Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Hasil Komisen Tak Seberapa Dari Program Laku Keras Utk Korang Cuba

hasil komisen, komisen affiliate, hasil komisen jobdirumah, hasil komisen bisnes kereta sewa, perniagaan internet, buat duit di internet, cari duit sampingan, kerja dari rumah

Hujung bulan mesti nak pakai duit lebih sket kan…

So bila ada dapat hasil komisen dari program2 affiliate yang sah & laku keras ini pastinya mampu buat anda tersenyum.

Cerita saya cerita biasa-biasa sahaja pasal buat duit online di internet ini untuk anda terus tersenyum.

Sebab hasil komisen disini bukanlah banyak mana pon…

Namun dengan duit-duit tepi sebegini, dapatlah saya bawak keluarga makan BESAR sket daripada biasa – makan nasi campur telur masin + ikan kembung masak sambal + sayur kangkung tanam tepi rumah tue…. πŸ˜›

Saya sebenarnya rasa kasihan sebab masih ramai yang tidak mampu dapat se sen pon dari internet ini…yang dapat cuma kata-kata peransang daripada rashid – Jadilah seperti rashid. Rashid tue pon kalo susah dier jadi moneyboy bukan join moneygame punya program… tak percaya gak?

Hasil Komisen

 

Jangan kasihan kan saya sebab hasil komisen ciput tapi kasihan isteri dan anak-anak @ ibubapa anda yang mengharapkan anda untuk cari duit samada secara offline mahupun online… πŸ™‚

Apa Kata Mereka Mengenai Motivasi Ini? Hasil Komisen Tak Seberapa Dari Program Laku Keras Utk Korang Cuba dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Motivasi Ini? - Hasil Komisen
4.5
Hasil Komisen Tak Seberapa Dari Program Laku Keras Utk Korang Cuba
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Pusing-pusing sebenarnya bendanya sama - buat duit online di internet - betul ke?
  • Program laku keras yang boleh anda cuba untuk cari duit online - jobdirumah & bisnes kereta sewa
  • Boleh percaya ke? Itulah persoalan yang sering ditanya....Jika anda ingin 50langkah kehadapan anda harus baca dan hadam cerita ini...Itu jek saya boleh cakap...
  • Dah hadam & faham terpulang samada ingin terus selesa dengan keadaan sedia ada @ ingin berubah.... πŸ™‚

Dalam keadaan ekonomi sekarang, macam-macam boleh berlaku…

Nak harapkan naik GAJI silap2 kena potong GAJI/BONUS pon boleh bila-bila masa pon boleh berlaku…

Habis takkan nak tunggu sehingga kena buang kerja baru nak terkial-kial cari pendapatan sampingan…kesian dengan anak-anak dan isteri-isteri anda di rumah…mak ayah di kampung, dan mereka2 yang anda sayangi.

Buat perniagaan internet tanpa modal? Boleh percaya ker?

Sebab itu saya tidak putus2 nak berikan anda kata-kata semangat untuk mencari duit tambahan dari mana-mana program affiliate yang saya rasakan patut anda sama-sama dengan saya sertai…

hasil-komisen-jobdirumah-JAN2016 - Hasil Komisen

Mehh saya citer sket pasal program jobdirumah ini :

  • Program kerja dari rumah ini yang saya dulu pon TAK PERCAYA punya beb!
  • Orang lain kipas kaw2 punya saya sanggup buat program affiliate matsalleh punya – JVZOO laa CLICKBANK laaa sebab kejar komisen USD punya pasal.
  • Orang lain sampai 400kali dapat payment saya setakat 1tahun cuma 10kali jek payment USD sangkut…
  • Hmm…saya mula berfikir…dan cari sebab apa pasal program kerja dari rumah iaitu jobdirumah ini menjadi pilihan blogger2 tersohor malaysia…
  • Akhirnya bila saya dapat rasa hampir tiap2 bulan dalam tahun 2015 hasil komisen, baru saya FAHAM mengapa saya patut buat betul-betul dengan jobdirumah walaupon ramai yang cakap jobdirumah scam laa, jobdirumah penipu laa, jobdirumah menipu laa…. πŸ™‚

Program laku keras kedua adalah bisnes kereta sewa :

  • Bisnes ini bisnes genuine wahai sahabat2 sekalian.
  • Orang yang share bisnes ini – En Wahi Abdul Rashid bukan calang-calang orangnya..
  • Dier ajar dari A sampai Z untuk anda berjaya dalam bisnes kereta sewa.
  • Nasib baik laa saya dah ada bisnes keluarga ini, kalo tidak dah lama saya terjun dalam bisnes kereta sewa ini.
  • Bisnes yang diajar oleh beliau adalah “LEGAL” bukan untuk buat suka-suka punya…

Dah lali sangat dengan statement haters2 kat blog picisanΒ  yang tak dapat saya siarkan seperti…

CAKAP KONON2 HEBAT SANGAT! Dapat hasil komisen jek tutup…konon2 banyak ler tue…ker rembat orang punya pastue claim diri sendiri punya…

Ini laa style blogger murahan…dapat hasil ciput pergi buat provokasi murahan cakap BISNES MLM XXX MERAGUKAN…Lu kalo tak pandai niaga MLM jangan sembang kencang bro, nanti lu kena SENGAAATTT kat ruangan komen baru lu tau!

Abang nie, selalu dah nora pesan tau…plz laa buat macam nie lagi…malu nora tau dengan abang nie…tak sudah2 nak cari gado dengan otai2 bisnes internet yang lain… sapa susah nanti…abang juga kan… πŸ˜€

Kalo saya hadam betul2 statements haters nie takdenya saya nak kongsi hasil komisen yang ciput ini.

