Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Hasil Komisen Dari 8share

hasil komisen, komisen affiliate, hasil komisen jobdirumah, hasil komisen bisnes kereta sewa, perniagaan internet, buat duit di internet, cari duit sampingan, kerja dari rumah

Pagi ini bila selak kalendar dah masuk bulan Disember. Maknanya ini bulan terakhir untuk tahun 2015M.

Kalau dalam acara balapan olahraga inilah masa yang perlu untuk melakukan pecutan menuju ke garisan penamat.

Kalau dalam sukan lumba basikal Le Tour De Langkawi inilah masanya untuk melakukan ‘henjutan’ terakhir (bak kata pengulas tersohor Allahyarham Hasbullah Awang).

Kalau dalam bolasepak pula kadang-kadang kita lihat penjaga gol sanggup naik ke atas membantu serangan untuk mendapatkan gol di saat-saat akhir. Bermakna mereka sanggup mengambil apa saja risiko demi mencapai kemenangan.

Begitu juga dalam perniagaan internet. Bagi saya bulan ini harus all out untuk memastikan matlamat yang saya tetapkanΒ  pada awal tahun dulu terlaksana.

Hari ni tak dapat nak menulis panjang sebab kejap lagi ada urusan perlu diselesaikan di tempat kerja hakiki. Lepas tu nanti nak pegi lepak kat Lepak Lepak. Ini pun tengok ada masa terluang sikit sempatlah menulis.

Kembali kepada tajuk di atas, Alhamdulillah minggu lepas saya berjaya buat cashout untuk program 8share. Macam biasa lah tak banyak hasil komisen darinya cuma boleh jadikan 8share ini sebagai pendapatan tambahan. Buat tambah-tambah kepada komisen yang sedia ada.

Hanya mereka yang dapat hasil komisen dari buat duit online di internet melalui 8share jek yang tahu betapa nikmat tersebut… πŸ˜€

Bagi anda yang nak cuba dapatkan komisen dari 8share saya sarankan anda cuba sekarang sebab caranya sangat mudah nak dapatkan hasil. Tak susah jika anda rajin dan tahu cara-caranya. Saya yang cuma pembantu bos rendah am ni pun boleh dapat hasil, apa lagi anda yang mahir selok belok internet.

Hasil Komisen dari Percubaan pertama Dengan Mygravytrain

jobdirumah, jobdirumah review, jobdirumah 2015, jobdirumah penipu, jobdirumah scam - Hasil Komisen

Ini pula hasil komisen dari Mygravytrain. Mungkin ramai yang dah cuba Mygravytrain tapi inilah percubaan pertama saya.

Konsep Mygravytrain sama je macam 8share atau Churpchurp. Cuma rate yang diberi agak rendah iaitu RM0.05 bagi setiap klik (point). Selain tu Mygravytrain ada menawarkan pelbagai hadiah (gift) yang boleh ditebus dengan point yang terkumpul.

Memandangkan ini percubaan pertama dengan Mygravytrain, so saya memilih untuk menebus point saya dengan kad prabayar Celcom RM30 (900 point diperlukan). Kalau buat betul-betul kejap je. Dalam 10 hari kot saya kumpul 900 point tu.

 

Saya tebus pada penghujung Oktober lepas. Hampir sebulan juga proses nak dapatnya πŸ™‚

Abaikan typo di situ. ‘Maur’ juga adalah sebuah daerah jajahan Johor Darul Takzim. Hahah πŸ™‚

Yang tak bestnya pulak dalam sampul surat tu ada sekeping kad topup ni je. Tak ada apa-apa resit atau informasi. Tak apa lah asalkan kad top-up itu valid dan boleh digunakan. Selepas ini boleh lah saya guna Mygravytrain ini sebagai mesin top-up handphone saya setiap bulan. Tak perlu keluar duit poket lagi. Alhamdulillah.

Dah tau cara-caranya dan dah terbukti membayar, lepas ni boleh lah ‘henjut lebih skit Mygravytrain’ (pinjam ayat Admin HQ)

Bagi anda yang belum sertai Mygravytrain…. jomm join sekarang.

Sekarang tiada alasan lagi untuk cakap sukar/susah/mustahil untuk buat duit online di internet ini. Lebih-lebih lagi pasal buat duit dengan 8share ini. Banyak cerita-cerita kurang syok saya dengar sampai ada yang katakan 8share penipu laa. Ada sebenarnya teknik mudah buat duit dengan 8share yang masih ramai tidak tahu. Nak tahu ker?

Sebagai seorang blogger yang telah agak lama berkecimpung dalam arena blogging, saya sering mengingatkan diri saya bawah biar kita perolehi hasil komisen sedikit tetapi ianya konsisten dari semasa ke semasa.Nah! Sekarang anda fikir program seperti 8share ini adalah satu perniagaan internet menguntungkan atau tidak?Saya yang mentah pon join program macam nie sebab tak perlu modal pon tapi perlu….tut…tut..tut… πŸ™‚

 

Penting: kalau nak dapat hasil komisen @ earnings yg banyak dalam program2 sebegini, ayat anda perlu kreatif!!

