Jom Belajar Cari Duit Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com!

Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Tak Ternama JAN 2017

Berikut adalah pencapaian buat duit online dari Tim PerniagaanInternetHQ.com yang merupakan antara ratusan blogger tak ternama di Malaysia ini :

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online

Ringkasan Pencapaian Bulan Januari 2017 :

Bulan : Januari 2017

Tarikh : Setakat 22/1/2017 ( Akan diupdate jika ada sebarang perubahan )

Misi Sebulan : RM 100 bagi bulan Januari 2017

Misi tercapai atau tidak : Ya! Misi tercapai.

Produk Jualan : Rahsia Uber, Aplikasi Duit, Amazon Affiliate

Misi Bulan Seterusnya : RM 150 untuk bulan Febuari 2017 + Topup duit beli barangan dapur kering dan basah + duit extra untuk bercuti sempena tahun baru cina bersama keluarga!

Kesimpulan : Misi RM100 sebulan berjaya dicapai sebelum hujung bulan Januari. Alhamdulillah kerana usaha keras ini dipermudahkan. Dan tidak akan meletakkan misi bulan seterusnya peningkatan yang banyak. Sekadar RM50 sahaja untuk bulan seterusnya.

Haa…saya sendiri dah tunjukkan bukti pencapaian buat duit online saya yang sasarkan RM100 jek sebulan.

Pencapaian buat duit  online anda macam mana?

[click to continue…]

(Visited 107 times, 1 visits today)

Sah! Mario Gomez Tinggalkan JDT Dan Apa Respon Anda?

Fuhh..tekak hari nie terasa nak makan bakso.

Call member dan member pon agree untuk lepak pekena bakso

Kedai mana? Yang pasti bukan kedai makan pak sahak sarap pagi laa..

Tukang order datang jek tanya…

Abang, minum apa yer?Makan apa?

Saya terus jawab…

Minum biasa dan makan pon biasa…

Erkkk..garu kepala tukang order bila saya sebut macam nie…pastue tanya lagi…

Abang…saya baru disini..dan tak biasa dengan order macam nie…

Hoho2…saya pon terus bagi order kat dier… 🙂

Tengah2 tunggu order BAKSO + BARLI AIS CAWAN MADU + FRIES + NASI GORENG AYAM + TEH TARIK bersama member saya…kring2 bunyi whatsapp member masuk dan terus cakap kat saya…

Beb…2 hari jek lagi nie..abis laa kita….

Saya yang otak kadang2 sel2 lambat berhubung nie pon jawab…

Apa yang habis kita lagi 2 hari lagi…yang aku tau 2 hari lagi sang helang merah nak bolot piala pertama musim nie…maklum aa aim treble tahun 2017 nie… 😀

Member pon terus jawab…

Itu aku pon tahu..Tan Cheng Hoe nak bina sejarah baru…nak cuba padam rekod Azraaii Khorr Abdullah. Tapi itu tak parah lagi…cerita nie lagi parah…

Erkk…saya pon macam terkedu kejap walaupon hidangan bakso dan yang lain-lain dah tiba atas meja kami.

Member tak cakap banyak dah…terus tunjuk smartphone jenama ( diminta utk merahsiakan atas faktor2 peribadi )…betul-betul tak percaya apa yang saya nampak tue…..

mario gomez, mario gomez tinggalkan jdt, Roberto Carlos Mario Gómez, Mario Gomez sah tinggalkan JDT,

Ahhh sudah….betul2 mudah macam nie nanti sang kenari ( nama dulu-dulu aa ) nak menang piala pertama musim ini…

Dah tahu jek berita GEMPAR nie sampai makan bakso pon kuah tak abis beb…

Tekak terus tak lalu…terus ke kaunter bayaran – pesan2 sket ngan member tentang visi dan falsafah saya untuk projek youtube tue – start kereta buruk terus chow…

Biasa dalam kereta sambil2 drive bukak radio best104 tapi mood terus takde beb…

Terkebil-kebil fikir pasal – APEHAL lagi 2 hari mario gomez cabut nie? Takkan sebab result friendly game kat thailand tempoh hari….rasa takde laa teruk mana…memang kalah tapi takde laa sampai kena bedal 10-0 bikin rekod macam…. 😀

Pasal Jorge Pereyra Díaz? Takkan uncle mario pon terlibat sama sampai tak jadi diaz nak dijual kot… impossible2…. 🙂

Dan takkan sebab mario gomez gelek-gelek macam…

mario gomez, mario gomez tinggalkan jdt, Roberto Carlos Mario Gómez, Mario Gomez sah tinggalkan JDT,

Yang ini punya sebab lagi imposible… 🙂

Akhirnya saya nampak teori domino yang saya reka-reka untuk sedapkan hati…mengapa Mario Gomez  “BERSARA WAJIB” untuk Tinggalkan JDT…

[click to continue…]

(Visited 335 times, 1 visits today)

Wordless Wednesday Pilihan 18 JAN 2017 (Sumber Dari Harian Metro)

Dalam kita melakukan perniagaan samada secara online ( internet ) atau offline ( konvensional )

Ya…kita harus memikirkan keuntungan

Ya…kita harus memikirkan kualiti produk @ perkhidmatan

Ya…kita harus memikirkan harga produk @ perkhidmatan

Tapi yang lebih buatkan saya KAGUM sehingga berkaca juga air mata jantan saya nie masa menulis di ruangan ini kerana….

[click to continue…]

(Visited 33 times, 1 visits today)
Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!

Hot Topic Tips Melancong Murah | Bisnes Burger | Traveler.My | Rahsia Lulus Pinjaman Mudah | Bisnes Aiskrim RM5K!

Bercuti.My | Buat Duit Online | Aplikasi Duit Review | Rahsia Uber | Belajar Youtube Adsense
Kami Halalkan Segala Apa Yang Anda Minat Nak Copy+Paste Dari Blog Perniagaan Internet ini,
Cukuplah Sekadar Mendoakan Kesihatan Kami Untuk Terus Menulis Disini...Ameen
DMCA.com Protection Status