Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian SEO Dari PerniagaanInternetHQ Siri #11

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, kitab seo merah jambu, kitab seo titan, servis seo ilancee

Alhamdulillah…pencapaian seo dari Tim PerniagaanInternetHQ setakat ini tidak mengecewakan.

Untuk 2 bulan ini saya hanya fokus pencapaian seo kepada 2 contest seo iaitu kerja dari rumah dengan ilancee dan belajar buat blog.

Untuk contest seo – belajar buat blog anjuran blogger tersohor En Anuar Marsib, kedudukan blog tak berapa nak siap saya tue takdelah hebat mana.

Maklumlah pakai “exact match domain” so takde laa SUSAH mana nak ranking kan… 🙂

Pencapaian seo  terkini bagi contest ini hanyalah berada pada kedudukan…

Pencapaian SEO oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com Untuk Bulan April 2017

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, pencapaian seo

Mungkin nasib saya baik kot sebab guna EXACT MATCH DOMAIN rasanya… 🙂

Mungkin anda juga boleh memilih cara yang sama seperti ini dan kita sama-sama lihat hasilnya… amcam boleh kan?

Tapi dalam tempoh kurang daripada 10 hari berakhirnya contest seo – belajar buat blog ini, saya pasti kedudukan seperti imej diatas boleh berubah bila-bila masa sahaja.

Saya tidak rasa yang saya akan menang contest tersebut sebab masing2 pakar seo yang bertanding dalam contest seo akan “SWING” taktikal seo mereka sehingga tarikh tamat contest ini.

Memandangkan beberapa pencapaian seo saya setakat ini berada dalam fasa konsisten, saya kini telah mula membuka tawaran servis seo saya di iLancee …

seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, seo information, seo tips for search engines, pencapaian seo dari perniagaaninternet, perniagaan internet, kitab seo merah jambu, kitab seo titan, servis seo ilancee

Tapi biar saya bagitau awal-awal….Kalo rasa nak ranking keywords OTAI @ Single KEYWORDS lebih afdal rasanya korang cari orang lain jek…jangan pakai servis ini sebab saya tahu kekuatan servis saya ini BUKAN SAMPAI tahap sebegitu.

Buat apa saya janjikan benda YANG DILUAR KEMAMPUAN saya. Biar orang cakap saya jaguh seo “exact match domain” semata-mata tapi saya buktikan ianya benar-benar berhasil.

Bagi saya. servis seo tersebebut mampu mencapai target yang pelanggan kehendaki. Ini matlamat saya untuk kerja seo ini.

So bagi mereka yang BERMINAT, korang bleh pi usya atau buat order dari iLancee.com sementara saya BUKA servis ini. Sebab saya tidak akan bukak servis seo ini sepanjang masa kerana bergantung kepada kerajinan saya gak sebenarnya..

Jika saya akan sibuk bercuti bersama keluarga, servis seo ini akan dikuarantinkan sementara waktu… 😀

Saya tinggalkan coretan pencapaian seo tak seberapa saya kali ini dengan….

pencapaian seo dari perniagaaninternet, pencapaian seo oleh perniagaaninternethq.com, perniagaan internet, seo information, seo results, seo results yang berjaya oleh perniagaaninternethq.com, seo tips for search engines, seo ultimate quotes

Bagaimana pencapaian seo korang pulak? Saya pasti dan doakan ianya LEBIH HEBAT dari pencapaian saya disini… 🙂

 

Adios semua!

p/s: Kedudukan dari mana-mana imej yang dipaparkan diatas pasti akan berubah mengikut update terkini dari pihak Google dan lain-lain enjin carian.

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

(Visited 79 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one
  • Syoknyer bila ada team. Boleh bahagi2kan tugas untuk buat SEO 😀
    sabree hussin recently posted…Koleksi Ayat Power untuk perniagaan onlineMy Profile

    Reply
    • Hoho…tim kecil-kecilan jek tuan….Banyak settings SEO saya uruskan. JKK tim saya lebih kepada bahan2 @ info yang boleh masukkan dalam POST sahaja… 🙂

      Tuan jauh lebih hebat…takde tim pon selamba jek proses SEO kat depan dah tue…sket lagi bleh naik ranking atas sekali laa tue… 🙂
      Admin HQ recently posted…Contest Seo Belajar Buat BlogMy Profile

      Reply
  • Double wow. Memang tuanlah yang bakal juara contest tu. Tahniah

    Reply
    • Hoho…Jangan macam tue bro…last minute nanti ada yang SWING habis punya…masih terlalu awal untuk cakap siapa pemenangnya… 🙂

      p/s: Tapi saya bersyukur dan gembira kerana hampir 3/4 dari keseluruhan tempoh masa contest ini berlangsung saya mampu berada pada kedudukan sekarang…Jika tidak menang pon xmengapa sebab pencapaian seo setakat ini bagi contest belajar buat blog ini sudah memadai buat saya serta tim saya… 🙂
      Admin HQ recently posted…Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Mac 2017My Profile

      Reply
  • hebatlah tuan… first page tuh… saya takda team2.. fantasy football team adalah..haha
    zik recently posted…Live streaming Afc JDT vs Boeung Ket Angkor 19.4.2017My Profile

    Reply
    • Nasib tue bro…orang cakap sebab guna exact match domain… 😛 Tapi bersyukur juga sebab pencapaian seo ini berulang buat kali kedua selepas contest seo ilancee yang dibatalkan penyertaan… 😀

      p/s: Tak rasa saya akan menang pon sebab last minute macam-macam boleh berlaku… fantasy football liga mana bro? 🙂

      Reply
  • biasa kalau guna exact match domain, memang leh 1st page.

    Tak susah mana pun nak setting.

    Hoho..
    titan recently posted…Blogger tua.My Profile

    Reply
    • Ohh yer ker bro..xtau plak saya bleh semudah itu… 🙂

      Orang terer @ pro macam bro mungkin mudah laa settings tue… 🙂

      Kalo ada rezeki menang sebab exact match domain ada laa bro…mana tau last minute undang2 lain kan… 😛

      Reply
  • bro semakin mantap dan akan menang secara bergaya…terpaksa saya gigit jari tetapi bersyukur kerana kejayaan adalah milik tuan..
    mrhanafi recently posted…Pendapatan Pasif Terbaik Bukan Aplikasi DuitMy Profile

    Reply
    • Takde istilah mantap lagi bergaya bro…kalo menang pon nanti lebih kepada faktor nasib sahaja… 🙂 Tapi tuan lebih masyuk dan bergaya dengan pencapaian aplikasi duit tue rasanya… 🙂

      p/s: Semoga pencapaian bro semakin baik dalam bidang perunding takaful yang bertauliah…ameen

      Reply
      • Untuk aplikasi Duit…tak la hebat sangat..

        saya suka kepada promosi FI$H sekarang ini..
        mrhanafi recently posted…Kerja Sambilan Di Rumah 2017My Profile

        Reply
        • Hoho…ini bukan pakai rod pancing jek nie…kurang2 jaring @ pukat bom kasik perangkap F1$H tue heh bro… 🙂

          Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!