Selamat Datang Ke #1 Hab Perniagaan Internet Malaysia! – Blog Dwi Bahasa Melayu & English

:: Jom Belajar Buat Duit Online Tanpa Modal Yang Mudah Dari Tim PerniagaanInternetHQ.Com! ::

Keputusan Pertandingan Blog Comment PerniagaanInternetHQ FEB 2016

pemenang blog comment, pertandingan blog comment, winner blog comment hq

Alamak…dah sampai 2hb mac…

Keputusan pertandingan blog comment untuk bulan FEB 2016 masih belum keluar….

Mungkin ada yang beranggappan….

Aku dah agak dah…mula2 semangat aa…last2 dah mula nak buat hal…standard aa contest mcm nie…

Ehhh belum bayar lagi ker pada sipolan yang menang…sembang kencang masa mula2 buat contest…

dan macam2 lagi kan… πŸ™‚

Yerlah kadang2 apa yang dirancang kita cuba susun sebaik mungkin tapi maklumlah ada sahaja perkara2 yang tidak dapat dielakkan lebih2 lagi dengan kejatuhan harga minyak baru-baru ini kan… πŸ™

Minyak dah turun roti canai harga sekeping sama gak…

Dan deengar cerita panas lagi yang subsidi gandum akan dimansuhkan…silap2 bleh naik lagi harga roti canai…. πŸ™

Dan kalo makan roti canai + milo ais pula….

Pertandingan Blog Comment

Keputusan Pertandingan Blog Comment PerniagaanInternetHQ FEB 2016

Dan untuk kali ini masih diungguli oleh orang yang sama iaitu ciktom ( pemenang bulan Januari 2016 ):

keputusan pertanding blog comment feb 2016 - Pertandingan Blog Comment

Tahniah dan terima kasih kepada ciktom kerana terus memberikan komitmen untuk pertandingan blog comment bagi bulan febuari 2016.

Buat rakan-rakan blogger yang lain, terima kasih juga diucapkan kerana turut bersaing dalam pertandingan blog comment ini…

Akan tetapi mungkin kerana format pertandingan blog comment pada bulan lepas kami ubah kepada….

Hmm…dan untuk edisi bulan mac 2016 yang merupakan bulan terakhir bagi pertandingan blog comment ini, hanya sedikit perubahan yang dibuat dari format diatas iaitu :

7. Dan sekiranya pada mana-mana artikel ENGLISH yang dikeluarkan pada bulan MAC 2016 ini tidak DIJAWAB dalam bahasa INGGERIS, anda TETAP akan dikira sebagai pemenang bulanan (dikira melalui stats disidebar blog ini). Namun anda digalakkan untuk MENCUBA memberi komen dalam bahasa inggeris bagi tujuan penambahbaikkan komen anda selaku seorang blogger… πŸ™‚

Bukan sebab nak TARIK UNDI/TARIK SIMPATI/DSB, tetapi adalah untuk memberikan ruang dan kebebasan kepada mana-mana blogger yang berminat untuk menyertai pertandingan blog comment ini.

Dan melalui kebebasan memilih bahasa untuk menjawab komen ini, diharapkan bulan MAC 2016 ini pertandingan blog comment di blog picisan ini akan lebih meriah lagi…yang mungkin akan menjadi BULAN TERKAKHIR bagi pertandingan blog comment di sini…

Dan mungkin juga artikel-artikel yang dikeluarkan disini TIDAK MENGANCAM kot untuk dikomen oleh anda… πŸ™‚

Boleh jadi juga….

Yerlah…wang bukan segalanya kan… πŸ˜›

Dan kami mohon kemaafan atas kelewatan makluman ini….

Dan saya akhiri dengan….

ucapan terima kasih, jazakillah khoiran - Pertandingan Blog Comment

ucapan terima kasih, jazakillah khoiran - Pertandingan Blog Comment

Siapakah pemenang pertandingan blog comment bagi bulan Mac 2016? Sama-sama kita nantikan! Kami mengharapkan sokongan yang lebih padu untuk bulan terakhir ini…ameen! Jemput singgah ke blog sekunder tak seberapa kami – DISINI

 

Adios semua!

Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang lain melalui media sosial dibawah ini.

Pertandingan Blog Comment

(Visited 453 times, 1 visits today)

About the author: Seorang Blogger separuh masa yang menetap di Muar, Johor. Blog ini membicarakan hal yang berkaitan dengan Perniagaan Internet untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan karier penulis secara percuma!

Iklan Premium

Sumbangan Anda

Sumbangan ikhlas anda amat bermakna kepada kami. Melalui sumbangan ini pastinya dapat membantu kami untuk terus menulis di blog ini. Terima kasih.

15 comments… add one

Leave a Comment

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Jom Buat Duit Online Dari RM100-1000 Sebulan Disini Dari Ranking Google!