Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Ebay,Ebay Malaysia,Cara Berniaga Di Ebay,USD, panduan ebay, rahsia ebay, bisnes ebay, buat duit dengan ebay, teknik ebay, rempit ebay

Akhirnya Saya Kembali Untuk Misi Buat Duit Online 2018

Fuhhh…sibuk yang sampai tahap nak jengah blog tak seberapa nie pon tak sempat…

Sibuk dengan rutin hakiki – kerja offline yang semakin mencabar…

Sibuk uruskan keluarga serta anak-anak yang semakin membesar….

Harap korang yang masih jengah blog ini dapat terus berikan sokongan kecil kepada saya dan tim saya disini… 🙂

Ker sebab HASIL DAH TAKDE sebab tue senyap manjang…. 😀

Tue pon antara punca sebenar gak…

Biarlah teks bergambar berbicara tentang perjalanan 2017 dan misi 2018 saya kali ini….

Perjalanan Buat Duit Online Untuk 3 Bulan Terakhir 2017 dan Misi Sebenar 2018 Dengan Cabaran “High Risk” Iaitu Bitcoin & Altcoin Cryptocurrency!

Hasil komisen automatik masih terus masuk dari blog buat duit online yang tak berapa nak relevan ini….Takdelaaa banyak mana banding korang yang sampai RATUSAN RIBU RINGGIT kan…. 😀

Ramai yang cakap semakin susah nak buat duit online dari jobdirumah…yaa saya akui ianya benar…tapi alhamdulillah saya sehingga hari ini masih terima komisen “ciput” dari mereka…. 😛

Antara program affiliate di Malaysia yang terus bayar kepada saya sehingga hari ini…Banyak lagi sebenarnya…tapi ini jek laa yang nak saya kongsikan…tiada sebab untuk bermegah cuma sekadar nak beri korang semangat untuk terus komited buat duit online dari internet ini!

Ok! Itu hasil kerja automatik tak seberapa dari hasil blog buat duit online ini….yang cerita gempak GILER pasal BITCOIN & ALTCOIN CRYPTOCURRENCY mana?

Sebelum gambar lagi berbicara biar saya kongsi tagline saya dalam perkara buat duit online dengan mesin mining bitcoin & altcoin cryptocurrency ini :

Just Invest What Are You Willing To Lose In Bitcoin & Altcoin Cryptocurrency!

Ya…Peringatan ini penting untuk diri saya dan bagi mereka yang nak explore bidang ini…Senang kata – HIGH RISK BUT HIGH RETURN BUT NOT IN MLM @ PONZI SCHEME @ MONEY GAME…. 🙂

Untuk makluman saya involve dalam bitcoin ini BUKAN dalam mana-mana projek MLM BITCOIN yang terhangat di pasaran Malaysia mahupun luar negara.

Saya bergerak dengan real mining machine saya sendiri ya…Itu sebab saya berani sembang sket pasal benda ini.

Dan tak dinafikan modal agak “KAW” untuk projek ini…. 🙂

Dan inilah antara sebahagian kecil hasil mining dari beberapa mesin saya yang saya host dari farm sendiri jek….

Dan dibawah ini antara contoh mesin mining yang saya gunakan yang mana saya beli direct dari CHINA – BITMAIN untuk projek bitcoin & altcoin saya ini….

Saya bukan sembang mesin ini berada di luar negara bla bla dan show off hasil mining dari di create di website sekian-sekian…

Kerja mining bitcoin & altcoin ini saya buat depan mata yer… Sebab situasi mining sendiri VS mining dari sistem MLM cukup berbeza dan sudah semestinya RISIKO juga amatlah berbeza… 🙂

Alrite…saya akhiri misi 2018 post ini dengan….

Buat Duit Online Buat Duit Online

Masih belum terlambat untuk korang bermula buat duit online dengn Bitcoin & Altcoin Cryptocurreny Dengan Satu Prinsip Asas – Just Invest What Are You Willing To Lose In Bitcoin & Altcoin Cryptocurrency!

 

p/s: Bagi mereka yang berminat untuk tau more deep pasal bitcoin & altcoin, bleh rujuk blog yang saya khusus untuk tujuan ini – DISINI

p/p/s: Biar kasik tau siang2 RISK pasal cryptocurrency nie…cuma so far perjalanan dalam keadaan baik dan harap terus berpanjangan untuk lebih banyak perkongsian ilmu di blog ini nanti…ameen

Buat Duit Online

(Visited 66 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. 70% sumbangan yang diterima disini akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang bertauliah seperti di iklan sidebar kami. Terima kasih.

2 comments… add one
  • ada jugak.. ingatkan dah hilang dari radar.. saya anggap duit dari bitcoin sy duit hangus jer.. ada oklah, takda pun ok jer..
    zik recently posted…Mark adam Juara Bintang bersama bintang minggu ke 3 2018My Profile

    Reply
    • Ada..cuma agak sibuk dengan kerja hakiki skrg…blog sampah nie pon dah tak terbela dah…adoii

      Semoga bos terus sukses dalam dunia blogging 2018 ini!

      p/s: Liga dah nak start nie…kalo dapat nnti link live streaming iflix mantap bos… 😀

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!