Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pakar Seo Dalam Affiliate Amazon Associates

amazon associates, rahsia amazon associates, panduan amazon associates

Rakan baik saya pernah tanya pada saya :

Bagaimana bro nak jana pendapatan dari affiliate amazon associates tue?

Dengan rendah diri saya menjawab :

Cara mudah nak jana pendapatan dari amazon associates adalah dengan menjadi pakar seo

Anda Seorang Pakar SEO?

Geleng rakan baik saya mendengar jawapan saya sebab beliau kurang gemar kaedah pemasaran internet melalui SEO ini. Ini kerana bukan kaedah lain tidak boleh digunakan cuma jika kita mahir atau pakar dalam seo adalah lebih mudah untuk kita fokus dalam affiliate tersebut.

Sasaran pembeli adalah dari US dan sebab itu bagi saya tiada cara yang lebih praktikal melainkan menjadi pakar seo sahaja. Saya telah bersama dengan affiliate amazon associates ini sejak tahun 2011 lagi. Pelbagai suka dan duka telah saya tempuh dalam menjana pendapatan melalui amazon associates ini.

Mungkin ada yang ingin bertanya pada saya :

Kalau tak jadi pakar seo tak boleh ke untuk jana pendapatan dari amazon associates ini?

 

Pakar Seo

Jawapan saya BOLEH!. Berdasarkan pengalaman saya, hanya dalam sekitar 40% sahaja saya buat proses seo itu sendiri dan selebihnya saya serahkan kepada pakar seo luar negara. Mengapa? Sebab uatama adalah kekangan masa saya untuk buat sendiri proses seo tersebut. Kedua adalah saya ingin dapatkan “FAST RESULT” dari seo itu sendiri. Kini bukan bina 1-2 sahaja site amazon tetapi lebih dari itu. Site amazon yang dipilih memang telah terbukti boleh menjual cuma yang menyukarkan sesetengah penggiat affiliate amazon ini adalah menjana pendapatan dari site tersebut.Cuma untuk anda outsource kerja seo ini anda perlu faham bagaimana proses seo yang betul untuk dilakukan pada site amazon anda. Tetapi…

Jika anda adalah pakar seo, mengapa anda tidak menguji diri anda dengan affiliate amazon affiliates ini?

Jika anda tanya saya, saya pernah gagal @ ada site amazon associates yang tidak mampu menjual? Jawapan saya ialah ADA. Bukan 1 @ 2 site malah lebih dari itu. Cuma saya tidak mudah patah semangat untuk terus gempur mana-mana site review amazon yang telah saya bina sehingga tamat tempoh domain tersebut.

panduan amazon associates - Pakar Seo

Bagaimana pula dengan anda? Diharap anda sudi berkongsi pengalaman dan pandangan anda bersama saya dalam entri ini atau mana-mana entri mengenai amazon associates ini. Dan dari perbincangan yang kita dapat jalankan ( respon dari komen dibawah) akan memberikan satu perkara positif kepada kita untuk terus bergiat @ bermula dengan affiliates amazon associates ini. Saya tunggu respon anda!

Jika Anda Seorang Pakar SEO, Ujilah Diri Anda Dengan Amazon Associates – Affiliates Terunggul Sejak Tahun 2000 Lagi!

 

Adios semua!

Apa Kata Pakar Mengenai Motivasi Ini? Pakar Seo Affiliate Amazon Associates dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Pakar Mengenai Motivasi Ini? - Pakar Seo
4.5
Pakar Seo Dalam Affiliate Amazon Associates
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Susun Atur & Rekabentuk Menarik
rateempat
Hasil & Bukti Yang Betul
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Jom kita sama-sama jadi pakar seo luar negara pula untuk mana-mana program affiliate termasuklah Amazon Associates ini! Biar satu dunia tahu yang pakar seo malaysia boleh kuasai mana2 program affiliate!

Pakar Seo

(Visited 309 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

7 comments… add one
  • memula dulu..memang give up gak la.

    tapi bila faham flow dia, leh senyum gak la bulan-bulan. haha
    titan recently posted…Komisen ke 28-32 dari KlikjerMy Profile

    Reply
    • Hoho! flow macam mana tu ya bro.. kalo leh kongsi apa yg patut best gak.. 🙂

      Reply
  • oh admin dah join amazon dari 2011 lagi? Kira otai amazon dan seo la ni….maybe lepas ni boleh share banyak tips amazon. atau keluarkan ebook buat duit dengan affiliate amazon?
    cik tom recently posted…Kenangan Alexa Rank Penutup 2015My Profile

    Reply
    • Join amazon sebab suka cabaran dari dimensi yang jarang orang nak buat…tp sekarang dah ada nichify, pasti lebih ramai dah jadi OTAI dengan amazon ini… 🙂

      Saya buat amazon pakai review blog cap ayam jek…cuma skrg dah makin susah nak dapat hasil..mungkin sebab kurang komitmen dan perhatian akibat kekangan masa… 🙁
      Admin HQ recently posted…#Review Boleh Ke Belajar Buat Duit Online Dari Youtube Adsense Dengan WanitaMy Profile

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!