Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ada Cara Mudah Buat Duit Dengan 8Share Siap Bukti Sebenar Beb!

buat duit dengan 8share, cara mudah buat duit dengan 8share, rahsia 8share, panduan 8share, tutorial 8share, tips 8share, teknik 8share, bukti pendapatan 8share

Stress harga barang anak2 sekolah naik selepas perlaksanaan GST…?

Betul beb…saya pon sendiri terkesan dengan isu ini.

Betul..saya belum ada nak yang masuk sekolah rendah, tapi aritue riki dengan anak-anak nak beli beg sekolah ada gambar power rangers sebab nak bawak pegi tadika tahun 2016 nie, tengok harga geleng kepala saya…. 🙁

Tapi bila anak merengek dengan muka toya dierorg tue…si nyonya tue pon panggil sama saya belum sempat nak tinggalkan kedai pintu kayu tue…

Wa manyak kesian sama lu punya anak…wa kasik diskaun sket laa…ini budak mahu sekolah punya…kasik syok sket sama dier wa punya hati pon banyak hepy maa….

Saya pon dengan rasa agak malu saya hulurkan note duit RM sekian2 pada nyonya tue…pastue saya pesan sama anak saya…

Abang & adik cakap apa kat aunty? “xie xie…” aunty!

Aunty pon senyum sket sama kami sekeluarga kerana berjaya gak jual 2 beg sekolah warna biru merah ada gambar power rangers tue…

Korang ingat saya buat2 cerita jek ker..korang tengok sendiri aa harga barang keperluan sekolah tahun 2016 setelah perlaksanaan GST nie beb….

Cuba kira kalo ada anak bederet setahun 1 beza umur…berapa heh belanja nya..saya matematik memang tak berapa pandai kira… 🙂

Salah peniaga jek? Tak adil cakap macam tue beb…peniaga pon bukan suka-suka nak naikkan harga …ada laa segelintir jer yang BUAT MACAM TUE!

Salah perlaksanaan GST? Entahlaa..no komen dari saya…tapi kalo korang dapat share pasal benda nie pon best gak…bleh tengok reaksi positif @ negatif pandangan korang pasal GST nie… 😀

Cuma saya ada rasa lega sket sebab saya ada cara mudah nak buat duit online di internet ini.

Dari program apa? Namanya 8share…

Ada cara mudah buat duit dengan 8share? Tak percaya? Takpe klik jek butang pangkah atas kanan korang tue yer!

Betul ke ada cara mudah buat duit dengan 8share ini? Baca sekarang!

Apa Kata Mereka Mengenai Motivasi Ini? Cara Mudah Buat Duit Dengan 8Share Ekslusif dari PerniagaanInternetHQ.com
Apa Kata Mereka Mengenai Motivasi Ini? - 8share
4.0
Cara Mudah Buat Duit Dengan 8Share? Biar Betul Beb!
Info & Fakta Yang Jelas
ratelima
Hasil & Testimonial Sebenar
rateempatkoma
Sesuai Untuk Semua Golongan
rateempat
  • Ada cara mudah buat duit dengan 8share?
  • Ada teknik cepat jek income naik dengan 8share?
  • Cara betul ke cara haram yang nak diberitahu nie...biarlah rahsia kata dato ct nurhaliza!
  • Kecewa income ciput jek dengan 8share?Jangan risau disini ada jawapannya!
  • Tak percaya dengan cerita kosong nie? Hang pi tengok sendiri pastue kasik tau apa masalah korang ya! Amcam ada berani beb?

jobdirumah, jobdirumah review, jobdirumah 2015, jobdirumah penipu, jobdirumah scam - 8share
Sebelum saya cerita lebih2 pasal teknik super duper saya pasal 8share nie, lebih afdal rasanya saya kongsikan sket program 8share tue apa…cerita pon tak syok layan gambar lebih bukti jelas benda yang saya bagi tau nie benda SAHIH punya!

Nama program pon dah syok beb – 8share!

Dan terang2 cakap – free stuff & dapat extra cash tiap2 bulan dan jadi orang yang pertama SHARE perkara2 menarik dengan kawan2 sosial korang!

Tak jelas jugak? Memang laa sebab korang tak register account dengan mereka.

