Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Kesian Saya Sebab Dapat Hasil Komisen Dari Jobdirumah Jek

hasil komisen, komisen affiliate, hasil komisen jobdirumah, hasil komisen bisnes kereta sewa, perniagaan internet, buat duit di internet, cari duit sampingan, kerja dari rumah

Baca kat blog en titan…cerita pasal jobdirumah.

Baca dekat blog blogger tersohor Malaysia en hasrulhassan pon cerita pasal jobdirumah.

Blog picisan nie pon sama gak.

Apesal semua orang suka sangat cerita pasal jobdirumah heh?

Mehh saya bagitau, salah satu sebab kenapa hampir semua blogger cerita pasal jobdirumah adalah kerana JDR adalah salah satu perniagaan internet paling laris di Malaysia…Tak PERCAYA? Kesian…

Ada yang dah terima hasil komisen sampai 400 kali pon ada…tak boleh bayang heh? Sebab korang taknak cuba sendiri program dieorg tue…

Bila taknak cuba, menyalak jek lebih cakap jobdirumah scam laa, jobdirumah penipu laa, jobdirumah tipu laa…macam2 tohmahan yang orang bagi kat JDR nie…salah mereka ker salah korang taknak join?cer citer cer citer… 😀

Sebenarnya saya rasa…

Hasil Komisen

Tak Perlu Kesian Kat Saya Sebab Dapat Hasil Komisen Ciput Jek Dari JobDirumah … 😀

Apa Kata Mereka Mengenai Entri MOTIVASI Ini? Buat Duit Online dari Jobdirumah - Perniagaan Internet Paling Laris Di Malaysia dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Entri MOTIVASI Ini? - Hasil Komisen
4.5
Kesian Saya Sebab Dapat Hasil Komisen Dari Jobdirumah Jek
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Balik2 cerita jobdirumah...takde cerita lain ker...cuba laa cerita macam mana nak buat bisnes usd ker...
  • Agak2 laa sebab apa saya tak muak nak cerita pasal jobdirumah nie?
  • Sebab jobdirumah nie salah satu program perniagaan internet paling laris di Malaysia...macam mana saya tahu?
  • Korang bukan nak tahu pon...Klik sini kalo korang rasa ragu-ragu beb!
  • Tak PERCAYA juga? Kesian...memang kesian saya ngan korang beb!

Betul laa…

Kesian kat saya buat per…

Saya kesian giler kat korang yang masih teraba-raba sana sini nak cari program terbaik buat duit online nie…

Dengan jobdirumah nie boleh gak korang cari pendapatan sampingan sambil2 korang masih kerja kerajaan tue..

Kerja kerajaan tue dah confirm laa sampai tua kan…nak tunggu HUJUNG TAHUN baru ada pelarasan gaji @ bonus…korang sanggup heh…kalo saya tak sanggup beb.

Setidak-tidaknya, sambil tunggu sampai hujung tahun tue, buat laa kerja dari rumah sket2…

Dari korang on wifi pegi cari facebook @ layan instagram hanya kerana nak tahu nama anak artis sipolan bin sipolan..berbaloi ker beb? Kesian….

hasil-komisen-jobdirumah-dis2015 - Hasil KomisenDah masak sangat dengan statement haters2 kat blog picisan nie…

HAHAHA! Dapat hasil komisen pergi hide…konon2 banyak laa tue…ker MALU bro nak tunjuk hasil komisen ciput tue…cer cakap cer cakap…

Ini laa style blogger murahan…dapat hasil ciput pergi buat provokasi murahan cakap BISNES MLM XXX MERAGUKAN…kalo tak pandai cari downline, cari gua laa…hari2 badan gua letih beb jumpa orang…kesian aku tengok ko nie bro..dah macam org kurang kasih sayang jekk…

Abang nie, selalu dah nora pesan tau…jangan laa buat macam nie lagi…malu nora tau dengan abang nie…abang janji tau jangan buat provokasi baling2 suar macam nie lagi! PROMISE?

