..betul ker?

      Reply
  • Terima kasih bos! Ingat susah benor nak buat artikel review membunuh utk amazon associates nie..dah ada guide pasnie senang laa para amazonian khususnya malaysia nak dapat hasil..

    Reply
  • depa tak nampak kelebihan main usd nih.

    depa dah cuba, dah dapat duitnya.

    Masa tu, diorang tak main dah affiliate tempatan nih. hehe..
    titan recently posted…Komisen ke 33-35 dari KlikjerMy Profile

    Reply
    • Hoho! Depa nak nampak main USD kena banyak baru juling mata kot…

      Setakat dapat USD100 sebulan dengan cek amazon associates mana depa nak layan..

      en titan layan amazon gak ker? cer cer tgk sket site amazon tuan..bleh gak belajar2..:P

      Reply
  • kena tanya maikel dulu.

    haha..
    titan recently posted…Bisnes Buat Servis memang sangat UNTUNG dan SEDAP.My Profile

    Reply
    • Hoho! kena ajak maikel skali mcm nie makan cendol..

      Nak ker maikel makan cendol.. 😀

      Susah ker buat amazon dari kacamata en titan?

      Reply
  • gila-gila orang buat duit online sekarang ek
    akak vitamin recently posted…Parut Chicken Pox pada orang Dewasa, bagaimana nak cantik semula?My Profile

    Reply
    • Hoho! nak kata gila tak juga kak tapi sekarang semua kerja cari duit di internet sebabnya..

      Tahun 2015 tahun bersama GST…

      hoho!

      p/s: Akak tak gila cari duit di internet ker?

      Reply
  • Siap bagi teknik lagi :).. Memang best berada di blog tuan ni banyak pengetahuan yang dapat diperoleh 🙂
    Calrase Patrick recently posted…RF3 World Firmax3 MalaysiaMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!