Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Apr 2017

buat duit online, duit mudah, cari duit mudah, pencapaian blog, pencapaian buat duit online, rahsia buat duit online. tips buat duit online, teknik buat duit online, pencapaian blogger

Alhamdulillah…blog ini masih tidak MISKIN untuk buat duit online secara konsisten setiap bulan.

Yang beza nya blog tak seberapa ini hanya mampu buat duit online ratus-ratus jek sebulan…

Cuma bulan ini agak istimewa sket bagi saya…

Banyak laa juga kejayaan tak diduga saya perolehi dalam bulan apr 2017 ini.

Alrite! Untuk bulan apr 2017 ini, pencapaian blog ini lebih istimewa kerana….

Buat Duit Online

Berjaya juga menang contest seo…aritue masuk contest seo – kerja dari rumah dengan ilancee blog tak berapa nak siap saya tue disqualified…. 😛

Dan pencapaian buat duit online bulan ini lebih istimewa kerana berjaya capai KPI bulanan 2x ganda….

Misi Buat Duit Online Oleh Seorang Blogger Tak Ternama Untuk RM250 Sebulan Berjaya! Jika Saya Blogger Tak Ternama Boleh, Saya Pasti Pencapaian Anda JAUH Lebih POWERRR Dari Saya!

Ringkasan Pencapaian Bulan Apr 2017 :

Bulan : Apr 2017

Tarikh : Setakat 28/4/2017 ( Akan diupdate jika ada sebarang perubahan )

Misi Sebulan : RM 250 bagi bulan apr 2017

Misi tercapai atau tidak : Ya! Misi tercapai.

Produk Jualan : Klikjer, Airbnb, forex sebenar, aplikasi duit

Misi Bulan Seterusnya : RM 300 untuk bulan Mei 2017 +  Duit Extra untuk musim cuti sekolah bulan mei 2017!

Kesimpulan : Misi RM250 sebulan berjaya namun ianya sedikit lewat ( hampir hujung apr ) baru berjaya dicapai. Dan saya anggap pencapaian ini masih berada pada tahap yang boleh dibanggakan. Alhamdulillah kerana usaha keras ini terus dipermudahkan. Untuk bulan seterusnya, saya hanya letakkan penambahan RM50 sahaja yang mana menjadikan target terkumpul bulan mei adalah RM300 sahaja.

Memang tak banyak mana pon. Tapi sekurang-kurangnya ianya dapat memberikan sedikit inspirasi kepada blogger-blogger baru yang tengah struggle nak buat duit online nie…

Yang pasti misi pencapaian buat duit online ini masih kekal konsisten setakat 4 bulan pertama bagi tahun 2017 ini.

Biar sedikit tapi kekal konsisten kan…Siapa taknak buat duit online sampai RM10K sebulan…?

Pencapaian buat duit  online korang pula macam mana?

Antara pencapaian kami dalam bulan mac ini termasuklah….

Buat mereka yang masih lagi “zero” dalam pencapaian buat duit online sebagai seorang blogger, tak perlu bimbang beb! Sebab perjalanan 2017 masih baru sahaja bermula. Cuma game plan korang perlu update 3-4 bulan ke hadapan sebab macam sangat produk laku keras yang berada di pasaran. Dan anda boleh hubungi saya melalui mana2 post yang terdapat di dalam blog ini jika inginkan sebarang pendapat atau sebarang bentuk bantuan daripada saya.

Dan kini saya dalam rangka proses setup blog wordpress percuma untuk 2 target produk laku keras di pasaran iaitu….

Inshallah..jika berjaya dengan projek ini, dapat laa merasa formula macam mana nak generate income online seumur hidup macam tuan zamri nanyan tue…ameen

Dan projek buat duit online kedua yang saya cuba untuk hasilkan sesuatu adalah…

 

Hanya klik “mula” sahaja, inshaAllah duit masuk bertubi-tubi ke dalam akaun bank ada setelah anda dapatkan produk jutawan app ini!

Bagaimana saya nak bantu korang? Stepnya sungguh mudah iaitu korang “SUBSCRIBE” email korang dibawah bahagian “footer” blog untuk saya update pencapaian semasa kepada anda sebagai langkah motivasi kecil dari pihak saya serta Tim PerniagaanInternetHQ.com.

Saya akan roger korang dari email sebagai method 1 to 1 personal touch TANPA BAYARAN daripada saya dan Tim PerniagaanInternetHQ.com!

Saya tinggalkan anda dengan..

Buat Duit Online

Buat Duit Online

Saya yakin misi buat duit online anda LEBIH MASYUKKK dari saya! Jom ler share sket pencapaian korang kat sini plak… 😀

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? TULAR @ Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Buat Duit Online

(Visited 168 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one
  • Biar lambat asalkan dapat kan. Tahniah2. In Shaa Allah siapa yang ada blog dan rajin buat marketing guna blognya, pasti akan dapat duit dari blognya
    sabree hussin recently posted…Formula Income Seumur Hidup – Majlis Pelancaran Logo & Laman Web RasmiMy Profile

    Reply
    • Alhamdulillah..setakat ini masih konsisten sehingga bulan April 2017… 🙂

      Blog tak seberapa ini tak banyak menyumbang tapi blog PERCUMA yang menyumbang hampir 80% hasil kepada pencapaian buat duit online ini…

      p/s: Tuan, nak tanya formula income seumur hidup tue tuan dah dapatkan ker? nampak macam sistem proven…teringin gak nak dapatkan kalo betul2 proven kan…

      Reply
  • Terbaik habaq hang…target RM250 tu pasti boleh capai..komisen affiliate pun boleh tahan kan..all the best
    Elih Japahar recently posted…SGshop RM1000 FREE Shopping Credit GiveawayMy Profile

    Reply
    • Terima kasih. Tapi pencapaian komisen affiliate just biasa2 jek…bukan luar biasa sampai 5 angka sebulan…tapi saya rasa bro JAUH LEBIH HEBAT dari pencapaian ini…. 🙂

      Reply
  • tahniah.

    sebab dapat lagi dan lagi beb.
    titan recently posted…Tambah Duit Raya dengan JobdirumahMy Profile

    Reply
  • banyak belajar dari sini.. saya affiliate memang tak pakar..
    zik recently posted…Tonton online hero seorang cinderella episod3,My Profile

    Reply
    • Terima kasih bro. Tips perkongsian tak seberapa saya :

      1) bina blog percuma pakai blogspot @ wordpress
      2) pilih produk laku keras – cth : jobdirumah @ produk buat duit online
      3) setup blog biasa-biasa jek ( nak cantik @ power terpulang aa )
      4) buat method pemasaran percuma ( disini saya 100% pakai seo sahaja )
      5) bila blog dah ranking, inshaAllah ada hasil. ( kerja ini jek yg ada rumit sket)

      Tue jek bro…saya pusing2 benda kat atas nie jek…InshaAllah pencapaian bulan MEI 2017 rasanya antara yang TERBAIK utk tahun ini – cecah RM1000 gak laa..alhamdulillah…Akan Reveal dalam masa terdekat ini… 🙂

      Reply
  • okaylah tu kalau konsisten dapat ratus2 sebulan..
    bukan semua blogger mampu tu
    zool recently posted…Ramadhan 1438H menjelma lagiMy Profile

    Reply

Leave a Comment

Cancel

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!