Saya hanya mampu 🙂 dengan mereka2 yang berani cakap2 BELAKANG nie beb!

Sebab tanpa motivasi mereka sebegitu, saya tak mampu nak kutip hasil komisen ciput tue.

Kalo mereka takde saya sunyi tanpa idea2 utk balun cerita2 dalam blog picisan nie.

Sekali lagi saya nak bagitau, saya tak kecik hati dengan korang yang tak berapa suka dengan saya.

Yang saya nak bagi tau bukan senang nak cari duit di internet nie….kalo salah pilih program korang akan buang karen jek…

Dalam hati beriya-iya nak jadi pakar perniagaan internet laa…pakar affiliate laa, pakar seo malaysia laa…tapi bila kita ajak suruh join program macam nie macam2 alasan yang diberi…sekarang sebenarnya siapa yang rugi?

Saya rugi sebab dapat hasil komisen ciput dari jobdirumah?

atau…

Korang LANGSUNG tak dapat apa-apa sebab taknak join jobdirumah nie…

Kalo ikutkan malas jek nak bebel pasal cerita basi jobdirumah nie…tapi bila memikirkan KESIAN punya pasal…repeat lagi story yang sama… 😀

Lagi korang taknak join lagi saya suka beb!

Sebab saya bleh MAKAN SORANG jek dengan jobdirumah nie… 🙂

Tak tercabar ker?

Sama laa perangai korang dengan sipolan tue…lagi disuruh letak tut tut tut, lagi buat pekak jekk…cukup-cukuplah kan…

Klik jer sini kalo korang rasa nak join jobdirumah tue. Saya tak paksa pon sebab bukan banyak mana pon korang bleh dapat hasil komisen tue. Paling banyak pon 3-4 angka jek mungkin sebulan…mungkin juga seminggu…tak percaya lagi? Kesian….

Assalamualaikum…Ada orang dalam jobdirumah tak?Betul takde orang? Kalau takde orang…Aku nak masuk nie…masuk jek laa…Layan jap klip video tue…3 minit jek kasik ilang stress sebelum daftar jobdirumah – DISINI

 

Biar orang gelak sakan dengan kita saya walaupon hasil komisen ciput jek sebab tindakan kita saya 50 kali kedepan berbanding mereka…fikirkanlah… 🙂

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Hasil Komisen

(Visited 414 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

27 comments… add one
  • saya tidak percaya bro dapat komisyen sedkit..

    namun saya tetap percaya bahawa saya boleh berjaya mendapatkan duit dari blog jika kena pada caranya dan teknik yang betul
    mrhanafi recently posted…Platform Terbaik Untuk Blogger BerkaryaMy Profile

    Reply
    • Dapat sket jek bro..

      Sebab bila tunjuk nanti org tau tak bersemangat untuk mencuba. Orang lain tunjuk hasilnya banyak tue buat saya bro dan lain2 teruja nak cuba… 🙂

      Bro pon apa kurangnya…diam2 ubi berisi..tinggal untuk kongsi cerita buat duit dari blog nampak jarang2 tapi saya pasti ada rahsia besar disebalik itu… 🙂

      Reply
      • cara psikologi ni banyak tak tunjuk dapat duit jobdirumah banyak mana..hehe..ciktom dah lama tak promosi jobdirumah..rasa kena giat balik ni tahun 2016..
        cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

        Reply
    • Betul tu. Macam bnayak aje Tuan dapat hasil dari jobdirumah.
      Upin Zai recently posted…Cara Pelajar Nak Cari Duit LebihMy Profile

      Reply
    • maybe takut pihak lhdn kerja kot kalau tunjuk banyak duit dapat..hehe..
      cik tom pun rasa banyak
      cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

      Reply
  • cuba dulu, nie belum try dah condem.. susahla ini macam.. apepun kena buat review/ analysis dari sumber2 yang lain kalau tak percaya..
    zik recently posted…Sayonara kad atm cimb 2003My Profile

    Reply
    • Itulah bro…tapi saya tak salahkan mereka…Dan perlu ingat, tidak berjaya setelah mencuba jobdirumah tidak bererti jobdirumah penipu @ scam.

