Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Mei 2017

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online, pencapaian blogger

Alhamdulillah…blog ini terus konsisten untuk buat duit online secara pasif setiap bulan.

Yang beza nya blog tak seberapa ini hanya mampu buat duit online ratus-ratus jek sebulan… 🙂

Dan agak mengejutkan kerana bulan Mei 2017 adalah bulan yang memberikan hasil yang lumayan setakat ini

Alrite! Untuk bulan mei 2017 ini, pencapaian blog ini adalah….

Misi Buat Duit Online Oleh Seorang Blogger Tak Ternama Untuk RM500 Sebulan Berjaya! Jika Saya Blogger Tak Ternama Boleh, Saya Pasti Pencapaian Anda JAUH Lebih POWERRR Dari Saya!

Ringkasan Pencapaian Bulan Apr 2017 :

Bulan : Mei 2017

Tarikh : Setakat 28/5/2017 ( Akan diupdate jika ada sebarang perubahan )

Misi Sebulan : RM 500 bagi bulan JUN 2017

Misi tercapai atau tidak : Ya! Misi tercapai.

Produk Jualan : Klikjer, Airbnb, jutawan wechat, aplikasi duit, jutawan app, teknikboostpost

Misi Bulan Seterusnya : RM 550 untuk bulan Mei 2017 +  Duit Extra untuk musim cuti sekolah bulan mei 2017!

Kesimpulan : Misi RM500 sebulan berjaya namun ianya sedikit lewat ( hampir hujung mei ) baru berjaya dicapai. Dan saya anggap pencapaian bulan ini adalah pencapaian bulan terbaik setakat ini. Alhamdulillah urusan buat duit online saya terus dipermudahkan…. 🙂

RM500 jek… 🙂

Biar sedikit tapi kekal konsisten kan…Siapa taknak buat duit online sampai RM10K sebulan…?

Pencapaian buat duit  online korang pula macam mana?

Antara pencapaian kami dalam bulan mei ini termasuklah….

 

Saya cakap terang punya…semua hasil komisen pasif diatas saya dapat hanya daripada blog percuma wordpress sahaja ( semakin menjadi teknik seo wordpress yang saya buat setelah berjaya dalam contest seo – belajar buat blog yang lepas ).

Tak payah pening2 nak beli domain bagai…nak beli domain boleh takde masalah cuma kalo lastly duit online tak masuk2 korang juga rasa macam RUGI jek… 🙂

Bagaimana saya nak bantu korang? Stepnya sungguh mudah iaitu korang “SUBSCRIBE” email korang dibawah bahagian “footer” blog untuk saya update pencapaian buat duit online semasa kepada anda sebagai langkah motivasi kecil dari pihak saya serta Tim PerniagaanInternetHQ.com.

Saya akan roger korang dari email sebagai method 1 to 1 personal touch TANPA BAYARAN daripada saya dan Tim PerniagaanInternetHQ.com!

Saya tinggalkan anda dengan..

Buat Duit Online

Buat Duit Online

Saya yakin rahsia buat duit online anda JAUH LEBIH MASYUKKK dari saya! Jom ler share sket pencapaian korang kat sini plak… 😀

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? TULAR @ Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Buat Duit Online

(Visited 25 times, 2 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

3 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!