Tapi bila memikirkan ramai lagi yang perlukan maklumat serta bukti kukuh untuk mereka buat duit online di internet ini, saya redah jek…

Saya bukan ajar anda buat bisnes moneygame….ajar anda scam duit orang…ajar teknik-teknik yang salah @ illegal…saya cuma sekadar berkongsi apa yang saya lalui dari blog picisan ini.

Dan bila anda sudah yakin, anda buatlah…anda dapat BANYAK dari saya…ini lagi bagus…dan inilah yang saya harapkan sebenarnya… πŸ™‚

Fikir-fikirkanlah yaa…

Jika anda berubah sekarang mungkin anda boleh kejar hasil komisen 50kali kehadapan berbanding saya….namun jika anda terus percaya dengan cerita2 karut yang cakap program bla bla scam laa..penipu la….saya TIDAK BOLEH buat apa-apa!

 

Kalo rasa-rasa ada modal lebih nak buat bisnes kereta sewa? Baca info DISINI

Kalo rasa-rasa takde modal tapi minat nak buat kerja dari rumah? Dapatkan cerita sebenar DISINI

Jangan kerja jadi penyamun ala2 lone ranger…tak patut2 beb! Memang tuan rumah tak nampak @ pura-pura tak nampak tapi ada yang MAHA MELIHAT kerja menyamun anda…jadilah bijak seperti rashid… πŸ˜€

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Hasil Komisen

(Visited 362 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one
  • takpe income tutup pun dapat jugak kan walaupun tak tunjuk mana dapat..haters memang camtu..tak tunjuk cakap tipu..dah tunjuk pulak nanti menipu la..edit la..macam2…sentiasa aje ada tak puas hati..
    cik tom recently posted…Masuk 3 series, tak kahwin lagi kira anak dara tua?My Profile

    Reply
    • Apa pulak tak kahwin bila umor 3series anak dara tua… πŸ™‚

      Yang kahwin awal2 pon masih banyak yang tidak kekal lama pon…semakin mencabar alam perkahwinan ala moden ini… πŸ™‚

      Namun bila kerap kena attack ngan haters sebegitu akan ada rasa tekanan juga…terima kasih atas sokong ciktom ya…semoga rezeki ciktom bertambah-tambah lagi ya…ameenn
      Si Bongkok recently posted…#Review Sistem Funnel Atau Pemasaran Power Gila Dari Oswald JustinMy Profile

      Reply
      • bukan ciktom yang cakap macam tu..kebanyakan golongan mak cik2 label macam tue..

        perkahwinan zaman sekarang memang mencabar..banyak dugaan..tue tak termasuk tekanan taraf hidup meningkat pun boleh jadi isu besar dalam perkahwinan *based experience kawan2 da kawin la πŸ˜‰

        thanks. semoga rezeki admin dan team HQ pun bertambah-tambah meriah. amin.
        cik tom recently posted…3 tip supaya rambut kekal wangi dan selesa walaupun berhijabMy Profile

        Reply
    • Abaikan aje semua tu. apa yang penting kita happy denga hasil yang kita dapat. Insyallah lama-lama akan ok semuanya. Belajar nanti akan ada hasilnya.
      Upin Zai recently posted…Rahsia Jana Wang Di Rumah Untuk WanitaMy Profile

      Reply
  • bro tidak keseorangan dalam berjuang mencari duit secara online..

    mrhanafi pun sama dan sejak 2012 masih terkial-kial juga dibuatnya..

    cuma mrhanafi tetap gigih sebagai blogger sama ada dapatincome atau tidak ..

    penulisan blog tetap diteruskan kerana jiwa untuk menulis tetap membara ..

    cuma sangat berimpian untuk kerja sendiri dan tidak terikat dengan konsep makan gaji aka Cully…

    doakan kejayaan mrhanafi ye bro ..sebab impian besar perlukan kesungguhan dan ikhtiar luarbiasa..
    mrhanafi recently posted…Transfomasi Blog Bulan Mac 2016My Profile

    Reply
    • MrHanafi a.k.a en heroborneo antara blogger yang dikagumi ramai…

      Penulisan bro yang sebegitu jarang2 dijumpai dan itulah keunikan yang bro ada…tahniah saya ucapkan.. πŸ™‚

      InshaALLAH bro akan lebih berjaya berbanding dalam lapangan blogging ini…ameen
      Si Bongkok recently posted…Sindiket Penipuan Warga Afrika dan Nigeria Scam Semakin BiadapMy Profile

      Reply
  • Dapat sikit-sikit jadilah dari tak dapat langsung. Memang seronok buat kerja macam ni. Cuma kadang-kadang kena sabar juga.
    Upin Zai recently posted…Rahsia Jana Wang Di Rumah Untuk WanitaMy Profile

    Reply
  • haha..

    lantak diorang la kalau tak minat.

    kita promosi dengan sabaq aje.
    titan recently posted…Jobdirumah Payment – Kali ke 506-546My Profile

    Reply
  • Dapat hasil dari buat kerja macam ni memang seronok. Dapat hasil buat pekena nasi ayam sekali sekala dah kira ok sangat dah..
    Upin Zai recently posted…Wanita Buat Bisnes Di Rumah Demi AnakMy Profile

    Reply
  • ada masa manis dan ada masa pahit..semua tuh kita kena telan.. macam makan ubat.. huhu
    zik recently posted…Keputusan terkini JDT vs LAO TOYOTA piala afc 16.3.2016My Profile

    Reply
  • Mari kita semua sama-sama cuba program ini manatahu masyuk siapa yang untung? kita juga πŸ™‚
    Calrase Patrick recently posted…RF3 World Firmax3 MalaysiaMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!