Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Terima Kasih Sistem Nichify Dan Para Haters

sistem nichify, sistem nichify review, buat duit dengan amazon, buat duit dari amazon, buat duit dengan affiliate amazon dari sistem nichify, sistem nichify kreydle, sistem nichify oleh gobala krishnan, affiliate amazon, rahsia amazon, pakar amazon, kedai affiliate amazon,

Fuhhh!

Lepas jek 2 review merapu saya jadi viral & menjadi isu hangat di ruangan search engine dan media sosial sebab orang cakap saya kondem pasal sistem nichify, saya terpanggil nak bagi perjelaskan semula tentang sistem nichify nie…

Mana bleh tahan beb sampai jadi bahan para haters cakap…

Bro, jangan poyo sangat laa nak kondem orang macam si gobala krishnan dengan produk sistem nichify tue, dia dah tolong ratusan usahawan kat malaysia nie…bro ada jual produk? Jual bisnes t-shirt pon tak laku…diam2 sudah laa!

Bro, saya tak sampai hati nak report kat orang2 ashadee yang bro ada review poyo tue sampai nak provoke orang lain pasal sistem nichify tue…bro xnak beli diam2 sudah, beratur laa orang lain nak beli produk tue

Hye mike! Please keep your mouth shut regarding what you said about nichify! I don’t know why you said nichify system is similar like your sistem kampung! You’re looser man!

* Antara sebahagian komen yang sempat saya baca tapi saya tak live kan sebab tak adil beb cakap saya cenggini…!

Mat salleh celup mana yang rajin dok translate review saya laa kan… hoho!

Ok2, now is my turn to explain back about what i’ve said regarding nichify system.

PLEASE LISTEN CAREFULLY yer cik timah oooii!

Sistem Nichify VS Sistem Kampung Amazon Oleh blogger picisan – Sapa lagi hebat?

1) Soalan PERTAMA saya, cer cer ckap where is my statement that nichify is not good? or is similar like my sistem kampung amazon?

Len kali pakai translator pilih laa…

sistem-nichify-vs-sistem-kampung-amazon - Sistem Nichify

Kalo ko pilih malay – german – malay – english UK mmg TAK BUNYI  langsung laa ( pinjam jap dialog dari cerita pendekar bujang lapok )…adoiii!

* Hooreeyy!!! kita peroleh kemenangan yang pertama ( dialog dari cerita nujum pak belalang! )

2) Soalan KEDUA saya, Ada saya cakap..Hey everybody, please don’t buy nichify system..Better you buy my system kampung for your amazon. EASY RIGHT?

Salah faham lagi cik timah oooii…saya cakap yang susah tue adalah buat duit dengan amazon nie…bukan pasal sistem nichify..Owner produk kan dah siap cakap yang nichify boleh siap tanpa pengetahuan teknikal dan boleh siap 5 minit jek..

Kenapa saya berani claim susah buat affiliate amazon? Sebab saya dah join benda nie hampir 5 tahun beb…5 beb penuh dengan pancaroba sampai tido depan pc buruk nak siapkan article, blog review kena hack ngan haters2 dari zimbabwe, dan macam2 lagi laa…tue semua saya akui sebab sistem kampung amazon saya tak cukup POWER macam sistem nichify korang beli tue! So clear kan?

* Hooreeyy!!! kita peroleh kemenangan yang kedua ( dialog dari cerita nujum pak belalang! )

3) Soalan KETIGA saya, ada ker saya cakap ker…hey everybody! You’ll lost big money whey you try to sell amazon product from nichify system!

Perghh…!!! Yang saya cakap pasal RUGI BESAR tue adalah kalo korang salah pilih produk yang korang nak jual korang akan dapat komisen siket..bila komisen sket korang RUGI LAA…sebab payout amazon paling sket USD100…kalo dapat komisen cuma seDOLLAR jek agak2 korang berapa lama nak reach payout tue? Sebab tue saya cakap nak pilih produk amazon ada skillnya…salah pilih RUGI LAA.. Ada faham?

* Hooreeyy!!! kita peroleh kemenangan yang ketiga ( dialog dari cerita nujum pak belalang! )

Banyak lagi kalo saya nak soal haters yang cakap saya kondem pasal sistem nichify nie…takpelah…betul laa org cakap, berkata benar walaupon sepahit air kopi takde gula….

Tapi saya bersyukur ke hadrat ilahi atas kurniaan-NYA kepada saya cukup sifat nie tapi kadang2 memiliki otak yang sel sel nya tak berapa nak berhubung nie…sebab apa? Walaupon RAMAI GILA haters yang kondem saya, tapi ada juga yang beli senyap2 ikut lorong gelap sistem nichify tue…rasa tak percaya pon ada….

komisen-sistem-nichify - Sistem NichifyTerima Kasih Sistem Nichify Dan Para Haters

 

Kenapa saya “HIDE” amount? Sebab hasilnya tak banyak mana pon..tapi cukup laa rasanya kalo saya nak repeat Legoland Malaysia Resort utk lepak2 kat water park dengan spendar berenang saya tue…booking sekali tido satu malam kat sana…ada gak port baru aktiviti/senaman malam kan kan…. 😀

Orang lain tunjuk sebab hasilnya banyak beb so korang LEBIH TERUJA nak baca ngan follow..Saya punya hasil ciput tak terkalah nie nak tunjuk wat pe? Tambah sakit hati haters lagi ada laa… BETUL TAK?

Kalo nanti tetiba ada mereka2 yang underground cakap macam…

Bro, open balik bro kuota beli sistem nichify dengan bro nie…please2 bro…1 kuota jek lagi…

Tau bro kecik hati orang kondem kat bro pasal buat duit affiliate amazon dengan sistem nichify tue, tapi bro dah BUKTIKAN sebaik yang mungkin…LETS THEY KEEP THEIR BALL SHUT!

Last but not least orang jawa cakap, kalo masih ada yang berminat nak dapatkan sistem nichify yang CANGGIH gila tue sampai 5 minit jek boleh siap, korang bleh riki2 kat bawah nie :

Adios semua!

p/s: Syukur sgt2…Tak sangka kurang dari 15hari dari review merapu saya pasal sistem nichify sebelum nie dah sangkut sales yang tak berapa nak banyak macam otai2 tue…

Sistem Nichify

(Visited 225 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

2 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!