Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Mac 2017

Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Mac 2017

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online, pencapaian blogger

Hi….dah tengok belum pencapaian buat duit online tim kami untuk bulan feb 2017?

Kalo belum korang boleh semak pencapaian tak seberapa tue kat – SINI

Alrite! Untuk post ini pula kami nak bagitau pencapaian buat duit online oleh Tim PerniagaanInternetHQ.com bagi bulan mac 2017 ( pencapaian terkini )…..

Ringkasan Pencapaian Bulan Mac 2017 :

Bulan : Mac 2017

Tarikh : Setakat 15/3/2017 ( Akan diupdate jika ada sebarang perubahan )

Misi Sebulan : RM 200 bagi bulan febuari 2017

Misi tercapai atau tidak : Ya! Misi tercapai.

Produk Jualan : Klikjer, Airbnb, Traderelit, InfoKerjaya

Misi Bulan Seterusnya : RM 250 untuk bulan Apr 2017 +  Duit Extra untuk Belanja Dapur & Persekolahan Anak-anak!

Kesimpulan : Misi RM200 sebulan berjaya dicapai sebelum pertengahan bulan mac. Dan pencapaian ini lebih baik berbanding bulan sebelumnya. Alhamdulillah kerana usaha keras kami kini dipermudahkan. Untuk bulan seterusnya, saya hanya letakkan penambahan RM50 sahaja yang mana menjadikan target terkumpul bulan apr adalah RM250 sahaja.

Hoho…setakat target ciput macam nie jek ker? Saya bukan ahli silap mata sampai mampu nak tunjuk penyata bank yang ada dalam puluh ribu “K” sebulan… 🙂

Yang pasti misi pencapaian buat duit online ini masih kekal konsisten setakat 3 bulan pertama bagi tahun 2017 ini.

Biar sedikit tapi kekal konsisten kan…Siapa taknak buat duit online sampai RM10K sebulan…?

Pencapaian buat duit  online korang pula macam mana?

Misi Buat Duit Online Oleh Seorang Blogger Tak Ternama Untuk RM200 Sebulan Berjaya! Jika Saya Blogger Tak Ternama Boleh, Saya Pasti Pencapaian Buat Duit Online Anda JAUH Lebih Hebat Dari Saya!

Mungkin ada dikalangan anda yang tertanya-tanya…

Bro buat duit online nie promosi takkan dengan blog jek…mesti pakai method lain nie…

Promosi bro buat pakai apa haa? fbads?adwords?forum?cuba bagi tahu sket….

I dah lama perhatikan u…Tiap2 bulan mesti dapat kutip hasil ciput macam tue..teringin i nak belajar dengan u tapi i takut laa…

Jujur saya cakap, hampir 90% hasil komisen buat duit online yang saya paparkan sehingga hari ini adalah saya perolehi daripada BLOG sahaja. Blog macam mana? Buat blog PERCUMA dari wordpress dot com. 🙂

Kenapa pakai wpdotcom dan bukan blog sampah ini? Sebab saya gemar untuk bereksperimen ke atas ilmu yang telah saya tahu. Dan lebih UNIK dan DIRI SENDIRI LEBIH PUAS jika ianya berikan hasil walaupon blog percuma tersebut dibangunkan kurang daripada 2 bulan…tak percaya? Lihat dibawah ini :

Produk Traderelit ini hasil daripada JV antara Gobala Krishnan dan Wafi Azian – “Trader Elit” Beroperasi Secara Underground. Ini bukan produk forex @ MLM yer! Ini produk memang ada potensi untuk hasilkan incom selamba jek macam forex dan MLM…tak percaya? 😛

Produk ini kalo ikutkan tak sampai lagi 3 bulan di pasaran.

Memang hot beb sebab yang buat duit online dari produk ini sampai RM10K bukan bos en wafi azian tue tapi anak-anak jerung didikan beliau.

Dan saya pulak nampak akan potensi produk ini dan terus bangunkan blog percuma sokongan yang tak berapa nak siap tue dan hasil nya adalah…..

Alhamdulillah…walaupon blog sokongan DOMAIN PERCUMA tue berada dibawah web jualan rasmi, saya masih mampu juga kutip sales dari produk tersebut.

Sebab saya nie malas orangnya, so saya suka buat gerak gempur mana-mana projek affiliate hanya dengan SEO sahaja.

Tak banyak dapat komisen? Itu sudah pasti beb tapi yang saya tahu misi ranking untuk mana-mana projek affiliate saya WAJIB berlaku sebelum saya terjah produk affiliate yang lain.

Kenapa tak pakai fbads?adwords?dan lain-lain pemasaran?

Jawapan saya mudah – SEBAB SAYA TAK PANDAI macam mereka-mereka yang kini dah bergelar SIFU pada method pemasaran berbayar tue.

