Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Keputusan Rasmi Contest Seo iLancee 2017

contest seo ilancee 2017,

Akhirnya keputusan rasmi contest seo ilancee 2017 telah pon diumumkan.

Rupanya dah 3 hari awal pon diumumkan…

Saya tak sempat nak update sebab saya berada diluar kawasan.

Menghadiri kursus naik taraf peniaga-peniaga kecil di Shah Alam…. πŸ™‚

Dan keputusan rasmi contest seo tersebut adalah…

keputusan contest seo ilancee, contest seo ilancee 2017, kerja dari rumah dengan ilancee, pakar seo malaysia, contest seo

Tersenyum saya lihat keputusan ini… πŸ™‚

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada pemenang…InshaALLAH pemenang yang dipilih pastinya xkan ada BANTAHAN dari mana-mana pihak… πŸ˜€

Cuma saya boleh tumpang rasa gembira dan bersyukur kerana blog percuma tak seberapa saya itu – ilancee dot wordpress dot com berjaya kekal paling atas sehingga keputusan rasmi diumumkan.

Alhamdulillah…Blog WordPress Percuma Dari Tangan Budak Mentah Berjaya Berada Paling Atas Dalam Contest Seo iLancee 2017…Terima Kasih PadaMu Ya ALLAH….

Cuma saya pasti akan ada suara-suaraΒ kecil yang cakap…

Entah yer jekk blog percuma wordpress tue mamat nie punya….sembang kencang jek lebih nie….

Pakai domain EMD bleh laa bro…cuba pakai domain HQ bro nie…confirm kelaut punya laaa!

I sebenarnya musykil betul ke domain free macam wordpress pon boleh ranking sebegini bagus? U ajar i boleh? Nanti i ajar u pula nak tak?

Hoho2…terpulang samada untuk anda percaya atau tidak blog percuma tersebut kepunyaan siapa… πŸ™‚

Pakai EMD sebab tue boleh menang? Saya setuju dengan pandangan ini. Tapi cuba korang pulak buat blog pakai konsep EMD pastue korang rank untuk kata carian korang aim tue….nak bagi sampel? Nah! Cuba buat blog pakai EMD untuk rank kata kunci ini – Kerja Dari Rumah pulak! πŸ˜›

U nak ajar i apa? I tak berani nak ajar pompuan2 sgt sebab takut u tak teruja nanti…maklum laa saya bukan iras2 Fattah Amin Mr Pilot tue…. πŸ˜›

Buat orang kanan saya dari Tim PerniagaanInternetHQ ini, maaf bro sebab tak dapat open table dekat Medan Ikan Bakar Sabak Aur… Kita layan Bakso kuah campur sos jek laa nanti….:D Kita bantu peniaga bakso ini kasik ramai macam Kedai Mee Bandung Abu Bakar Hanipah plak beb!

Sekali lagi saya nak ucapkan tahniah kepada pemenang terpilih. Anda memang hebat2 belaka! InshaALLAH jika ada rezeki serta umur yang panjang, kita berentap lagi dalam mana-mana contest seo yang akan datang…tapi saya pasti datang dengan taktikal yang sama….KOT…. πŸ™‚

Saya akhiri coretan saya kali ini dengan….

Adios semua!

Tak layak heh blog sampah saya duduk paling atas dalam contest seo ilancee 2017 tue? Jom kita berentap dalam contest seo yang sedang berlangsung anjuran coretananuar dot com Blogger Anuar Marsib! πŸ˜›

(Visited 49 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

5 comments… add one
  • Hebat bro even pkai free domain wrdpress pun mampu dapat top ranking google. Konten blog tersbut mmg best utk dibaca. Dengan seo + quality content mmg power. Saya xdpt join contest tu sbb xsempat huhu.
    Adib Site recently posted…Belajar Buat Blog PercumaMy Profile

    Reply
    • Terima kasih bro atas komen ini. Sekadar mencuba sesuatu yang baru. Tak aim pon sebenarnya mampu sampai rank teratas untuk contest seo ilancee nie.. πŸ™‚

      Bro pon apa kurangnya…antara pencabar utama contest seo belajar buat blog sekarang nie….silap haribulan bleh menang tue nanti… πŸ™‚

      Good luck bro!
      Admin HQ recently posted…Contest Seo Belajar Buat BlogMy Profile

      Reply
  • Ala.. pasni bro la pulak organize contest πŸ˜€
    sabree hussin recently posted…Durian Perangin Waterfall Langkawi – Apa yang menarik disini?My Profile

    Reply
    • InshaALLAH….ada perancangan ke arah untuk anjurkan contest sebegini…cuma kekangan masa sahaja…dan takut juga TAK MERIAH macam contest2 otai buat sebelum ini… πŸ™‚
      Admin HQ recently posted…Contest Seo Belajar Buat BlogMy Profile

      Reply
  • tahniah bro kerana artikel berada pada tempat atas sekali..

    bila terlalu atas boleh jadi dah tak dapat nombor la pulak

    penangan SEO bro memang hebat
    Hero Borneo recently posted…Cara Tarik Rezeki Yang Tidak DisangkaMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!