Nak register? Tak payah susah2 nak tulis, klik jek beb – SINI

Logik akal laa beb, kalo tak register macam mana nak nampak saya cerita nie SAHIH ke KELENTONG ke…betul tak?

Saya tau dan bleh agak punya lepas register korang mesti nak tanya….

Dah register dah bro! Sekarang nak buat apa plak? Boleh terus dapat income ker?

Dah lama register bro, income tak dapat2 gak aa…tengok bro sembang kencang semacam jek…bukti tarak pon…cukup2 laa tue bro bawah tobat nak kelentong orang!

Abang, ayu dah lama tau follow cerita abang pasal buat duit online di internet nie…ayu tau abang bukan sembang kosong..tapi takde share pon pasal bukti dari 8share nie..ayu tak percaya abang akan tipu ayu tau!

Hoho! Tak salah pon korang nak meneka macam kat atas nie..hak korang pon…benda macam nie kena ada bukti baru sembang tue syok sket…mehh tengok sat…hasil ciput jek beb tak banyak mana tapi membuktikan SAYA SENDIRI BUAT DAPAT HASIL bukan REMBAT ORANG PUNYA HASIL BEB!

Aha! RM10.00 jek beb bukan banyak mana pon.

Tapi jelas saya tak kelentong korang yang baca edisi khas pasal 8share nie.

Puas saya fikir apa yang susah sangat buat duit dengan 8share nie….

Rupanya ramai tak buat macam apa yang saya buat kat – SINI

Yerlah..tak daftar, macam mana nak kongsi link program 8share tue…dah register baru faham nak promosi apa, berapa lama campaign berjalan, campaign apa yang PALING HOT dan WAJIB untuk promosi. common sense jek nie beb!

Entri kali ini memang takde nak SHARE apa2 rahsia dulu sebab saya nak korang SHARE kat dalam post nie melalui komen korang :

1 – APA MASALAH KORANG SUSAH SANGAT NAK BUAT DUIT DENGAN 8SHARE NIE?

2 –  BERAPA LAMA KORANG DAH JOIN 8SHARE NIE?

3 –  BERAPA BANYAK KORANG DAPAT DUIT DARI 8SHARE NIE UTK SATU CAMPAIGN?

4 – 1HARI KORANG MENGESHARE, BRAPA PALING TINGGI KORANG DAPAT HEH?

5 – KECEWA DENGAN 8SHARE SEBAB BANNED KORANG…SEBAB APA KENA BANNED TUE CUBA CAKAP?

6 – APA2 JEK LAA PASAL 8SHARE, KORANG SHARE DISINI…SAYA AKAN KUMPULKAN DAN SAYA AKAN BUAT CASE STUDY VIA SHARING KORANG TUE…BARU BEST BEB! KORANG FOLLOW BLOG PICISAN NIE ADA MAKNA!

Amacam boleh?

Tapi tau ada bau2 busuk yang cakap pasal saya…

Sudah laa lu brader…sembang kencang…hasil setakat RM10 riuh semalaya jek bunyi…gua hasil satu hari bleh dapat RM bla bla bla…lu setakat RM10 pon kecoh!

Brader! sembang kosong bukti takder baik pegi terjun lombong laa…kecoh jek lu punya mulut brader!

Abang! ayu pon marah tau! ingat abang dapat laa sampai rm20-30 sehari dengan 8share…ini RM10 jek…nak banjer ayu pon tak lepas tau!

Aha! Dah lali dah dengan kondem2 haters nie…lagi korang kondem saya lagi syok kerja bawah radar nie beb…kondem2 aa lagi sedap ooo… 😀

Nah amik bukti bawah nie pastue saya nak korang BALUN aa kaw2 punya masalah/cerita menarik korang pasal 8share boleh kan? boleh kan AYU, abang tunggu nie… janji? dah janji tak jawab DOSA tau… 😀

Nah! Sket jek kan hasil pendapatan saya dari 8share…korang punya plak macam mana? Saya tunggu korang kat sini ya…AYU, abang tunggu ya… 😀

 

Adios semua!

p/s: Takut ada yang terlepas pandang, jom pi cepat2 daftar 8share melalui post review ini – DISINI

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

8share

(Visited 1,264 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

19 comments… add one
  • nak belanja duit senang je..

    nak cari duit tu ada payah sikit..

    anak saya semua sekolah..dalam 3 generasi..

    menengah,rendah dan tadika..

    itu pun plan nak tambah lagi untuk melengkapkan kitaran hidup..

    nak tambah pasangah hidup….doakan .

    aamiin
    mrhanafi recently posted…Sarawak Kini Dilanda Musim LandasMy Profile

    Reply
    • Alhamdulillah…semoga dipermudahkan utk urusan tambah pasangan hidup… 😛

      Itulah bro, kalo dihitung betul2 kalo anak setiap tahap ada dengan kos sebegitu, memang agak membebankan juga.

