Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah dari Bisnes TE – Part #3

amazon associates, rahsia amazon associates, panduan amazon associates

Hari tu dah cerita hasil ciput tak terkalah dari amazon associates.

Takde pula orang2 bisnes TE turun padang.

Mungkin belum jumpa post blogger cap ayam nie agaknya.

Kalo jumpe post tue, harap bleh bg komen & pandangan membina untuk kita sama-sama lihat potensi sebenar bisnes TE tue…bukan lihat potensi jana duit masuk guni berkarung2 dari bisnes TE tue!

Tapi dah ada laa sorang dua yang perlekehkan saya macam nie….

Hasil ciput, ada hati lagi nak cerita bina site amazon associates yang tak terkalah plak tue…tak segan ker beb

Cerita banyak2 pon orang bisnes TE steady jek bro…bro lagi malu nanti…

Produk bisnes TE hari2 orang guna laa bro…produk amazon associates bro orang hari2 beli ker?

Saya hanya mampu tersenyum dengan sindiran sebegini yang masuk ke dalam kotak komen post yang lepas…yang masuk pon sket jek..saya tak LIVE kan lagi sebab nak tunggu beratus2 masuk pastue skali arung terus approve…kan ker senang!

Apa Kata PAKAR Mengenai Panduan Ini? Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah dari Bisnes TE dari PerniagaanInternetHQ.com
Amazon Associates
4.5
Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah dari Bisnes TE
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma

Buat pengiat tegar amazon associates, inilah teknik dan panduan pakar2 amazon dunia tentang bagaimana membina site amazon associates yang tak terkalah. Kalau kalah maknanya hasil amazon korang ciput laa..

Try buat dulu...pastue kongsikan hasil dari korang buat tue. InshaALLAH adalaa yang tolong bantu mana yang boleh tue. Tak buat macam mana nak tau kalah atau tidak dengan BISNES TE yang mahakarya agung tue!

Bagi mereka yang sindir2 mengenai cerita cap ayam amazon associates saya ini, terima kasih atas perhatian yang anda berikan kepada saya. Sekali lagi saya cakap, saya tiada niat nak cari gado dengan sapa2 termasuk member utara saya tue. Biar saya jelaskan dalam bentuk yang lebih mudah mengapa saya tolak mentah2 bisnes TE tue :

  • Dari awal sampai abis sembang pagi saya dengan member utara saya tue..dier hanya cerita untung gila babun sampai naik gila saya nak dengar! rm2k laa bulan lepas…bulan nie 3k laa…tapi bulan depan siap tak pasti berapa K yang dapat!
  • Dari awal sampai akhir juga dier cerita hasil kekayaan upline dan para peserta yang dah berjaya dalam bisnes TE
  • Yang saya jadi naik gila sebenarnya nak dengar adalah dier siap cakap rasa menyesal pulak buat bisnes ( dirahsiakan namanya) sebelum nie. Dulu masa awal2 join, dier punya gebang ( bisnes yang dirahsiakan namanya) punya laa tak ingat..bukan terbalik meja jek..sampai order air sky juice bercawan-cawan banyaknya… 🙁
  • Cuma ada satu part yang saya sket terkesan dengan dier cakap…kalau bisnes TE nie close atas sebab2 tak masuk akal…dier cakap – ” Tak tau aku nak buat bisnes apa lagi laa bro… “
  • Ada lagi benda yang lagi pedas sebab2 saya tolak mentah2 bisnes TE nie..tapi takut plak ada yang meroyan nak maki hamun kat saya..yang susah saya gak…cukuplah setakat apa yang dah dibagitau kat atas nie…

Ehhh…citer bisnes TE pulak saya…nanti laa otai2/pakar2/jutawan2/ bisnes TE turun sini biar mereka kasik jawap pasal bisnes TE tue..dieorg laa leader2 yang bertanggungjawab kat korang nak jawap  sebarang kemusykilan tentang bisnes TE tue…bukan saya blogger cap ayam nie.. 🙂

Macam mana nak Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah?

Dah2..sekarang nie masuk part citer bina site amazon associates yang tak terkalah ( maksudnya bina site amazon yang berkualiti kalo bahasa agungnya).

Macam mana heh? Korang folo jek tips cap ayam kat bawah nie inshaallah korang anda dapat bina site amazon associates yang tak terkalah punya macam pakar amazon associates dunia tau!

  • SKALA HARGA USD100 dan KEATAS BAGI PRODUK AMAZON YANG DIPILIH

– Jawapan saya : Kalo anda pilih produk pada skala harga yang kurang dari usd100 boleh jek..tapi bertambah2 laa ciput hasil komisen dari amazon nanti…lagi orang2 bisnes TE mudah perlekehkan dan naik jelak ngan korang yang buat bisnes amazon nie! 😀

  • MEMPUNYAI 50 REVIEWS @ LEBIH DARI EXISTING CUSTOMER PADA PRODUK YANG DIPILIH.