Hasil Komisen

(Visited 755 times, 1 visits today)

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

36 comments… add one
  • Terbaik laa sahabat…pasni bleh henjut habis-habisan 8share nie… πŸ˜€ Wah dengan Mygravytrain dah bleh dapat TOPUP yaa…macam nie dah bleh tutup kedai laa orang niaga bisnes HANDPHONE/NADA EXCEL/TOPUP kalo ebook “RAHSIA MYGRAVYTRAIN” dikeluarkan macam nie.. πŸ˜€

    Tak payah jual laa ebook mygravytrain tue…”MAKAN SORANG” jek sahabat… πŸ˜› ( pinjam ayat promoter artis ala2 osman bakar tue )
    Admin HQ recently posted…Betul Ke Orang Cakap Bisnes MLM XYZ Meragukan Tolong Explain SketMy Profile

    Reply
    • Ni yg malas nak cerita ni. Mesti kena suruh ‘henjut’ habis-habisan πŸ™‚
      Dpt skit2 je bro. Boleh lah buat modal cerita sambil lepak lepak.
      HQ Staff recently posted…Hasil Komisen Dari 8shareMy Profile

      Reply
  • wahh tahniah dah masyukkk, boleh shopping domain name baru ni. hehe
    MDHAFiZ.NET recently posted…Anzala SHOP Gedung Jualan Maya Terbaru!My Profile

    Reply
  • wah..hebatlah bro ada masyuk..

    memang betul..lebih baik sikit dan konsisten daripada langsung tak masuk..
    mrhanafi recently posted…Tulis Blog Dengan Gaya TersendiriMy Profile

    Reply
    • Boleh laa tue bro…buat2 tambah duit belanja barang dapur…Program2 seperti 8share, churpchurp dsb perlukan displin dan skill tersendiri..

      Dan nampaknya sahabat saya mampu CAIR kan rakan2 sosial dier dengan gaya tersendiri… πŸ™‚

      p/s: Bro diam2 jek tue silap2 dah 200 special dapat tue dari 8share… πŸ˜€
      Admin HQ recently posted…Ayah Nak Kamu Belajar Susah MUARMy Profile

      Reply
    • Dapat lah skit2 duit bro buat mkn mee bandung ptg2. Nak beli kereta Ferrari mmg tak lah.
      HQ Staff recently posted…Hasil Komisen Dari 8shareMy Profile

      Reply
      • Jangan macam tue sahabat…nilai mee bandung + dapat borak2 gelak2 sampai orang pandang semacam + sampai cari cili potong tak jumpa LEBIH BESAR ertinya dari dapat naik ferrari tapi TAKUT sebab laju sangat macam motorboat… πŸ˜€
        Admin HQ recently posted…Hasil Komisen Ciput Jek Yang Jarang Orang Kongsi Beb!My Profile

        Reply
        • Aha jgn mcm tu Admin HQ. Xpe saya faham sindiran Admin HQ tu. Hasil saya skit je x mcm org lain.

          Reply
          • Hoho! sikit atau banyak bukan perkara utama. Tp MOMENT meraikan hasil ini jauh lebih BESAR MAKNYA… dari asal raikkan tepi tembok bawah tiang lampu jek skrg dah masuk warung makan…Saya takut kalo dapat jemputan hans yusoff dalam episod lain jek nie…Dpt jumpa ramai kawan kat sana… πŸ˜€
            Admin HQ recently posted…#Review JobDiRumah – Lagi Jimat Ke Kerja Dari Rumah Zaman Sekarang NieMy Profile

            Reply
  • memang ayat bro kreatif…
    sbb 2 dapat banyak komisyen 2
    topijerami recently posted…unifi speed testMy Profile

    Reply
  • Assalamualaikum… maaf sy ni bru nk start myravytrain xp sy x jumpa nk copy link kt mna.. ada yang boleh bantu x?

    Reply
  • daerah mana maur tuh… nasib baik sampai jugak… dah tak aktif lah 8share dgan churp2 nih.. sayang tul…
    zik recently posted…Ulasan ringkas dan keputusan piala malaysia separuh akhir 2.12.2015My Profile

    Reply
  • Dah tak aktif sebab berpindah kpd yg mendatangkan hasil yg lbh baik tak mengapa bro. Itu namanya mengejar kemajuan.
    HQ Staff recently posted…#Review Memang Rugi Laa Korang Taknak Buat Bisnes Affiliate USD NieMy Profile

    Reply
  • dah lama gak tak login akaun 8share aku tuh.

    haha..

    mesti dah kena potong income aku tuh sebab lama tak login.
    titan recently posted…Ko kasi pecah TIGA biji ekon tu.My Profile

    Reply
    • Orang duit masuk banyak beratus2 sampai tak larat nak scroll bawah mana nak layan sen2 dengan 8share nie…bagi pon 50uv rm10 kan…kena berapa campaign nak seluk sama banyak mcm jobdirumah… πŸ˜€

