Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Hasil Komisen Ciput Jek Yang Jarang Orang Kongsi Beb!

hasil komisen, komisen affiliate, hasil komisen jobdirumah, hasil komisen bisnes kereta sewa, perniagaan internet, buat duit di internet, cari duit sampingan, kerja dari rumah

Adoii…

Runsing gak sebenarnya lagi2 anak dah siap bagtau awal2…

Ayah2, nanti kita datang lagi heh Legoland Malaysia Resort nie tau!

Saya hanya mampu tersenyum jek…dalam hati tuhan sahaja yang tau betapa runsingnya nak pikirkan cara nak repeat pegi Legoland Malaysia Resort nie…

Untuk menghampakan anak-anak serta isteri tercinta bukan cara saya…

Kalo sampai kena buat bisnes air tepi jalan pon saya akan buat jika keadaan mendesak…

Cuma setakat nie just buat kerja dari rumah masih mampu saya sara anak-anak serta isteri tercinta nie..syukur.. πŸ™‚

Tapi kalo celen otai2 bisnes MLM nada excel tue tak mampu laa saya… πŸ™‚ Korang plak tak runsing ker beb?

Hasil Komisen Ciput Jek Dari Program Affiliate JobDirumah, Bisnes Kereta Sewa dan Dot Dot Dot

Apa Kata Mereka Mengenai Entri Ini? Hasil Komisen Affiliate JobDirumah dan Bisnes Kereta Sewa dari Team PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Entri Ini? - Hasil Komisen
4.5
Hasil Komisen Affiliate JobDirumah dan Bisnes Kereta Sewa
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Ramai member2 sekampung tanya dengan saya...
  • Betul ke boleh buat duit di internet nie?
  • Mudah ker cari duit sampingan dari program affiliate nie?
  • Boleh percaya ker buat kerja dari rumah dapat duit tiap2 bulan?
Nah! Sebenarnya memang boleh nak buat duit dari internet nie. Yang penting kena pilih program affiliate yang mendapat permintaan luar biasa dari pengguna. Tapi kalo anda hanya nak goyang kaki jek sambil pakai seluar pelikat dengan minum air tongkat ali + biskut kering cap ping pong, rasanya susah sket laa...Tue cara otai2 @ pakar perniagaan internet jek yang buat beb!

Para haters juga tak kering modal hentam kaw2 dengan pelbagai pertanyaan pada saya seperti….

Bro, dah lama menatap blog picisan bro nie, selang 2-3 hari mesti repeat blog nie…pastue tengok macam sedap jek bro dapat hasil komisen dari pelbagai program affiliate..gua dari dulu kurang percaya boleh buat duit dari program2 cenggini…yang gua tau cari downline berduyun2 ramainya itu memang gua master laa…

Bro, susah laa buat affiliate nie kawan tengok…sebab kita tak pernah jumpa orang, duduk ngeteh setable kat coffee house..bisnes MLM lain bro, sekali bawak new recruiter satu dewan penuh…atas pentas ada briefcase duit berkepuk2…lagi masyuk bro…

Tuan, saya nie keluarga agak besar juga..anak dalam 10 orang…isteri plak ada 2 orang comey2 orangnya…bakal madu yang ketiga akan tiba dalam masa terdekat kalo diizinkan-NYA…tinggal sekarang pitis tue cepat jek habis…maklum aa isteri2 comey ni pon demandnya boleh tahan..bleh tolong saya tak tuan cari duit kat internet nie. Tuan ada cakap pasal kerja dari rumah jek…betul ker tue?

Abang, saya dah lama perhatikan abang nie…boleh tak kenal2 dengan abang…boleh juga duduk sebelah2 belajar buat duit di internet dengan abang…Nama saya Rosmah Anak Haji Mansur…Umur dot dot…siang malam duduk rumah jekk..status dirahsiakan… πŸ˜€ (Seram beb dapat sampai PM cenggini… adoiii)

Kalo saya nak ulang cerita macam mana nak buat duit di internet 40hari pon tak habis rasanya…banyak jek cerita2 hebat dari penangan otai2 perniagaan internet cerita pasal nie..

Korang rasa cerita dari saya yang bukan otai perniagaan internet nie korang akan teruja nak tahu ker?

Bukan apa kenkawan, asal cerita hasil komisen @ income bukan laa banyak mana pon…

Saya sharing hasil komisen dari affiliate tue bukan bukan apa hanya sekadar untuk bagtau mereka2 yang dahagakan ilmu2 perniagaan internet dari program2 yang sah jek. Kalo kita2 yang tak berapa nak terer nie bgtau mereka, sapa lagi kan.

Otai2 perniagaan internet bukan taknak bagitahu, dierorg plak dah level2 kalo nak tahu semua kena BAYAR punya…Sekali bayar masuk dewan @ hotel berkelas 5 bintang punya…Dgr talk + sesi ice breaking dekat table2 + bagi2 kad niaga + sblum balik jerit2 sket dalam dewan = Balik jek calling2 @ whatsapp utk follow up… πŸ˜€

Untuk memudahkan korang yang memang kemaruk nak tahu pasal buat duit di internet hanya dengan kerja dari rumah jek, korang list kan jek dalam ruang komen entri nie. Senang saya tackle permasalahan korang nie. Sebab setiap orang level carian mereka mengenai cara buat duit sampingan di internet nie tak sama. Fair kan cara cenggini?

Untuk buatkan korang lebih teruja nak “BOOM” ruangan komen untuk tanya kami disini, izinkan saya share sket beberapa hasil komisen dari jobdirumah dan bisnes kereta sewa ( sebahagian daripada ratus program affiliate yang saya sertai ) :

Tapi korang mesti perasan asal hasil komisen tue di”HIDE”kan ? Sebabnya mudah jek :

Tunjuk hasil kosmisen yang ciput korang takkan teruja punya…betul tak?

Tunjuk hasil komisen yang banyak nanti korang cakap saya saiko korang sampai korang cakap saya riak plak…

Yang perlu saya tunjuk bukan hasil komisen tue, tapi info dari program yang macam mana korang patut @ tidak patut untuk korang join untuk cari duit sampingan dari internet ni. Itu rasanya lebih bermanafaat untuk korang tahu. Untuk korang lihat hasil komisen yang kaw2 punya banyak sampai korang meleleh air liur bukanlah dariΒ  “PORT” blog picisan ini.. :). Serius kawan cakap!

Harap korang clear maksud tersurat dan tersirat entri ini. Ingat jangan lupa korang sediakan soklan2 maut utk korang “BOOM” kan post entri komen kat sini. Bukan sebab apa, kita sama2 belajar dan sama2 kutip hasil komisen berguni2 plak macam pakar2 perniagaan internet di luar sana… πŸ™‚ – Dah terer nanti kita2 pula buat seminar, WEBINAR, klinik usahawan kecik2 punya size…. πŸ˜€

Saya sering diingatkan dengan pesanan rakan mat salleh celup saya tue…

Nanti jangan cakap2 belakang dengan saya lagi heh sebab tak bagi tau pasal macam mana nak cari hasil komisen kaw2 dari perniagaan internet ya!

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Hasil Komisen

(Visited 376 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

29 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!