Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Hasil ciput Tak TerKALAH Amazon Associates Yg Xmasyuk Macam Bisnes TE!

amazon associates, rahsia amazon associates, panduan amazon associates

Bila laa cek amazon associates bulan lepas (januari 2015) nak sampai nie… πŸ™

Tak sabar nak tayang kat sini…aha

Blog picisan sendiri punya..sendiri punya suka laa nak tayang apa kan…hoho!

Tayang cek amazon associates untuk kepuasan peribadi jekk..

Dari bersarang dalam pc buruk nie..baik adjust cantik2…bagi kaler sket2..pastue tayang kat sini…ada pekdah gak sebab boleh bg motivasi pada yang berminat dengan amazon associates nie..

Member sebelah utara cakap kat saya laa…

Apa Kata MEREKA Mengenai Motivasi Ini? Hasil Komisen Tak Terkalah dari Amazon Yang Ke Tak Ingat Dah dari PerniagaanInternetHQ.com
Amazon Associates
4.5
Hasil Komisen Tak Terkalah dari Amazon Yang Ke Tak Ingat Dah!
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Sapa cakap buat perniagaan internet ni susah? Lagi-lagi buat amazon associates...Yang jadi susah sebab taknak tanya...skrg balun laa tanya apa nak tanya pasal amazon nie...inshaALLAH ada laa tukang jawap tue..

Sembang Kencang Antara Orang Bisnes TE Dengan Blogger Cap Ayam Amazon Associates

Hang nak tunjuk cek amazon associates tue banyak sangat ker?

Orang2 YANG dah KAYA buat BISNES TE tue nak tgk ker cek amazon hang tue? Layan bisnes TE lagi masyuk laa weii!

Yang paling best member cakap adalah….hang ingat dieorg minat ngan amazon ker? bleh kerat jari laa weiii !

Aha! Pergh mmg makan dalam gak aa member utara cakap mcm tue kat saya..

Saya pula kaunter aa balik kat member saya tue :

 

Dah baper lama WUJUD bisnes TE ko tue?

Ko tau bisnes AMAZON ASSOCIATES nie dah baper lama?

Agak2 ko laa orang percaya AMAZON lagi banyak ker..orang percaya bisnes TEΒ  tue?ko orang kuat TE mmg cakap laa TE bagus..jangan tanya kat kodiang laaa…alor setar..banting…muor..tanya kat mana? tanya kat US heh… πŸ˜€

Tak panas lagi….Bisnes TE ko bayar pakai ape heh..kuat sket..kuat sket…ape? tak dengar aa…RM? Ko tau bisnes amazon associates bayar pakai apa tak? HAHA!

Paling PANAS soalan saya kat member utara tue….HANG RASA LAA BERAPA LAMA HEH BISNES TE NIE BLEH TAHAN? TAHAN LAGI LAMA DARI AMAZON ASSOCIATES TAK? HAHA!

Sebenarnya tak besh gado ngan kawan mcm nie…tak datang pekdah pon..abis member dah balun kita…kena gak laa kaunter balik sket2..bukan per…dier sembang dier punya bisnes TE sampai nak terbalik meja kedai roti canai mamak maidin area saya nie..

Yang saya tak gemar cara dier sembang adalah…dok citer pendapatan bisnes TE jekk…bulan nie 3 angka bulan lepas 2 angka..dan yg besh bulan depan tak pasti bapeΒ  angka dapat…adoiii… citer laa bagus ker line TE nie…laju ker TE kat ceruk kampung…citer pasal TE itu sendiri laa weii! Dari jam 8 pg sampai 9pagi nak abis minum satu ayat cakap pasal TE pon takde..macam nie cara orang berbisnes… πŸ™

Kurang2 saya pon cek tak banyak pon..cek tak sampai pon…tapi bila nak sembang pasal amazon associates nie takde laa merapu sangat…memang ada blog…menang ada produk..memang buat marketing sebab saya pakar seo juga..