      Kita yang suam2 kuku nak ligat dengan affiliate susah..layan benda2 kecik ngan 8share nie jek laa…nie port baru mygravytrain pon bleh laa buat kaver topup..dapat gak buat2 duit tambah.. πŸ™‚
      Admin HQ recently posted…Betul Ke Orang Cakap Bisnes MLM XYZ Meragukan Tolong Explain SketMy Profile

      Reply
  • untungnya banyak komisen dapat
    Raihanah Ahmad recently posted…Sopak Boleh Dirawat Dengan ShakleeMy Profile

    Reply
    • Boleh laa buat duit2 tambah belanja dapur sket..bil2 tertunggak sket…makan2 ngan kawan2 sket…

      Puan dengan bisnes shaklee lagi tak menang tangan punya…semoga bisnes shaklee puan terus konsisten!

      p/s: Wah sopak bleh kaver semula dengan shaklee…lain macam jek penangan shaklee nie!
      Admin HQ recently posted…Wordless Wednesday Pilihan 16 DEC 2015My Profile

      Reply
      • alhamdulillah bolehlah, kena banyak berusaha. saya buat shaklee niatnya tolong orang dapatkan kesihatan yang baik. mehla cuba nanti ya
        raihanah recently posted…Tips MokCun: Kenali Jenis Kulit MukaMy Profile

        Reply
        • Terbaik puan! InshaALLAH berniaga niat tolong orang jadi sihat pasti dipermudahkan oleh-NYA!

          InshaALLAH jika saya perlukan mana2 obat dari shaklee saya akan roger ya!

          p/s: Mokcun suka niaga bedak sejuk.. πŸ˜€
          Admin HQ recently posted…KESIAN hasil komisen ciput jekMy Profile

          Reply
          • Nak beli Shaklee kena order bos.
            Tak boleh COD dpn Shell je.
            πŸ™‚

            p.s: ada member kita msk Awani hari ni? sapa tau pkl berapa?

            Reply
  • tak tahu pula Mygravytrain..bagus betul banyak ilmu dapat hari ni dari sini…
    siap sedia satu buku checklist peluang buat duit nak praktis untuk tahun 2016…hehe

    cik tom baru aktif balik 8share dalam sebulan ni..dulu tak aktif lebih 3 bulan terus burn duit sediaada dalam tue.

    Pengalaman cik tom, 8share ni kena rajin share special dengan ayat mengumpan yang power..jgn bg nampak sangat iklan-lagi org xnak klik.. kalau ada fanpage ramai follower aktif senang nak dapat income 8share ni..

    Apa rahsia admin dapat income 8share RM200??..cer share…. πŸ™‚
    cik tom recently posted…Kenangan Alexa Rank Penutup 2015My Profile

    Reply
    • Rajin share special dengan ayat mengumpan power – Itulah rahsia sebenar 8share. Cuma bleh tambah sket, promosi pada kelompok2 yang sedang2 shj pengetahuannya tentang 8share… πŸ™‚

      Dapat buat duit tambah2 beli barang dapur, bayar bil2 tertunggak dan keperluan harian anak2 jadilaa duit dari 8share ini… πŸ™‚

      Reply
    • Tak ada apa2 rahsia pun ciktom.
      Betul lah apa yg ciktom buat tu, ayat umpan kena power, jgn bagi nampak sgt iklan.

      sebagai hadiah hari ni sy bagi skit tips tambahan..
      ayat umpan tu lagi panjang lagi bagus. anggap apa yg anda share itu bkn iklan tapi benda2 yg mmg biasa anda share setiap hari. jika anda anggap itu iklan kreativiti anda akan terbatas. secara logiknya bila kita bercerita panjang org lebih berminat nak dengar.
      akhir sekali balik kpd yg basic iaitu “orang klik sbb diaorg nak klik”
      good luck!

      Reply
  • macam pernah dengar 8share nih..tak tahu pulak boleh buat duit..boleh masuk dalam list nih…
    hasif recently posted…Testimoni MindatifMy Profile

    Reply
  • inginkan earning berganda sila lh lawat blog saya

    Reply
    • Menarik jgk. Boleh beli ni. PM sekali bos.
      Sedut guna laman sosial ke guna website/blog bos?
      Nak tgk satu contoh campaign boleh tak?
      Tq

      Reply
  • ciktom baru je check earning 8share…ada dalam rm88…ingat dapat rm100 baru nak cashout..tapi special pun jarang update..almaklum busy..seminggu ni tak dapat nak online..entri blog pun tak update beberapa hari dah..huk3
    cik tom recently posted…Pertandingan Komen Terlajak BanyakMy Profile

    Reply
    • Memandangkan saya ada sedikit pengalaman, request CASH OUT at minimum amount yang mereka telah set – RM50

      Sebab amaun yang besar2 ini geng2 yuna 8share akan soal selidik macam2.. πŸ˜›

      Tapi blogger hebat mcm ciktom mungkin dieorg tak brani usik kot… πŸ˜€

      Reply
  • Saya tak pernah cashout komisen 8Share sebab jumlahnya belum layak untuk dikeluarkan huhu πŸ™

    Reply
    • Nampak gaya saya harus usaha lebih ni supaya boleh cashout seperti tuan… hihi

      Reply
  • Hye..cmne nak tebus cash

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!