– Jawapan saya : Nak pilih yang takde reviews pon takde masalah..tapi bila targetted buyer anda baca dari site tersebut, takut2 mereka tak yakin dengan anda…so takdela sale nanti…lagi laa ciput jek hasilnya nanti!

  • PILIH PRODUK SEKITAR 1-5 SAHAJA YANG TERBAIK DARI NICHE TERSEBUT.

– Jawapan saya: Nak pilih 100 produk pon takde masalah..Nak pilih 1 pon takde masalah..yang masalah jika anda tak pilih langsung..hoho!

  • SARANAN ARTIKEL REVIEWS UNTUK SETIAP PRODUK YANG DIPLIH ANTARA 750 – 900 PATAH PERKATAAN

Jawapan saya : Nak tulis 100 patah pon bleh…nak tulis 200 patah perkataan pon bleh…tapi sket sangat takut tak mesra enjin carian..kalo banyak sangat larat ker anda nak menulis banyak tue?

  • * BUKAN SPINNING ARTICLE TETAPI UNIQUE ARTICLE

Jawapan saya : Nak rembat orang punya artikel pon bleh…janji ada artikel review…cuma masalahnya artikel yang anda rembat tue berkualiti ker? Dah lupa format artikel review yang tak terkalah punya, refer kat – SINI

  • APABILA SUDAH SIAP POST, PASTIKAN IANYA DI PING ( pingomatic @ pingler ) untuk tujuan INDEX.

Jawapan saya : Tak ping pon tak mengapa…cuma lambat index (live kat enjin carian) sahaja.

  • PASTIKAN SITE AMAZON LENGKAP DENGAN LEGAL PAGES – ABOUT US, CONTACT, PRIVACY POLICY, DISCLAIMER BAGI TUJUAN SITE AMAZON ANDA “LEGIT” MENGIKUT KEHENDAK AMAZON.

Jawapan saya : Inilah part sebenar yang menentukan sesebuah site amazon itu tak terkalah @ berkualiti. Bila ada semua tue, baru targetted buyer anda akan percaya dengan site amazon tersebut.

  • BUAT KERJA GILA BABUN UNTUK PROMOSI UNTUK DAPATKAN HASIL – ( FBADS, ADWORDS, SEO, TWITTER DLL )

Jawapan saya : Tak promosi pon takpe cuma hasil bukan kater ciput…tapi takde langsung! Memang kalah punya laa dengan bisnes TE tue! 😀

  • APABILA ANDA DAPATI ADA “KLIK” DALAM STATS AMAZON ACC ANDA, INI MENUNJUKAN SITE AMAZON ANDA MEMPUNYAI POTENSI UNTUK MENCAPAI HASIL.

Jawapan saya : Bila ada klik tue anda 2 makna…1 makna mungkin ada hasil dan 1 lagi makna mungkin tak berhasil sebab orang saja2 nak test site amazon tuan. Tapi kalo banyak sangat klik memang ada potensi pon..ratio klik saya dalam 1 bulan biasa 100 jekk..ciput jek tapi bleh gak sambar sale usd100 utk dapat cek ciput dari amazon associates tue!

Nie jek laa rahsia yang dah bukan rahsia lagi bagaimana nak membina site amazon associates yang tak terkalah. Terpulang samada nak folo atau terus folow dengan bisnes TE punya bisnes model… 😀 Kalau tak buat bisnes TE sampai berkarung2 guni dapt kutip duit dari downline tahniah lerr…tapi kali TAK BUAT amazon associates dapat macam hasil ciput kat bawah nie…berkat korang buat laa tue..

Jom Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah!

Apa Kata PAKAR Mengenai Panduan Ini? Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah dari Bisnes TE dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata PAKAR Mengenai Panduan Ini? - Amazon Associates
4.5
Bina Site Amazon Associates Yang Tak Terkalah dari Bisnes TE
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempatkoma

Buat pengiat tegar amazon associates, inilah teknik dan panduan pakar2 amazon dunia tentang bagaimana membina site amazon associates yang tak terkalah. Kalau kalah maknanya hasil amazon korang ciput laa..

Try buat dulu...pastue kongsikan hasil dari korang buat tue. InshaALLAH adalaa yang tolong bantu mana yang boleh tue. Tak buat macam mana nak tau kalah atau tidak dengan BISNES TE yang mahakarya agung tue!

p/s: Korang tak komen pasal bina site amazon tak terkalah nie…saya dan team saya tak tahu potensi anda! Komen atau soalan anda amatlah kami tagih untuk tolong anda jana pendapatan sampingan yang tak terkalah dari perniagaan internet seperti amazon associates ini!

p/s: Buat big player bisnes TE yang tegar, komen korang juga amat kami tagih utk berikan lebih maklumat tentang potensi bisnes TE korang yang sangat mengancam tue!

Amazon Associates

(Visited 217 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

1 comment… add one
  • trimas kasihhh. nice sharing btw!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!