      Konsistensi serta masa yang cukup diperlukan untuk berjaya dalam program kerja dari rumah ini.

      InshaALLAH jika terus berusaha & tidak mudah putus asa, pasti akan ada hasilnya… 🙂

      Reply
    • Jika rajin buat jobdirumah memang dapat hasil. Tak perlu nak bersusah payah buat kerja lain kan.
      Upin Zai recently posted…Cara Pelajar Nak Cari Duit LebihMy Profile

      Reply
    • dulu cik tom pun tak percaya.. tak nak dengar cakap orang bulat.. so kita search dan selidik sendiri.. tak salah cari kebenaran
      cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

      Reply
  • pernah makan juga hasil tuai job rumah alhamdulillah terus admin kekal kalau mau lebih masuk saku…
    suri recently posted…5 Resepi Buat Doh Pizza Gebus Enak Bungkus Bawa Ke Taman HatiMy Profile

    Reply
    • Sekarang takkan xmakan hasil lagi dari jobdirumah? Alhamdulillah..setakat ini masih tak putus aa…tiap2 bulan mesti ada masuk walaupon hanya nilai minimum RM25 jek…

      Kalo yang saya suam2 jek bleh dapat nilai minimum, org yang buat betul2 jobdirumah xkan tak dapat langsung kan…silap2 dah 4-5angka sebulan punya… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review FBCashProfit Affendi Hussin Boleh PERCAYA Ke? Baca Sini Beb!My Profile

      Reply
      • Harap saya pun dapat macam admin juga. Ada hasil dari jobdirumah yang dibuat. Dapat dari yang lain-lain pun ok juga.
        Upin Zai recently posted…Cara Nak Berjaya Buat Dua KerjaMy Profile

        Reply
        • Saya doakan anda LEBIH BERJAYA dari saya dengan jobdirumah ini….ameen

          Setakat ini masih konsisten tiap2 bulan sejak 2014 lagi…tapi memang tidak banyak laa…

          Itu yang segan nak tunjuk ngan kawan2 disini..Bila sikit tak kwn2 takde motivasi nak buat kan…

          Bila nampak orang lain yang banyak, kita akan lebih TERUJA untuk cuba dan terus cuba dengan jobdirumah nie… 🙂

          Reply
    • suri banyak lubang komisen affiliate lain..dah lebih 4 angka utk komisyen tu saje…tahniah suri..semoga makin sukses untuk komisen lain pulak.
      cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

      Reply
    • kan2..sekali dapat tue terus tersenyum dapat email masuk setiap hari.. best dapat duit pasif ni

      Reply
  • Sikit ke banyak yang penting kita ada usaha nak mengubah hidup menjadi lebih baik kan..lebih baik ada tindakan dari cakap-cakap belakang yang hanya membuang masa
    Noriza Rahman recently posted…Benarkah Cacing Punca Anak Kurang Zat?My Profile

    Reply
    • Terima kasih atas sokongan mamavogue!

      Saya dan team saya akan terus berusaha dengan lebih gigih lagi…ameen!

      p/s: Tapi tanpa haters, mungkin tak mampu untuk saya terus berusaha dengan lebih baik…thanks my haters! U’re not alone!

      Reply
  • haha..

    sabaq je la.

    biasalah tu. orang kita sekarang memang macam tu.
    titan recently posted…Komisen ke 58 dari Ashadee.comMy Profile

    Reply
  • Lagi kesian saya yang tak dapat komisen dari JDR hoho sebab belum sign up dan tak pernah cuba .. 🙁

    Reply
  • takpe lepas ni boleh sign up dan promosi banyak2.. nanti mesti dapat komisen lagi banyak
    cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

    Reply
  • kepada yang baru mencuba jobdirumah jangan cepat patah semangat ye.. kena rajin mencuba dan try error mana teknik yang berkesan. good luck
    cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!