      Semoga isu ini dapat dibendung dan diambil perhatian di masa hadapan… 🙂
      Admin HQ recently posted…#Review Sistem Funnel Atau Pemasaran Power Gila Dari Oswald JustinMy Profile

      Reply
    • memang pun buat duit susah..duit nak keluar senang je..macam air mencurah2 pulak tue.. huk2

      Reply
  • cik tom memang suka buat duit dengan 8share memang tak menghampakan…cik tom dah join dari 2012…letak link je dalam blog, facebook, google plus..share link tunggu orang datang klik..hehe

    kalau xde blog..share kat twitter, facebook, whatsapp dan lain2 pun boleh..yang ni teknik paling senang nak buat duit..
    cik tom recently posted…Alhamdulillah Sempat Jugak Cash Out Earning NuffnangMy Profile

    Reply
  • serius, memang dah lama tak login akaun 8share ni sejak kes lama dulu tuh.

    haha
    titan recently posted…Kun Anta Tazdada Jamala.My Profile

    Reply
  • hoho..aku tau bro ni mmg peminta setia 8share..meh le pas-pas skit taktik2 nak promot kat FB ke blog ke cane..

    Dah lame jugak aku tak promot 8share ni..dulu kerap jugak..

    Rasenye 20sen yang 8share bayar tu lagi mahal dari bayaran adsense per click kalau kat blog melayu tau..haha
    thehaikal recently posted…Cara Membeli Banyak Rumah – Antara Teori dan RealitiMy Profile

    Reply
    • dengar 20 sen macam sikit..tu baru 1 klik..kalau banyak masyuk tu…ciktom dpt 4 angka jgk dgn 8share ni…

      Reply
  • Baru nak rapat semula dengan 8Share :). Harap makin mantap 8Share tu

    Reply
  • dulu rajin kumpul banyak2 sekali cash out…sekarang cukup je rm100 lebih terus cashout..hehe
    cik tom recently posted…Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan IslamMy Profile

    Reply
  • Paling tinggi pernah saya dapat sehari RM10 tapi itupun ada special yang sesuai dikongsikan di satu group yang betul betul sesuai :)..

    Reply
  • bro boleh jumpa nanti, saya nak tya tentang 8share ni

    Reply
    • awk kat mana? jumpa saya je lah.
      Admin HQ tu mana ada telo masa nak jumpa org.. 🙂
      HQ Staff recently posted…Keputusan Pertandingan Blog Comment PerniagaanInternetHQ Mac 2016My Profile

      Reply
      • Aha! Saya sangat sibuk sekarang sampai nak reply pon tak sempat nie.
        Mungkin HQ Staff boleh bantu saya.. 🙂

        Reply
    • Hoho! Saya sangat sibuk dengan kerja2 hakiki offline saya.
      8share punya acc pon entah ada hasil ciput atau tak…langsung tak sempat nak tengok skrg…
      Boleh roger hq staff merangkap family IB (internet bussiness) utk maklumat lanjut. Terima kasih!

      Reply
  • Pernah join share dulu. Tp berenti sbb tiada masa nak urus. Sumber klik kebanyakan dari whatsapp. Paksa kawan klik. Huhu.

    Selain 8share, ada lagi 7 Cara Buat Duit Online 

    Reply
  • Assalamualaikum
    Tq atas perkongsian, 1st tym tau pasal 8share, sy ada baca juga di blog2 lain , tapi kenapa xboleh buka link yg disertakan,kt sini pun sama

    Reply
    • Maaf atas kesulitan tersebut. Link telah berjaya dibuka. Terima kasih atas makluman yang diberikan.

      Selamat maju jaya untuk buat duit online dengan 8share!

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!