Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Keputusan Pertandingan Blog Comment PerniagaanInternetHQ Mac 2016

pemenang blog comment, pertandingan blog comment, winner blog comment hq

MAAF KEPADA PEMENANG!

Ini perkataan yang sesuai diberikan kepada pemenang pertandingan blog comment untuk bulan MAC 2016 ini.

Mungkin ada yang beranggappan….

Brader nie dah mula main wayang laa…silap2 komen penat pastue hilang macam tue jekkk 🙂

Ehhh belum bayar lagi ker pada sipolan yang menang…jangan semangat masa mula2 jek bro!

dan macam2 lagi kan… 🙂

Punca utama bukanlah untuk saya melarikan diri dari membayar tapi kesibukan kekangan kerja OFFLINE saya membataskan pergerakan kepada blog cap ayam saya ini… 🙂

Disamping itu sebenarnya…..saya KECEWA dengan apa yang telah saya harapkan sebelum ini….HAHA!

Keputusan Pertandingan Blog Comment PerniagaanInternetHQ MAC 2016

Pertandingan Blog Comment

Dengan tak disangka-sangka pakar SEO – calrase patrick join blog cap ayam ini dan turut serta dalam pertandingan blog comment ini… 🙂

Dan akhirnya beliau adalah pemenang bulan MAC 2016 bagi pertandingan blog comment ini.

Mohon kepada beliau untuk HUBUNGI SAYA dengan kadar segera untuk tuntutan hadiah kemenangan… 🙂

*Butiran yang diperlukan: NAMA SEBENAR, NO ACC BANK, EMAIL

Kepada tuan calrase patrick, terima kasih ya….PUNYA BANYAK KOMEN yang masuk dari tuan, tak terfikir pon yang tuan mampu komen SEBANYAK itu… 🙂

Dan tak dinafikan ADA YANG OK dan ada juga yang…. 😛

Namun setelah saya fikir-fikir, anda masih layak untuk digelar salah seorang tukang komen “TEGAR” bagi pertandingan blog comment yang dianjurkan oleh kami.

*Jangan bimbang hadiah wang kemenangan saya tidak akan potong…. 🙂

Dan ada juga yang tertanya-tanya kenapa BLOG PICISAN ini sepi tanpa berita?

Banyak sebab sebenarnya selain daripada kesibukan kerja OFFLINE yang menjadi keutamaan….dan antara sebab lain adalah :

  • HASIL KOMISEN YANG BIASA CIPUT DAH MACAM LANGSUNG TAKDE MASUK SEJAK 2 BULAN LEPAS

Perkara ini sedikit sebanyak membuatkan semangat saya juga LUNTUR gak…tue sekarang bergerak kepada cabang ONLINE yang lain yang mungkin tidak disukai oleh rakan2 blogger – dalam proses belajar FOREX by TRADE sendiri. Ini terpaksa saya lakukan untuk menampung kehidupan yang semakin dihimpit dengan kesa ULANGTAHUN GST yang pertama baru-baru ini. Mungkin pandangan ikhlas dari anda boleh dikongsikan untuk saya melihat perkara ini… 🙂

  • KINI SAYA SEDAR WANG BUKANLAH KAYU PENGUKUR UNTUK MEMANCING ORANG SUKA DENGAN BLOG KITA!

Hoho! Ini adalah HAKIKAT sebenar dan rumusan yang saya dapat dari pertandingan blog comment ini. Mungkin hadiah ciput sangat kot untuk pancing orang lain memberi komen @ blogwalking di blog picisan ini. Saya sudah dapat merasakan perkara ini AKAN BERLAKU tetapi apabila ianya berlaku barulah saya sedar SIAPA SAYA SEBENARNYA… 😀

  • BLURR & TIADA IDEA UNTUK MENULIS

Ini juga menjadi salah satu faktor utama blog picisan ini terbengkalai tanpa sebarang cerita yang tak berapa sedap.. Dan ini diakui oleh saya sendiri yang bukan seorang blogger “TEGAR” macam pakar blogger malaysia yang lain…

Ada 1 2 lagi sebab tapi bagi saya ianya lebih kepada ALASAN untuk saya tidak menulis di blog picisan ini

Mungkin perlu “penulis bebas/sambilan” disini?

Masalahnya…Ada ke yang berminat….kalo tak bayar gaji lambat boleh ker….haha!

Ohh ya…sebelum terlupa, mohon kalian yang masih membaca, belek2 artikel yang TER”SEO” untuk keywords2 yang korang cari tue dapat mendoakan saya agar – DIPERMUDAHKAN URUSAN SAYA UNTUK MENJADI KAKI MASJID. Bukan nak sembang yang saya nie bagus sangat, tapi cabarannya untuk TERUS MEMIJAK KAKI LEBIH KERAP KE MASJID di tempat saya ( bukan setakat solat semata-mata, tapi join kelas mengaji, kelas tazkirah DLL) bagi orang muda yang tak seberapa macam saya ini… Ini hakikat yang saya sedang BELAJAR setakat 2-3 bulan ini… 🙂

Akhir sekali saya mohon kemaafan atas kelewatan makluman ini….

Dan saya akhiri dengan….

ucapan terima kasih, jazakillah khoiran - Pertandingan Blog Comment

ucapan terima kasih, jazakillah khoiran - Pertandingan Blog Comment

Berakhir sudah pertandingan blog comment dari PerniagaanInternetHQ.com. Dan kami Jemput singgah ke blog sekunder tak seberapa kami – DISINI

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pertandingan Blog Comment

(Visited 378 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

14 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Belajar Ranking GOOGLE Untuk Buat Duit Online RM100 Setiap Bulan Disini!