Yang nie balik2 pusing citer upline aku dah pakai BMW…rumah 3 4 biji kat kl…biasa buat seminar kat dewan2 besar gedabak aircond sejuk tak ingat… saya dalam hati cakap…

hang citer ngan aku kat warung jekkk…yang hebat aku tgk upline hang jekk bukan hang pon…

Tapi kan..member punya pasal saya dengar jekk dier bebel pasal bisnes TE yang hebat gila tue..saya senyum n cakap semua dalam hati jekk sebab tak sampai hati nak pangkah member…tp citer yg atas memula tadi tue saya TERPAKSA LEPAS cakap sebab nak balik masuk opis saya… πŸ˜›

Sementara korang tggu cek tak terkalah saya sampai n nak tayang tue…saya nak tayang sket hasil tak terkalah saya bulan feb 2015 dengan amazon associates nie :

buat duit dengan amazon, teknik amazon, rahsia amazon, panduan amazon, pakar amazon - Amazon Associates

Anda rasa laa market Amazon Associates lagi besar atau Bisnes TE?

 

Harap korang tanya laa heh apa yang korang tak pasti pasal amazon associates nie…adalaaΒ  tukang jawab tue…kami memang nak bantu tapi kami tak tahu nak bantu part mana…Tunggu heh nanti cek amazon saya dalam entri yang akan datang.

Adios semua!

p/s: BISNES TE yang saya maksudkan adalah…dot dot dot…jika anda orang kuat TE/Rakan niaga TE/Pakar Bisnes TE bleh turun sini bincang elok2 kat ruangan komen bawah tue..

Apa Kata MEREKA Mengenai Motivasi Ini? Hasil Komisen Tak Terkalah dari Amazon Yang Ke Tak Ingat Dah dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata MEREKA Mengenai Motivasi Ini? - Amazon Associates
4.5
Hasil Komisen Tak Terkalah dari Amazon Yang Ke Tak Ingat Dah!
Info & Fakta Yang Jelas
rateempatkoma
Hasil & Testimonial Sebenar
ratelima
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
Sapa cakap buat perniagaan internet ni susah? Lagi-lagi buat amazon associates...Yang jadi susah sebab taknak tanya...skrg balun laa tanya apa nak tanya pasal amazon nie...inshaALLAH ada laa tukang jawap tue..

Amazon Associates

(Visited 258 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

8 comments… add one
  • hehe..

    orang tak nampak..memang dia akan nampak TE je beb.

    haha..
    titan recently posted…Bisnes Buat Servis memang sangat UNTUNG dan SEDAP.My Profile

    Reply
    • Hoho! kena belaja tahan MAKI gak aa pasnie.. πŸ˜€

      Saya ok utk dengar bisnes TE dari sudut produk & kelebihan memakai simkad TE…

      Ini dari awal sembang sampai habis citer income riban2 jekkk…adoii

      Bila mencelah terus melenting…dah masyuk penangan bisnes TE nie.. πŸ˜€

      Reply
  • TE tu Tone Excel ke??
    Travelog Siti recently posted…Bazar di Turki: Semuanya ada di deretan bazar di Cark StreetMy Profile

    Reply
    • Aah. Bisnes TE merujuk kepada bisnes Tone Excel.

      Memandangkan saya dan team saya menghormati bisnes mereka, kami sekadar menggunakan singkatan sahaja.

      Siti travelog ada buat ker? if ada kongsikan laa pandangan anda dengan kami.

      Dapat juga input lain dari anda.

      Terima kasih atas kunjungan di pondok buruk kami ini.

      Reply
  • Sabar ya bos. kalo kita hormat mereka. pasti mereka hormat kita juga. Sekarang ni mereka tak jumpa post kita lagi pon. so kita diam2 je.

    Reply
  • cik tom pernah buat ads review TE kat blog..maybe yang admin jumpa tu yang silap teknik marketing kot…sebab tu pong pang lebih bab duit dari kelebihan TE.. hehe…

    kalau jumpa agen yang betul2 buat kerja dan faham maybe okay je..tapi cik tom bukanlah agen atau pengguna TE..hehehe…

    amazon tue kalau kena gaya memang best. tengok blogger malaysia sekarang makin berlumba buat duit dari amazon. yela bayaran dalam usd. siapa tak mau kan?

    Mesti dah berlambak dapat komisen terkumpul amazon sekarang ye? Tengok yang ni entri lama feb 2015…
    cik tom recently posted…Kenangan Alexa Rank Penutup 2015My Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!