Abis tak pandai kenapa tak belajar? Sebab saya dah cakap tadi…saya nie malas orangnya… 😛

Dan baru-baru ini saya turut menyertai contest seo ilancee 2017 yang dianjurkan oleh blogger tersohor – saudara Ahmad Faiz yang mana blog DOMAIN PERCUMA saya ini dibatalkan penyertaan atas faktor teknikal yang tidak disengajakan…

Results macam mana? Bagi yang belum tahu, pencapaian saya dalam contest seo tersebut sekadar…

keputusan contest seo ilancee, contest seo ilancee 2017, kerja dari rumah dengan ilancee, pakar seo malaysia, contest seo - Buat Duit Online

Yang atas sekali tue blog penyertaan saya laa…betul2 tak percaya saya bila keluar results rasmi contest tersebut.

Kalo menang contest seo tersebut, hadiah utama adalah RM500 beb!

Takpelah…bukan rezeki saya disitu tapi saya masih boleh berbangga dengan pencapaian peribadi saya dalam contest seo tersebut.

Buat mereka yang masih “zero” dalam pencapaian buat duit online sebagai seorang blogger, toksah bimbang beb!Sebab perjalanan 2017 masih baru sahaja bermula. Cuma game plan korang perlu upfront 2-3 bulan kehadapan sebab masa sekarang berlaku agak pantas! Dan anda boleh hubungi saya melalui mana2 post yang terdapat di dalam blog ini jika inginkan sebarang pendapat atau sebarang bentuk bantuan daripada saya

Bagaimana saya nak bantu korang? Stepnya sungguh mudah iaitu korang “SUBSCRIBE” email korang dibawah bahagian “footer” blog untuk saya update pencapaian semasa kepada anda sebagai langkah motivasi kecil dari pihak saya serta Tim PerniagaanInternetHQ.com. Saya akan roger korang dari email sebagai method 1 to 1 personal touch TANPA BAYARAN daripada saya dan Tim PerniagaanInternetHQ.com!

Saya tinggalkan anda dengan..

contest seo ilancee, contest seo ilancee 2017, kerja dari rumah dengan ilancee, pakar seo malaysia, contest seo - Buat Duit Online

Saya yakin misi buat duit online anda JAUH LEBIH HEBAT dari saya! Jom ler share sket pencapaian korang kat sini plak… 😀

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? TULAR @ Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Buat Duit Online

(Visited 31 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

7 comments… add one
  • adios.. inilah entri yang ditunggu-tunggu setiap bulan.. nampak yang paling kena, airbnb ,
    zik recently posted…Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 5 , 2017My Profile

    Reply
    • Alhamdulillah bro..entri ini InshaALLAH akan dikemaskini cuma masa jek takde nie bro…dan setakat ini yang PALING KONSISTEN memang airbnb…jadi laa bro…dapat bahagian nie bleh gak bawa fmly kecil saya bercuti…. 🙂

      p/s: InshaALLAH bro pon bleh capai dan mungkin JAUH LEBIH banyak hasil dari saya di masa akan datang…ameen

      Reply
  • saya sekarang tengah belajar dan fokus untuk menjana wang online untuk disalurkan ke offline..

    betul-betul bekerja keras nie..
    Hero Borneo recently posted…10 Tip Usahawan Dari Tony FernandezMy Profile

    Reply
    • InshaALLAH bro bleh lalui saat-saat getir ini…ameen

      Harap2 perjalanan bro sebagai perunding takaful juga memberikan sesuatu yang luar biasa…ameen

      Reply
      • begitulah hendaknya..aamiin

        sebagai seorang yang telah terambil nama ‘hero’ maka ujian dan halangan mesti dilalui juga…

        ganjarannya mesti la ‘heroin’ yang kedua dalam hidup sahaja..hehehe..
        Hero Borneo recently posted…Aplikasi Duit Memang Betul MasyukMy Profile

        Reply
        • Bukan sebarang orang berani guna nama pena “HERO”

          Tuan memang seorang yang layak digelar “HERO” dalam dunia blogging ini… 🙂

          InshaALLAH berkat pengalaman tuan sbg blogger tersohor pasti mampu untuk melalui ujian dan halangan kehidupan baru dalam bidang perunding takaful nanti…ameen

          Reply
          • Hehehe saya ambik nama hero sebagai cab aran untuk diri sendiri sebagai untuk berjaya.

            Kejayaan itu untuk menjadi inspirasi kepada orang lain.. Kebetulan pula menceburi bidang takaful..
            Hero Borneo recently posted…Jauhi Busuk Hati Untuk Murah RezekiMy Profile

            Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Mudah RM100 Setiap Bulan Disini!