Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Keputusan Contest Seo Belajar Buat Blog

belajar buat blog, belajar buat blog percuma, menulis blog, menjana pendapatan melalui Blog, tips penulisan blog, rahsia blogger, contest seo belajar buat blog, perniagaan internet, panduan buat blog percuma, teknik buat blog percuma

Alhamdulillah…akhirnya kemenangan berpihak kepada saya.

Maklumlah masuk contest seo yang lepas – kerja dari rumah dengan ilanceeΒ blog tak seberapa saya tue tewas dan saya menghormati keputusan tersebut.

Method @ taktik seo yang sama saya guna pada contest seo belajar buat blog ini.

Dan mungkin juga TUAH sekali lagi berpihak kepada saya….. πŸ™‚

Dan keputusan tidak rasmi yang telah dikeluarkan oleh blogger Anuar Marsib bagi contest seo ini adalah….

Keputusan Contest Seo 2017 Belajar Buat Blog Anjuran CoretanAnuar.com

Tapi saya pasti ada yang beranggapan…

HAHA! MENANG CONTEST SEO PAKAI EXACT DOMAIN BOLEH LAA BRO…TRY LAA PAKAI DOMAIN “SENGAL” BRO NIE…KITA TENGOK MACAM MANA…ADA BRANNN?

Nasib jek bro menang nie saya rasa…sebab pakar-pakar seo malaysia tak turun contest seo nie..kalo dierorg turun rasanya keputusan tak macam nie….

Tak sangka i u boleh menang lagi contest seo…hari tue kan kalah contest seo ilancee…sempat lagi u buat blog untuk contest seo nie…terer betul u ni..i ingat nak kenalan lebih rapat laa sebab nak belajar seo dengan u…plz!!!!

Betul laa tue…nasib jek saya menang contest seo nie pakai exact domain jek.. πŸ™‚

Nanti kalo ada contest seo yang lain di masa akan datang, anda TIRU cara saya ini dan kita berentap dalam contest seo tersebut…AMACAM?

Iyer ker pakar-pakar seo malaysia tak turun contest seo – belajar buat blog nie? Β Mungkin juga laa kan…. πŸ™‚

Cuma disini saya ingin maklumkan bahawa saya ada “REQUEST” dengan tuan anuar mengenai hadiah tersebut dan saya harap permintaan tersebut diterima… πŸ™‚

Saya akhiri berita kemenangan saya ini dengan…..

contest seo ilancee, contest seo ilancee 2017, kerja dari rumah dengan ilancee, pakar seo malaysia, contest seo - Belajar Buat Blog

 

 

Masih tidak percaya yang saya menang contest seo belajar buat blog tue ker?InshALLAH rezeki anda pula mengungguli contest seo lain di masa akan datang… πŸ™‚

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? TULAR @ Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Belajar Buat Blog

(Visited 37 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

10 comments… add one
  • Tahniah tuan.. percubaan kedua dengan platform percuma wordpress.com membuahkan hasil kali ni..

    Reply
  • Terima kasih. Sekadar mencuba sahaja masuk contest seo ini dan tak sangka pula ada rezeki untuk menang… πŸ™‚

    InshaALLAH kalo buat contest nak cetak baju as hadiah bleh cari tuan… πŸ™‚

    Reply
  • Tahniah Tuan :). Kemenangan Tuan memang boleh dikatakan takkan boleh dikalahkan sebab berjaya mendominasi kedudukan dengan begitu lama. Tabikkk springgggggg….
    Calrase Patrick recently posted…Pemenang Contest SEO Belajar Buat BlogMy Profile

    Reply
    • Terima kasih. Nasib jek tue orang cakap… πŸ˜›

      Siap pakai backup tue yer bro….cubaan yang berani dan sudah dijangka… πŸ™‚

      Ini kali wordpress.com menang….akan datang tak mustahil pula blogger.com menang… πŸ™‚

      p/s: Pasni kena standby backup laa juga… πŸ˜›

      Reply
  • Tahniah berjaya menang tempat pertama. πŸ˜€
    sabree hussin recently posted…Formula Income Seumur Hidup – Majlis Pelancaran Logo & Laman Web RasmiMy Profile

    Reply
  • dah agak dah mesti menang punya..
    zik recently posted…Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 12My Profile

    Reply
    • Alaa nasib jek tue bro orang cakap…next contest seo belum tentu lagi bleh menang HATRIK… sekadar cuba yang terbaik jek bro…alhamdulillah merasa laa gak 2x champion SEO walaupon orang kurang percaya.. πŸ˜€
      Admin HQ recently posted…Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Apr 2017My Profile

      Reply
  • main exact domain, memang la leh menang.

    haha..

    tengok rules jek. Kalau boleh, buat je la.

    Kalau tak leh, penganjur kena bagitau awal-awal.

    TU je sifirnya.

    Peluang nak menang bagi setiap peserta adalah sama.
    titan recently posted…Melancong Jadi Lebih Mudah dengan Traveloka.My Profile

    Reply
    • Ohh yer ker bro…tak tau plak pakai exact domain senang menang…. πŸ™‚

      Anggap jek laa nasib jek menang contest nie… πŸ™‚

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!